!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους περιορισμούς για την πώληση των F-16

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους περιορισμούς για την πώληση των F-16

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:49 Ο χρήστης Χαχαίνης που διαφήμιζε τις επιτυχίες του Κούλη Μητσοτάκη και του δουλεφταρά Νίκου Δένδια τι έχει να πει για το θέμα;
Βοθρόβιε, ούτε οι Τούρκοι δεν πανηγυρίζουν όπως εσύ.
Όλα τα Τουρκικά ΜΜΕ λένε για θετική εξέλιξη και τίποτα παραπάνω αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα από τον Μενέντεζ ότι οι Τούρκοι εξασφάλισαν σιγουρα τα F16, αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται, και χαίρεσαι, γιατί και καλά είναι ήττα της κυβέρνησης.
Βλακόμουτρο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis

nyxtovios έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:51
Chainis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 09:39
nyxtovios έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:42
Αν τα πάρουν θα παραδεχτείς ότι οι ελληνιάρηδες πολιτικοί που έγιναν τσουτσέκια των αμερικάνων και έκαναν ολόκληρη καμπάνια πάνω στο θέμα, αυτό είναι αγράμματοι τενεκέδες;
Επιμένει ο Μενέντεζ.

https://www.kathimerini.gr/world/562089 ... -menentez/
Θα δούμε αν προλάβει τους ηλίθιους Τούρκους πριν χαλάσουν το ΝΑΤΟ
Εγώ περιμένω να δω αν δεν βγει γερουσιαστής ξανά και μπει άλλος στην θέση του την χαρά των βοθρόβιων εδώ μέσα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Chainis

πατησιωτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:55
Zelda έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:12 Βεβαια υπάρχει πιθανότητα λογω των εκλογων ο Μενέντεζ να μην είναι για πολυ ακομα Προεδρος της επιτροπης
Aπό την πρώτη στιγμή έγραψα ότι αυτό θα είναι το αποφασιστικό σημείο.Ετοιμάσου να δεις πανηγυρισμούς συριζαίων (ριζοσπαστικής αριστεράς πάντα :lol: ) για την εκλογική επιτυχία των ρεπουμπλικάνων που θα απομακρύνει τον Μενέντεζ και θα ανοίξει τον δρόμο να πάρει η Τουρκία αεροπλάνα. :D
Αφού από τώρα που ο Μενέντεζ δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα περάσουν από αυτόν, κάνουν χαρές. Τότε θα χυνουν όλο το 24ωρο.
Πατριωτικά πάντα! :smt005:

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

οι Τουρκοι μπηκαν σε μια lose lose κατασταση

αμα τους κοψουν προηγμενα αμερικανικα οπλα που δινουν εμας,θα ψαχνουν υποδεεστερα και οπωσδηποτε απο τον αερα θα εχουν χασει την υπεροχη,αρα γενικως,αφου διχως αερα,δεν εχεις και ναυτικο και γιοκ και οι ...γαλαζιες παρτιδες στην πραξη
αν τωρα τα παρουν και κλεισουν το χασμα πανω,αποκτουν υπεροχη γενικα,πραγμα που θα τους αποθρασυνει και μπορει αυτη η αλαζονεια να τους οδηγησει σε περιπετεια,οι οποιες οπως εχει διαμορφωθει πια το κλιμα θα δημιουργουν και μεγαλες αντιδρασεις στην δυση σε μια κοινωνια,οικονομια,που δεν σηκωνει αλλες

η διπλωματικη τους τακτικη ειναι για μια ακομη φορα στην ιστορια της πλακας! :lol: θεωρουν πως τους εχουν ολους,το αυτο πιστευαν το 21,στους βαλκανικους και στον Α παγκοσμιο με τα γνωστα αποτελεσματα
αναλογως και εμεις το 22,που υποτιμησαμε σφοδρα τονα ντιπαλο

ΥΣ παντως η διπλωματια μας και η κυβερνηση δεν πρεπει να υποτιμησουν τον παραγοντα social media ,την χαμηλη πολιτικη δηλαδη,που επηρεαζει ξενους δημοσιογραφους influencers και κοινη γνωμη,γινεται το ελα να δεις τελευταιους μηνες απο οψιμες εγγραφες σε αυτα,δινουν πολλα λεφτα προφανως απεναντι και εχουν οργανωθει,δεν ειναι υπερβολη να πω πως το προηγουμενο διαστημα οι ελληνες (και προφανως απο δικη τους πατριωτικη πρωτοβουλια,παιζαν μπαλα μονοι τους,οχι πια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 13 Οκτ 2022, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Chainis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:12
nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:49 Ο χρήστης Χαχαίνης που διαφήμιζε τις επιτυχίες του Κούλη Μητσοτάκη και του δουλεφταρά Νίκου Δένδια τι έχει να πει για το θέμα;
Όλα τα Τουρκικά ΜΜΕ λένε για θετική εξέλιξη και τίποτα παραπάνω αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα από τον Μενέντεζ ότι οι Τούρκοι εξασφάλισαν σιγουρα τα F16, αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται, και χαίρεσαι, γιατί και καλά είναι ήττα της κυβέρνησης.
Βλακόμουτρο.
Μου έχεις απαντήσει ήδη σε αυτή την παράθεση γεροντάκο

viewtopic.php?f=92&t=43764&p=2713383#p2713368

Να επισκεφθείς νευρολόγο αν έχεις ξεφύγει από τα 60. Πάνε τώρα να διαβάσεις σε καμιά ψεκασμένη σελίδα ποιό αεροπλάνο είναι πιο καλό όπως λες εδώ
viewtopic.php?f=92&t=43764&p=2714060#p2714047

και τα ξαναλέμε
Άβαταρ μέλους
Chainis

nyxtovios έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:47
Βλακόμουτρο.

Να επισκεφθείς νευρολόγο αν έχεις ξεφύγει από τα 60. Πάνε τώρα να διαβάσεις σε καμιά ψεκασμένη σελίδα ποιό αεροπλάνο είναι πιο καλό όπως λες εδώ

και τα ξαναλέμε
Και μπορεί να σου ξαναπαντήσω, τέτοια ποστ που ξεκινάνε με αλλαγή του νικνέιμ μου με στόχο να με προσβάλουν με τραβάνε σαν μαγνήτης.

Ξέρω πολύ καλά πιο μαχητικό είναι καλύτερο και για πιο λόγο, εσύ δεν ξέρεις την τύφλα σου αλλά έχεις αποψάρα για κάθε θέμα.

Βόθρε.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Chainis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:01

Βλακόμουτρο.

και τα ξαναλέμε
Και μπορεί να σου ξαναπαντήσω, τέτοια ποστ που ξεκινάνε με αλλαγή του νικνέιμ μου με στόχο να με προσβάλουν με τραβάνε σαν μαγνήτης.

Ξέρω πολύ καλά πιο μαχητικό είναι καλύτερο και για πιο λόγο, εσύ δεν ξέρεις την τύφλα σου αλλά έχεις αποψάρα για κάθε θέμα.

Βόθρε.
Σιγά που έχω και στόχο να σε προσβάλω. Αν είναι να σου γίνει έμμονη ιδέα ανακαλώ για το νικνειμ σου.
Άβαταρ μέλους
Chainis

nyxtovios έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:04

και τα ξαναλέμε

Βόθρε.
Σιγά που έχω και στόχο να σε προσβάλω. Αν είναι να σου γίνει έμμονη ιδέα ανακαλώ για το νικνειμ σου.
Α κατά λάθος το έγραψες ε;
:sal9:

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Chainis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:06
nyxtovios έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:04

Βόθρε.
Α κατά λάθος το έγραψες ε;
:sal9:
Το ανακαλώ, ξέρεις τι θα πει;
Γεια σου και καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε ??...αφού οι σπουδαίοι μεγαλοι σύμμαχοί σας μας εγδαραν για να μας εξοπλισουν... τώρα εξοπλίζουν τον Ερντογάν. Σε λίγο θα απειλησουν κ τον ελληνικό κ τον τουρκικό λαό με σφαγη...κ σε λίγο θα τους παραδοθεί το Αιγαίο πέλαγος σαν... ΝΑΤΟϊκή λίμνη
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Frappezitis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:14 Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε ??...αφού οι σπουδαίοι μεγαλοι σύμμαχοί σας μας εγδαραν για να μας εξοπλισουν... τώρα εξοπλίζουν τον Ερντογάν. Σε λίγο θα απειλησουν κ τον ελληνικό κ τον τουρκικό λαό με σφαγη...κ σε λίγο θα τους παραδοθεί το Αιγαίο πέλαγος σαν... ΝΑΤΟϊκή λίμνη
Και μετά ξύπνησες ιδρωμένος. :smt005:

Μάργκαρετ Θάτσερ:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Chainis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:26
nyxtovios έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:51
Chainis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 09:39

Επιμένει ο Μενέντεζ.

https://www.kathimerini.gr/world/562089 ... -menentez/
Θα δούμε αν προλάβει τους ηλίθιους Τούρκους πριν χαλάσουν το ΝΑΤΟ
Εγώ περιμένω να δω αν δεν βγει γερουσιαστής ξανά και μπει άλλος στην θέση του την χαρά των βοθρόβιων εδώ μέσα.
Ο Μενέντεζ ο ίδιος δεν νομίζω ότι κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές.Οι γερουσιαστές εκλέγονται για 6 χρόνια και κάθε δύο χρόνια επανεκλέγεται το ένα τρίτο των θέσεων,οι άλλοι παραμένουν.Αλλά και να κατέβαινε μάλλον δεν θα κινδύνευε.
Το θέμα είναι άλλο. Η θέση που έχει καταλαμβάνεται από το πλειοψηφούν κόμμα και εάν η Γερουσία έχει ρεπουμπλικανική πλειοψηφία θα φύγει από τη θέση του προέδρου της επιτροπής Εξωτερικών και τη θέση του θα πάρει κάποιος ρεπουμπλικάνος.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Frappezitis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:14 Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε ??...αφού οι σπουδαίοι μεγαλοι σύμμαχοί σας μας εγδαραν για να μας εξοπλισουν... τώρα εξοπλίζουν τον Ερντογάν. Σε λίγο θα απειλησουν κ τον ελληνικό κ τον τουρκικό λαό με σφαγη...κ σε λίγο θα τους παραδοθεί το Αιγαίο πέλαγος σαν... ΝΑΤΟϊκή λίμνη
Τον Ελληνικό θα απειλήσουν. Γιατί τον Τουρκικό ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:36
taxalata xalasa έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:25
wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:19

Δεν ξέρω. Είναι οχτάωρα βίντεα αυτά.
δηλαδη βλεπεις woldwide ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ με εκπομπη σε αγγλοφωνη παρουσιαση που απευθυνεται σε ολο τον πλαηνητη youtube και δεν ασχολεισαι;
και το παιζεις γνωμοδοτης περι τουρκωνε και τοιαυτα;
Βλέπω.
Δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν λέει κάτι αυτό.
Μπορεί να είναι η "νεολαία Σύριζα" της Αμερικής.
Τα επίσημα παπία τι λένε μας ενδιαφέρει.
Δεν είναι Τούρκοι. :D Καλά,φαντάζομαι ότι εάν υπάρχει κάποιος Τουρκοαμερικανός που ασχολείται με τα πολιτικά πολύ πιθανόν να είναι σε αυτή την οργάνωση μια και έχει αυτό το όνομα αλλά βασικά είναι Αμερικανοί που ασχολούνται με αμερικανική πολιτική εν γένει.
Οι πραγματικοί Νεότουρκοι ήσαν αυτοί που έκαναν την επανάσταση του 1908 στην οθωμανική αυτοκρατορία με σκοπό να υποχρεώσουν τον σουλτάνο να γίνει συνταγματικός μονάρχης.Το κίνημα αυτό προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στη Δύση και ευνοικά σχόλια διότι ως τότε πίστευαν ότι οι Οθωμανοί είναι ανεπίδεκτοι δημοκρατικής μαθήσεως και έκτοτε το όνομα Young Turks χρησιμοποιείται και μεταφορικά για δικά τους πολιτικά σχήματα που εμφανίζονται ως εκσυγχρονιστικά μεταρρυθμιστικά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

πατησιωτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:33
wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:36
taxalata xalasa έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:25

δηλαδη βλεπεις woldwide ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ με εκπομπη σε αγγλοφωνη παρουσιαση που απευθυνεται σε ολο τον πλαηνητη youtube και δεν ασχολεισαι;
και το παιζεις γνωμοδοτης περι τουρκωνε και τοιαυτα;
Βλέπω.
Δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν λέει κάτι αυτό.
Μπορεί να είναι η "νεολαία Σύριζα" της Αμερικής.
Τα επίσημα παπία τι λένε μας ενδιαφέρει.
Δεν είναι Τούρκοι. :D Καλά,φαντάζομαι ότι εάν υπάρχει κάποιος Τουρκοαμερικανός που ασχολείται με τα πολιτικά πολύ πιθανόν να είναι σε αυτή την οργάνωση μια και έχει αυτό το όνομα αλλά βασικά είναι Αμερικανοί που ασχολούνται με αμερικανική πολιτική εν γένει.
Οι πραγματικοί Νεότουρκοι ήσαν αυτοί που έκαναν την επανάσταση του 1908 στην οθωμανική αυτοκρατορία με σκοπό να υποχρεώσουν τον σουλτάνο να γίνει συνταγματικός μονάρχης.Το κίνημα αυτό προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στη Δύση και ευνοικά σχόλια διότι ως τότε πίστευαν ότι οι Οθωμανοί είναι ανεπίδεκτοι δημοκρατικής μαθήσεως και έκτοτε το όνομα Young Turks χρησιμοποιείται και μεταφορικά για δικά τους πολιτικά σχήματα που εμφανίζονται ως εκσυγχρονιστικά μεταρρυθμιστικά.
Ναι καλά. Ο Μοργκεντάου για τους παλιούς νεότουρκους λέει ότι είχε γίνει φάση Καραμανλή-Ζισκάρ στην Τουρκία με βεγγαλικά και ότι οι Αρμένιοι ήταν κι αυτοί υπέρ των νεότουρκων. Αλλά οι νεότουρκοι έγιναν σφαγείς μετά με τον Εμβέρ πασά.
Αυτοί οι τύποι τώρα τι λένε δεν ξέρω. Κάποια οργάνωση της ΜΙΤ μπορεί να είναι.
Εγώ ρώτησα τι λένε τα επίσημα όργανα των reps και των μπρέξηδων για την υπόθεση καθώς και τι λένε οι διαφωνούντες με τον Μενέντεζ εν πάσει περιπτώσει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”