!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 20:09 Πολλες φορες εχω εισπνευσει παθητικα χασις και αλλα ναρκωτικα ενω περπατουσα στο κεντρο της Αθηνας. Παντα με πιανει εντονη ζαλαδα και νοητικη συγχυση. Μια φορα επαθα κατι σαν παραισθηση, δυο ανθρωποι στεκονταν μακρια και μου φανηκε οτι περπατουσαν προς το μερος μου ενω στεκονταν ακινητοι.
:lol: Που να δεις στον Ασπρόπυργο όταν καίνε στην υψικάμινο αυτά που έχουν πιάσει... ολόκληρη η περιοχή μαστουρώνει, ακόμα και οι γιαγιάδες.
the end
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 20:09 Πολλες φορες εχω εισπνευσει παθητικα χασις και αλλα ναρκωτικα ενω περπατουσα στο κεντρο της Αθηνας. Παντα με πιανει εντονη ζαλαδα και νοητικη συγχυση. Μια φορα επαθα κατι σαν παραισθηση, δυο ανθρωποι στεκονταν μακρια και μου φανηκε οτι περπατουσαν προς το μερος μου ενω στεκονταν ακινητοι.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

The Rebel έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:21
the end
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

μικρος μαστουρωνα με καθαρη βενζινη. ειναι φθηνη......
ωραια εμπειρια, μου εκανε εντυπωση ποσο καθαρα και με λεπτομερεια ακουγα την μουσικη.
σταματησα γιατι διαβασα οτι καταστρεφει εγκεφαλικα κυτταρα απο τα οποια δεν εχω και μεγαλο περισσευμα.......
ακομα ξερω οτι μερικοι ανθρωποι κανουν εμετο με την βενζινη και πνιγονται απο αυτον
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

lolek1 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:35 μικρος μαστουρωνα με καθαρη βενζινη. ειναι φθηνη......
ωραια εμπειρια, μου εκανε εντυπωση ποσο καθαρα και με λεπτομερεια ακουγα την μουσικη.
σταματησα γιατι διαβασα οτι καταστρεφει εγκεφαλικα κυτταρα απο τα οποια δεν εχω και μεγαλο περισσευμα.......
ακομα ξερω οτι μερικοι ανθρωποι κανουν εμετο με την βενζινη και πνιγονται απο αυτον
Οι καλύτερες εμπειρίες μου .
Φοβερή αίσθηση, ακαταπαυστο γέλιο, γρήγορη επαναφορά .

Και εγώ νόμιζα ότι δεν πειράζει πουθενά, ήμουν πιτσιρικάς. Μόλις μου είπαν κάτι συμμαθητές τι κάνει στον εγκέφαλο ξενέρωσα αφάνταστα που έπρεπε να την εγκαταλείψω.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

υγρα μπαταρίας χρησημοποιούσατε ή έτσι ξεροσφύρι;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Εικόνα
Όταν λέμε "Μπάφο" ήξερα οτι ενοούμε μόνο το τσιγάρο που περιέχει χασίς.
Τα υγρά μπαταρίας, βενζίνες κλπ, ανήκουν σε άλλη κατηγορία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:45
Beria έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:34
Πάρταλος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:33 Πως τον (μ)παίρνεις τον μπάφο; :smt017
στάγδην βραδέως ενδοφλεβίως :003:
σε ποια ταινια του δαλιανιδη δειχνει καποιον που πεθανε απο υπερβολικη δοση μαριχουανας;
ηταν μια ταινία που μαζευόταν η παλιοπαρέα στης Ούρσουλας πίνανε μπάφους και χτυπιόνταν στους τοίχους απο την μαστούρα ή απο τα στερητικά σύνδρομα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

waldorf έγραψε: 04 Οκτ 2018, 20:16 Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας πεις ποιά άλλα ναρκωτικά έχεις εισπνεύσει περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας.
Οκ άντε και πήρες δυό ντουμανιές από χόρτο-μαύρο-ό,τι.Τα άλλα ποιά είναι;
Έπιναν φριμπα στο δρόμο;Καπνιστή πρέζα;Τι;
χαχα

Εγω μια φορά περπατούσα και εισέπνευσα 3 χάπια έκστασι
Άβαταρ μέλους
Apostratos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apostratos »

Μπαφους παιρνουν οι αριστεροι και οι αναρχαπλυτοι, γιαυτο πιστευουν αυτες τις ιδεολογιες.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

gassim έγραψε: 05 Οκτ 2018, 11:36
blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:45
Beria έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:34

στάγδην βραδέως ενδοφλεβίως :003:
σε ποια ταινια του δαλιανιδη δειχνει καποιον που πεθανε απο υπερβολικη δοση μαριχουανας;
ηταν μια ταινία που μαζευόταν η παλιοπαρέα στης Ούρσουλας πίνανε μπάφους και χτυπιόνταν στους τοίχους απο την μαστούρα ή απο τα στερητικά σύνδρομα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

gassim έγραψε: 05 Οκτ 2018, 11:43
waldorf έγραψε: 04 Οκτ 2018, 20:16 Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας πεις ποιά άλλα ναρκωτικά έχεις εισπνεύσει περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας.
Οκ άντε και πήρες δυό ντουμανιές από χόρτο-μαύρο-ό,τι.Τα άλλα ποιά είναι;
Έπιναν φριμπα στο δρόμο;Καπνιστή πρέζα;Τι;
χαχα

Εγω μια φορά περπατούσα και εισέπνευσα 3 χάπια έκστασι
Και σε ένα μπαρ σου ρίξανε χασίσι στο ποτό σου; :)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

lolek1 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:35 μικρος μαστουρωνα με καθαρη βενζινη. ειναι φθηνη......
Aυτο το φαινομενο παταχθηκε με την θεσπιση του ειδικου φορου καταναλωσης στα καυσιμα και τις συνεχεις αυξησεις του.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:54 Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
μοιάζει λίγο σαν μεθύσι αλλά αντί για όρεξη να κάνεις μαλακίες έχεις όρεξη να τις σκεφτείς και να τις συζητήσεις και γενικά δεν είσαι στα πιο δραστήριά σου. Αντί για ζάλη έχεις τάση να αράζεις και να χάνεσαι στις σκέψεις σου, στη μουσική, μπορεί να περάσεις δέκα λεπτά (ή κάτι που μοιάζει με δέκα λεπτά) στοχασμού πάνω στον διακόπτη της λάμπας απέναντι. Αντί για χανγκόβερ 5-6 ώρες μετά έχεις εξωφρενική όρεξη να φας (ιδιαίτερα γλυκά) περίπου μισή ώρα μετά. Επίσης κοκκινίζουν τα μάτια και σε τρώνε αλλά αυτό είναι μάλλον δευτερεύον σαν επίπτωση -πάρα πολύ πρωτεύον για να σε πάρουν χαμπάρι though.

Είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο ότι αν σου βάλουν ρέγκε θα γουστάρεις κάργα, ακόμα κι αν γενικά δεν σου πολυαρέσει η ρέγκε.

Αν το παρακάνεις στην δόση (π.χ. αν καπνίσεις ποσότητα για 3 άτομα ενώ είναι από τις πρώτες σου φορές) είναι πιθανόν να φας φρίκη. Η φρίκη είναι κάτι σαν κρίση πανικού με αφορμή κάποια μαλακία που σκέφτηκες με αφορμή κάποια άλλη μαλακία που σκέφτηκες. Η λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι να αράξεις, κατά προτίμηση με παρέα, και να περιμένεις 5-10 λεπτάκια να περάσει, όχι ότι πρόκειται να κάνεις και κάτι άλλο βέβαια.

Βασικά καμία σχέση με μεθύσι.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2018, 13:49
Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:54 Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
μοιάζει λίγο σαν μεθύσι αλλά αντί για όρεξη να κάνεις μαλακίες έχεις όρεξη να τις σκεφτείς και να τις συζητήσεις και γενικά δεν είσαι στα πιο δραστήριά σου. Αντί για ζάλη έχεις τάση να αράζεις και να χάνεσαι στις σκέψεις σου, στη μουσική, μπορεί να περάσεις δέκα λεπτά (ή κάτι που μοιάζει με δέκα λεπτά) στοχασμού πάνω στον διακόπτη της λάμπας απέναντι. Αντί για χανγκόβερ 5-6 ώρες μετά έχεις εξωφρενική όρεξη να φας (ιδιαίτερα γλυκά) περίπου μισή ώρα μετά. Επίσης κοκκινίζουν τα μάτια και σε τρώνε αλλά αυτό είναι μάλλον δευτερεύον σαν επίπτωση -πάρα πολύ πρωτεύον για να σε πάρουν χαμπάρι though.

Είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο ότι αν σου βάλουν ρέγκε θα γουστάρεις κάργα, ακόμα κι αν γενικά δεν σου πολυαρέσει η ρέγκε.

Αν το παρακάνεις στην δόση (π.χ. αν καπνίσεις ποσότητα για 3 άτομα ενώ είναι από τις πρώτες σου φορές) είναι πιθανόν να φας φρίκη. Η φρίκη είναι κάτι σαν κρίση πανικού με αφορμή κάποια μαλακία που σκέφτηκες με αφορμή κάποια άλλη μαλακία που σκέφτηκες. Η λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι να αράξεις, κατά προτίμηση με παρέα, και να περιμένεις 5-10 λεπτάκια να περάσει, όχι ότι πρόκειται να κάνεις και κάτι άλλο βέβαια.

Βασικά καμία σχέση με μεθύσι.
Πολύ καλό ακούγεται.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”