Χαοτικός και wooded glade είναι σε ban ή απλά δε γράφουν;
Οι ποινές είναι απόρρητες προς το παρόν. Οπότε δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Cavaliere έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:24
Είναι τουλάχιστον αγένεια να σχολιάζεις χρήστη που δεν συμμετέχει πια. Μην πω, εμετικό.
You should know...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καλησπέρα σε όλους. Βρέθηκα εδώ ξώφαλτσα και δεν θα το κρύψω ότι μπήκα χαρούμενος περιμένοντας να βρω Πατησιώτη. Δυστυχώς βλέπω αγνοείται και εδώ η τύχη του.
break έγραψε: 04 Οκτ 2018, 23:07
Καλησπέρα σε όλους. Βρέθηκα εδώ ξώφαλτσα και δεν θα το κρύψω ότι μπήκα χαρούμενος περιμένοντας να βρω Πατησιώτη. Δυστυχώς βλέπω αγνοείται και εδώ η τύχη του.
Καλώς τον! Εσύ δεν ήσουν που είχες άβαταρ την σοκολάτα break;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
break έγραψε: 04 Οκτ 2018, 23:07
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.