!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:40
Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:07
George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:43

Πολυ πιθανον.

Αλλα μπορεις να πεις το ιδιο και στους μπατσους μετα και στο δικαστη επισης.

Και μετα να δουμε με ποσα χρονια θα φυγεις απο εκει.
Με ηλικία τότε εγώ 22 εκείνη 15 (που έμοιαζε επίσης 22), με ένα σωρό φωτο που το αποδεικνύουν, με συναίνεση και οχι με λεφτά κλπ , με γνωριμία σε πάρτυ κλπ ;

Πόσα χρόνια λες να έτρωγε κάποιος;
Γνωριζω περιπτωση 20χρονου και 15χρονης περιπου οπως την περιγράφεις (του ειχε πει 18) οπου κατέληξε με 3 χρονια με αναστολη ο 20χρονος οταν ανακαλυψε τι ειχε συμβει ο πατέρας της 15χρονης.

Η 15χρονη κατέθεσε στο δικαστηριο πως εγινε με κοινη συναινεση αλλα το δικαστηριο απέρριψε τον ισχυρισμο και τον καταδικασε για ασελγη πράξη αναγνωριζοντας του το ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας.
Εντάξει ακραίο .
20 και 15 ήταν ο μέσος όρος ηλικιών γάμου στην Ελλάδα για χιλιάδες χρόνια .
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:42

Με ηλικία τότε εγώ 22 εκείνη 15 (που έμοιαζε επίσης 22), με ένα σωρό φωτο που το αποδεικνύουν, με συναίνεση και οχι με λεφτά κλπ , με γνωριμία σε πάρτυ κλπ ;

Γνωριζω περιπτωση 20χρονου και 15χρονης περιπου οπως την περιγράφεις (του ειχε πει 18) οπου κατέληξε με 3 χρονια με αναστολη ο 20χρονος οταν ανακαλυψε τι ειχε συμβει ο πατέρας της 15χρονης.

Η 15χρονη κατέθεσε στο δικαστηριο πως εγινε με κοινη συναινεση αλλα το δικαστηριο απέρριψε τον ισχυρισμο και τον καταδικασε για ασελγη πράξη αναγνωριζοντας του το ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας.
Εντάξει ακραίο .
Το ειπες και μονος σου.

"Ηταν".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Aν ήξερες οτι παίζει σίγουρα μπουζού για κάτω από 18, δεν θα την περνούσες τόσο εύκολα για 22.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Τρελό timing με παπακαλιατη που δίνει άκυρο σε ανήλικο που του λέει ότι είναι 18 :)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:11
Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:53

Είναι πολύ βαρύς ο βιασμός για να μάθει στο εύκολο χαρτζιλίκι.

Εάν δεν είχε μεσολαβήσει αστυνομία, ψυχολόγος κτλ το πιο πιθανό είναι αυτή την πορεία να είχε λόγω περιβάλλοντος.
Από τους βιασμους θα ξεφύγει, από τα υπόλοιπα τρομερά δύσκολο.
Αν είναι έτσι γιατί συνέχιζε, Νάιδα;

Ποιον και τι φοβόταν;

Για μένα, το ότι κάποια δίποδα φέρνουν τα παιδιά σε σημείο που να συναινούν (δηλαδή να μην αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει) είναι το χειρότερο από όλα.

Και ένας από τους λόγους που δεν πηγαίνουν καν στο σχολείο είναι κι αυτός. Αν συναναστραφούν με παιδιά της ηλικίας τους, θα έχουν και κάποιες άλλες παραστάσεις ως συγκριση. Θα δούνε και θα μιλήσουν με άλλα παιδιά, γονείς, δασκάλους. Σαφώς και δεν είναι όλοι αυτοί οι ιδανικοί άνθρωποι, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι άλλο να βλέπεις και να συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση παιδιά που μεγαλώνουν ως παιδιά και άλλο το περιβάλλον σου να είναι ενήλικοι και ημιπαιδιά.
άδικα προσπαθείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Ίσως γιατί η συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο σιχαμένη που το μυαλό δεν ξεκολλάει από κει. Ένα άλλο παράδειγμα αυτού που θες να πεις είναι ένα 12χρονο γυφτάκι με ένα 12χρονο παιδί κανονικό που πάει σχολείο κλπ.
Και τα 2 είναι παιδιά και χρειάζονται φροντίδα αλλά δεν έχουν καμία σχέση στην νοοτροπία και την κοσμοθέαση. Το γυφτάκι έχει γίνει εξπέρ σε πράγματα που το άλλο 12χρονο δεν έχει καν φανταστεί ότι μπορεί να συμβαίνουν ή να κάνει.
αυτο! και ισως να μην ειναι και 12 ... και συνηθως απο τα 13 αρχιζουν και καταληγουν να εκδιδονται ειτε ρομα ειτε αλλο
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Lugozzi έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:46 Τρελό timing με παπακαλιατη που δίνει άκυρο σε ανήλικο που του λέει ότι είναι 18 :)
Ρεεεεε τώρα αυτό σκεφτόμουν. :goodpost:
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:43

Εντάξει ακραίο .
Το ειπες και μονος σου.

"Ηταν".
Εγώ στα 18 μου είχα σχέση με 14χρονή πολύ ανεπτυγμένη , τρεις μήνες δίχως σεξουαλική επαφή . Κάποια στιγμή αφού χωρίσαμε πήγε να το σκάσει στην Αθήνα με έναν Αλβανό που γνώρισε στο μέσσεντζερ . Τρεις ημέρες την έψαχναν και πήγα για κατάθεση , ο αστυνομικός μου έκανε bullying επειδή έκανα σχέση με 14χρονή και με ρώτησε αν ολοκληρώσαμε - απάντησα ότι ήταν πλατωνική σχέση . Ο δεύτερος ασφαλίτης μου είπε ότι δεν είναι το θέμα μας τι κάναμε αλλά αν γνωρίζω που μπορεί να βρίσκεται . Εν τέλη έφυγα και μετά από μία ημέρα την βρήκαν σε ΚΤΕΛ προς Αθήνα με τον αγαπημένο της .
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:54

Εντάξει ακραίο .
Το ειπες και μονος σου.

"Ηταν".
Εγώ στα 18 μου είχα σχέση με 14χρονή πολύ ανεπτυγμένη , τρεις μήνες δίχως σεξουαλική επαφή . Κάποια στιγμή αφού χωρίσαμε πήγε να το σκάσει στην Αθήνα με έναν Αλβανό που γνώρισε στο μέσσεντζερ . Τρεις ημέρες την έψαχναν και πήγα για κατάθεση , ο αστυνομικός μου έκανε bullying επειδή έκανα σχέση με 14χρονή και με ρώτησε αν ολοκληρώσαμε - απάντησα ότι ήταν πλατωνική σχέση . Ο δεύτερος ασφαλίτης μου είπε ότι δεν είναι το θέμα μας τι κάναμε αλλά αν γνωρίζω που μπορεί να βρίσκεται . Εν τέλη έφυγα και μετά από μία ημέρα την βρήκαν σε ΚΤΕΛ προς Αθήνα με τον αγαπημένο της .
Θέλουμε διήγημα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Lugozzi έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:57

Το ειπες και μονος σου.

"Ηταν".
Θέλουμε διήγημα
Το διήγημα περιλαμβάνει ότι ήθελε να διατηρήσει την παρθενία της και επέμενε να δώσει την πίσω πόρτα - όχι σε εμένα αλλά στον ξεναγό στην σχολική εκδρομή ( 25 χρόνων ) .
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:27
Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:18

Πραγματικα δεν θα απορησω αν αύριο πάρει μια χαντζαρα και αρχίσει να κόβει πέη.
To μεγάλο πρόβλημα με τα παραμελημένα/κακοποιημένα παιδιά ξέρεις ποιο είναι Νάιδα; Ότι μπαίνουν από πολύ μικρά στη νοοτροπία του εύκολου χρήματος και ότι μαθαίνουν να βλέπουν το σώμα τους, όπως ακριβώς το βλέπουν και οι άλλοι. Ως λεφτόδεντρο.

Οπότε, τα περισσότερα, σαφώς και δεν θα αρχίσουν να κόβουν αλλά να επιλέγουν τα πέη, που θα τους αποδώσουν περισσότερο χρήμα χωρίς να χρειάζονται κηδεμόνες ως μεσάζοντες.

Και ο πραγματικός βιασμός είναι αυτός.
Εννοείς ότι η μικρή θα συνεχίσει να βιάζεται για εύκολο χρήμα; μπα.
Δηλαδή η ψυχοσύνθεση των πορνοσταρ εσύ ποια πιστέυεις ότι είναι; Υγιώς μεγαλωμένα παιδιά, που γίνονται ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες, με συναίσθηση της απελευθερομένης σεξουαλικής οντότητας της γυναίκας, ή παραμελημένα κοριτσάκια;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 00:15

Θέλουμε διήγημα
Το διήγημα περιλαμβάνει ότι ήθελε να διατηρήσει την παρθενία της και επέμενε να δώσει την πίσω πόρτα - όχι σε εμένα αλλά στον ξεναγό στην σχολική εκδρομή ( 25 χρόνων ) .
Τελικά παραβιαστηκε η πίσω πόρτα στη σχολική εκδρομή?
κορωνιός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορωνιός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:11
Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:45

Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνει η συγκεκριμένη μικρή. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που εμπλέκεται και η οικογένεια στο κονέ, το πιο πιθανόν είναι να της εντυπώθηκε στο μυαλό ότι αυτό που της έκαναν ήταν κάτι φυσικό και ότι το χαρτζηλίκι ήταν καλό.

Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι ο βασικός βιασμός ήταν αυτός. Στο μυαλό και όχι στο σώμα του παιδιού.

Είναι πολύ βαρύς ο βιασμός για να μάθει στο εύκολο χαρτζιλίκι.

Εάν δεν είχε μεσολαβήσει αστυνομία, ψυχολόγος κτλ το πιο πιθανό είναι αυτή την πορεία να είχε λόγω περιβάλλοντος.
Από τους βιασμους θα ξεφύγει, από τα υπόλοιπα τρομερά δύσκολο.
Αν είναι έτσι γιατί συνέχιζε, Νάιδα;

Ποιον και τι φοβόταν;

Για μένα, το ότι κάποια δίποδα φέρνουν τα παιδιά σε σημείο που να συναινούν (δηλαδή να μην αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει) είναι το χειρότερο από όλα.

Και ένας από τους λόγους που δεν πηγαίνουν καν στο σχολείο είναι κι αυτός. Αν συναναστραφούν με παιδιά της ηλικίας τους, θα έχουν και κάποιες άλλες παραστάσεις ως συγκριση. Θα δούνε και θα μιλήσουν με άλλα παιδιά, γονείς, δασκάλους. Σαφώς και δεν είναι όλοι αυτοί οι ιδανικοί άνθρωποι, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι άλλο να βλέπεις και να συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση παιδιά που μεγαλώνουν ως παιδιά και άλλο το περιβάλλον σου να είναι ενήλικοι και ημιπαιδιά.
Τι σχολείο; Πάνε σε κάτι ΕΠΑΛ και μαθαίνουνε για μπάφους και τζίνες, σούζες με το μηχανάκι και τέτοια.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

για πιο πριν λεμε ...οταν φτασουνε στο ΕΠΑΛ τα αγορια εχουνε ηδη μουσια και οι πιτσιρικες ρωτανε το κοστος των μποτοξ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2022, 00:31
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 00:15
Θέλουμε διήγημα
Τελικά παραβιαστηκε η πίσω πόρτα στη σχολική εκδρομή?
Ο δικος μας ειχε μπλεξει με δυνατο καργιολακι . να ευχαριστεις τον αλμπανειρο που στην ''εκλεψε''
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Arisvilla έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:33 Αντι λοιπόν οι δεξιοί του φόρουμ να εστιάσουν στο γιατί έχουμε τελευταία τόσα παραδείγματα βιαστών και παιδεραστών ανάμεσα σε άτομα της καλής αστικής τάξης, εστιάζουν πάλι στα θύματα.
Ανθρωποι της διπλανης πορτας ηταν οι δυο που εχουν συλληφθει μεχρι τωρα.
Δεν εμεναν στην Εκαλη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”