μποορει να ειναι απο αυτους που πανε με τα γονατα στην Παναγια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Τελείωνε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
παρντον;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Έχεις λυσσάξει με τους Τσιγγάνους της Τήνου
Δεν υπάρχουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Σκάσε ρε βλάκα που θα πεις ότι είμαστε χειρότεροι των ζαίων επειδή έγινε η υπόθεση ότι είναι γύφτοι λόγω 8 παιδιών (99% πιθανότητα έδινε).
Ηλίθιε που δεν έχεις πει μισή κουβέντα για τα αισχρά που γράφουν (αλλά και λένε επίσημα βουλευτές ζαίοι).
Αντικειμενικέ του κωλου
Let them make the first mistake. We make the last move.
κατσε στο τέλος ξυριζουν τον παπα
δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι υπάρχει οικογένεια οπου μια 14 χρονη που εχει 9 αδερφια την κλεβει ένας νεαρος και κανει 8 παιδια και την παει η θεια της να κανει στείρωση σε νοσοκομειο
ολα αυτα χωρις να ειναι γυφτοι δυσκολεύομαι να τα πιστέψω
αυτοί οι γύφτοι είναι ή εργάζονται στο δημόσιο ως παπαδες η οδοκαθαριστές
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ηρέμησε Κρις Σφέτα, ή τράβα για προπόνηση να ξεθυμάνεις. Εγώ ούτε σε έβρισα, ουτε σε πρόσβαλα προσωπικά.Otto Weininger έγραψε: 14 Οκτ 2022, 18:24Σκάσε ρε βλάκα που θα πεις ότι είμαστε χειρότεροι των ζαίων επειδή έγινε η υπόθεση ότι είναι γύφτοι λόγω 8 παιδιών (99% πιθανότητα έδινε).
Ηλίθιε που δεν έχεις πει μισή κουβέντα για τα αισχρά που γράφουν (αλλά και λένε επίσημα βουλευτές ζαίοι).
Αντικειμενικέ του κωλου
Και γιατί στομπούτσο να γινει αυτή η υπόθεση? Πού ακριβώς βοηθάει στην υπόθεση?
Ότι τί, αν ήταν και γύφτοι δηλαδή, "καλά κάνουμε που τους βιάζουμε τα παιδιά επειδή όλοι αυτής της φυλής είναι παραβατικοί και τα 'χουν πεταμένα στους δρόμους, οπότε ας πρόσεχαν"?
Εχω πει κουβέντες καπου στην αρχη του νηματος για τους εμετοζαίους, όπως ακριβώς εχω πει και για το φιλαράκι σου τον εμετοΜουμιατζή που εκανε εκεινο το επαίσχυντο τουίτ για "την ατζέντα του μετρό του Πειραιά που μας ενδιαφέρει εμάς τωρα, τα υπολοιπα τα μικροπράγματα για παιδεραστίες αφηστε τα για τους ζαίους" (ειπώθηκε ότι το εκανε ριτουιτ και ο Άδωνις αυτο, αλλα δεν παιρνω και ορκο για αυτο γιατι δεν με ενδιέφερε και να το ψάξω για να το επιβεβαιωσω).
Και υποσχέθηκα οτι δεν θα ξαναασχοληθώ με κανεναν βόθρο εκατέρωθεν και δεν θα ξαναγράψω τίποτα που να ταμπελώνει πολιτικά την υπόθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 14 Οκτ 2022, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οτι, αν ηταν γυφτοι, ειναι πιο πιθανο να συμβαινει κατι τετοιο, παρα αν ηταν μπαλαμοι.vantono έγραψε: 14 Οκτ 2022, 18:35
Ηρέμησε Κρις Σφέτα, ή τράβα για προπόνηση να ξεθυμάνεις. Εγώ ούτε σε έβρισα, ουτε εσένα "φωτογράφισα" με αυτό που έγραψα.
Και γιατί στομπούτσο να γινει αυτή η υπόθεση? Πού ακριβώς βοηθάει στην υπόθεση?
Ότι τί, αν ήταν και γύφτοι δηλαδή, "καλά κάνουμε που τους βιάζουμε τα παιδιά επειδή όλοι αυτής της φυλής είναι παραβατικοί και τα 'χουν πεταμένα στους δρόμους, οπότε ας πρόσεχαν"?
πραγμα που ισχυει. αν αυτο γινοταν μεσα σε τσαντηρομαχαλα, δε θα το μαθαιναμε ποτε, ο νομος δεν θα πηγαινε καν εκει. μπορει και αυτη τη στιγμη που μιλαμε να γινεται κατι τετοιο, ειτε ακριβως ιδιο, ειτε αναλογος βιασμος με προφαση τον γαμο απο τα 12.
το οποιο, ναι, δινει 99% πιθανοτητα.
αλλα αυτοι δεν ειναι γυφτοι, δεν υπαρχει λογος να αποπροσανατολιζουμε τη συζητηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Έγραψες ότι γίναμε χειρότεροι βοθροι από τους ζαίους επειδή υποθέσαμε ότι πρόκειται για γύφτους λόγω 8 παιδιών (Που φαινόταν και λογικό όπως είπα).
Ούτε είπε κανείς καλά του έκανε επειδή ήταν γυφτάκι ή τις άλλες πίπες που έβγαλες από την κοιλιά σου.
Χειρότεροι βοθροι λοιπόν από ποιους; Από αυτούς που οι βουλευτές τους επίσημα λένε όλη τη ΝΔ βιαστές ή αφήνουν και εδώ βλέπουμε τα ΝΔ_Παιδοβιαστες ;
Σε βρίζω πρώτος λοιπόν γιατί είσαι μαλάκας όταν γράφεις τέτοια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στο σπιτι του πατερα βρηκαν λεει 26γρ φουντα και για αυτο τον συνελαβαν. Οταν λενε οτι ηταν τοξικοεξαρτημενος και εγκατελειψε την οικογενεια του εννοουν απ τους μπαφους...

Αυτό μόνο εσύ το έγραψες φίλεvantono έγραψε: 14 Οκτ 2022, 18:35 Ότι τί, αν ήταν και γύφτοι δηλαδή, "καλά κάνουμε που τους βιάζουμε τα παιδιά επειδή όλοι αυτής της φυλής είναι παραβατικοί και τα 'χουν πεταμένα στους δρόμους, οπότε ας πρόσεχαν"?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Lord Brum έγραψε: 14 Οκτ 2022, 15:05καλά κάτσε να δούμε τι εμπλοκή είχε και η πρόεδρος των ιερόδουλων που κατά δήλωσή της ο μίχος προσπάθησε να εκπορνεύσει ανήλικα μέσα στο μαγαζί της και η ίδια δεν το κατήγγειλε παρά 3 μήνες μετά όταν είχε σκάσει όλη η ιστορία.OANNHSEA έγραψε: 14 Οκτ 2022, 14:50Δεν είδες τι δήλωσε ο πρόεδρος των ιερόδουλων;Lord Brum έγραψε: 14 Οκτ 2022, 12:34
ήθελε να εκβιάσει κόσμο ο μίχος και αντί να πλασάρει στο μιλητό σε γνωστούς του με όμοια γούστα και βαθειά τσέπη έφτιαξε πλατφορμες και περίμενε ανάμεσα στα 100 ναυάγια να του κάτσει και ένας εκβιάσιμος λεφτάς?
Τα ναυάγια ήταν αυτά που φαίνονταν...
.
Είναι πολύ πιο βαθύ από όσο πιστεύουμε...
Δεν θέλω να γράψω ότι έχω ακούσει εδώ και πολλά χρόνια για παρόμοιες περιπτώσεις - αλλά δεν έχω στοιχεία για αυτά...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
όχι μωρέ δεν τρέχει κάστανο αν σε σπίτι με 8 ανήλικα παίζουν και μερικά γάρα. Εδώ παίζουν βίζιτες κανονισμένες από τη μάνα και τον μπακάλη της γειτονιάς στα γάρα θα κολλήσουμε? Μπάφος ξεμπάφος μια χαρά στον κόσμο του ήταν ο πατέρας που του πηδούσαν την κόρη επ'αμοιβή και ο ίδιος ζμπουτζατ. Εκτός αν έπαιρνε κι αυτός το χαρτζιλίκι του. Μάλλον όταν θα άκουσε ότι τα παιδιά είναι επένδυση για το μέλλον το κατάλαβε αλλιώςBlackdog έγραψε: 14 Οκτ 2022, 18:44 Στο σπιτι του πατερα βρηκαν λεει 26γρ φουντα και για αυτο τον συνελαβαν. Οταν λενε οτι ηταν τοξικοεξαρτημενος και εγκατελειψε την οικογενεια του εννοουν απ τους μπαφους...
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
https://www.iefimerida.gr/ellada/syzygo ... -ti-miteraΗ δήλωση της συζύγου του 53χρονου Ηλία Μίχου
Αυτές τις ημέρες εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε.
Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας.
Στις 3/9 το πρωί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μού έστειλε μέσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δύο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντάς μου πως θα τον καταγγείλει για «σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου», όπως μου έγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου έστειλε μήνυμα με τους διαλόγους αυτούς. Έχασα κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με τη μητέρα του παιδιού με φωνητική κλήση και μου επανέλαβε τα ίδια. Αυθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγό μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε, και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντάς του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφέροντας ως λόγο όσα έμαθα. Αναγκαστικά συμφώνησε, απευθυνθήκαμε σε δικηγόρους, συντάχθηκε και υπογράψαμε το απαραίτητο ιδιωτικό συμφωνητικό και στις 4 Οκτωβρίου υπογράψαμε σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου και χωρίσαμε αμετάκλητα.
Μετά τις 3/9, αφού η μητέρα του παιδιού μού έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, και αφού το ίδιο βράδυ, χωρίς να το γνωρίζω, πήγε στο Α.Τ. και κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό μου, μου ζήτησε χρήματα. Την πρώτη φορά 100 ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημέρες μού ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα. Στα μηνύματα έγραφε πως δήθεν δεν έχει πάει στην Αστυνομία και πως θέλει να τη βοηθάω όποτε θα μου τα ζητάει και μου ζήτησε πάλι στις 8/9 άλλα 100 ευρώ. Δεν απάντησα, διότι δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτό, δέχτηκα αλλεπάλληλα γραπτά μηνύματα για να τη συναντήσω να της δώσω τα χρήματα, και μετά από έντεκα (11) αναπάντητες κλήσεις, που είναι καταγεγραμμένες στο κινητό μου, όπως και τα μηνύματα που μου ζητούσε χρήματα, την μπλόκαρα και δεν επέτρεψα άλλη επικοινωνία. Είναι απολύτως ψευδές πως δήθεν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, της πρόσφερα χρήματα και τα αρνήθηκε. Τα γραπτά της μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ποιος ζητούσε χρήματα, λέγοντας ψέματα πως δεν είχε πάει στην Αστυνομία.
Ο πρώην σύζυγός μου θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του, για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή σχέση. Για όσους, δε, έγραψαν τρομερές συκοφαντίες και μας στοχοποίησαν, φτάνοντας στο αίσχιστο σημείο να πουν μέχρι πως δήθεν γνώριζα και συγκάλυπτα ή πως δήθεν βγήκε ένταλμα σύλληψής μου, θα προσφύγουμε στη μόνη αρμόδια, τη Δικαιοσύνη.
τι λέει πάλι αυτή
οτι το έμαθε και αντί να το καταγγείλει το χρησιμοποίησε ως απειλή για να πάρει συνενετικό διαζύγιο;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις