Σιγά τις συζητήσεις ρε Άλιεν.AlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:29Τακτ, βρε παιδί μου. Στοιχειώδης ευγένεια στον διάλογο και στις αντιπαραθέσεις.
Να το πω αλλιώς. Τα δεδομένα είναι ότι:
- 53χρονος ΠΑΙΔΕΡΣΤΗΣ καταχράται την εξουσία που έχει σε ένα παιδί μόλις 12 ετών, το βγάζει στο κλαρί, το εκδίδει, το κακοποιεί.
- 213 άτομα ανταποκρίνονται στη ΒΡΩΜΕΡΗ αγγελία που ανάρτησε στα σόσιαλ.
Ε, νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι ό,τι πιο σωστό να ξεκινάει η συζήτηση από το τις ευθύνες που έχει η μάνα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Τι τακτ οι ερευνες εξεταζουν και την μανα ως πιθανη θυτη, θα δειξει, κανεις απο τους ενοχους δεν πρεπει να την βγαλει καθαρη και μακαρι να πληρωσουν πολυ ακριβα ολοι οσοι εμπλεκονταιAlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:29Τακτ, βρε παιδί μου. Στοιχειώδης ευγένεια στον διάλογο και στις αντιπαραθέσεις.
- 53χρονος ΠΑΙΔΕΡΣΤΗΣ καταχράται την εξουσία που έχει σε ένα παιδί μόλις 12 ετών, το βγάζει στο κλαρί, το εκδίδει, το κακοποιεί.
Ε, νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι ό,τι πιο σωστό να ξεκινάει η συζήτηση από το τις ευθύνες που έχει η μάνα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άσε τα υποθετικά. Είναι συγκεκριμένο το θέμα.under έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:34Θα αφηνες την κορη σου να βγει μονη της στην αχαρνων τα χαραματα με ενα μινι που δεν καλυπτει ουτε τον κωλο ή θα αισθανοσουν οτι αν συνεβαινε κατι θα ησουν ο τελευταιος που φταιει ;AlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:29Τακτ, βρε παιδί μου. Στοιχειώδης ευγένεια στον διάλογο και στις αντιπαραθέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:26
Αυτό το "τακτ" που γράφεις, έχει σχέση με τον μινιμαλισμό των sms στα μηνύματα;
Τακα τακα τακα τακα, το υφάδι του μαλάκα;
Βιασμός, μαστροπεία, εκμετάλλευση ενός 12χρονου παιδιού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ξέρεις ότι σε εκτιμώ. Στο ερώτημα που θέτεις, όχι, εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα. Στη συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα, εξαρχής διαφαινόταν το υπόβαθρο και οι ευθύνες όλων ανεξαιρέτως.under έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:34Θα αφηνες την κορη σου να βγει μονη της στην αχαρνων τα χαραματα με ενα μινι που δεν καλυπτει ουτε τον κωλο ή θα αισθανοσουν οτι αν συνεβαινε κατι θα ησουν ο τελευταιος που φταιει ;AlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:29Τακτ, βρε παιδί μου. Στοιχειώδης ευγένεια στον διάλογο και στις αντιπαραθέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:26
Ωστόσο επιμένω ότι όταν έχεις μια υπόθεση παιδεραστίας μετά μαστροπείας και 213 άτομα να παίρνουν σειρά, θεωρώ ότι οι ευθύνες της μάνας αποτελούν μια συνιστώσα της συζήτησης και όχι τη συνισταμένη.
Δηλαδή δεν πρέπει να χάνουμε το δάσος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτό έπρεπε να το κάνουν από την αρχή διότι δυστυχώς, συνήθως έτσι γίνεται.Sid Vicious έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:35Τι τακτ οι ερευνες εξεταζουν και την μανα ως πιθανη θυτη, θα δειξει, κανεις απο τους ενοχους δεν πρεπει να την βγαλει καθαρη και μακαρι να πληρωσουν πολυ ακριβα ολοι οσοι εμπλεκονταιAlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:29Τακτ, βρε παιδί μου. Στοιχειώδης ευγένεια στον διάλογο και στις αντιπαραθέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:26
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ιν ρίαλ λάιφ, το πχόρουμ θα είχε μόνον 20 μέλη.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:35
Ιν ρίαλ λάιφ, θα εφευγε αγκωνιά στα δόντια αυτοματως. Τυχεροι ειναι που εδω μεσα φεύγει μονο ενα κουμπακι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφενος δεν θα μου πεις τι θα γραφω.Gherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:38 Άσε τα υποθετικά. Είναι συγκεντρωμένο το θέμα.
Βιασμός, μαστροπεία, εκμετάλλευση ενός 12χρονου παιδιού.
Αφετερου εχω γραψει εξαρχης οτι δεν στεκομαι στις ποινικες ευθυνες που ετσι κι αλλιως δεν ειναι δικη μου δουλεια (ουτε δικη σου,ουτε κανενος αλλου εδω μεσα) αλλα της αστυνομιας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Και ξαναρωταω : το δασος ειναι οτι εκει εξω υπαρχουν επικινδυνοι ανθρωποι ή οτι αυτοι οι ανθρωποι (ιδιως σε τετοιες υποθεσεις) πατανε πανω στις ευθυνες της οικογενειας ;AlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:38 Ξέρεις ότι σε εκτιμώ. Στο ερώτημα που θέτεις, όχι, εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα. Στη συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα, εξαρχής διαφαινόταν το υπόβαθρο και οι ευθύνες όλων ανεξαιρέτως.
Ωστόσο επιμένω ότι όταν έχεις μια υπόθεση παιδεραστίας μετά μαστροπείας και 213 άτομα να παίρνουν σειρά, θεωρώ ότι οι ευθύνες της μάνας αποτελούν μια συνιστώσα της συζήτησης και όχι τη συνισταμένη.
Αν και με θεωρώ άνθρωπο με νοημοσύνη άνω του μετρίου που θα'πρεπε βρε παιδί μου να ''κρατώ'' μιαν ευπρέπεια γενικότερα, ( (πίπες..), αντιμετωπίζω σοβαρότατο πρόβλημα ιδιαίτερα μετά τη φάση με την Πισπιρίγκου. Θέλω τη χειρότερη δυνατή τιμωρία, θέλω να πάψουν να υπάρχουν τέτοια υπάνθρωπα ρετάλια, να μου κρύβουν το φως και την ομορφιά. Θέλω να φύγει όλη αυτή η σήψη και για μια φορά γαμώ τον αντίθεό μου, να το δω επί του πρακτέου. Όχι πασαλείμματα και κουκουλώματα. Όχι να βλέπω το πλιάτσικο μεταξύ των κομμάτων, μεταξύ των δημοσιογράφων του κώλου στο βωμό της τηλεθέασης, στην πλάτη ενός παιδιού.Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:02 Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης, νομίζω ότι το πράγμα πήγε κάπως έτσι:
Η "μάνα" επισκεπτόταν συχνά το μαγαζί του Μίχου και, λόγω φτώχειας, ψώνιζε βερεσέ. Ο Μίχος πρότεινε κάποια στιγμή στην τύπισσα να πηγαίνει και να καθαρίζει το μαγαζί έναντι των χρεών της. Στην πορεία η "μάνα" άρχισε να παίρνει μαζί της και την τότε 11χρονη, με σκοπό, καθώς φαίνεται εκ του αποτελέσματος, να την "σπρώξει" στον Μίχο. Ο Μίχος -καθότι ανώμαλος παλιόπστας- αποπλάνησε την μικρή και ασέλγησε πάνω της. Από το σημείο αυτό κι έπειτα η "μάνα" άρχισε να στέλνει το παιδί μόνο του στον Μίχο. Στη συνέχεια η "μάνα" άρχισε να τού ζητάει εκβιαστικά λεφτά για να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ο Μίχος τής έδωσε πράγματι κάποια χρήματα και συνέχισε να ασελγεί πάνω στο παιδί. Κάποια στιγμή φαίνεται πως ξύπνησε το "επιχειρηματικό δαιμόνιο" του Μίχου και σκέφτηκε να μετατρέψει την υπόθεση σε μπίζνα. Συνεννοήθηκε με την "μάνα" κι άρχισε να εκπορνεύει συστηματικά την 12χρονη -ενδεχομένως και ακόμα ένα παιδί της οικογένειας- και να μοιράζονται τα κέρδη. Ο Μίχος φαίνεται πως είχε και δευτερεύουσα ατζέντα, καθώς φημολογείται ότι είναι αρκετοί οι αναγνωρίσιμοι μεταξύ των "πελατών". Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε την κατάσταση η θεία της μικρής κι έπαθε φρίκη. Τα είπε στην "μάνα", αλλά η "μάνα" στη μούνα της, εδώ υπήρχε στρωμένη μπίζνα με φράγκα. Η θεία τα πήρε εντελώς στο κρανίο και απευθύνθηκε πρώτα ανώνυμα στο "Χαμόγελο του παιδιού" και μετά επώνυμα στην αστυνομία. Η "μάνα" κατάλαβε ότι την πούτσισε και το γύρισε αμέσως σε μαινάδα, πήγε στην αστυνομία δήθεν για να καταγγείλει υποδυόμενη ταυτοχρόνως άγνοια. Ωστόσο ειδοποίησε και τον Μίχο για τα καθέκαστα, αλλά ήταν πλέον αργά, καθότι η αστυνομία παρακολουθούσε ήδη τον Μίχο τουλάχιστον 15 μέρες πριν το μάθει ο ίδιος ότι μάλλον τούς πήρανε χαμπάρι.
Μάλλον όμως θέλω πολλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ρε φιλε ο λιγδας και η τσατσα θα αντιμετωπισουν τον νόμο . Οπως και οσοι κανονιζαν ραντεβου .AlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:38Ξέρεις ότι σε εκτιμώ. Στο ερώτημα που θέτεις, όχι, εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα. Στη συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα, εξαρχής διαφαινόταν το υπόβαθρο και οι ευθύνες όλων ανεξαιρέτως.under έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:34Θα αφηνες την κορη σου να βγει μονη της στην αχαρνων τα χαραματα με ενα μινι που δεν καλυπτει ουτε τον κωλο ή θα αισθανοσουν οτι αν συνεβαινε κατι θα ησουν ο τελευταιος που φταιει ;AlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:29
Τακτ, βρε παιδί μου. Στοιχειώδης ευγένεια στον διάλογο και στις αντιπαραθέσεις.
Η ζημια στο κοριτσακι ομως ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ .
Πως θα μπορουσε η ζημια ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ?
Αν δεν πετουσε χαρταετο μανα - πατερας . Απ το σπιτι οπου εκει ξεκιναν ολα
Βασικα δεν πετουσαν χαρταετο απλως ηταν ενεργητικα συμμετοχοι εφοσον αποδεικνύεται πως η μανα τσιμπαγε χρημα απ τα τεκταινομενα
για το θεο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 13 Οκτ 2022, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιν ριαλ λαιφ ζητημα ειναι αν ο συγκεκριμενος κοιταζει στα ματια καποιον αν του υψωσει τη φωνη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό ακριβώς, και ως πιθανός θύτης της συγκεκριμένης υπόθεσης θα πρέπει να κατακρίνεται και να κράζεται από όλους μας, όπως και για την παραμέληση ανηλικου.Sid Vicious έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:35Τι τακτ οι ερευνες εξεταζουν και την μανα ως πιθανη θυτη, θα δειξει, κανεις απο τους ενοχους δεν πρεπει να την βγαλει καθαρη και μακαρι να πληρωσουν πολυ ακριβα ολοι οσοι εμπλεκονταιAlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:29Τακτ, βρε παιδί μου. Στοιχειώδης ευγένεια στον διάλογο και στις αντιπαραθέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:26
Όχι για το οτι ειχε 800 παιδια που τα 400 τα ειχε κανει με Πακιστανο, τα άλλα 200 με Νταγκεστανό και τα άλλα 200 με φυλακόβιο έμπορα θυμαρορίγανης. Απο ενα σημειο και μετά βγαινουν πραγματα που δεν αφορουν την υπόθεση.
Ας βγάλουμε την Κικίτσα της γειτονιάς με το φακιόλι στο κεφάλι, απο την ψυχή του ελ.
Σχετικά με την τσατσά:
Εννοείται ότι δεν μιλάμε για κάποια αγία, αλλά για κάποια που θέλει να καλύψει τα νώτα της. Συνήθως έτσι βγαίνει η αλήθεια στη ζωή. Από άτομα που ενεργούν με βάση την πάρτη τους και το συμφέρον τους. Ωστόσο ακόμη κι έτσι, η αλήθεια βγαίνει στο φως, εκτός αν υπάρξει συγκάλυψη.
Αν παρατηρήσετε αναφέρει ότι το φλασάκι περιέχει προτίστως "ηθοποιούς/καλλιτέχνες". Το "πολιτικοί", το είπε κατόπιν ερώτησης των δημοσιογράφων. Αν όντως εμπλέκονταν πολιτικοί, θα ήταν το πρώτο που θα έλεγε.
Οχι βέβαια ότι οι πολιτικοί δεν ήταν επισκέπτες στο στούντιο.
Εννοείται ότι δεν μιλάμε για κάποια αγία, αλλά για κάποια που θέλει να καλύψει τα νώτα της. Συνήθως έτσι βγαίνει η αλήθεια στη ζωή. Από άτομα που ενεργούν με βάση την πάρτη τους και το συμφέρον τους. Ωστόσο ακόμη κι έτσι, η αλήθεια βγαίνει στο φως, εκτός αν υπάρξει συγκάλυψη.
Αν παρατηρήσετε αναφέρει ότι το φλασάκι περιέχει προτίστως "ηθοποιούς/καλλιτέχνες". Το "πολιτικοί", το είπε κατόπιν ερώτησης των δημοσιογράφων. Αν όντως εμπλέκονταν πολιτικοί, θα ήταν το πρώτο που θα έλεγε.
Οχι βέβαια ότι οι πολιτικοί δεν ήταν επισκέπτες στο στούντιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το εχω πει απο χθες .
Νon4me έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:56
αυτη παιζει το χαρτι του ηρθα χωρις να με καλεσετε με αποδεικτικα (ειμαι με τους καλους ) . το γελιο θα ειναι οταν θα τη ρωτα ο ανακριτης πως 2-3 μηνες εφερνε ενας 12χρονο (και αλλα ) στο μαγαζι ΤΗΣ και αυτη δεν ηξερε τιποτα ουτε το προσωπικο της της ειπε ποτε . αφεντικο ετσι και ετσι .![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 13 Οκτ 2022, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://mobile.twitter.com/akatonomasti ... 1038382080AlienWay έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:22Υπάρχουν κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το τακτ.Gherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:18 https://www.protothema.gr/greece/articl ... n-53hrono/
Ο δικηγόρος του λέει πως η μάνα γνώριζε.
Δλδ από την μια έχεις μια δυσλειτουργική οικογένεια που αδιαφορεί για το παιδί και από την άλλη έχεις τον παιδοβιαστή-προαγωγό που εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία της οικογένειας με μοναδικό θύμα το παιδί.
Η υπόθεση από την αρχή έκανε μπαμ: Εστελνε το παιδί να δουλέψει, είχε 9 παιδιά κλπ. Υπήρχαν όντως πολλά red flags.
ΟΜΩΣ δεν μπορεί να σκάει ένα τέτοιας βαρύτητας έγκλημα και το πρώτο πράγμα που λέγεται να είναι "έχει ευθύνες η μάνα". Λογικά ναι, είχε ευθύνες. Ωστόσο δεν πρέπει να είναι το ΠΡΩΤΟ πράγμα που πρέπει να λέγεται σε τέτοιου είδους υποθέσεις.
Ας ακούσουμε και τη φωνή της λογικής.
https://mobile.twitter.com/Kilhim_xya/s ... 1094064130
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις