Βρε, ούτε ένα Μπούσλερ δεν ειπώθηκε, τι λες τώρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:27Τίποτα δεν έγινε. Κανείς δεν δικάστηκε. Η αμερική είπε μετά πως ήταν λάθος και ξεμπέρδεψε. Δεν υπήρξαν κυρώσεις για την αμερική.break έγραψε: 10 Οκτ 2022, 13:35Μιλάμε πάντα για τον δεύτερο πόλεμο. Σωστά ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 13:04 Δηλαδή η εισβολή ήταν εντελώς απρόκλητη. Σωστά. Πού είναι όμως η διεθνή καταδίκη.
Τον δεύτερο πόλεμο στο Ιρακ η Αμερική τον έκανε ουσιαστικά μόνη της. Ακόμα και οι σύμμαχοι της ήταν απέναντι της. Θα θυμάσαι την ψύχρανση σχέσεων με την Γαλλία. Νομίζω μόνο η Αγγλία την είχε στηρίξει. Και ήταν απέναντι της πριν ακόμα αποκαλυφθεί ότι τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ ήταν φιάσκο. Μετά την αποκάλυψη ποιος έμεινε να υποστηρίζει ότι ήταν δικαιολογημένη η εισβολή ; Μόνο οι Αμερικάνοι και αυτοί σιγά σιγά αρχίζουν να το αναθεωρούν.
Οπότε δεν έχεις δίκαιο ότι δεν υπήρξε καταδίκη. Υπήρξε. Απλώς όταν έχεις μία υπερδύναμη με βέτο στο συμβούλιο ασφαλείας μην περιμένεις κάτι παραπάνω από αυτά που έγιναν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Πρόσεχε τι λες γιατί δεν σού 'χει μείνει και κανένας να ασχολείται μαζί σου.
-
Δημοκράτης
dna replication έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:49 The_Real_Fly@The_Real_Fly
RUSSIAN STATE DUMA: WASHINGTON’S CONTINUATION OF ITS MEASURES AGAINST RUSSIA WILL PUSH MOSCOW TO “TRANSFER OPERATIONS TO AMERICAN SOIL” ###
γελανε και τα τσιμέντα
Τι τους έπιασε πάλι, δεν κερδάνε από χθες;Δημοκράτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:52dna replication έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:49 The_Real_Fly@The_Real_Fly
RUSSIAN STATE DUMA: WASHINGTON’S CONTINUATION OF ITS MEASURES AGAINST RUSSIA WILL PUSH MOSCOW TO “TRANSFER OPERATIONS TO AMERICAN SOIL” ###
![]()
![]()
![]()
![]()
γελανε και τα τσιμέντα
-
Δημοκράτης
ότι κερδάνε είναι δεδομένο 7.5 μήνες τώραsharp έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:57Τι τους έπιασε πάλι, δεν κερδάνε από χθες;Δημοκράτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:52dna replication έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:49 The_Real_Fly@The_Real_Fly
![]()
![]()
![]()
![]()
γελανε και τα τσιμέντα
επειδή κερδάνε πάρα πολύ τώρα θα πάρουν και τις ΗΠΑ. Θα χτυπήσουν το ΝΑΤΟ στο κεφάλι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
talaipwros
Η Ευρώπη φτωχοποιείται επειδή νόμισε ότι μπορούσε να εμπιστευτεί τον Πούτιν και να κάνει δουλειές μαζί του. Δεν της φταίει η Αμερική επειδή έκρινε λάθος και τα σχέδια της τινάχτηκαν στον αέρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:05 Η Ευρώπη φτωχοποιείται κι εμείς εκθειάζουμε τις ΗΠΑ. Μα είναι οι ΗΠΑ που καταστρέφουν την Ευρώπη.
Ούτε ήταν λύση να τον αφήσει να εκπληρώσει τα αλυτρωτικά του όνειρα και να ξαναφτιάξει την ΕΣΣΔ για να μην χάσει το φθηνό της αέριο. Ξέρουμε από την ιστορία που οδηγεί αυτό. Δεν κερδίζεις ειρήνη κάνοντας συμφωνία με τους κατακτητές.
-
Εμπεδοκλής
Ο Πούτιν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δικών του, οι Αμερικανοί των δικών τους, οι Ισραηλινοί των δικών τους και οι Σαουδάραβες των δικών τους. Δεν υπάρχει καμία ιστορία πίσω από αυτό. Το ποδοσφαιροποιείς την κατάσταση είναι δικό σου πρόβλημα. Όπως και το να δικαιολογείς τους μεν ή τους δε αναλόγως τα συμφέροντα σου και το μπλοκ που πιστεύεις ότι ανήκεις...sharp έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:45Εγώ έχω πρόβλημα ή εσύ που σε ρωτάω τι κάνει εκεί μέσα ο Πούτιν και μού απαντάς για τα υψίπεδα του Γκολάν; Γράψε και για τον Πελοποννησιακό πόλεμο.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:42Τύπε, όταν μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό όταν μιλάς σε ένα χρήστη είναι θέμα. Σου έχω απαντήσει στο παρελθόν και το γύρισες στην τρελίτσα. Όσο κέρδος είχαν οι ΗΠΑ για την εισβολή στο Ιράκ με τη δικαιολογία των χημικών του Ασάφα, άλλο τόσο κέρδος έχουν οι Ρώσοι για την εισβολή στην Ανατολική Ουκρανία με τη δικαιολογία της αποναζιστικοποίησης. Το ίδιο κέρδος και δικαιολογίες έχουν και οι Ισραηλινοί με την εισβολή τους στα συριακά Γκολάν ή την Παλαιστινιακή Δυτική Όχθη. Το ίδιο κέρδος και δικαιολογίες έχουν και οι Σαουδάραβες με την εισβολή τους στην Υεμένη, ή και οι Γάλλοι στο Μάλι. Και πάει λέγοντας.sharp έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:37
Αυτό το έστειλε στον Πούτιν; Γιατί ακόμη να μάς εξηγήσετε τι κάνει ο κοντοπίθαρος εκεί μέσα.
Δηλ. για τις ΗΠΑ τό 'χετε ξεσκίσει στη συνομωσιολογία. Για τον Πούτιν γιατί πρέπει να καταπιούμε αμάσητα ότι πάει οπωσδήποτε να πάρει δυο χωράφια παραπάνω για το καλό της πατρίδας;
Γιατί δεν λες την αλήθεια ότι δεν σού πάει να κερδάν οι Αμερικάνοι γιατί έτσι, να τελειώνουμε;
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AOC την 11 Οκτ 2022, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι ισομερής η συμμετοχή Ρωσίας και Αμερικής στον πόλεμο. Είναι αστεία αυτά που λέτε (εσείς οι κρυφοπουτινίτσες, δεν είσαι διαφορετικός)Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:23Ο Πούτιν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δικών του, οι Αμερικανοί των δικών τους, οι Ισραηλινοί των δικών τους και οι Σαουδάραβες των δικών τους. Δεν υπάρχει καμία ιστορία πίσω από αυτό. Το ποδοσφαιροποιείς την κατάσταση είναι δικό σου πρόβλημα. Όπως και το να δικαιολογείς τους μεν ή τους δε αναλόγως τα συμφέροντα σου και το μπλοκ που πιστεύεις ότι ανήκεις...sharp έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:45Εγώ έχω πρόβλημα ή εσύ που σε ρωτάω τι κάνει εκεί μέσα ο Πούτιν και μού απαντάς για τα υψίπεδα του Γκολάν; Γράψε και για τον Πελοποννησιακό πόλεμο.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:42
Τύπε, όταν μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό όταν μιλάς σε ένα χρήστη είναι θέμα. Σου έχω απαντήσει στο παρελθόν και το γύρισες στην τρελίτσα. Όσο κέρδος είχαν οι ΗΠΑ για την εισβολή στο Ιράκ με τη δικαιολογία των χημικών του Ασάφα, άλλο τόσο κέρδος έχουν οι Ρώσοι για την εισβολή στην Ανατολική Ουκρανία με τη δικαιολογία της αποναζιστικοποίησης. Το ίδιο κέρδος και δικαιολογίες έχουν και οι Ισραηλινοί με την εισβολή τους στα συριακά Γκολάν ή την Παλαιστινιακή Δυτική Όχθη. Το ίδιο κέρδος και δικαιολογίες έχουν και οι Σαουδάραβες με την εισβολή τους στην Υεμένη, ή και οι Γάλλοι στο Μάλι. Και πάει λέγοντας.
Γιατί δεν λες την αλήθεια ότι δεν σού πάει να κερδάν οι Αμερικάνοι γιατί έτσι, να τελειώνουμε;
Και μετά θέλεις να σε παίρνουμε στα σοβαρά.Kauldron έγραψε: 11 Οκτ 2022, 14:04https://twitter.com/Taurevanime/status/ ... 8783157248Chainis έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:51Οι Ουκρανοί δέχτηκαν επίθεση από την Ρωσία η οποία καταστρέφει την χώρα τους και δικαιούνται υπό κάθε έννοια να γιορτάζουν κάθε ήττα της Ρωσίας με όποιο τρόπο θέλουν όπως έκαναν οι Έλληνες το 40 με τους Ιταλούς που η γελοιοποίηση του Μουσολίνι είχε κτυπήσει κόκκινο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:38
Mα οι Αμερικάνοι εμπλέκονται στον πόλεμο. Για ποιους να μιλήσουμε; Για τους Πορτογάλους; Τίποτα δεν μου λέει για τον ανθρωπισμό των Ρώσων. Καταλαβαίνω όμως ότι για λόγους που γνωρίζει η πολιτική ηγεσία της ρωσίας προτιμήθηκε αυτή η τακτική. Θεωρώ πως είναι υποκριτικό για εμάς να μιλάμε για ένα χτύπημα στη γέφυρα της Κριμαίας όπου κι εκεί σκοτώθηκαν άνθρωποι συγχαίροντας τους συμμάχους. Οι Ουκρανοί μετά την επίθεση ανέβασαν βίντεο της Μέριλιν να τραγουδά χρόνια πολλά κύριε Πρόεδρε. Οι Ρώσοι δεν ανέβασαν κανένα βίντεο να γιορτάζουν τα χτυπήματα που έπληξαν ολόκληρη τη χώρα και ήταν στοχευμένα. Ο λόγος που τόσοι λίγοι πέθαναν είναι πως ήταν στοχευμένα. Ρίξε μια ματιά για τη Φαλούζα αν θέλεις να ψάξεις. Αν βαριέσαι θα σου τα γράψω εγώ.
Η Αμερική βοηθάει την Ουκρανία γιατί αυτό είναι το συμφέρον της.
Πάντα έτσι γίνεται σε όλη την ιστορία και όλη την ανθρωπότητα, σε κάθε πόλεμο κάποιοι βοηθούν τους εμπόλεμους ανάλογα με τα συμφέροντα τους.
Πόσοι λίγοι πέθαναν στην Μαριούπολη θέλω να μας πεις, όχι στην Φαλούτζα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εμενα δε με κανουν παρεα αυτοι γιατι πινω χορτο και ξεχναω τι εγινε στο Ιρακ και στη Σερβια λενε.
γιατι απο τα παιδικα παρκα δεν περνανε ποτε δικτυα υδρευσης κ μετασχηματιστων ε ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Οκτ 2022, 14:03Δηλαδη επιτηδες ριχνετε σε παρκα και παιδικες χαρες?Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 14:02Σιγουρα ατυχημα. Οι Ρωσικοι πυραυλοι ειναι σαπιοι πεφτουν μονοι τους
Γιατι εχουν οι αμερικανοι την τεχνολογια να δημιουργουν παρασιτα στις ενδοεπικοινωνιες των Ρωσων ε ;plouf έγραψε: 10 Οκτ 2022, 18:03Παντως οι ρωσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την τεχνολογια για να δημιουργουν παρασιτα στο Starlink του Musk μπορω ομως να δεχτω οτι καταφερανkillzone έγραψε: 10 Οκτ 2022, 17:42γι'αυτο ξεμειναν απο ρευμα κ ιντερνετ οι Ουκρανοι ;Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 10 Οκτ 2022, 17:39
Τρίχες. Όπως και μετά την βύθιση του Μοσχβα, έτσι και τώρα οι ρώσοι ρίχνουν πυραύλους όπου να’ναι για να δείξουν ότι κάτι κάνουν. Αλλάζει το γεγονός ότι ετοιμάζονται να τον πιούν βαριά στην Χερσώνα και ότι κοντεύουν να καταρρεύσουν στο μέτωπο; Όχι.![]()
να βομβαρδισουν τηλεπικοινωνιακες υποδομες.
Πριν ποσταρεις κατι ας κανεις fact checking γιατι μπορει να αποδειχτει ψεκοπαπαρια φιλικα στο λεω.
Αν θες στο λινκ απο κατω εχει ειδησεις απο εγκυρα παρακτορεια.
https://dzen.ru/?yredirect=true
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-