Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ναύτης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 09:27
Μπα, απ' ότι διαβάζω σήμερα, μάλλον επαγγελματικό ντιλ ήταν όλη η φάση.
Η "μάνα" φέρεται να εκπόρνευε ήδη την μικρή, στο μπουρδέλο που δούλευε ως καθαρίστρια, έναν χρόνο πριν την πασάρει στον Μίχο.
Ο Μίχος, γράφεται επίσης, ήταν τακτικός θαμώνας των μπουρδέλων και μάλλον κάποια στιγμή είχε ασελγήσει στο παιδί, όταν το εξέδιδε η "μάνα".
Μετά πιάσανε φιλίες, Μίχος και "μάνα", και ανέλαβε ο Μίχος να οργανώσει την "επιχείρηση" επαγγελματικά.
Αναμένεται να μάθουμε ποιος είναι ο "Μιχάλης".
Αυτό είναι η καταγγελία της ψευτοπροέδρου στο μέγκα, η οποία είναι αντιφατική και επίσης αντιφάσκει αυτά που είπε προχθές.
Όχι, το βασάνι η ψευτοπρόεδρος μίλησε για τον Μίχο. Η μητέρα της μικρής εργαζόταν σε άλλο μπουρδέλο ως καθαρίστρια κι εκεί την εξέδιδε σε "εξωτερικούς πελάτες". Έτσι τουλάχιστον γράφουν σήμερα τα δημοσιογραφικά portals.
Από αυτό πηγάζουν όλοι οι ισχυρισμοί και μετά είναι χαλασμένο τηλέφωνο των δημοσιογράφων για τα κλικ.
Μάλιστα, σύμφωνα με τη νέα καταγγελία της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η μητέρα είχε ενεργό ρόλο στα ραντεβού που κλείνονταν για την ανήλικη κόρη της.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε η κυρία Καρατζιώτη, η 37χρονη μητέρα είχε εργαστεί στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι, έχοντας μαζί της το ανήλικο κοριτσάκι της.
«Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει» συμπλήρωσε η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.
Όπως υποστήριξε τα ραντεβού δεν γίνονταν εντός του οίκου, αλλά σε εξωτερικούς χώρους. «Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού» πρόσθεσε.
Κάνω εικόνα τα 11χρονα κοριτσάκια που ξέρω από το σχολείο του παιδιού μου. Είναι ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. Ακόμη κι αν η μάνα ήταν μαλακισμένη, όσοι βίασαν το παιδί στα 11 και στα 12 του ελπίζω να σαπίσουν ζωντανοί με ένα 50ποντο παλούκι μέσα τους. Δεν είναι άνθρωποι. Δεν μπορεί εγώ κι αυτοί να είμαστε το ίδιο.
Και όσο για την μάνα, να πάει στον διάολο. Δεν της αξίζει ούτε οίκτος, ούτε συγχώρεση, ούτε συμπόνια. Να απομακρύνουν τα παιδιά γιατί ποιος ξέρει τι άλλα έχει κάνει.
Αϊ σιχτιρ πρωινιάτικα.
11 χρονών είναι η ανιψιά μου, 5η δημοτικού. Παιδάκι, όπως το γράφεις.
Αλλά κάποιοι μπορεί να την "μπερδέψουν" με 17χρονη. Και μόνο το θράσος πού 'χουνε να λένε τέτοια, δηλαδή, ν' αρπάξεις ένα μαδέρι και να μην τους αφήσεις πλευρό για πλευρό.
Εγω εχω κορη 11χρονη που ομως ειναι 1.67 στο υψος και πληρως ανεπτυγμενη. Φαινεται βεβαια οτι ειναι μικρη.
Να δειτε ποσοι περιεργοι την κοιταζουν στον δρομο...
Η παιδεραστια ειναι πολυ μεγαλυτερο φαινομενο σε εκταση απο οσο φανταζεστε...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 11:07
Αν δεν την ενοιαζε η πορνεια, να γινόταν αυτή. Μια χαρά γυναίκα είναι. Αν ισχύει πως προωθουσε το 10χρονο για 50αρικα, τσεκουρωμα. Και βέβαια πρώτη ευθύνη έχει το κράτος και οι υπηρεσίες του, που δεν είχαν παρενεβει.
πρωτη;
δηλαδη δεν εχει πρωτη ο βιαστης, η μανα τσατσα, και εχει το κρατος;
Ναι έχει το κράτος και οι κοινωνία ευθύνη όταν 200 βιαστές και μαστρωποί πηγαίνουν σε ένα κοριτσάκι πριν από τις κοινωνικές υπηρεσίες
πρωτη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αν δεν την ενοιαζε η πορνεια, να γινόταν αυτή. Μια χαρά γυναίκα είναι. Αν ισχύει πως προωθουσε το 10χρονο για 50αρικα, τσεκουρωμα. Και βέβαια πρώτη ευθύνη έχει το κράτος και οι υπηρεσίες του, που δεν είχαν παρενεβει.
πρωτη;
έλα ντε
η ευθύνη του κράτους έγκειται στην έλλειψη σοβαρών δομών και υπηρεσιών, αλλά μέχρι εκεί
μου θυμίζει την περίπτωση της μαρφίν που έλεγαν ότι πρώτη ευθύνη έχει η τράπεζα και όχι οι δολοφόνοι που έσπασαν τον τζάμι και έριξαν τις μολότοφ μέσα για να κάψουν τους ανθρώπους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
πρωτη;
Ανώμαλοι θα υπάρχουν πάντα και καθαρματα, το θέμα είναι να υπάρχουν κοινωνικές υπηρεσίες για να προστατεύουν τους αδύναμους. Και δε μιλάω για το ποινικο σκέλος, αλλά το κοινωνικό. Δεν αποτελεί η κατάσταση που ήταν δικαιολογία για τόσο αποτρόπαια πράξη. Θα μπορούσε να γίνει αυτή πουτανα για να θρέφει τα παιδιά της.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 11:04
Εντωμεταξύ όσο καιρό οι μπάτσοι μαλακιζοντουσαν, αυτός προφανώς είχε όλο τον χρόνο να σβήσει ότι μπορούσε. Γιατί δεν τον έπιασαν αμέσως με την καταγγελία μπορεί να μου εξηγήσει κάνεις; τι παρακολούθηση είναι αυτή όταν το είχε μάθει ολοη η γειτονιά πως υπάρχει έρευνα γι αυτόν;
Είναι πολύ απλό: κάποιος από το κύκλωμα κράτησε την έρευνα και του το σφίριξε...
Πρέπει να είναι πολύ μεγάλο το κύκλωμα με τους πολιτικούς και δη ΟΛΩΝ των παρατάξεων μέσα...
.
Εμένα δε μου φαίνεται σοβαρό κύκλωμα. Αν πλασάρεις 10χρονο, πας για πολύ χρημα. Δεν ασχολείσαι με 50αρικα και να λες πως είναι 16. Αυτά είναι για ψιλικατζήδες. Το θέμα είναι αν μέσα από αυτήν την πρακτική, βρήκε και σύνδεση με πιο βαθιά αρρώστια, και του έσκασαν χρήμα. Αλλα δε μου φαίνεται να κράτησε και πολύ η ιστορία.
Ναι, αυτό με τα 50-70 ευρώ δε δένει. Ούτε με τον Μίχο δένει, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, το έστησε όλο αυτό για ένα χιλιάρικο συνολικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καραμελίτσα την 14 Οκτ 2022, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι έχει το κράτος και οι κοινωνία ευθύνη όταν 200 βιαστές και μαστρωποί πηγαίνουν σε ένα κοριτσάκι πριν από τις κοινωνικές υπηρεσίες
πρωτη;
Ναι την πρώτη έχει. Σε μια οργανωμένη κοινωνία δεν περιμένεις το φιλότιμο του άλλου για να μην παρανομήσει. Θα πρέπει να είναι έτσι τα πράματα ώστε και να θέλει να παρανομήσει να μη μπορεί.
Αν αυτή η οικογένεια είχε κάποια υποστήριξη για να μην πεινάει, παρακολούθηση απ΄οκοινωνικούς λειτουργούς για να μη γίνει καμιά μαλακία, και το λαμόγιο ο βιαστής ήταν ήδη στα δικαστήρια από τις απευθείας αναθέσεις, δε θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά.
Αλλά είμαστε απολίτιστη και υπανάπτυκτη χώρα
Αυτό είναι η καταγγελία της ψευτοπροέδρου στο μέγκα, η οποία είναι αντιφατική και επίσης αντιφάσκει αυτά που είπε προχθές.
Όχι, το βασάνι η ψευτοπρόεδρος μίλησε για τον Μίχο. Η μητέρα της μικρής εργαζόταν σε άλλο μπουρδέλο ως καθαρίστρια κι εκεί την εξέδιδε σε "εξωτερικούς πελάτες". Έτσι τουλάχιστον γράφουν σήμερα τα δημοσιογραφικά portals.
Από αυτό πηγάζουν όλοι οι ισχυρισμοί και μετά είναι χαλασμένο τηλέφωνο των δημοσιογράφων για τα κλικ.
Μάλιστα, σύμφωνα με τη νέα καταγγελία της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η μητέρα είχε ενεργό ρόλο στα ραντεβού που κλείνονταν για την ανήλικη κόρη της.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε η κυρία Καρατζιώτη, η 37χρονη μητέρα είχε εργαστεί στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι, έχοντας μαζί της το ανήλικο κοριτσάκι της.
«Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει» συμπλήρωσε η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.
Όπως υποστήριξε τα ραντεβού δεν γίνονταν εντός του οίκου, αλλά σε εξωτερικούς χώρους. «Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού» πρόσθεσε.
Αυτή έλεγε πως έχει στοιχεία από κάμερες και τώρα λέει πως γινόντουσαν αλλού τα ραντεβού. Βέβαια μπορεί να είναι επειδή καταλαβε τι ανυπέρβλητη μαλάκια είπε όταν έβαλε μέσα στην υπόθεση το δικό της μπουρδελο. Μπορεί να ήταν μαστουρωμενη βέβαια. Να ελεγχθεί, μπορεί μέσα στο καμένο της εγκέφαλο να υπάρχουν αλήθειες.
Είναι πολύ απλό: κάποιος από το κύκλωμα κράτησε την έρευνα και του το σφίριξε...
Πρέπει να είναι πολύ μεγάλο το κύκλωμα με τους πολιτικούς και δη ΟΛΩΝ των παρατάξεων μέσα...
.
Εμένα δε μου φαίνεται σοβαρό κύκλωμα. Αν πλασάρεις 10χρονο, πας για πολύ χρημα. Δεν ασχολείσαι με 50αρικα και να λες πως είναι 16. Αυτά είναι για ψιλικατζήδες. Το θέμα είναι αν μέσα από αυτήν την πρακτική, βρήκε και σύνδεση με πιο βαθιά αρρώστια, και του έσκασαν χρήμα. Αλλα δε μου φαίνεται να κράτησε και πολύ η ιστορία.
Ναι, αυτό με τα 50-70 ευρώ δε δένει. Ούτε με τον Μίχο δένει, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, το έστησε όλο αυτό για ένα χιλιάρικο συνολικά;
Μπορεί έτσι να καβλωνε, όπως και μέσα από αυτήν την πρακτική, να βρηκε πιο φράγκατους, που κατάλαβαν πως είναι 12 και τους άρεσε. Πάντως το ότι υπήρχαν τα σαιτ είναι δεμένο, και πως τα διαχειρίζοταν αυτός.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 11:33
Αυτή έλεγε πως έχει στοιχεία από κάμερες και τώρα λέει πως γινόντουσαν αλλού τα ραντεβού. Βέβαια μπορεί να είναι επειδή καταλαβε τι ανυπέρβλητη μαλάκια είπε όταν έβαλε μέσα στην υπόθεση το δικό της μπουρδελο. Μπορεί να ήταν μαστουρωμενη βέβαια. Να ελεγχθεί, μπορεί μέσα στο καμένο της εγκέφαλο να υπάρχουν αλήθειες.
Ούτε μαλακία είπε ούτε τίποτα. Είπε αυτά που της είπαν να πει αφού τη διαβεβαίωσαν οτι κανείς δε θα την αγγίξει, αλλά αν δε συνεργαστεί θα τη σκίσουν. Πρεζού και ιδιοκτήτρια μπουρδέλου ασδειοδοτημένου από το δήμο.
Στο δήμο της Αθήνας υπάρχει ένας παρακρατικός μηχανισμός από περιθωριακούς και ποινικούς, στημένος ήδη από την εποχή του Έβερτ.
Το σοκ που αναφέρεται είναι αυτό που υπέστη η μικρή, όταν έμαθε (από ποιον μαλάκα, αναρωτιέμαι) ότι έχει συλληφθεί η μητέρα του, οπότε και διέκοψε κάθε επικοινωνία με τους παιδοψυχολόγους της αστυνομίας.
που ειναι αραγε το κοριτσι σημερα; σε ποιο σπιτι κοιμαται, ποιος το φροντιζει;
Μήπως προκαλούσε; Δεν πρόσεχε αρκετά; Μήπως το ήθελε κατά βάθος; Τι φορούσε;
Τι πιστεύεις Ασέβαστε;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 11:09
Μπορεί έτσι να καβλωνε, όπως και μέσα από αυτήν την πρακτική, να βρηκε πιο φράγκατους, που κατάλαβαν πως είναι 12 και τους άρεσε. Πάντως το ότι υπήρχαν τα σαιτ είναι δεμένο, και πως τα διαχειρίζοταν αυτός.
Κοιτα ο τυπος τραβαγε βιντεο και φωτογραφιες το βιασμο της και πολυ πιθανον να το εκαναν και αλλοι.
Ξερεις ποσο πουλιουνται τετοια βιντεο/φωτο στο Dark Web? Oι ανωμαλοι πληρωνουν οσο οσο για τετοια πραγματα. Και 9 στις 10 φορες με bitcoin για να ειναι και ασφαλεις οτι δεν θα ανιχνευτει η συναλλαγη.
Το FBI εχει κατατάξει τη αγοραπωλησια πορνογραφικου υλικου ανηλικων ως την δευτερη πιο κερδοφορα παρανομη επιχειρηση μετα τα ναρκωτικα.
Ειναι σφοδρα πιθανο οτι τα χοντρα λεφτα τα εβγαζε απο εκει και οχι απο τα 50 ευρω που του εφερνε η 12χρονη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
πρωτη;
Ναι την πρώτη έχει. Σε μια οργανωμένη κοινωνία δεν περιμένεις το φιλότιμο του άλλου για να μην παρανομήσει. Θα πρέπει να είναι έτσι τα πράματα ώστε και να θέλει να παρανομήσει να μη μπορεί.
Αν αυτή η οικογένεια είχε κάποια υποστήριξη για να μην πεινάει, παρακολούθηση απ΄οκοινωνικούς λειτουργούς για να μη γίνει καμιά μαλακία, και το λαμόγιο ο βιαστής ήταν ήδη στα δικαστήρια από τις απευθείας αναθέσεις, δε θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά.
Αλλά είμαστε απολίτιστη και υπανάπτυκτη χώρα
Την κύρια ευθύνη για ένα παιδί την φέρουν οι γονείς του. Εδώ έχουμε έναν ανύπαρκτο πατέρα, κανένας δεν λέει πως κι αυτό το καθίκι έχει ευθύνες και μια μάνα η οποία αποδεικνύεται ανεύθυνη και ανίκανη να συνειδητοποιήσει το βάρος των επιλογών της, των συνεπειών τους και της ευθύνης που έχει απέναντι στα παιδιά της και σας φταίει η χώρα και η κοινωνία; Δλδ τι καθόμαστε και λέμε, πως η καημένη εξαναγκάστηκε να βγάλει το παιδί της στο κλαρί ή να κάνει τα στραβά μάτια γιατί πεινούσαν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θυμα είναι ρε η γυναίκα. Πεινάγανε. Δεν είχαν υποστήριξη από πουθενά. Εμφανίστηκε ο καλούλης επίτροπος της εκκλησίας, σύζυγος της διαμερισματικής συμβούλου, με τις υψηλές διασυνδέσεις. Στην αρχή ένα πακέτο μακαρόνια, ένα βιτάμ, στην πορεία 20 ευρώ 50 ευρώ. Μετά ήρθε η ώρα του ανταλλάγματος. Εγώ σου λέω την πήδαγε και αυτή. Μετά βγήκε και το όπλο. Έβαλε στο χέρι και το μικρό. Αυτή θεόχαζη χωρίς εμπιστοσύνη στον εαυτό της, αυτός μεθοδικός.
Στη χειρότερη έκανε τα στραβά μάτια γιατί πεινάγανε. Σίγουρα μετά ήρθε και ο φόβος.
Σταμάτα να είσαι μαλάκας μισογύνης. Ξεπέρασε το θέμα που έχεις με τις γυναίκες (και τα σκυλιά). Είσαι μεγάλος πια
πότε κατάλαβε οτί πεινάνε? Μετά το πρώτο παιδί, το δεύτερο, το πέμπτο, το έκτο? Ή δεν πεινούσαν με 6 και πείνασαν σοτν έβδοδμο. Και αφού έβλεπε το τσόλι ότι δεν μπορούσε να ζήσει 1,2,3,4 παιδιά, γιατί συνέχιζε? Μήπως να τα στρώσει στη δουλειά (πορνεία) για να ζει άκοπα και παρακμιακά? Καμία λύπηση για παρακμιακούς που αμολάνε παιδιά χωρίς να έχουν καμία πρόθεση να τα ζήσουν οι ίδιοι με δικούς τους πόρους. Άμεση στείρωση στην καριόλα μην κάνει ένατο και δέκατο με κανέναν αφγανό
Άκουσε την δεξιά ρητορική περί υπογεννητικοτητας και είπε να βοηθήσει.
με γύφτους και πακιστάνια? Έλληνες χρειαζόμαστε όχι τριτοκοσμικά ουρουκχαι