Στραβή είσαι; Το μεγάλωσα.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:49Δεν ξέρεις πόσο είναι το θύμα σε ηλικία και τι έπαθε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:47Ξέρω πόσο είναι και τι έπαθε.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:41
Η μικρή είναι 12 χρονών. Βιάστηκε επανειλημμένα. Είναι δυνατόν να ρωτάει κάποιος γιατί το συνέχιζε;
Δεν ξέρω ποιος ρώτησε γιατί το συνέχιζε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Μα σε 15αρα αναφέρθηκε και όχι σε 12αρα.George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:43Πολυ πιθανον.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:38Μαλακίες λες.George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:36
Το οτι παραπλανηθηκε κανεις με οποιοονδηποτε τροπο δεν τον απαλλασει απο καμια ευθυνη. Θα μπορουσε υπο καποιες συνθηκες να αποτελεσει ενα μικρο ελαφρυντικο αλλα δεν αθωωνει κανεναν.
Το δεν ξερω, δεν ρωτησα, μου φανηκε 18, παραπλανηθηκα, τυφλωθηκα και γω δεν ξερω τι αλλο ειναι φτηνες δικαιολογιες.
Αλλα μπορεις να πεις το ιδιο και στους μπατσους μετα και στο δικαστη επισης.
Και μετα να δουμε με ποσα χρονια θα φυγεις απο εκει.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πίνετε κάποιοι σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ , πολυ καλα εχω καταλαβει τι γραφεις ( για σενα δεν ξερω )
στα δικα μας οι ελευθεροι .Υγεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 13 Οκτ 2022, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ουπς. Είδα το δεν και από πάνω με κάποιο τρόπο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:55Στραβή είσαι; Το μεγάλωσα.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:49Δεν ξέρεις πόσο είναι το θύμα σε ηλικία και τι έπαθε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:47
Ξέρω πόσο είναι και τι έπαθε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Ο Μίχος είπε "καλά, το γυφτάκι τώρα ,,," αλλά είναι και βλάξ διότι κανονικά έπρεπε να τον πιάσουν αμέσως από τη στιγμή που ψάρευε πελάτες (τελικά τον έπιασαν κατά σύμπτωση λόγω της θείας λέει). Η όλη επιχείρηση κράτησε πέντε μήνες - θα κράταγε έξη μήνες.Arisvilla έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:33 Εστιάζουν λοιπόν στο θύμα, ένα ανυπεράσπιστο 12χρονο κοριτσάκι με θεωρίες ρατσιστικές κατά βάση αντί να εστιάσουν στον θύτη έναν "οικογενειάρχη" έναν καθως πρέπει "κυριο" που πήγαινε στην Εκκλησία. Στην ταινία 8mm στο τέλος οταν αποκαλύπτεται το πρόσωπο του σαδιστή δολοφόνου και είναι ένας φλώρος αμερικάνος, οταν ο Νίκολας Κειτζ εκπλήσσεται του απαντά ο δολοφόνος τι περίμενες να δεις ένα τέρας? Ενας μέσος αμερικανός είμαι που ούτε με χτυπούσε ο πατέρας μου ούτε τίποτε άλλο. Αντι λοιπόν οι δεξιοί του φόρουμ να εστιάσουν στο γιατί έχουμε τελευταία τόσα παραδείγματα βιαστών και παιδεραστών ανάμεσα σε άτομα της καλής αστικής τάξης, εστιάζουν πάλι στα θύματα. Τι ώθησε αυτόν τον Μίχο να βιάσει την δωδεκάχρονη και να δημιουργήσει και αυτό το κύκλωμα? Δεν νομίζω να πήγε μόνη της να προσφέρθηκε η δωδεκάχρονη για να βιαστεί. Ούτε νομίζω οτι η μάνα της την πάσαρε στον Μίχο (αν την πάσαρε) με το ζόρι.
Δεν είπε κανένας ότι πήγαινε στην ... εκκλησία, αλλά και οι gypsy το κάνουν συνέχεια αυτό.
Στα δικαστήρια έχεις πάει ποτέ ; Εγώ έχω πάει 100 φορές.
Στη μέση, ανάμεσα στα κτίρια, είναι ένα πάρκο. Αυτό είναι μόνιμος καταυλισμός gypsies από τις 9 το πρωϊ ως τις 3 το μεσημέρι.
Θα δεις πολλούς. Θα δεις τον Σαλιαρέλη που όλο και κάποια δίκη του περιμένει ακόμα, θα δεις αναρχικούς που προσάγονται αλλά το παρκάκι είναι μόνιμος καταυλισμός gypsies.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Juno έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:35Δεν θα κάτσω να το εξηγήσω σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει ότι ο Βελουχιώτης ήταν προδότης.
Χάσιμο χρόνου.
Περαστικά.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
- Otto Weininger
Με ηλικία τότε εγώ 22 εκείνη 15 (που έμοιαζε επίσης 22), με ένα σωρό φωτο που το αποδεικνύουν, με συναίνεση και οχι με λεφτά κλπ , με γνωριμία σε πάρτυ κλπ ;George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:43Πολυ πιθανον.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:38Μαλακίες λες.George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:36
Το οτι παραπλανηθηκε κανεις με οποιοονδηποτε τροπο δεν τον απαλλασει απο καμια ευθυνη. Θα μπορουσε υπο καποιες συνθηκες να αποτελεσει ενα μικρο ελαφρυντικο αλλα δεν αθωωνει κανεναν.
Το δεν ξερω, δεν ρωτησα, μου φανηκε 18, παραπλανηθηκα, τυφλωθηκα και γω δεν ξερω τι αλλο ειναι φτηνες δικαιολογιες.
Πόσα χρόνια λες να έτρωγε κάποιος;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ είπα ότι το συνέχιζε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:55Στραβή είσαι; Το μεγάλωσα.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:49Δεν ξέρεις πόσο είναι το θύμα σε ηλικία και τι έπαθε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:47
Ξέρω πόσο είναι και τι έπαθε.
Αναφερόμενη στο ό,τι έκανε ό,τι έκανε, επειδή είχε μπει (για την ακρίβεια την είχαν βάλει) στο τριπάκι "θα κάνεις αυτό για τόσα λεπτά και θα πάρεις τόσα ευρώ". Όταν ένα παιδί μπαίνει σ' αυτήν την διαδικασιά με την ενθάρρυνση της μάνας, πιστεύει το ότι αυτό που κάνει είναι καλό, συμφέρον κλπ Στη χειρότερη, μπορεί να ένοιωθε και πολύ πιο "ξύπνια" ή "μεγαλύτερη" από τις συνομήλικες της, που δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν δικά τους λεφτά.
Και αυτό ακριβώς θεωρώ καταστροφικό αλλά οκ, η βελόνα κόλλησε στη "συναίνεση που δικαιώνει τους βιαστές" κλπ
Κάπου έλεος δηλαδή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Στην Ελλάδα τίποτα.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:07Με ηλικία τότε εγώ 22 εκείνη 15 (που έμοιαζε επίσης 22), με ένα σωρό φωτο που το αποδεικνύουν, με συναίνεση και οχι με λεφτά κλπ , με γνωριμία σε πάρτυ κλπ ;George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:43Πολυ πιθανον.
Αν ήσουν στο Τέξας π.χ. είναι τα 17 η ηλικία συναίνεσης, δεν σε έπιανε το 22 χρονών ελαφρυντικό (δέχονται μόνο το 15+3 = 18), και το αν ήξερες ή όχι πάλι δε μετράει, ακόμα και αν ρώτησες και είπε ψέμματα.
https://www.nealdavislaw.com/blog/sex-c ... -minor-age
- Otto Weininger
Εκεί σε συλλαμβάνουν ακόμα και αν η 15χρονη μπήκε κρυφά στο σπίτι σου που είχες πάρτι και ήπιε μια μπύρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:13Στην Ελλάδα τίποτα.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:07Με ηλικία τότε εγώ 22 εκείνη 15 (που έμοιαζε επίσης 22), με ένα σωρό φωτο που το αποδεικνύουν, με συναίνεση και οχι με λεφτά κλπ , με γνωριμία σε πάρτυ κλπ ;George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:43
Πολυ πιθανον.
Αν ήσουν στο Τέξας π.χ. είναι τα 17 η ηλικία συναίνεσης, δεν σε έπιανε το 22 χρονών ελαφρυντικό (δέχονται μόνο το 15+3 = 18), και το αν ήξερες ή όχι πάλι δε μετράει, ακόμα και αν ρώτησες και είπε ψέμματα.
Που και πάλι έχουν γίνει άπειρες μαλακιες ειδικά σε κάτι spring breaks που κάτι 15/16χρονα χώνονται μες τα πάρτι που γίνεται της πουτάνας. Δεν νομίζω ότι γέμισαν οι φυλακές με 20χρονους.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ άλλο πράγμα ήθελα να καταδείξω. Ότι μην νομίζετε ότι κάποιος δεν μπορεί να την πατήσει με την εμφάνιση μιας ανήλικης (όχι φυσικά 12χρονης) και πως ήταν απόλυτος ο George V με αυτά που έγραψε.
Επίσης ο νόμος αυτός στο Τέξας είναι μαλακια. Πηγές και έπιασες να πούμε ότι πιο ακραίο βρήκες.
- Dwarven Blacksmith
Εννοείται ότι μπορεί να την πατήσεις. Εγώ όταν πήγα πανεπιστήμιο δεν μπορούσα με τίποτα να ξεχωρίσω το range 15-20.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:25Εκεί σε συλλαμβάνουν ακόμα και αν η 15χρονη μπήκε κρυφά στο σπίτι σου που είχες πάρτι και ήπιε μια μπύρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:13Στην Ελλάδα τίποτα.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:07
Με ηλικία τότε εγώ 22 εκείνη 15 (που έμοιαζε επίσης 22), με ένα σωρό φωτο που το αποδεικνύουν, με συναίνεση και οχι με λεφτά κλπ , με γνωριμία σε πάρτυ κλπ ;
Που και πάλι έχουν γίνει άπειρες μαλακιες ειδικά σε κάτι spring breaks που κάτι 15/16χρονα χώνονται μες τα πάρτι που γίνεται της πουτάνας. Δεν νομίζω ότι γέμισαν οι φυλακές με 20χρονους.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ άλλο πράγμα ήθελα να καταδείξω. Ότι μην νομίζετε ότι κάποιος δεν μπορεί να την πατήσει με την εμφάνιση μιας ανήλικης (όχι φυσικά 12χρονης) και πως ήταν απόλυτος ο George V με αυτά που έγραψε.
Πολύ αργότερα δεν βελτιώθηκα, απλά άρχισαν να μου φαίνονται όλες αυτές "μικρές".
Εν τω μεταξύ, επειδή πρωτύτερα λέγαμε κάτι για οικογένειες, ο πατέρας του Μίχου, του "λεβέντη", δήλωσε μεταξύ άλλων:
"Οποιοσδήποτε να ήταν, άμα του κουνιόταν, κάτι θα έκανε"
Ο μύλος αυτό που του βάνεις αλέθει, λέει ο λαός μας.
"Οποιοσδήποτε να ήταν, άμα του κουνιόταν, κάτι θα έκανε"
Ο μύλος αυτό που του βάνεις αλέθει, λέει ο λαός μας.
- Otto Weininger
Καλά ναι. Εδώ μετά απο ενα σημείο μου φαινόταν "μικρές" οι πρωτοετείς φοιτητριες στην Ιταλία που ήταν 19 (έχουν ένα χρόνο σχολείο παραπάνω από μας).Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:29Εννοείται ότι μπορεί να την πατήσεις. Εγώ όταν πήγα πανεπιστήμιο δεν μπορούσα με τίποτα να ξεχωρίσω το range 15-20.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:25Εκεί σε συλλαμβάνουν ακόμα και αν η 15χρονη μπήκε κρυφά στο σπίτι σου που είχες πάρτι και ήπιε μια μπύρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:13
Στην Ελλάδα τίποτα.
Πολύ αργότερα δεν βελτιώθηκα, απλά άρχισαν να μου φαίνονται όλες αυτές "μικρές".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γνωριζω περιπτωση 20χρονου και 15χρονης περιπου οπως την περιγράφεις (του ειχε πει 18) οπου κατέληξε με 3 χρονια με αναστολη ο 20χρονος οταν ανακαλυψε τι ειχε συμβει ο πατέρας της 15χρονης.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:07Με ηλικία τότε εγώ 22 εκείνη 15 (που έμοιαζε επίσης 22), με ένα σωρό φωτο που το αποδεικνύουν, με συναίνεση και οχι με λεφτά κλπ , με γνωριμία σε πάρτυ κλπ ;George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:43Πολυ πιθανον.
Η 15χρονη κατέθεσε στο δικαστηριο πως εγινε με κοινη συναινεση αλλα το δικαστηριο απέρριψε τον ισχυρισμο και τον καταδικασε για ασελγη πράξη αναγνωριζοντας του το ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις