Τα στοιχεία τους χθες. Να τους φτύσει η μάνα τους, ο γέρος τους να ντρέπεται να βγει στη γειτονιάvantono έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:25 Σεπόλια: Ταυτοποιήθηκαν 15 άτομα για τον βιασμό της 12χρονης - Ανιχνεύονται και τα πακιστανικά τηλέφωνα
Είπα κι εγώ, δεν μπορεί να μην έπαιξε πακηδοσιμ στην ολη φάση. Τόσο ηλίθιοι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Παραιτήθηκε και αυτός ο δικηγόρος. Μάλλον από το ανελέητο κριντζ όταν προσπαθουσε να αποδείξει την αθωότητα του, κατέληξε στο νοσοκομείο. Ας αποδεχθεί την ενοχή του, μη βασανίζει άλλο τους ανθρώπους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε παιδιά, γιατί το κουράζουμε; 200+ παιδόφιλοι μαζεμένοι σε μια γεωγραφική περιοχή. Μόνο με καρπετ μπομπινγκ μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα μου πεις υπάρχουν και αθώοι αλλά τι κάνουμε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η πορνεία είναι ένα σύνθετο κοινωνικό ζήτημα. Επιπλέον, είτε μάς αρέσει είτε όχι, είναι υπό προϋποθέσεις νόμιμη δραστηριότητα. Ασφαλώς μπορεί να υπάρξουν κοινωνικές πρόνοιες τέτοιες, που να βελτιώσουν την κατάσταση των εκδιδομένων. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, δεν φταίει μόνο που δεν υπάρχουν επαρκείς κοινωνικές πρόνοιες, ούτε γίνεται να υπάρχει ένας αστυφύλακας μπροστά από κάθε κατώφλι. Πάνω απ' όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:52Βιαστές παιδιών καμία πρακτικά, παντού υπάρχουν κακά τα ψέματα. Προαγωγους όμως ίσως με υποστήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή άλλες αντικειμενικες δυσκολίες αντί να αφήνονται μόνοι τουςΝαύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:46
Για να καταλάβω κι εγώ, ποιες κοινωνικές υπηρεσίες έχεις κατά νου, τέτοιες που θα μπορούσαν να αποτρέψουν με αποτελεσματικό τρόπο την εγκληματική δράση ενός παιδόφιλου ή/και βιαστή ανηλίκων;
Φταίει ας πούμε ο σκατόβλαχος που το πρωί κάνει κήρυγμα στο καφενείο περί χρηστοήθειας και ευταξίας και θεωρεί τους παράτυπους μετανάστες "λαθροεισβολείς και λαθροπιθήκια", που μολύνουν τον ελλάνιο μπολιτισμό, αλλά το βράδυ πάει στο κωλόμπαρο και ψάχνει για νέες αφίξεις trafficking, ώστε να πηδήξει "ακαποτί" μ' ένα 20άρικο μια δύσμοιρη κοπέλα που την κρατούν κακοποιημένη, βιασμένη, φυλακισμένη και ενίοτε αλυσοδεμένη οι δουλέμποροι νταβατζήδες, ενώ το βράδυ, πριν κοιμηθεί, θα προσκυνήσει με συγκινητική ευλάβεια στο εικονοστάσι και θα κάνει έναν μεγαλόσταυρο παρακαλώντας την Παναγία να μάς φυλάει απ' τους βαρβάρους.
Αυτά και άλλα πολλά φταίνε, κρυμμένα στην κοινή θέα. Να το πω με μια εικόνα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 12 Οκτ 2022, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ θα συμφωνήσω με αυτό το σενάριο. Να ξέρεις πως ίσως μιλάμε για περισσότερους διεστραμμένους υπανθρώπους. Απλά το βάζω στο τραπέζι.Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:39 Ρε παιδιά, γιατί το κουράζουμε; 200+ παιδόφιλοι μαζεμένοι σε μια γεωγραφική περιοχή. Μόνο με καρπετ μπομπινγκ μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα μου πεις υπάρχουν και αθώοι αλλά τι κάνουμε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κολωνός: «Ο δράστης ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της 12χρονης»
Όπως είπε η γιαγιά της 12χρονης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1,
«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε… Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από ’δω, μη σε θάψω”.
Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα.
Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πως κρατήθηκε… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της».
«Δεν αποκάλυψε το παιδί… το παιδί το είχα εδώ εγώ. Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, “πονάει το κεφάλι μου”, “πονάει η κοιλιά μου”, “πονάει εκείνο”… “Τί έχεις παιδί μου;”. Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, “μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί”.
Το κορίτσι έκλαιγε
Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά.
Τα μηνύματα τα είδανε αυτοί που ξέρουνε και τα παιδιά εδώ.. Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”, “να βγάλει φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις”, να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει!», είπε η γιαγιά του κοριτσιού.
Μάλιστα, όπως προσέθεσε, «ζητούσε φωτογραφίες. Δεν ξέρω και το μικρό που είναι 7 χρόνων αν ζητούσε κι από αυτό, αλλά για δυο αδερφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες.
Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε…Τι να πω.
Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός. Εγώ είμαι δίπλα τους (στα παιδιά) μέρα νύχτα. Δεν τα αφήνω από κοντά, τα προσέχω…Είμαι κοντά στα παιδιά. Τα προσέχουμε τόσο πολύ που… δεν ξέρω πως έγινε αυτό, δεν ξέρω πως έγινε».
https://www.reader.gr/koinonia/429629/g ... a-yparhoynΗ νέα πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και δήλωσε: «Ηρθα να καταθέσω γι αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Γνωρίζω πως ερχόταν στον χώρο μου, τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε το ανήλικο κορίτσι. Το έφερνε να πάει με πελάτες, επώνυμους πελάτες. Εγώ δεν ήμουν εκεί ήταν η υπηρεσία εκεί δεν το ήξερα. Επί δύο μήνες γινόταν. Πριν από 3 μήνες. Είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Εχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα - κάρτα».
όσο πάει γίνεται και πιο αποκρουστικό
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
αρχισε ο γεμιτζής πάλι τα πουστριλίκια
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Τα σέβη μου ρε φίλε. Τα έχω πει κι εγώ σε άλλο νήμα παλαιότερα. Η εικόνα δε, αντικατοπτρίζει την σκατένια κοινωνία που ζούμε.Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:41Η πορνεία είναι ένα σύνθετο κοινωνικό ζήτημα. Επιπλέον, είτε μάς αρέσει είτε όχι, είναι υπό προϋποθέσεις νόμιμη δραστηριότητα. Ασφαλώς μπορεί να υπάρξουν κοινωνικές πρόνοιες τέτοιες, που να βελτιώσουν την κατάσταση των εκδιδομένων. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, δεν φταίει μόνο που δεν υπάρχουν επαρκείς κοινωνικές πρόνοιες, ούτε γίνεται να υπάρχει ένας αστυφύλακας μπροστά από κάθε κατώφλι. Πάνω απ' όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:52Βιαστές παιδιών καμία πρακτικά, παντού υπάρχουν κακά τα ψέματα. Προαγωγους όμως ίσως με υποστήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή άλλες αντικειμενικες δυσκολίες αντί να αφήνονται μόνοι τουςΝαύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:46
Για να καταλάβω κι εγώ, ποιες κοινωνικές υπηρεσίες έχεις κατά νου, τέτοιες που θα μπορούσαν να αποτρέψουν με αποτελεσματικό τρόπο την εγκληματική δράση ενός παιδόφιλου ή/και βιαστή ανηλίκων;
Φταίει ας πούμε ο σκατόβλαχος που το πρωί κάνει κήρυγμα στο καφενείο περί χρηστοήθειας και ευταξίας και θεωρεί τους παράτυπους μετανάστες "λαθροεισβολείς και λαθροπιθήκια", που μολύνουν τον ελλάνιο μπολιτισμό, αλλά το βράδυ πάει στο κωλόμπαρο και ψάχνει για νέες αφίξεις trafficking, ώστε να πηδήξει "ακαποτί" μ' ένα 20άρικο μια δύσμοιρη κοπέλα που την κρατούν κακοποιημένη, βιασμένη, φυλακισμένη και ενίοτε αλυσοδεμένη οι δουλέμποροι νταβατζήδες, ενώ το βράδυ, πριν κοιμηθεί, θα προσκυνήσει με συγκινητική ευλάβεια στο εικονοστάσι και θα κάνει έναν μεγαλόσταυρο παρακαλώντας την Παναγία να μάς φυλάει απ' τους βαρβάρους.
Αυτά και άλλα πολλά φταίνε, κρυμμένα στην κοινή θέα. Να το πω με μια εικόνα.
![]()
Αυτή δα, τη θεάρεστη, που χώνει κάτω απ'το χαλάκι τα ουσιαστικά προβλήματα και πιστεύει οτι με τα πατερημά και τα πιστεύω, θα πάρει άφεση αμαρτιών για τις πομπές της. Ότι κάποιος της σβήνει τα σκοτάδια και τις διαστροφές της.
Ευλόγησον ρεμάλια. Κάντε κανα σταυρό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Dwarven Blacksmith
Μαλάκα φαντάσου πάντως, εγώ αν μου έλεγαν ότι πρέπει να προτείνω σε 200 άτομα να βγούμε για καφέ θα πηδούσα από το μπαλκόνι.
Αυτός τους πρότεινε να πηδήξουν 12χρονο και δεν είχε κανένα θέμα. Που διάολο τους έβρισκε;
Αυτός τους πρότεινε να πηδήξουν 12χρονο και δεν είχε κανένα θέμα. Που διάολο τους έβρισκε;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μέσω της εφαρμογής που είχε κάνει προφίλ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:56 Μαλάκα φαντάσου πάντως, εγώ αν μου έλεγαν ότι πρέπει να προτείνω σε 200 άτομα να βγούμε για καφέ θα πηδούσα από το μπαλκόνι.
Αυτοί τον έβρισκαν.
Έτσι, ακριβώς, κρυμμένα στην κοινή θέα είναι τα περισσότερα από τα αίσχη μας, αλλά στο τέλος δεν υπάρχουν αρκετά συννεφάκια για να πέφτουμε και παντούφλες για να προσκυνάμε.Πασιφάη έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:49 (...) Αυτή δα, τη θεάρεστη, που χώνει κάτω απ'το χαλάκι τα ουσιαστικά προβλήματα και πιστεύει οτι με τα πατερημά και τα πιστεύω, θα πάρει άφεση αμαρτιών για τις πομπές της. Ότι κάποιος της σβήνει τα σκοτάδια και τις διαστροφές της.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και εγώ καμιά 8-10 για 5χ5 παλεύω να οργανώσω και μου βγαινει η ψυχή, τα παραταω και τρωνε ολοι βρισίδια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:56 Μαλάκα φαντάσου πάντως, εγώ αν μου έλεγαν ότι πρέπει να προτείνω σε 200 άτομα να βγούμε για καφέ θα πηδούσα από το μπαλκόνι.
Αυτός ηταν οργανωμένος, ειχε και πλατφόρμα
https://www.reader.gr/koinonia/429607/s ... nZTV3DgwGw
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Από ότι είπε και η ίδια, την παρουσίαζε ως 16, είχε βάλει και κάτι φίλτρα. Δεν φαίνεται εξ αρχής για οργανωμένο παιδεραστικο κύκλωμα, γιατί εκεί προφανώς όσο πιο μικρή είναι, τόσο το καλύτερο,και δε θα έφτιαχνε δημόσια προφίλ. Θα ήταν για ειδικούς πελάτες. Προσπαθούσε μάλλον να τα πιάσει από παντού, και όσοι τους άρεσε που ήταν μικρή, γιατί φαινόταν προφανώς, θα τους έπαιρνε και άλλα. Ενα θέμα είναι βέβαια πως όσοι κατάλαβαν πως είναι 12 και έφυγαν, δεν έκαναν ουδεμία καταγγελία. Αποκτηνωμενα σκουπίδια. Αν την πληρώσουν κι αυτοί, θα χαρώ. Έτσι κι αλλιως, παράνομη είναι και η εκπορνευση 16χρονου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:56 Μαλάκα φαντάσου πάντως, εγώ αν μου έλεγαν ότι πρέπει να προτείνω σε 200 άτομα να βγούμε για καφέ θα πηδούσα από το μπαλκόνι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εξηγήσου λίγο.vantono έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:06Και εγώ καμιά 8-10 για 5χ5 παλεύω να οργανώσω και μου βγαινει η ψυχή, τα παραταω και τρωνε ολοι βρισίδια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:56 Μαλάκα φαντάσου πάντως, εγώ αν μου έλεγαν ότι πρέπει να προτείνω σε 200 άτομα να βγούμε για καφέ θα πηδούσα από το μπαλκόνι.
Αυτός ηταν οργανωμένος, ειχε και πλατφόρμα
https://www.reader.gr/koinonia/429607/s ... nZTV3DgwGw
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις