https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ ... -mimeitai/Σε διάψευση πως η γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, έχει σχέση με το Σωματείο, προχώρησε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.
Σημειώνεται ότι η γυναίκα, που εμφανίστηκε κρατώντας ένα USB stick στα χέρια της έξω από την Ευελπίδων, είπε πως ονομάζεται Ντίνα Καρατζιώτη και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος.
«Ο 53χρονος (Ηλίας Μίχος) είχε επισκεφτεί τον οίκο ανοχής μου στο Γκάζι μαζί με τη 12χρονη, την εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες» είπε η ίδια.
«Να μην με μιμείται»
«Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μην με μιμείται. Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια» σημειώνει, ενοχλημένη από τις δηλώσεις της Ντίνας Καρατζιώτη η Έλλη Κανελλόπουλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
- wooded glade
Η θεία λέει ειδοποίησε το χαμόγελο του παιδιού, το είπε στη μαμά και αυτή τρομοκρατημένη -να μην ενοχοποιηθεί όπως προκύπτει μέχρι στιγμής- πήγε στην αστυνομία.
Δηλαδή αν δεν ήταν αυτή η σύμπτωση θα λειτουργούσε ακόμα το κύκλωμα.
Δεν ξέρω πως βρίσκονται αυτά στο facebook αλλά 253 τα βρήκανε.
Η αστυνομία γιατί δεν τα βρήκε πρώτη ;
Ή συνέβαινε κάτι άλλο ; Την διαφήμιζε για μεγάλη ο τύπος.
Δηλαδή αν δεν ήταν αυτή η σύμπτωση θα λειτουργούσε ακόμα το κύκλωμα.
Δεν ξέρω πως βρίσκονται αυτά στο facebook αλλά 253 τα βρήκανε.
Η αστυνομία γιατί δεν τα βρήκε πρώτη ;
Ή συνέβαινε κάτι άλλο ; Την διαφήμιζε για μεγάλη ο τύπος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Στον κοσμο της πληροφοριας ολα βρισκονται . εδω τσακωσαν την αλλη σε φυσικο περιβαλλον απ τις καμερες των μαγαζιων που τεσταριζε την διαδρομη ( με το οξυ )
Θα φανουν ολα . μηνυματα , λογαριασμοι κλπ . Η αλλη που επικαλεστηκε ψευτικη ταυτοτητα και ετρεξε στην αστυνομια αυτοβουλως να βοηθησει λεγοντας ναι 2-3 χρονια στο ρδελο μου γινοταν αυτα αλλα δεν πηρα χαμπαρι να δουμε τι παιζει
το ρδελο εντωμεταξυ κανα 2 χιλιομετρα απ το σπιτι της πιτσιρικας , και η τσατσα κ η μανα κατηγορουν τον νταβα
Θα φανουν ολα . μηνυματα , λογαριασμοι κλπ . Η αλλη που επικαλεστηκε ψευτικη ταυτοτητα και ετρεξε στην αστυνομια αυτοβουλως να βοηθησει λεγοντας ναι 2-3 χρονια στο ρδελο μου γινοταν αυτα αλλα δεν πηρα χαμπαρι να δουμε τι παιζει
το ρδελο εντωμεταξυ κανα 2 χιλιομετρα απ το σπιτι της πιτσιρικας , και η τσατσα κ η μανα κατηγορουν τον νταβα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Eρώτησις. Όταν βλέπετε να περνάει στο δρόμο κοπέλα απ'το σχολείο με την τσάντα της και διάφοροι 40άρηδες-50άρηδες της αρχίζουν τα σχόλια, του βαράτε καρπαζιά ή όχι; Έστω ένα μπινελίκι; Του λέτε τίποτα;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Freelancer
Βγάζουν μπροστά τη μανα, χώνουν άρον άρον μέσα τους 2 συλληφθέντες χωρίς να καταθέσουν ουσιαστικά λόγω μη εκπροσώπησης, βουλωνοντας τις διαρροές..
Σιωπή για τα 20 ονόματα επωνύμων που βίασαν την 12χρονη.
Όπως κ για τους 213 <<ενδιαφερομένους>>•••
Με την συλληψη της μάνας άν το συνδυάσουμε με τις πληροφορίες των υπολοίπων ανηλίκων βιασμενων που υπάρχουν κ είναι πολλοι στο κυκλωμα Εκπορνευσης- Παιδεραστίας
Το μνμ που δέχονται οι μανάδες τους είναι σαφες.
•ΣΙΩΠΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ•
Με την συλληψη της μάνας άν το συνδυάσουμε με τις πληροφορίες των υπολοίπων ανηλίκων βιασμενων που υπάρχουν κ είναι πολλοι στο κυκλωμα Εκπορνευσης- Παιδεραστίας
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κλασική φάτσα νεοδημοκρατισσας, αλλά μου φαίνεται πως λέει πίπες η κυρία για τα 2 λεπτά δημοσιότητας.Νon4me έγραψε: 13 Οκτ 2022, 02:46https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ ... -mimeitai/Σε διάψευση πως η γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, έχει σχέση με το Σωματείο, προχώρησε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.
Σημειώνεται ότι η γυναίκα, που εμφανίστηκε κρατώντας ένα USB stick στα χέρια της έξω από την Ευελπίδων, είπε πως ονομάζεται Ντίνα Καρατζιώτη και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος.
«Ο 53χρονος (Ηλίας Μίχος) είχε επισκεφτεί τον οίκο ανοχής μου στο Γκάζι μαζί με τη 12χρονη, την εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες» είπε η ίδια.
«Να μην με μιμείται»
«Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μην με μιμείται. Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια» σημειώνει, ενοχλημένη από τις δηλώσεις της Ντίνας Καρατζιώτη η Έλλη Κανελλόπουλου.
![]()
επίσης, πολύ λίγα δόντια έχει για πρόεδρος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Dude..Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Οκτ 2022, 07:38
Κλασική φάτσα νεοδημοκρατισσας, αλλά μου φαίνεται πως λέει πίπες η κυρία για τα 2 λεπτά δημοσιότητας.
επίσης, πολύ λίγα δόντια έχει για πρόεδρος.
Μη μιλάς για φάτσες και δόντια γιατί αλλού παραπέμπει και όχι σε νεοδημοκράτισα.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Νεμούλη μας, τί λες; Αυτό που έγραψες παραπάνω το διάβασες πριν το δημοσιεύσεις;nemo έγραψε: 12 Οκτ 2022, 22:52προσπαθω να δω και να αναλυσω την πραγματικοτητα που εσεις εθελοτυφλειτε και γεμισετε με σαλια τις σελιδεςΠασιφάη έγραψε: 12 Οκτ 2022, 22:15nemo έγραψε: 12 Οκτ 2022, 22:07
παιδεραστία -παιδεραστής =αυτος που κανει ερωτα με παιδια ειτε προκειται για βιασμο ειτε για συναινετικο
παιδοβιαστης = βιαστης παιδιων...αν λοιπον μια ανηλικη πηγαινει ηθελημένα στα ραντεβου τοτε
θα μιλαμε για συναινετικο σεξ και οχι για βιασμο -ασχετα αν εχουμε καταδικη των ενηλικων
Νεμούλη μας, εσύ θα το έπραττες και απλά μας λες τι ισχύει βάσει του δικού σου ηθικού κώδικα;
οταν προωθειτε την πρωιμη σεξουαλικοποιηση των παιδιων απο το δημοτικο τοτε οφειλετε και να τα περιμενετε
θα εχουμε περισσοτερα περιστατικα στο μελλον καθως στην διακινηση των ανηλικων θα εχουν μπει στο παιγνιδι
και οι οικογενειες των λαθρο -παιδεραστια-τρανς -ναρκωτικα =το συναλλαγμα της πλεμπας
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Freelancer έγραψε: 13 Οκτ 2022, 06:50 Βγάζουν μπροστά τη μανα, χώνουν άρον άρον μέσα τους 2 συλληφθέντες χωρίς να καταθέσουν ουσιαστικά λόγω μη εκπροσώπησης, βουλωνοντας τις διαρροές..
Μα τι λες φιλαράκο;
δεν έχει σημασία.ξεκινάει κουνώντας το δάχτυλο και στην πορεία κάτι κατεβάζει
Διαβάζω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης κι άλλο παιδί της οικογένειας.
Στο τραπεζικό λογαριασμό της "μάνας" εμφανίζονται απ' ευθείας εμβάσματα από βιαστές του παιδιού, πέραν εκείνων του Μίχου και του Σοφιανίδη.
Στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης -τελευταίας τεχνολογίας και πανάκριβο- υπάρχουν 300 επαφές!
Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος.
Στο τραπεζικό λογαριασμό της "μάνας" εμφανίζονται απ' ευθείας εμβάσματα από βιαστές του παιδιού, πέραν εκείνων του Μίχου και του Σοφιανίδη.
Στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης -τελευταίας τεχνολογίας και πανάκριβο- υπάρχουν 300 επαφές!
Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 13 Οκτ 2022, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν το βλεπω πιθανο.foscilis έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:18Μακάρι, αλλά όλα δείχνουν το αντίθετο. Ότι υπάρχουν αρκετά ισχυροί άνθρωποι μπλεγμένοι που ξέρουν πώς να καλυφθούν.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:01ειναι τοσο τρομακτικο, που αυτοι που δεν θελουν να γινει συγκαλυψη, επειδη εχουν ας πουμε και οι ιδιοι παιδια, ειναι απειρως περισσοτεροι και ισχυροτεροι.foscilis έγραψε: 12 Οκτ 2022, 14:56
Μα ΕΙΔΙΚΑ επειδή πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό είναι πιθανό να υπάρξει συγκάλυψη. Όποιος βγει το όνομά του καταστράφηκε κοινωνικά. Για τα σκάνδαλα με λεφτά στα παπάρια τους, δε θυμάσαι αυτόν της Ενέργκα που παρτάριζε στη Μύκονο ενώ είχε φάει 150 εκατομμύρια;
Είμαι ο Α ισχυρός και δεν έχω κάνει ο ίδιος τίποτα, αλλά ο κολλητός μου ο Β που έχουμε 500.000 φωτογραφίες μαζί και συνεταιρικά μια επιχείρηση και και και αποδεικνύεται πως ειναι μπλεγμένος, κάτι που εγώ δεν ήξερα. Η πιο πιθανή αντίδραση μόλις ξεπεράσω το σοκ είναι ότι θα σηκώσω τα τηλέφωνα για να σηκώσουν άλλοι τηλέφωνα και να τον γλιτώσουν, όχι επειδή με νοιάζει για αυτόν αλλά επειδή με νοιάζει να μην κηλιδωθώ εγώ. Εγώ μετά μάλλον θα του κόψω την καλημέρα ή τέλος πάντων δε θα τον αφήσω ποτέ μόνο του με το παιδί μου, αλλά αυτό είναι κάτι μεταξύ μας όχι κάτι που αφορά τους απέξω. Μόνο αν είχε πειράξει το δικό μου παιδί θα με ένοιαζε.
Γενικά το "έχουν παιδιά" δεν είναι επιχείρημα γιατί παιδιά είχαν και οι δύο που βγήκαν τα ονόματά τους και πιθανότατα οι περισσότεροι από τους άλλους. Και αν διαβάσεις υποθέσεις εγκληματιών είναι πάρα πολύ συνηθισμένο παιδόφιλοι, σίριαλ κίλερς, σίριαλ βιαστές να έχουν οι ίδιοι οικογένειες και να είναι υποδειγματικοί απέναντί τους. Το ανώμαλο κτήνος που ζει σε μια υπόγα ΟΚ, υπάρχει κι αυτό αλλά δεν είναι ο κανόνας, ο κανόνας είναι ο καλός οικογενειάρχης, ο τρυφερός μπαμπάς, ο πιστός σύζυγος. Για αυτά τα τομάρια το παιδί-θήραμα απλά δεν είναι το ίδιο με το δικό τους, δεν το βλέπουν καν σαν άνθρωπο αλλά σαν κρέας ή λεφτά.
τα τηλεφωνα που θα παρει, ο καθε "σπουδαιος" σε ποιον θα ειναι; σε ασημαντα ανθρωπακια που τα εχει του χεριου του, η σε επισης "σπουδαιους";
και ποιος απο αυτους, ακομη κι αν ειναι ολοι τελειωμενα τομαρια (που του πουστη, δεν μπορει) θα ρισκαρει να κουκουλωσει κατι που αν αποκαλυφθει, καταστρεφεται και ο ιδιος;
κουκουλωμα μπορει να γινει για κατι που το ξερουν ενας-δυο, με λεφτα η με φονικα. οταν εχει απλωθει τοσο, δε γινεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
επειδη η μανα εχει λερωμενη τη φωλια της.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:33 Κα γιατι εγω να πιστεψω τη δικαιολογια των αστυνομικων και οχι την καταγγελλια της μανας;
Στο φιναλε δεν τα λεω εγω, τα λεει τοσο ο Βασιλης Λαμπροπουλος που γραφει σε φιλοκυβερνητικα μιντια, τα λεει και η αντιπολιτευση με το Σπιρτζη.
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις