Αν δεν το κυνηγήσεις μπορεί να την σκαπουλάρει, μη λέμε ό,τι θέλουμε τώρα. Τι κινήσεις έκανε ο φίλος σου μετά την καταγγελία;panos291 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:15Παπαρια τιμωρείται. Στενος φιλος μου ειχε πεσει θυμα ψευδους καταγγελιας, και γνωριζω αλλον ενα που ειχε παθει το ιδιο. Οι 2 ηλιθιοι μπετα μειλς (ξερουμε ποιοι ειναι) λενε μαλακιες ως συνήθως.lolek1 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 21:23σωστα,η αναζητηση ψευδη κατηγορια βιασμου βγαζει μια πληθωρα τετοιων περιστατικων που μαλιστα σε πολλες περιπτωσεις υπηρξε και δικαστικη πλανη με αποτελεσμα ο αντρας να παει φυλακη.
ομως μην ξεχναμε οτι και η ψευδη καταγγελια βιασμου δηλαδη εαν αποδειχτει οτι μια γυναικα ειπε ψεμματα, τιμωρειτε πολυ σκληρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να προστατευτειτε από ψευδη κατηγορια βιασμου.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πώς να προστατευτειτε από ψευδη κατηγορια βιασμου.
the end
-
User_601
Τριτον,πας μεσα διοτι πηρες βιντεο ερωτικου περιεχομενου,χωρις την αδεια του παρτενερ.panos291 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 18:32 Βάλτε κάμερα εκεί που πηδάτε. Πρώτον θα έχετε αποδεικτικά στοιχεία αθωότητας αν σας κατηγορήσουν για βιασμό, και δεύτερον, προσωπικό αρχείο με τσόντες.![]()
αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα ένας φίλος μου ξέρει έναν που μπορούσε να κρατήσει την αναπνοή του 12 λεπτά!1!!!1Στενος φιλος μου ειχε πεσει θυμα ψευδους καταγγελιας, και γνωριζω αλλον ενα που ειχε παθει το ιδιο.
Λοιπον με λιγα λογια.. Μετα απο την καταγγελία της νορβηγιδας, ηρθε η αστυνομια και τον μαζεψε πρωί πρωί. Τον πηγανε μεσα για ανακριση. Αυτη πηγε στον ιατροδικαστη και βρηκε οτι δεν ειχε κανει σεξ. Αυτος ηθελε να της κανει μηνυση, αλλα ηταν πλημελλημα και αυτη θα εφευγε στη χωρα της. Το σενάριο γνωστο, δικαστηρια, αναβολες, εξοδα κλπ. Το παρατησε.Πάνας έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:19Αν δεν το κυνηγήσεις μπορεί να την σκαπουλάρει, μη λέμε ό,τι θέλουμε τώρα. Τι κινήσεις έκανε ο φίλος σου μετά την καταγγελία;panos291 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:15Παπαρια τιμωρείται. Στενος φιλος μου ειχε πεσει θυμα ψευδους καταγγελιας, και γνωριζω αλλον ενα που ειχε παθει το ιδιο. Οι 2 ηλιθιοι μπετα μειλς (ξερουμε ποιοι ειναι) λενε μαλακιες ως συνήθως.lolek1 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 21:23
σωστα,η αναζητηση ψευδη κατηγορια βιασμου βγαζει μια πληθωρα τετοιων περιστατικων που μαλιστα σε πολλες περιπτωσεις υπηρξε και δικαστικη πλανη με αποτελεσμα ο αντρας να παει φυλακη.
ομως μην ξεχναμε οτι και η ψευδη καταγγελια βιασμου δηλαδη εαν αποδειχτει οτι μια γυναικα ειπε ψεμματα, τιμωρειτε πολυ σκληρα
Εσυ λες μαλακιες ειπαμε.foscilis έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:28αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα ένας φίλος μου ξέρει έναν που μπορούσε να κρατήσει την αναπνοή του 12 λεπτά!1!!!1Στενος φιλος μου ειχε πεσει θυμα ψευδους καταγγελιας, και γνωριζω αλλον ενα που ειχε παθει το ιδιο.
Πφφ.. δεν έχει πει ακόμα ο πολιτικός για τον φίλο του.foscilis έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:28αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα ένας φίλος μου ξέρει έναν που μπορούσε να κρατήσει την αναπνοή του 12 λεπτά!1!!!1Στενος φιλος μου ειχε πεσει θυμα ψευδους καταγγελιας, και γνωριζω αλλον ενα που ειχε παθει το ιδιο.
the end
Δύο κουρτίνες ανοίγονται μπροστά μας
α) Ένας ειδικός στην κοινωνιολογία των θαλάσσιων ελεφάντων
β) Ένας ακροδεξιός βλαχάραπας με μήκος ψωλής Χ IQ =μέρες που έχει να γαμήσει Χ βάρος σε κιλά που κάπου πήρε το αυτί του τις ψευδοεπιστημονικές παπαριές του red pill από τρίτο χέρι.
-
mec
Το θέμα είναι να μην μπλέκεσαι στα δικαστήρια ούτε για αυτή ούτε για καμμιά αλλη υπόθεση. Υπαρχουν πάντα τρείς κίνδυνοι.Πάνας έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:10Εννοείται, όπως είπε και ο mec μπορεί να σε καταστρέψει ανεπανόρθωτα. Σαφώς μετά εσύ θα ζητήσεις το δίκιο σου για την ζημιά που σου προξένησε.lolek1 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:03Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2018, 21:26
Πόσο σκληρά δλδ ;
Απαγόρευση να φοράει γόβα για ένα τρίμηνο ;
Στερηση βαφής μαλλιών για ένα πεντάμηνο ;
Κοινωνική εργασία σε καλλυντικάδικο η σαλόν ντε μπωτέ ;δεν ξερω λεπτομερειες αλλα το αδικημα της ψυδης κατηγοριας ειναι πολυ σοβαρο
Επειδή ο δικαστής δεν ήταν παρόν στο συμβάν τίθεται πάντα ενα πρόβλημα της σωστής απόδοσης του συμβάντος που δεν είναι μόνο τα γεγονότα, αλλά και το κλίμα.
Δεύτερο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις διαθέσεις ενός δικαστή. Μπορεί να σε μισήσει ακόμα κι από τη φατσα σου ή να σε κατατάξει σε μια πλευρά αντίθετη από τη δική του με βάση το πώς εκφράζεσαι.
Τρίτον, αν οι συνθήκες του συμβάντος δεν είναι και τόσο σαφείς, θριαμβεύει συχνά ο καλύτερος δικηγόρος.
Οπότε η πρόληψη είναι το καλύτερο.
-
Paralimnitis
Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2018, 19:52Tις βάζω να υπογράψουν δήλωση του πρώην νόμου 105 (δεν ξέρω πώς στο διάολο λέγεται τώρα) που να αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά πως οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη συμβεί μεταξύ μας θα είναι με την πλήρη συναίνεσή τους.blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 17:17
Ανδρες του φορουμ, τι μετρα εχετε να συστησετε για να αποφυγετε ψευδεις κατηγοριες βιασμου;
Μετά κλείνομαι στην τουαλέτα έχοντας βάλει μερικούς φίλους να κρατάνε τσίλιες απ' έξω καλού κακού.![]()
Ω είμαι σίγουρος ότι είσαι ανίκητος.
- Dwarven Blacksmith
Χμμ είναι τόσο παγίδα αυτή η εξίσωση;foscilis έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:32 β) Ένας ακροδεξιός βλαχάραπας με μήκος ψωλής Χ IQ =μέρες που έχει να γαμήσει Χ βάρος σε κιλά που κάπου πήρε το αυτί του τις ψευδοεπιστημονικές παπαριές του red pill από τρίτο χέρι.
20 (εκ μήκος) χ 140 (IQ) = 2800
35 (μέρες) χ 80 (κιλά) = 2800
Eh, not that bad.
Έ, τι λέμε τόση ώρα, αν δεν το κυνηγήσεις έχασες. Σε διαφορετική περίπτωση αν δεν το παράταγε θα της έπαιρνε και το κιλοτάκι.panos291 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:30Λοιπον με λιγα λογια.. Μετα απο την καταγγελία της νορβηγιδας, ηρθε η αστυνομια και τον μαζεψε πρωί πρωί. Τον πηγανε μεσα για ανακριση. Αυτη πηγε στον ιατροδικαστη και βρηκε οτι δεν ειχε κανει σεξ. Αυτος ηθελε να της κανει μηνυση, αλλα ηταν πλημελλημα και αυτη θα εφευγε στη χωρα της. Το σενάριο γνωστο, δικαστηρια, αναβολες, εξοδα κλπ. Το παρατησε.Πάνας έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:19Αν δεν το κυνηγήσεις μπορεί να την σκαπουλάρει, μη λέμε ό,τι θέλουμε τώρα. Τι κινήσεις έκανε ο φίλος σου μετά την καταγγελία;panos291 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:15
Παπαρια τιμωρείται. Στενος φιλος μου ειχε πεσει θυμα ψευδους καταγγελιας, και γνωριζω αλλον ενα που ειχε παθει το ιδιο. Οι 2 ηλιθιοι μπετα μειλς (ξερουμε ποιοι ειναι) λενε μαλακιες ως συνήθως.
Οι ασφαλιστικές εταιρίες που κάνουν τις ασφάλειες αυτές είναι μαζί σου και τέτοιες περιπτώσεις και οι δικηγόροι τους θα το κυνηγήσουν, είναι λουκουμάκι για να περιορίσουν και το φαινόμενο εκτός το κέρδος της δίκης..
Ξέρεις πόσα τις βάζουν μέσα τις ασφαλιστικές κάθε χρόνο οι κυρίες αυτές;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 04 Οκτ 2018, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Ναι αλλά 1) ψωλή σε χιλιοστά [πάντα είναι χιλιοστά για τους redpillers] 2) εσύ δεν είσαι ο πανουλίτος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:38Χμμ είναι τόσο παγίδα αυτή η εξίσωση;foscilis έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:32 β) Ένας ακροδεξιός βλαχάραπας με μήκος ψωλής Χ IQ =μέρες που έχει να γαμήσει Χ βάρος σε κιλά που κάπου πήρε το αυτί του τις ψευδοεπιστημονικές παπαριές του red pill από τρίτο χέρι.
20 (εκ μήκος) χ 140 (IQ) = 2800
35 (μέρες) χ 80 (κιλά) = 2800
Eh, not that bad.
Και κάπως έτσι τελειώνει το Γκρικ καμάκι... τολμάει κανείς πια;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 165 Απαντήσεις
- 6580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος