Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Kauldron έγραψε: 05 Οκτ 2018, 00:36
Αντί για πυρσό να έχει πέος, και να πηγαίνει πάνω κάτω το χέρι.
Μαλάκα,σοβαρά τώρα,κάθε δεύτερο ποστς σου αναφέρεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε πούτσες,αδερφές κλπ και κάπου ένα στα 3 σε μετανάστες(δε γνωρίζω αν σχετίζονται μεταξύ τους). Να το κοιτάξεις
Μαλάκα,σοβαρά τώρα,κάθε δεύτερο ποστς σου αναφέρεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε πούτσες,αδερφές κλπ και κάπου ένα στα 3 σε μετανάστες(δε γνωρίζω αν σχετίζονται μεταξύ τους). Να το κοιτάξεις
Κι εσύ για ποιό λόγο κάθεσαι και παρακολουθείς τόσα πολλά πόστ που αναφέρονται σε πούτσες?
Κι εσύ για ποιό λόγο κάθεσαι και παρακολουθείς τόσα πολλά πόστ που αναφέρονται σε πούτσες?
Ποιος παρακολουθεί? Σε ότι νήμα και να μπει κανείς τσούπ! πετάγεται ο χελώνος και γράφει για πούτσες και πουστριλίκια. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που το έχει προσέξει,να βάλουμε τον Γιαννόπουλο να φτιάξει spreadsheetνα το επιβεβαιώσει
Για σήμα της ΝΔ προτείνω κάτι απλό και μινιμαλιστικό.
Ένας φοίνικας που αναγεννάται μέσα από τις στάχτες στο Γράμμο, να τον στεφανώνει ο Μακαριστός Χριστόδουλος με τα αστέρια της ΕΕ. Με φόντο μια σύνθεση που παριστάνει τη νίκη στα Γαυγάμηλα, το ευρώ και την Αγιά Σοφιά.
Ποιος παρακολουθεί? Σε ότι νήμα και να μπει κανείς τσούπ! πετάγεται ο χελώνος και γράφει για πούτσες και πουστριλίκια. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που το έχει προσέξει,να βάλουμε τον Γιαννόπουλο να φτιάξει spreadsheetνα το επιβεβαιώσει
"Ποιός παρακολουθεί" λέει ενώ πιο πρίν έδωσε και "στατιστικά" 1 στα 2, 1 στα 3. Άσε μας ρε Νερονάκο.