!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους περιορισμούς για την πώληση των F-16

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους περιορισμούς για την πώληση των F-16

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sharp έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:22
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:19
sharp έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:09

Έχει ένα δίκτυο υπηκόων του που δουλεύουν στο εξωτερικό, από εξέκς μέχρι καθαρίστριες και όλο το μισθό τον στέλνουν στο κόμμα.
Α, στο κόμμα.
Και αν μεταφράσω από regimespeak σε συνηθισμένη γλώσσα, "κρατικές επιχειρησίες εξάγουν υπηρεσίες". Συναρπαστικό και σκανδαλώδες.
Μόνο ο Κιμ θα μπορούσε να το σκεφτεί! Βρε το σατανά.
Δεν σε πρόλαβα, έγραψα (κι από 'κεί στην τσέπη του).

Δεν κατάλαβα όμως. Θα ήσουν πρόθυμος να δουλεύεις στην ξενιτειά και να μην σού μένει φράγκο;
Εξαρτάται τι εννοούμε "δεν θα μου μένει φράγκο". Θα ήθελα να έχει αντίκρυσμα η εργασία μου, δηλαδή να περνάω καλά και όσο δουλεύω και όταν βγω στη σύνταξη. Αν δεν έχει, προφανώς και δεν θα ήμουν πρόθυμος, όπως δεν θα ήταν και οι εξεκς της ιστορίας σου. Άρα καλοπερνάνε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:19
Α, στο κόμμα.
Και αν μεταφράσω από regimespeak σε συνηθισμένη γλώσσα, "κρατικές επιχειρησίες εξάγουν υπηρεσίες". Συναρπαστικό και σκανδαλώδες.
Μόνο ο Κιμ θα μπορούσε να το σκεφτεί! Βρε το σατανά.

Δεν κατάλαβα όμως. Θα ήσουν πρόθυμος να δουλεύεις στην ξενιτειά και να μην σού μένει φράγκο;
Εξαρτάται τι εννοούμε "δεν θα μου μένει φράγκο". Θα ήθελα να έχει αντίκρυσμα η εργασία μου, δηλαδή να περνάω καλά και όσο δουλεύω και όταν βγω στη σύνταξη. Αν δεν έχει, προφανώς και δεν θα ήμουν πρόθυμος, όπως δεν θα ήταν και οι εξεκς της ιστορίας σου. Άρα καλοπερνάνε.
Εννοούμε ότι θα σού μένει το 1/20 από όσα σού μένουν σήμερα. Κάθε μέρα μετά την δουλειά δεν θα βγαίνεις και θα πηγαίνεις να κοιμάσαι με άλλους τρεις. Και όχι επειδή έστειλες κομπόδεμα πίσω στην οικογένεια, αλλά επειδή το έστειλες στον Κιμ. Εννοείται πως αυτός θα το διαχειρίζεται για το καλό της κοινωνίας στην Β.Κορέα, έτσι θα σού λένε.

Δεν είναι δική μου ιστορία, ψάξε να μάθεις.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

sharp έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:36

Εννοούμε ότι θα σού μένει το 1/20 από όσα σού μένουν σήμερα. Κάθε μέρα μετά την δουλειά δεν θα βγαίνεις και θα πηγαίνεις να κοιμάσαι με άλλους τρεις. Και όχι επειδή έστειλες κομπόδεμα πίσω στην οικογένεια, αλλά επειδή το έστειλες στον Κιμ. Εννοείται πως αυτός θα το διαχειρίζεται για το καλό της κοινωνίας στην Β.Κορέα, έτσι θα σού λένε.

Για να τα ανέχομαι αυτά, προφανώς όταν γυρίσω πατρίδα θα περνάω γαμάτα. Αλλιώς θα το έσκαγα.
sharp

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:38

Για να τα ανέχομαι αυτά, προφανώς όταν γυρίσω πατρίδα θα περνάω γαμάτα. Αλλιώς θα το έσκαγα.
Εάν καταλάβαινες πώς είναι, θα έβγαινες τώρα από το σπίτι σου και θα έτρεχες μέχρι τις 6 το πρωί. Δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

sharp έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:44

Εάν καταλάβαινες πώς είναι, θα έβγαινες τώρα από το σπίτι σου και θα έτρεχες μέχρι τις 6 το πρωί. Δύσκολο.
:smt017
Πάλι καλά δηλαδή που δεν καταλαβαίνω και θα κοιμηθώ σε λίγο.
sharp

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:47
sharp έγραψε: 13 Οκτ 2022, 01:44
:smt017
Πάλι καλά δηλαδή που δεν καταλαβαίνω και θα κοιμηθώ σε λίγο.
Αν πάρεις καμμιά ντόπα θα είναι ακόμη καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Είναι κάρβουνα στο Νιουκάστλ ότι τα ημίαβγα εξαιρέσει των Γαλλικών υποστηρίζουν Τουρκιέ, τουλάχιστον σε όλες τις ηπιώτερες (ας τις πούμε) φάσεις του παρελθόντος, χωρίς "θα έρθουμε νύχτα".
Τα Γαλλικά ημίαβγα δεν ξέρω από ποιά χρονολογία και μετά δεν υποστηρίζουν, αλλά οι άλλοι είναι κάρβουνα στο Νιουκάστλ.
Και άλλοι μπορεί όπως και τα κανονικά αβγά που υποστήριζαν Αττίλα 1-2 ΤΟ 1974, αλλά κατά κύριον λόγον τα ημίαβγα υποστηρίζουν Τουρκιέ και είναι η βάση της Τουρκιέ όλα αυτά τα χρόνια.
Για να καταλάβει κανείς τι παίζει και πόσο μπορεί να επηρεάσουν, οι εφημερίδες τους μπορούν να μας πληροφορήσουν (π.χ. η Daily Telegraph είναι μία). Μπορεί και να μην γράφουν, ή να είναι η τακτική τους να μην γράφουν, αλλά βασικά από εκεί μπορεί να προκύψει ποιά είναι σήμερα η ισχύς του Τουρκικού λόμπυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 13 Οκτ 2022, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

nyxtovios έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:42
Chainis έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:39
nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:49 Ο χρήστης Χαχαίνης που διαφήμιζε τις επιτυχίες του Κούλη Μητσοτάκη και του δουλεφταρά Νίκου Δένδια τι έχει να πει για το θέμα;
Έχει να πει ότι κι αν ακόμα καταφέρουν μετά βασάνων και κόπων οι Τούρκοι να πάρουν την αναβάθμιση των F16 τα καλύτερα μαχητικά τους θα είναι ισοδύναμα με το τρίτο σε μαχητική αξία δικό μας μαχητικά μετα τα Rafaĺe και τα F35 κι ότι αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, ότι οι Τούρκοι αγωνίζονται να μείνουν κοντά μας και πάντα πίσω μας.

Εξάλλου απ ότι έχω καταλάβει δεν έχει κλείσει το θέμα.
Αν τα πάρουν θα παραδεχτείς ότι οι ελληνιάρηδες πολιτικοί που έγιναν τσουτσέκια των αμερικάνων και έκαναν ολόκληρη καμπάνια πάνω στο θέμα, αυτό είναι αγράμματοι τενεκέδες;
Επιμένει ο Μενέντεζ.

https://www.kathimerini.gr/world/562089 ... -menentez/
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

hjshiaqwws έγραψε: 13 Οκτ 2022, 09:27 Πάλι κουβά τα ρωσοψεκια που πανηγύριζαν:
https://twitter.com/SFRCdems/status/1580319046196613120
Κλαμα οι Συριζαυγητες
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Zelda έγραψε: 12 Οκτ 2022, 14:03 Τα ματαξαναπηραν τα F16 οι Τουρκοι;
Πρεπει να ειναι η 5η ή 6η φορά που τα πήραν τους τελευταιους μηνες
Θα εχουν φτασει τα 700-800 κομματια με τοσες παραγγελιες μεχρι τωρα
Πιο μεγαλος καημος υπαρχει εδω στην Ελλαδα αν θα τα παρουν τελικα
Τίποτα δεν έχουν πάρει, ακόμα τουλάχιστον.
Τους ανανέωσαν το καρότο στο καλάμι, το μαστίγιο δουλεύει κανονικά πίσω τους.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Βεβαια υπάρχει πιθανότητα λογω των εκλογων ο Μενέντεζ να μην είναι για πολυ ακομα Προεδρος της επιτροπης
Οχι οτι αυτο σημαινει πως θα παρουν οι Τουρκοι τα F16
Ουτε ανταλλακτικα δεν μπορουν να παρουν ακομα
Αλλα με αυτον Προεδρο αντιμετωπιζουν σιγουρο βετο
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Chainis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 09:39
nyxtovios έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:42
Chainis έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:39

Έχει να πει ότι κι αν ακόμα καταφέρουν μετά βασάνων και κόπων οι Τούρκοι να πάρουν την αναβάθμιση των F16 τα καλύτερα μαχητικά τους θα είναι ισοδύναμα με το τρίτο σε μαχητική αξία δικό μας μαχητικά μετα τα Rafaĺe και τα F35 κι ότι αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, ότι οι Τούρκοι αγωνίζονται να μείνουν κοντά μας και πάντα πίσω μας.

Εξάλλου απ ότι έχω καταλάβει δεν έχει κλείσει το θέμα.
Αν τα πάρουν θα παραδεχτείς ότι οι ελληνιάρηδες πολιτικοί που έγιναν τσουτσέκια των αμερικάνων και έκαναν ολόκληρη καμπάνια πάνω στο θέμα, αυτό είναι αγράμματοι τενεκέδες;
Επιμένει ο Μενέντεζ.

Θα δούμε αν προλάβει τους ηλίθιους Τούρκους πριν χαλάσουν το ΝΑΤΟ
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Zelda έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:12 Βεβαια υπάρχει πιθανότητα λογω των εκλογων ο Μενέντεζ να μην είναι για πολυ ακομα Προεδρος της επιτροπης
Aπό την πρώτη στιγμή έγραψα ότι αυτό θα είναι το αποφασιστικό σημείο.Ετοιμάσου να δεις πανηγυρισμούς συριζαίων (ριζοσπαστικής αριστεράς πάντα :lol: ) για την εκλογική επιτυχία των ρεπουμπλικάνων που θα απομακρύνει τον Μενέντεζ και θα ανοίξει τον δρόμο να πάρει η Τουρκία αεροπλάνα. :D
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

πατησιωτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:55
Zelda έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:12 Βεβαια υπάρχει πιθανότητα λογω των εκλογων ο Μενέντεζ να μην είναι για πολυ ακομα Προεδρος της επιτροπης
Aπό την πρώτη στιγμή έγραψα ότι αυτό θα είναι το αποφασιστικό σημείο.Ετοιμάσου να δεις πανηγυρισμούς συριζαίων (ριζοσπαστικής αριστεράς πάντα :lol: ) για την εκλογική επιτυχία των ρεπουμπλικάνων που θα απομακρύνει τον Μενέντεζ και θα ανοίξει τον δρόμο να πάρει η Τουρκία αεροπλάνα. :D
Απο τη στιγμη που υποστηριζει το Λεβιαθαν-Μητσοτακη, ο Μενεντεζ εσκαψε το λακκο του και δεν το ξερει
Εδω ο Συριζα αλλαξε την Ευρωπη. Δεν του ειναι σε τιποτα να τουμπαρει το αποτελεσμα σε μια πολιτειουλα των ΗΠΑ... αν θελει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”