!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Θάνου Πλεύρη
- Golden Age
Re: Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Θάνου Πλεύρη
Το να θέλει να διαχωρίσει τη θέση του απο τον πατέρα του, το καταλαβαίνω. Το να υιοθετεί όμως και τη ρητορική των πιο εμμονικών αντιφάδων δικηγόρων, δείχνοντας υπερβάλον ζήλο, δείχνει πως είναι καρεκλολάγνος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τι κοχονες βρε καημένε; Αυτός πουλάει και τη μάνα του για να μείνει στην καρέκλα του.Πρετεντέρης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:25100 κιλά κοχόνες ο Θανος! Ευγε!BOOMER έγραψε: 11 Οκτ 2022, 14:59 Θάνος Πλεύρης: Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός του πατέρα μου στο δικαστήριο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα
https://www.protothema.gr/politics/arti ... gda-fussa/
Τι γονιός μπορεί να φέρνει σε τόσο δύσκολη θέση το παιδί του ,όταν μάλιστα τυχαίνει να έχει και νευραλγική θέση υπουργού;
Συμφωνεί ή όχι κάποιος με τον Θάνο Πλεύρη ,βλέπω τίμια την τοποθέτηση του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το ίδιο και ο Πρετεντέρης.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:11Τι κοχονες βρε καημένε; Αυτός πουλάει και τη μάνα του για να μείνει στην καρέκλα του.Πρετεντέρης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:25100 κιλά κοχόνες ο Θανος! Ευγε!BOOMER έγραψε: 11 Οκτ 2022, 14:59 Θάνος Πλεύρης: Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός του πατέρα μου στο δικαστήριο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα
Τι γονιός μπορεί να φέρνει σε τόσο δύσκολη θέση το παιδί του ,όταν μάλιστα τυχαίνει να έχει και νευραλγική θέση υπουργού;
Είμαι σιγουρ@($) ότι έχουν στο σπιτικό τους και φούρνο μικροευραίων.Yochanan έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:45Στο Πλευραιίκο δε φουρνιζουν γαλλοπούλα αλλά ισραηλοπουλαDwarven Blacksmith έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:11 Θα είναι ένα αμήχανο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ελπίζω να μη χαιρετήσει έτσι όταν κόψει τη γαλοπούλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Το αν ο Καταδρομέας άλλαξε απόψεις το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.
Ωστόσο, το ότι δημόσια διαφοροποιείται από την καφρίλα του πατέρα του αρκεί για να μην τον ταυτίζουμε μαζί του.
Ωστόσο, το ότι δημόσια διαφοροποιείται από την καφρίλα του πατέρα του αρκεί για να μην τον ταυτίζουμε μαζί του.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ελεος. Τον λετε φασιστοπαιδο, αλλά, οταν σας βουλωνει το στομα, τοτε το κανει για την καρεκλα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:11Τι κοχονες βρε καημένε; Αυτός πουλάει και τη μάνα του για να μείνει στην καρέκλα του.Πρετεντέρης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:25100 κιλά κοχόνες ο Θανος! Ευγε!BOOMER έγραψε: 11 Οκτ 2022, 14:59 Θάνος Πλεύρης: Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός του πατέρα μου στο δικαστήριο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα
Ζαίοι. Μονά- ζυγά δικά σας.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Τη μάνα μου δε θα την πουλουσα ουτε και τη δικιά σου.Echelon έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:14Το ίδιο και ο Πρετεντέρης.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:11Τι κοχονες βρε καημένε; Αυτός πουλάει και τη μάνα του για να μείνει στην καρέκλα του.
Εσένα θα σε εδινα και τζαμπα, για να σε ξεφορτωθώ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Από τοτε που ο Πλευρης μας βουλωνει το στομα.Beria έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:44Δηλαδή δίνουμε το δικαίωμα να αλλάξει απόψεις ο Θ. Πάγκαλος (και από ΚΚΕ να έγινε συντηρητικός κεντρώος) και ο Πέτρος Τατούλης (από Μαοϊκός να έγινε κεντροδεξιός), αλλά αρνούμαστε το ίδιο δικαίωμα στον Θάνο Πλεύρη;Space_Passenger έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:33 Όταν ειναι να παρεις/έχεις καρεκλα εξουσιας πρεπει να κρατας τα προσχηματα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι ο Θανος πλεύρης "αλλαξε" αποψεις μεσα του. Απλα προτιμα την καρεκλα απο το να λεει αυτα που πιστευει αλλα εκτος εξουσιας.
Από πότε;
Υποψη ότι η αντιληψη για οκογενειακή ευθύνη ειναι ξακαθαρα φασιστική.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Αν ο πατερας χαιρετουσε στο δρομο, τοτε ο γιος απλως θα το καταδικαζε. Τωρα που ο πατερας το εκανε προκλητικά μπροστά στη μανα του Φύσσα, καλως τα άκουσε απο το γιο.Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:58 Το να θέλει να διαχωρίσει τη θέση του απο τον πατέρα του, το καταλαβαίνω. Το να υιοθετεί όμως και τη ρητορική των πιο εμμονικών αντιφάδων δικηγόρων, δείχνοντας υπερβάλον ζήλο, δείχνει πως είναι καρεκλολάγνος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δηλαδή όταν έκλαιγαν στα δικαστήρια οι χρυσαυγιτες έπαψαν να είναι φασιστοειδη;Πρετεντέρης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:42Ελεος. Τον λετε φασιστοπαιδο, αλλά, οταν σας βουλωνει το στομα, τοτε το κανει για την καρεκλα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:11Τι κοχονες βρε καημένε; Αυτός πουλάει και τη μάνα του για να μείνει στην καρέκλα του.
Ζαίοι. Μονά- ζυγά δικά σας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Golden Age
Αυτήν του έθεσε ζήτημα για το χαιρετισμό και αυτός τον έκανε απαντώντας. Δεν το έκανε σε κάτι που να έχει να κάνει με τη μνήμη του Παύλου Φύσσα.Αυτά τα υποστηρίζουν κάτι εμμονικοί αντιφάδες δικηγόροι, κανένας άλλος. Πήγε και υιοθέτησε τα πιο εμμονικά κατηγορώ εναντίον του πατέρα του, απο αυτούς που κάνουν την τρίχα τριχιά για να του ασκήσουν ποινική δίωξη.Πρετεντέρης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:49Αν ο πατερας χαιρετουσε στο δρομο, τοτε ο γιος απλως θα το καταδικαζε. Τωρα που ο πατερας το εκανε προκλητικά μπροστά στη μανα του Φύσσα, καλως τα άκουσε απο το γιο.Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:58 Το να θέλει να διαχωρίσει τη θέση του απο τον πατέρα του, το καταλαβαίνω. Το να υιοθετεί όμως και τη ρητορική των πιο εμμονικών αντιφάδων δικηγόρων, δείχνοντας υπερβάλον ζήλο, δείχνει πως είναι καρεκλολάγνος.
ναι αλλά η γέμιση είναι ίδια?Yochanan έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:45Στο Πλευραιίκο δε φουρνιζουν γαλλοπούλα αλλά ισραηλοπουλαDwarven Blacksmith έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:11 Θα είναι ένα αμήχανο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ελπίζω να μη χαιρετήσει έτσι όταν κόψει τη γαλοπούλα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αρίστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:08 Δινει και τον πατερα του μπας και εχει καρεκλα και στην επομενη κυβερνηση.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η καρέκλα κάνει τους κοχόνες!Πρετεντέρης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:25100 κιλά κοχόνες ο Θανος! Ευγε!BOOMER έγραψε: 11 Οκτ 2022, 14:59 Θάνος Πλεύρης: Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός του πατέρα μου στο δικαστήριο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα
Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:58 Το να θέλει να διαχωρίσει τη θέση του απο τον πατέρα του, το καταλαβαίνω. Το να υιοθετεί όμως και τη ρητορική των πιο εμμονικών αντιφάδων δικηγόρων, δείχνοντας υπερβάλον ζήλο, δείχνει πως είναι καρεκλολάγνος.
Δεν έχει ν ρε Γκόλντεν η ονομαστική, τοκερατομουGolden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:57Αυτήν του έθεσε ζήτημα για το χαιρετισμό και αυτός τον έκανε απαντώντας. Δεν το έκανε σε κάτι που να έχει να κάνει με τη μνήμη του Παύλου Φύσσα.Αυτά τα υποστηρίζουν κάτι εμμονικοί αντιφάδες δικηγόροι, κανένας άλλος. Πήγε και υιοθέτησε τα πιο εμμονικά κατηγορώ εναντίον του πατέρα του, απο αυτούς που κάνουν την τρίχα τριχιά για να του ασκήσουν ποινική δίωξη.Πρετεντέρης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:49Αν ο πατερας χαιρετουσε στο δρομο, τοτε ο γιος απλως θα το καταδικαζε. Τωρα που ο πατερας το εκανε προκλητικά μπροστά στη μανα του Φύσσα, καλως τα άκουσε απο το γιο.Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 15:58 Το να θέλει να διαχωρίσει τη θέση του απο τον πατέρα του, το καταλαβαίνω. Το να υιοθετεί όμως και τη ρητορική των πιο εμμονικών αντιφάδων δικηγόρων, δείχνοντας υπερβάλον ζήλο, δείχνει πως είναι καρεκλολάγνος.
Μη μου το κάνεις αυτό συνέχεια!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 0 Απαντήσεις