Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 11:40
Btw υπάρχει και βίντεο από τα γαμησια
Το ότι ήταν τέρμα ηλιθιοι παίζει και να τους εσωσε
Διαβάζουμε επίσης ότι η κοπέλα έφυγε χαμογελαστή και χαιρέτησε (κατάθεση του σκοπού), ότι πήρε μια φίλη τηλέφωνο και της είπε για το σεξ χωρίς να αναφέρει βιασμό (αργότερα ξαναμιλησαν και ανέφερε ότι έγινε βιασμός αλλά δε το είπε στο πρώτο την γιατί φοβόταν).
Γενικά περίεργη φάση, αν όντως υπάρχει βίντεο θα τα λύσει όλα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι περίεργο. Πήγε και παρτουζωθηκε και μετά την έπιασαν οι τύψεις
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 13:27
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι περίεργο. Πήγε και παρτουζωθηκε και μετά την έπιασαν οι τύψεις
Και το να τους κλείσει φυλακή άδικα δεν θα της δημιουργήσει τύψεις; Θα περάσει δικαστήρια, θα βγει το όνομα της στη φόρα για να μην έχει τύψεις που έκανε παρτούζα; Είσαι με τα καλά σου ;
Parrot έγραψε: 16 Οκτ 2022, 12:32
Δεν επαρκεί όμως αυτή η επεξήγηση για την ενδεχόμενη αναξιοπιστία του μάρτυρα, γιατί έτσι κάθε μάρτυρας σε κάθε άλλη υπόθεση θα μπορούσε να είναι αναξιόπιστος, επειδή εν δυνάμει θα μπορούσε να έχει εκβιαστεί απ' το περιβάλλον του δράστη..
Με το σκεπτικό του mao-mao, ο κάθε αλληλέγγυος καθίσταται ως αναξιόπιστος.
Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον μετά το κίνημα "εγώ αδελφή μου σε πιστεύω" να παίξει και το "εγώ συνάδελφε/συνοδοιπόρε δεν σε πιστεύω" ως κίνημα που δονεί τα πλήθη.
Θα σταματήσεις να γράφεις επιτέλους αρλουμπες; Έχουμε αστυνομικούς που κατηγορούνται ότι πηδιωσαντο στο τμήμα λες και το έχουν γαμιστρωνα. Αυτοί ελέγχουν τον κόσμο έξω.
Ακόμα και χωρίς βιασμό πρέπει να έχει γίνει απόταξη χτες μαζί με το διοικητή τους.
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό.
Το ότι έγινε ό,τι έγινε σε αστυνομικό τμήμα είναι το θέμα.
Αν έπαιζε η ίδια φάση, σε κάποιο διαμέρισμα δεν θα είχε τόσο ενδιαφέρον.
Απλώς μου φαίνεται γελοίο να αρχίζουν όσοι χρησιμοποιούν στο χαλαρό το κλισε "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" για όλους, να παθαίνουν σοκ από τον βιασμό που υπέστη το αστυνομικό κύρος.
Και το να τους κλείσει φυλακή άδικα δεν θα της δημιουργήσει τύψεις; Θα περάσει δικαστήρια, θα βγει το όνομα της στη φόρα για να μην έχει τύψεις που έκανε παρτούζα; Είσαι με τα καλά σου ;
Να παρτουζωνόμαστε άμα είναι- εκτός από αστυνομικά τμήματα- σε δικαστήρια ,σχολεία, βιβλιοθήκες και άλλες δημόσιες υπηρεσίες
Το σενάριο τώρα έλεγε σει σε φυλακές, τι θες εσυ;
Στο επόμενο κο επεισόδιο μπορεί να λέει σεξ σε βιβλιοθήκη και μετά να κατηγορήσει κανέναν βιβλιοτετοιο
Να παρτουζωνόμαστε άμα είναι- εκτός από αστυνομικά τμήματα- σε δικαστήρια ,σχολεία, βιβλιοθήκες και άλλες δημόσιες υπηρεσίες
Και σε στρατοπεδα... μην το ξεχνας τι συνεβη στις προαλλες σε στρατοπεδο Βρεταννων πεζοναυτων.
Η σε στρατοπεδα Γαλλων πυροσβεστων (συχνοτατα λεγεται οτι αυτο το ασημενιο κρανος των πυροσβεστων προκαλει φοβερη διεγερση)... και αλλα τετοια γουστοζικα.
Το νουμερο ενα λεγεται οτι ειναι οι πυροσβεστες παντως.
Το σενάριο τώρα έλεγε σει σε φυλακές, τι θες εσυ;
Στο επόμενο κο επεισόδιο μπορεί να λέει σεξ σε βιβλιοθήκη και μετά να κατηγορήσει κανέναν βιβλιοτετοιο
Τι δήλωσε o Δικηγόρους του ενός εκ των δύο Ειδικών Φρουρών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα
Στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Δ. Ζορμπας, δικηγόρος τους ενός από τους δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας μέσα στο Α.Τ Ομόνοιας και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητας.
Όπως δήλωσε ο κος Ζορμπάς, η 19χρονη πήγε μόνη της στο τμήμα, χωρίς να έχει κλείσει προηγουμένως ραντεβού με τους αστυνομικούς όπως ισχυρίζεται η ίδια.
Η καταγγέλουσα δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση. Ήταν σε δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, δεν ακούστηκε τίποτα;» αναρωτήθηκε ρητορικά ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων αστυνομικών.
Ο Δ. Ζορμπάς υποστήριξε ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας, η οποία μάλιστα μετά από λίγη ώρα έστειλε μήνυμα στον αστυνομικό πελάτη του, όπου «του εξέφραζε την ανησυχία της μήπως την κακοχαρακτηρίσει».
Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στις 14 Οκτωβρίου μετά από καταγγελία της 19χρονης. Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς φαίνεται ότι ακτέγραφαν τις πράξεις τους με την κάμερα που φέρουν στην στολή τους.
Παντως αν βγει αυτη η ιστορια οτι ηταν "φτιαχτη" απο τους ζαιους για αντιποινα στην Πανεπιστημιουπολη, αυτο θα σημανει και το πολιτικο θανατο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξανα πισω στο 3% προβλεπω.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.