ναι είναι κάποια σκηνικά που τα σκέφτομαι τώρα και λέω "μαλάκα μου σε τι εποχές πήγα σχολείο".Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:35Σουητ Τζιζας.foscilis έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:27.......
Τέλος πάντων, τέσσερα χρόνια μετά και έχοντας ξεχαστεί όλο αυτό τυχαίνει να μας παίρνει παρουσίες ο Λυκειάρχης για κάποιο λόγο, φτάνει στο όνομα της συμμαθήτριάς μου "-Χ.Ψ; -Παρούσα", σκεπτική παύση "δε μου λες ΧΨ εσύ ήσουν που σε βίασε ο πατέρας σου;" "ΔΕ ΒΙΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ, ΤΗΝ (ΤΑΔΕ) ΒΙΑΣΕ ΕΕΕ θέλω να πω κανέναν δε βίασε ήταν όλα ψέματα της τηλεόρασης".
.......
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
ουτε στη σφαιρα της φαντασιας αυτα. ουτε στους πιο παρακμιακους ανθρωπους που μπορει να γνωριζω δεν μπορουν να συμβουν τατοια.Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:27
Αν είχε παρατήσει το σχολείο, θα το είχες καταλάβει;
Αν ερχόταν με καινούριο κινητό, και σου έλεγε πως του το έδωσε ένα παιδί στο σχολείο τι θα έλεγες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε Φος τι έχεις τραβήξει κι εσύ;foscilis έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:41ναι είναι κάποια σκηνικά που τα σκέφτομαι τώρα και λέω "μαλάκα μου σε τι εποχές πήγα σχολείο".Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:35Σουητ Τζιζας.foscilis έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:27.......
Τέλος πάντων, τέσσερα χρόνια μετά και έχοντας ξεχαστεί όλο αυτό τυχαίνει να μας παίρνει παρουσίες ο Λυκειάρχης για κάποιο λόγο, φτάνει στο όνομα της συμμαθήτριάς μου "-Χ.Ψ; -Παρούσα", σκεπτική παύση "δε μου λες ΧΨ εσύ ήσουν που σε βίασε ο πατέρας σου;" "ΔΕ ΒΙΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ, ΤΗΝ (ΤΑΔΕ) ΒΙΑΣΕ ΕΕΕ θέλω να πω κανέναν δε βίασε ήταν όλα ψέματα της τηλεόρασης".
.......
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κρίμα το παιδί. Το παραμέλησαν τόσο πολύ που βρήκε πάτημα ο άλλος και έκανε τα αίσχη.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:42ουτε στη σφαιρα της φαντασιας αυτα. ουτε στους πιο παρακμιακους ανθρωπους που μπορει να γνωριζω δεν μπορουν να συμβουν τατοια.Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:27
Αν είχε παρατήσει το σχολείο, θα το είχες καταλάβει;
Αν ερχόταν με καινούριο κινητό, και σου έλεγε πως του το έδωσε ένα παιδί στο σχολείο τι θα έλεγες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κοιτα, θα μιλησω λογικα για μια και μονη φορα.Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:37 Τι χημικός ευνουχισμός, ρε παιδιά;
Τα πράγματα, για μένα, είναι απλά: για ορισμένες κατηγορίες ειδεχθών εγκλημάτων, όπως αυτό που κουβεντιάζουμε εδώ, ποινή ισοβίων με δικαίωμα αίτησης για υπό όρους απόλυση μετά τα 30 έτη φυλάκισης (πραγματικά χρόνια, όχι πέτσινα με διπλές μέρες για μεροκάματα και τα ρέστα και εννοείται χωρίς άδειες).
εχεις δικιο.
λογικη τελος.
Τον χημικό ευνουχισμό τον προτείνω κι εγώ σαν λύση. Ωστόσο προσκρούει σε κάποιες πρακτικές δυσκολίες:
- Δεν είναι "ευνουχισμός", με την έννοια ότι σε περίπτωση που πάψει ο παιδοβιαστής να παίρνει τα φάρμακα, το αποτέλεσμα αντιστρέφεται και επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση.
-Εξαιτίας του παραπάνω, πρέπει κάποιος να εγγυάται ότι ο παιδοβιαστής παίρνει κανονικά τα φάρμακα. Αυτό είναι δύσκολο στη πράξη.
- Δεν είναι "ευνουχισμός", με την έννοια ότι σε περίπτωση που πάψει ο παιδοβιαστής να παίρνει τα φάρμακα, το αποτέλεσμα αντιστρέφεται και επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση.
-Εξαιτίας του παραπάνω, πρέπει κάποιος να εγγυάται ότι ο παιδοβιαστής παίρνει κανονικά τα φάρμακα. Αυτό είναι δύσκολο στη πράξη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά μιλάμε τώρα για πόσα παιδιά 7 και τον πατέρα φυλακή πρέζα, καταστάσεις ξέρω γω Ελ Σαλβαδόρ, πλήρης κοινωνική εξαθλίωση, το να κρίνουμε πως και τι όπως μεγαλώσαμε εμείς. Προφανώς τα παιδιά θα ήταν όλη μέρα στους δρόμους. Βέβαια για τη μάνα μέχρι στιγμής δεν έχει πει καν ο δράστης, η οποία θα ήταν η πιο εύκολη εξήγηση. Πως αυτή την έβγαλε στο κλαρί, κλπ. Εμένα μου φαίνεται καθαρη κατάσταση παραμελήσης, και τα παιδιά σε αυτήν την άθλια κατάσταση για γίνονται "Streetwise".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 12 Οκτ 2022, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ε τότε κανονικό ευνουχισμόAlienWay έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:48 Τον χημικό ευνουχισμό τον προτείνω κι εγώ σαν λύση. Ωστόσο προσκρούει σε κάποιες πρακτικές δυσκολίες:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
φιλος, ταβερνιαρης, ψαρας, κυνηγος, και τουφερε ο γιος φανατικη βεγκαν. μη σου τυχει.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:40Αυτο ειναι το καλό σενάριο. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Αγορι έχω και εγώ και καταλαβαίνω.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:39μπα. ασχετο το ενα με το αλλο.Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:25
Και μετά λες ότι δεν θα ανεβάσεις πίεση άμα πάει 15 και, λέμε τώρα, καταλάβεις ότι έχει συνάψει σεξουαλικές σχέσεις. Με τα υπογλώσσια αγκαζέ σε βλέπω.![]()
υπογλωσια αμα μπλεξει με καμμια περιεργη, αλλα θα κανω τιτανια προσπαθεια να μην το δειξω. κανω π.χ. εικονα να μου φερει καμμια τσουπρα με σκουλαρικια σε μυτη, φρυδι κλπ και να προσπαθω να κρατησω το ζεν μου![]()
![]()
Μη, στάσου, γιατί; Καλό ήταν, να το ξανακάνουμε!Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:47κοιτα, θα μιλησω λογικα για μια και μονη φορα.Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:37 Τι χημικός ευνουχισμός, ρε παιδιά;
Τα πράγματα, για μένα, είναι απλά: για ορισμένες κατηγορίες ειδεχθών εγκλημάτων, όπως αυτό που κουβεντιάζουμε εδώ, ποινή ισοβίων με δικαίωμα αίτησης για υπό όρους απόλυση μετά τα 30 έτη φυλάκισης (πραγματικά χρόνια, όχι πέτσινα με διπλές μέρες για μεροκάματα και τα ρέστα και εννοείται χωρίς άδειες).
εχεις δικιο.
λογικη τελος.
- Υδράργυρος
Χημικός ευνουχισμός, κανονικός ευνουχισμός, δημόσιος ευνουχισμός, και άλλα βάρβαρα μέτρα μιας απολίτιστης κοινωνίας που δεν είναι σε θέσει να στήσει κοινωνικές υπηρεσίες και μηχανισμούς προστασίας των ανηλίκων έτσι ώστε όσο και να θέλει ο βιαστής να μη μπορεί να βιάσει.
Αντί να κοιτάτε στη Σαουδική Αραβία για να παίρνετε ιδέες κοιτάξτε καλύτερα στη δυτική ευρώπη τι κάνουνε και κοιτάξτε να το πλησιάσετε.
Αντί να κοιτάτε στη Σαουδική Αραβία για να παίρνετε ιδέες κοιτάξτε καλύτερα στη δυτική ευρώπη τι κάνουνε και κοιτάξτε να το πλησιάσετε.
το φανατικη βεγκαν, αρα και φεμινοτετοια ειναι λιγο πάνω σε κλίμακα απο το να σου φέρει τον Μάκη τον τορναδόρο.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:52φιλος, ταβερνιαρης, ψαρας, κυνηγος, και τουφερε ο γιος φανατικη βεγκαν. μη σου τυχει.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:40Αυτο ειναι το καλό σενάριο. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Αγορι έχω και εγώ και καταλαβαίνω.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:39
μπα. ασχετο το ενα με το αλλο.
υπογλωσια αμα μπλεξει με καμμια περιεργη, αλλα θα κανω τιτανια προσπαθεια να μην το δειξω. κανω π.χ. εικονα να μου φερει καμμια τσουπρα με σκουλαρικια σε μυτη, φρυδι κλπ και να προσπαθω να κρατησω το ζεν μου![]()
![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Και το κυθριότερο η διαφθορά. Διεφθαρμένοι πολιτικοί έχουν λαμόγια για παρατρεχάμενους, τους οποίους ενισχύουν με δωράκια και ασυλία, οι οποίοι στο τέλος αποθρασύνονται αφού κανείς δεν τους ελέγχει ποτέ αυτούς.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:58το φανατικη βεγκαν, αρα και φεμινοτετοια ειναι λιγο πάνω σε κλίμακα απο το να σου φέρει τον Μάκη τον τορναδόρο.

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι γιατί στη δυτική ευρώπη δεν έχουν βιασμούςΥδράργυρος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 10:56 Χημικός ευνουχισμός, κανονικός ευνουχισμός, δημόσιος ευνουχισμός, και άλλα βάρβαρα μέτρα μιας απολίτιστης κοινωνίας που δεν είναι σε θέσει να στήσει κοινωνικές υπηρεσίες και μηχανισμούς προστασίας των ανηλίκων έτσι ώστε όσο και να θέλει ο βιαστής να μη μπορεί να βιάσει.
έλεος ρε συ
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές