αυτό που με φουντώνει πραγματικά ειναι που μιλάμε για ένα κοριτσάκι του δημοτικού και η αγωνία τους είναι μην χρεωθεί καμιά ευθύνη η καριόλαΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:46 Ε ναι ρε συ, αυτό είπα κι εγώ στον υδράργυρο (που έχει χτυπήσει 45αρι) αλλά πού να καταλάβει από ευαισθητοποιημένες προσεγγίσεις.
Πρέπει να βρούμε την πραγματική αιτία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
ρε φίλε ποιος και γιατί να έχει αγωνία να μην πάει η μάνα μέσα αν ευθύνεται και αυτή; Τι κίνητρο θα μπορούσε να είχε κάποιος; Απλά κρατάμε μια πισινή μήπως είναι όντως αθώα. Οι διάλογοι αφήνουν να ενοοηθεί οτι δεν ήξερε. Αν είναι θέατρο θα το δούμε στην πορεία.nowhere έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:53αυτό που με φουντώνει πραγματικά ειναι που μιλάμε για ένα κοριτσάκι του δημοτικού και η αγωνία τους είναι μην χρεωθεί καμιά ευθύνη η καριόλαΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:46 Ε ναι ρε συ, αυτό είπα κι εγώ στον υδράργυρο (που έχει χτυπήσει 45αρι) αλλά πού να καταλάβει από ευαισθητοποιημένες προσεγγίσεις.
Πρέπει να βρούμε την πραγματική αιτία.
Και στην τελική το τελευταίο που θες να πιστέψεις ειναι οτι ευθύνεται ή μάνα. Λογικό δεν είναι;
φιχεδmao mao έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:57 Και στην τελική το τελευταίο που θες να πιστέψεις ειναι οτι ευθύνεται και ή μάνα. Λογικό δεν είναι;
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tou-mihou/Η μικρή ανέφερε στην κατάθεσή της πως μετά από κάθε ραντεβού έπαιρνε 50 ευρώ η ίδια και στη συνέχεια έδινε τα χρήματα στον 53χρονο. Ακόμη, η ανήλικη, η οποία είχα καταχωρημένα στο κινητό της τα ονόματα των ανδρών με γυναικεία ονόματα, είπε στην κατάθεσή της: «Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου».
Εδώ η μικρή αφήνει να εννοηθεί οτι η μαμά της δεν ήξερε.
Κρατήσου λίγο ακομα νομίζω, ναρκωτικά, πλαστό χρήμα, εκβιασμοί, κλοπές, πάσης φύσεως απάτες, ας περάσουν αυτα απο το μυαλό σου για μια μητέρα με τόσα παιδια που έχει μπλέξει με άρχοντα απο τα λιντλ, το θεμα μας ωθεί να σκεφτούμε με το κατω κεφάλι, πρόσεξε μην γίνεις Μήτσος.Gherschaagk έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:49 53χρονος: Σου είπα ηρέμησε, αλλά αν με πάνε μέσα…
Μητέρα 12χρονης: Ναι; Παρακάτω, λέγε. Θα πάω κι εγώ.
53χρονος: Έλα να τα μιλήσουμε όταν ηρεμήσεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:06Ωραίος θεατρικός μονόλογος, δε λέω. Όλως τυχαίως, αυτός ο οίστρος προέκυψε όταν η μανούλα κατάλαβε ότι άρχισε έλεγχος των μηνυμάτων μετά την καταγγελία της θείας.Blackdog έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:01 Απ τα μηνυματα που βγηκαν στη δημοσιοτητα φαινεται οτι η μανα δεν γνωριζε για το τι εκανε ο Μιχος στο παιδι
https://www.in.gr/2022/10/14/greece/sep ... se-thapso/
Μητέρα 12χρονης: Ο τάφος σου θα γίνει.
53χρονος: Εγώ ήμουν, οκ.
Μητέρα 12χρονης: Δεν γλιτώνεις.
53χρονος: Ηρέμησε. Τι λες;
Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω; Κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθω καρδιά. Πάει η ζωή μου εμένα τέλος. Το παιδί μου… Ο άνθρωπος της εκκλησίας, ο ανώμαλος. Θα σου φάω το λαρύγγι. Γυναίκα, παιδί, όλοι θα μάθουν τι είσαι. Τρελάθηκα, πάει… Και με αποδείξεις. Όχι λόγια αέρα.
53χρονος: Σε παρακαλώ ηρέμησε κι έλα από εδώ.
Μητέρα 12χρονης: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της… Μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τέλειωσες σήμερα. Στα κανάλια θα σε βγάλω… Θα σε θάψω.
53χρονος:Ηρέμησε. Έλα να πάμε κάπου να τα πούμε.
Μητέρα 12χρονης: Στο τμήμα θα τα πούμε. Θα σε θάψω σήμερα. Ήρθε το τέλος σου. Εσύ με κατέστρεψες. Του παιδιού έριχνες χώμα στα μάτια κι έκανες βρωμιάρη τέτοια πράγματα. Ανώμαλε. Κτήνος δεν τη γλιτώνεις. Ετοιμάσου. Κάνε σταυρούς, τάμα, τελείωσε η ζωή σου. Ρεζίλι πανελληνίως.
Είστε τελείως κούταβοι, τελικώς.
H μανα απειλει να τον θαψει κι εσυ μας λες για θεατρικους μονολογους;
Σε ποιο ακροατηριο;
Παλι παραισθησεις εχεις;
Δεν το παιζει γιατι δεν την ακουνε τριτοι, θεατρο στο Μιχο επισης δεν κολλαει αν ηταν συνενοχοι, ουτε αυτο δεν καταλαβαινεις;
.
δουλευόμαστε?εδώ διαβάζουμε λίγο πολύ ότι είναι σκατόψυχος μαλάκας όποιος υποστηρίζει ότι έχει κάποια ευθύνηmao mao έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:56 ρε φίλε ποιος και γιατί να έχει αγωνία να μην πάει η μάνα μέσα αν ευθύνεται και αυτή; Τι κίνητρο θα μπορούσε να είχε κάποιος; Απλά κρατάμε μια πισινή μήπως είναι όντως αθώα. Οι διάλογοι αφήνουν να ενοοηθεί οτι δεν ήξερε. Αν είναι θέατρο θα το δούμε στην πορεία.
οτι ευθυνεται η μανα και ο πατερας, ειναι δεδομενο απο το πρωτο δευτερολεπτο. το μονο που σηκωνει συζητηση ειναι αν ευθυνονται για παραμεληση ανηλικου η για νταβατζιλικι.mao mao έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:57 Και στην τελική το τελευταίο που θες να πιστέψεις ειναι οτι ευθύνεται ή μάνα. Λογικό δεν είναι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- taxalata xalasa
η ΠΑΠΑγαλη...Αρίστος έγραψε: 15 Οκτ 2022, 03:52ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:06Ωραίος θεατρικός μονόλογος, δε λέω. Όλως τυχαίως, αυτός ο οίστρος προέκυψε όταν η μανούλα κατάλαβε ότι άρχισε έλεγχος των μηνυμάτων μετά την καταγγελία της θείας.Blackdog έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:01 Απ τα μηνυματα που βγηκαν στη δημοσιοτητα φαινεται οτι η μανα δεν γνωριζε για το τι εκανε ο Μιχος στο παιδι
https://www.in.gr/2022/10/14/greece/sep ... se-thapso/
Μητέρα 12χρονης: Ο τάφος σου θα γίνει.
53χρονος: Εγώ ήμουν, οκ.
Μητέρα 12χρονης: Δεν γλιτώνεις.
53χρονος: Ηρέμησε. Τι λες;
Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω; Κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθω καρδιά. Πάει η ζωή μου εμένα τέλος. Το παιδί μου… Ο άνθρωπος της εκκλησίας, ο ανώμαλος. Θα σου φάω το λαρύγγι. Γυναίκα, παιδί, όλοι θα μάθουν τι είσαι. Τρελάθηκα, πάει… Και με αποδείξεις. Όχι λόγια αέρα.
53χρονος: Σε παρακαλώ ηρέμησε κι έλα από εδώ.
Μητέρα 12χρονης: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της… Μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τέλειωσες σήμερα. Στα κανάλια θα σε βγάλω… Θα σε θάψω.
53χρονος:Ηρέμησε. Έλα να πάμε κάπου να τα πούμε.
Μητέρα 12χρονης: Στο τμήμα θα τα πούμε. Θα σε θάψω σήμερα. Ήρθε το τέλος σου. Εσύ με κατέστρεψες. Του παιδιού έριχνες χώμα στα μάτια κι έκανες βρωμιάρη τέτοια πράγματα. Ανώμαλε. Κτήνος δεν τη γλιτώνεις. Ετοιμάσου. Κάνε σταυρούς, τάμα, τελείωσε η ζωή σου. Ρεζίλι πανελληνίως.
Είστε τελείως κούταβοι, τελικώς.
H μανα απειλει να τον θαψει κι εσυ μας λες για θεατρικους μονολογους;
Σε ποιο ακροατηριο;
Παλι παραισθησεις εχεις;
Δεν το παιζει γιατι δεν την ακουνε τριτοι, θεατρο στο Μιχο επισης δεν κολλαει αν ηταν συνενοχοι, ουτε αυτο δεν καταλαβαινεις;
.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
και η κοινωνία ευθύνεται, τα παιδια΄, οι αμεα, οι ηλικιωμένοι δεν είναι μονο μεριμνα ατομική αλλά όλη η κοινωνία πρεπει να έχει τροπους ώστε να προστατευσει τα ανήμπορα και ευπαθή μελη τους. Π.χ. το ότι οι ευπαθείς έκαναν πρώτοι τα εμβόλια για κορωνοιο όταν υπηρχε έλλειψη ήταν με κοινωνικό πρόσημο. Αυτο μπορω να το απραδεχτώ, η κυβέρνηση ήταν στη σωστή κατευθυνση σε αυτην την επιλογή. Συμπέρασμα, πρεπει αν έχουμε μια κοινωνία που δε θα εξωθεί και δε θα αφήνει περιθώρια ωστε να γίνονται θυ΄ματα εκμετάλλευσης οι αδυναμοι.Ασέβαστος έγραψε: 15 Οκτ 2022, 08:19οτι ευθυνεται η μανα και ο πατερας, ειναι δεδομενο απο το πρωτο δευτερολεπτο. το μονο που σηκωνει συζητηση ειναι αν ευθυνονται για παραμεληση ανηλικου η για νταβατζιλικι.mao mao έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:57 Και στην τελική το τελευταίο που θες να πιστέψεις ειναι οτι ευθύνεται ή μάνα. Λογικό δεν είναι;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο λόγος είναι ότι πολλοί έχουν εκτεθεί υποστηρίζοντας την αθωότητα της μάνας όχι επειδή ενδιαφέρονται για αυτήν αλλά επειδή προσπάθησαν να την αντιπαραβάλλουν με την "συγκάλυψη" των δραστών.Είναι χιλιάδες οι δηλώσεις και τα τουήτ πολλών και διάφορων ότι οι αρχές τα ρίχνουν στη μάνα για να κρύψουν τους δράστες.Εδώ έχουν βγει κόμματα και ζητούν να ανακοινωθούν τα ονόματα των δραστών,τη στιγμή που μόνο ο εισαγγελέας μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα αφού εκτιμήσει βάσει των ενδείξεων που έχει την πιθανότητα ενοχής τους ή διαφυγής τους.nowhere έγραψε: 15 Οκτ 2022, 07:59δουλευόμαστε?εδώ διαβάζουμε λίγο πολύ ότι είναι σκατόψυχος μαλάκας όποιος υποστηρίζει ότι έχει κάποια ευθύνηmao mao έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:56 ρε φίλε ποιος και γιατί να έχει αγωνία να μην πάει η μάνα μέσα αν ευθύνεται και αυτή; Τι κίνητρο θα μπορούσε να είχε κάποιος; Απλά κρατάμε μια πισινή μήπως είναι όντως αθώα. Οι διάλογοι αφήνουν να ενοοηθεί οτι δεν ήξερε. Αν είναι θέατρο θα το δούμε στην πορεία.
Από τη στιγμή που έγινε προπαγανδιστικό επιχείρημα η αντιδιαστολή δίωξης μάνας και δραστών,άσχετα με την ανοησία του επιχειρήματος,αυτοί που το είπαν αισθάνονται την ανάγκη να μείνουν στην εκδοχή αθώα η μάνα μέχρι τουλάχιστον να βγουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία ενοχής.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αναλωνομαστε στις ευθύνες της μάνας , του Μίχου , των βιαστων...οι οποίες φυσικά υπάρχουν και φυσικά θα υπάρχουν. Όπως θα υπάρχουν και βιαστές παιδιών, ανωμαλαρες, μαστροποι, ανεύθυνες ή αδιάφορες μάνες , πρεζόνια πατεράδες κλπ κλπ εως της συντέλειας του κόσμου.
Το πιο ουσιαστικό είναι να δούμε της ευθύνες του κράτους -της Κοινωνίας όχι αόριστα , της οργανωμένης με θεσμούς και πρόσωπα υπεύθυνα για την προστασία των αδύναμων κοινωνίας.-Ανηλίκων, ΑΜΕΑ, γερόντων, φτωχών.
Εδώ έχουμε ένα παιδί που σταμάτησε το δημοτικό, την υποχρεωτική εκπαίδευση. Θα έπρεπε άμεσα να ενεργοποιηθεί ένας μηχανισμός προστασίας. Το σχολείο να ειδοποιήσει κοινωνικές υπηρεσίες. Αυτές να κάνουν επίμονο και συστηματικό έλεγχο στην οικογένεια και το παιδί.
Θα απέτρεπε την κατάσταση ; Δεν ξέρω. Είναι όμως ότι ουσιαστικό μπορεί να γίνει ως πράξη, αντί του κουτσομπολιού και της ειλικρινούς στεναχώριας που εκφράζεται με τους τόνους για το θέμα.
Το πιο ουσιαστικό είναι να δούμε της ευθύνες του κράτους -της Κοινωνίας όχι αόριστα , της οργανωμένης με θεσμούς και πρόσωπα υπεύθυνα για την προστασία των αδύναμων κοινωνίας.-Ανηλίκων, ΑΜΕΑ, γερόντων, φτωχών.
Εδώ έχουμε ένα παιδί που σταμάτησε το δημοτικό, την υποχρεωτική εκπαίδευση. Θα έπρεπε άμεσα να ενεργοποιηθεί ένας μηχανισμός προστασίας. Το σχολείο να ειδοποιήσει κοινωνικές υπηρεσίες. Αυτές να κάνουν επίμονο και συστηματικό έλεγχο στην οικογένεια και το παιδί.
Θα απέτρεπε την κατάσταση ; Δεν ξέρω. Είναι όμως ότι ουσιαστικό μπορεί να γίνει ως πράξη, αντί του κουτσομπολιού και της ειλικρινούς στεναχώριας που εκφράζεται με τους τόνους για το θέμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αυτό ακριβώς. Την αυτεπάγγελτη κατηγορία δε τη γλιτώνουν, το θέμα είναι ποια θα είναι αυτή η κατηγορίαΑσέβαστος έγραψε: 15 Οκτ 2022, 08:19οτι ευθυνεται η μανα και ο πατερας, ειναι δεδομενο απο το πρωτο δευτερολεπτο. το μονο που σηκωνει συζητηση ειναι αν ευθυνονται για παραμεληση ανηλικου η για νταβατζιλικι.mao mao έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:57 Και στην τελική το τελευταίο που θες να πιστέψεις ειναι οτι ευθύνεται ή μάνα. Λογικό δεν είναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-