Πως το ήξερε ;
Είδες τη σελίδα του Μίχου ;
Είδες φωτογραφία (που δεν επιτρέπεται να δούμε βέβαια) ;
Πως το ήξερε ;
Αν είναι έτσι γιατί συνέχιζε, Νάιδα;Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:53ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:45Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνει η συγκεκριμένη μικρή. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που εμπλέκεται και η οικογένεια στο κονέ, το πιο πιθανόν είναι να της εντυπώθηκε στο μυαλό ότι αυτό που της έκαναν ήταν κάτι φυσικό και ότι το χαρτζηλίκι ήταν καλό.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:30
Εννοείς ότι η μικρή θα συνεχίσει να βιάζεται για εύκολο χρήμα; μπα.
Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι ο βασικός βιασμός ήταν αυτός. Στο μυαλό και όχι στο σώμα του παιδιού.
Είναι πολύ βαρύς ο βιασμός για να μάθει στο εύκολο χαρτζιλίκι.
Εάν δεν είχε μεσολαβήσει αστυνομία, ψυχολόγος κτλ το πιο πιθανό είναι αυτή την πορεία να είχε λόγω περιβάλλοντος.
Από τους βιασμους θα ξεφύγει, από τα υπόλοιπα τρομερά δύσκολο.
Αν δεν βρίσκεις τρύπα να κρυφτείς, πες μας να σου βρούμε εμείς μια.wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:09Πως το ήξερε ;
Aυτο δεν εχει καμια σημασια.wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:55Κανένας δεν ήξερε ότι ήταν 12 ετών.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:54Η μάνα είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Σημασία έχουν οι 200 "πελάτες".wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:51 Πρέπει να είναι gypsy αλλά δεν το λένε.
Η μάνα είχε πέντε παιδιά και ο μπαμπάς ήταν ναρκομανής.
Επειδή ήταν στη φυλακή τα φτιάχνει με έναν πακιστανό (!) και κάνει άλλα τρία ενώ δεν έχει να φάει.
Το επίμαχο αν είναι το μικρότερο του πακιστανού θα είναι.
Ιστορία για αγρίους.
Δεν προκύπτει.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:11Αν δεν βρίσκεις τρύπα να κρυφτείς, πες μας να σου βρούμε εμείς μια.wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:09Πως το ήξερε ;
foscilis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:47Όποιος πηγαίνει με πουτάνα (δε λέμε freelancer των 1500 ευρώ την ώρα εφόσον εγκρίνει τη φάτσα σου αλλά μια κακομοίρα που την τσιμπάς από το δρόμο ή τη βρίσκεις σε μπουρδέλο και πληρώνεις γύρω στο μεροκάματο το πολύ) εν γνώσει του βιάζει θύμα βαριάς κακοποίησης, είτε σε παιδική ηλικία είτε πιο πρόσφατα.zteo έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:42Ειναι μια κανονικότητα που εάν δεν την ανατρέψουμε δεν δικαιούμαστε να λεγόμαστε ανθρώπινη κοινωνία.foscilis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:36
Όλες ανεξαιρέτως οι έρευνες βγάζουν περίπου 85% ιστορικό γενικής κακοποίησης και περίπου 50% ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδική φιγούρα από πατρική φιγούρα ανάμεσα στις γυναίκες και τα γιουσουφάκια που ασκούν το επάγγελμα της πόρνης. Όσες απομένουν συνήθως είναι θύματα κυκλωμάτων εμπορίας ανθρώπων ή ναρκομανείς.
Και ΔΕΝ είναι κάτι που το κάνουν όλοι οι άντρες. Το κάνει περίπου ο ένας στους δέκα.
George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:12Aυτο δεν εχει καμια σημασια.wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:55Κανένας δεν ήξερε ότι ήταν 12 ετών.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:54
Η μάνα είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Σημασία έχουν οι 200 "πελάτες".
Αυτο που ενδιαφέρει ειναι το ποσο ειναι κανονικα. Οχι το ποσο λεει οτι ειναι
Δλδ τι θα πεις στους μπατσους? "Μα μου ειπε οτι ηταν 16 κ. Αστυνομε!"
Φτηνη δικαιολογια απο κωμωδια Β' διαλογης.
άδικα προσπαθείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Ίσως γιατί η συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο σιχαμένη που το μυαλό δεν ξεκολλάει από κει. Ένα άλλο παράδειγμα αυτού που θες να πεις είναι ένα 12χρονο γυφτάκι με ένα 12χρονο παιδί κανονικό που πάει σχολείο κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:11Αν είναι έτσι γιατί συνέχιζε, Νάιδα;Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:53ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:45
Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνει η συγκεκριμένη μικρή. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που εμπλέκεται και η οικογένεια στο κονέ, το πιο πιθανόν είναι να της εντυπώθηκε στο μυαλό ότι αυτό που της έκαναν ήταν κάτι φυσικό και ότι το χαρτζηλίκι ήταν καλό.
Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι ο βασικός βιασμός ήταν αυτός. Στο μυαλό και όχι στο σώμα του παιδιού.
Είναι πολύ βαρύς ο βιασμός για να μάθει στο εύκολο χαρτζιλίκι.
Εάν δεν είχε μεσολαβήσει αστυνομία, ψυχολόγος κτλ το πιο πιθανό είναι αυτή την πορεία να είχε λόγω περιβάλλοντος.
Από τους βιασμους θα ξεφύγει, από τα υπόλοιπα τρομερά δύσκολο.
Ποιον και τι φοβόταν;
Για μένα, το ότι κάποια δίποδα φέρνουν τα παιδιά σε σημείο που να συναινούν (δηλαδή να μην αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει) είναι το χειρότερο από όλα.
Και ένας από τους λόγους που δεν πηγαίνουν καν στο σχολείο είναι κι αυτός. Αν συναναστραφούν με παιδιά της ηλικίας τους, θα έχουν και κάποιες άλλες παραστάσεις ως συγκριση. Θα δούνε και θα μιλήσουν με άλλα παιδιά, γονείς, δασκάλους. Σαφώς και δεν είναι όλοι αυτοί οι ιδανικοί άνθρωποι, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι άλλο να βλέπεις και να συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση παιδιά που μεγαλώνουν ως παιδιά και άλλο το περιβάλλον σου να είναι ενήλικοι και ημιπαιδιά.
Α δλδ αν εσενα σου καθοταν καποια και σου ελεγε οτι ειναι 18 και μετα την πραξη ερχονταν οι μπατσοι και σου περνουσαν χειροπεδες γιατι ηταν 13 ξερω γω τι θα ελεγες?wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:14George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:12Aυτο δεν εχει καμια σημασια.
Δεν είναι δικαιολογία γιατί το είπε και ο Ριμπερύ και δεν αθωώθηκε.
Ωστόσο έτσι είναι.
Φωτογραφία της μικρής δεν επιτρέπεται βέβαια να δούμε.
Εσύ που είσαι ευφυής θεώρησες και πάλι ότι επιχειρώ να ρίξω το βάρος στη μικρή, έτσι;
Του Ριμπερύ ήταν 16 ενώ έπρεπε 17.George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:17Α δλδ αν εσενα σου καθοταν καποια και σου ελεγε οτι ειναι 18 και μετα την πραξη ερχονταν οι μπατσοι και σου περνουσαν χειροπεδες γιατι ηταν 13 ξερω γω τι θα ελεγες?wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:14George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:12
Aυτο δεν εχει καμια σημασια.
Δεν είναι δικαιολογία γιατί το είπε και ο Ριμπερύ και δεν αθωώθηκε.
Ωστόσο έτσι είναι.
Φωτογραφία της μικρής δεν επιτρέπεται βέβαια να δούμε.
Δεν φταιω ρε παιδια εμενα 18 μου ειπε?
Να μην σε νοιάζει.
Ειμαι στον δρομο τις προαλλες και βλεπω μια γυφτοπουλα ναναι κανα 25 χρονων , διπλα η κόρη της MAXIMUM 6-7 χρονων , και φιλε μου ειχε αφησει την μικρη να βαψει ξανθο το μαλλιOtto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:15 Το γυφτάκι έχει γίνει εξπέρ σε πράγματα που το άλλο 12χρονο δεν έχει καν φανταστεί ότι μπορεί να συμβαίνουν ή να κάνει.
Γιατι να μην με νοιάζει; δεν είναι κακό να μας πει ποιος είναι αυτός που αποφασίζει και σβήνει.