απο που προκυπτει οτι ο μπουρδελιαρης εγραφε για αυτην και οχι καποια αλλη;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 22:48Ο ένας που έγραφε γι αυτήν τον Μάη στο bourdela.com την ανέφερε ως... 19χρονη, που εμοιαζε μικρότερη. Μάλλον αυτή θα είναι η υπερασπιστικη γραμμή γενικώς, πως μας την πάσαρε για ενήλικη. Τώρα ποσο πειστικό είναι αυτό, πως πέρασες ένα 12χρονο για 18. Μάλλον καθόλου.Frappezitis έγραψε: 10 Οκτ 2022, 22:40 213 άνθρωποι της διπλανής πόρτας, κάποιοι κυρ Παντελήδες, ίσως και κάποιοι ευυπόληπτοι πολίτες, ίσως και κάποιοι αξιωματούχοι, ίσως και κάποιοι δικαστές κι εισαγγελείς, ίσως και πολιτικοί.... Ίσως και κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές. Δύσκολο να μην υπάρχει κι ένας αστυνομικός.
Όσο δεν δημοσιεύονται τα ονόματα, το μυαλό μου τρέχει..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κάθε κράτος ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:33 Δεν ξέρω. Βρήκα αυτό και το παραθέτω με επιφύλαξη γιατί είναι από τη wiki
Πολλές φορές σκέφτομαι ότι τα όρια κρατιούνται χαμηλά για πρακτικούς λόγους (γάμοι παιδιών σε μικρές ηλικίες σε κλειστές ή παραδοσιακές κοινότητες). Διαφορετικά δηλαδή θα έπρεπε να κυνηγάει ένα σωρό κόσμο. Ίσως κάποιος με σχετικές γνώσεις παιδοψυχολογίας θα μπορούσε να μας διαφωτίσει αν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά και τόσο γενικά.
Για τις ΗΠΑ βγάζει αυτό:

στην πραγματικοτητα.vag_el έγραψε: 10 Οκτ 2022, 23:19που τα στηρίζεις αυτά που γράφεις?Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:57η αγαμια ειναι αρρωστια.vag_el έγραψε: 10 Οκτ 2022, 00:40
Εχω αρχίσει να πιστεύω ,ότι αυτοί που απέχουν απ΄τις σεξουαλικές συνευρέσεις ,όπως οι μοναχοί,δεν αρρωσταίνουν.
Αντίθετα ,αν δούμε παρόμοια περιστατικά οι εγκληματίες είναι σεξουαλικά ενεργοί άνθρωποι.
Με λίγα λόγια η ''Αγαμία'' δεν οδηγεί πάντοτε σε αρρώστια σεξουαλικής φύσεως.
Δεν ξέρω αν συμφωνείς..
οι μοναχοι δεν απεχουν.
Ρε φίλε, αν μιλάμε για δυο 15χρονα παιδιά το καταλαβαίνω. Να έχουν 2-3 χρόνια διαφορά μεταξύ τους το καταλαβαίνω. Αλλά να λες ότι συναινεί το 15χρονο να πάει με τον 50χρονο δεν το καταλαβαίνω. Ειλικρινά.ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:38Κάθε κράτος ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:33 Δεν ξέρω. Βρήκα αυτό και το παραθέτω με επιφύλαξη γιατί είναι από τη wiki
Πολλές φορές σκέφτομαι ότι τα όρια κρατιούνται χαμηλά για πρακτικούς λόγους (γάμοι παιδιών σε μικρές ηλικίες σε κλειστές ή παραδοσιακές κοινότητες). Διαφορετικά δηλαδή θα έπρεπε να κυνηγάει ένα σωρό κόσμο. Ίσως κάποιος με σχετικές γνώσεις παιδοψυχολογίας θα μπορούσε να μας διαφωτίσει αν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά και τόσο γενικά.
Ευρωπαϊκή πατέντα λοιπόν
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όλα κολλάνε, περιοχή, αυτοκίνητο, χρόνος, τιμή. Ο ίδιος σχολίασε μετά πως άγιο είχα και έφυγα γιατί κατάλαβα πως ήταν μικρή, και οι άλλοι του υπενθυμισαν πως τον Μάιο μας έλεγες πως ήταν 19χρονων και όλα ήταν μια χαρά. Εξαφανιστηκε μετά από αυτό. Βέβαια ο ίδιος λέει πως αυτή τον πλησίασε και έκανε "πιατσα". Αν ισχύει αυτό, θα την γλιτώσει, αλλά μου φαίνεται παραμύθι.Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:36απο που προκυπτει οτι ο μπουρδελιαρης εγραφε για αυτην και οχι καποια αλλη;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 22:48Ο ένας που έγραφε γι αυτήν τον Μάη στο bourdela.com την ανέφερε ως... 19χρονη, που εμοιαζε μικρότερη. Μάλλον αυτή θα είναι η υπερασπιστικη γραμμή γενικώς, πως μας την πάσαρε για ενήλικη. Τώρα ποσο πειστικό είναι αυτό, πως πέρασες ένα 12χρονο για 18. Μάλλον καθόλου.Frappezitis έγραψε: 10 Οκτ 2022, 22:40 213 άνθρωποι της διπλανής πόρτας, κάποιοι κυρ Παντελήδες, ίσως και κάποιοι ευυπόληπτοι πολίτες, ίσως και κάποιοι αξιωματούχοι, ίσως και κάποιοι δικαστές κι εισαγγελείς, ίσως και πολιτικοί.... Ίσως και κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές. Δύσκολο να μην υπάρχει κι ένας αστυνομικός.
Όσο δεν δημοσιεύονται τα ονόματα, το μυαλό μου τρέχει..
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προφανώς αυτό σκοντάφτει σε θέματα διακρίσεων. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί ένας νόμος που τα έλεγε ότι είναι οκ με κάποιον που είναι ξέρωγω 29 ή 49 αλλά όχι 53. Ίσως γενικά η ρύθμιση αυτού του ζητήματος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:41 Ρε φίλε, αν μιλάμε για δυο 15χρονα παιδιά το καταλαβαίνω. Να έχουν 2-3 χρόνια διαφορά μεταξύ τους το καταλαβαίνω. Αλλά να λες ότι συναινεί το 15χρονο να πάει με τον 50χρονο δεν το καταλαβαίνω. Ειλικρινά.
Εντύπωση πάντως προκαλεί ο χάρτης της Αμερικής. Η χώρα που μέσω του κινηματογράφου κυρίως έχει πείσει όλο την υπόλοιπο κόσμο ότι είναι πιο χαλαρή έχει τα πιο υψηλά όρια.
γουατ?ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2022, 23:28
Καλά, δεν είναι σίγουρο ότι ήξερε και τον κάλυπτε. Η πιο συνηθισμένη φάση στις κοντινές σχέσεις είναι τα τυφλά σημεία. Αν δεν θες να δεις τον ελέφαντα ή τον σκύλο μέσα στο δωμάτιο, πείθεις τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχει.
Το ότι προσπάθησε να τον καλύψει μετά, είναι αυτό που θα έκαναν οι περισσότεροι. Και είναι απολύτως ανθρώπινη αντίδραση, που δεν σημαίνει πάντα αγάπη, ενδιαφέρον, κατανόηση για τον δικό σου άνθρωπο αλλά απλώς κάλυψη του εαυτού σου.
Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να καλυπτει, οχι τη συντροφο, αλλα ουτε το παιδι η τον γονιο μου αν μαθαινα κατι τετοιο. το πολυ να κρατουσα ψυχραιμια μεχρι να βεβαιωθω οτι ειναι αληθεια, μετα εγω πρωτος θα ζητουσα κρεμαλες, και αν ηταν το παιδι μου, παιζει να κατηγορουσα και τον εαυτο μου για λαθη που εκανα στην ανατροφη του.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κι αυτά μαλακιες είναι. Στις περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ δεν υπάρχει περιορισμός ηλικία για τον γάμο. Εδώ πχ αναγκάστηκε αυτή ως ανήλικη να παντρευτεί τον ενήλικο γείτονα της γιατί έμεινε εγκυος, διαφορετικά αυτός θα πήγαινε φυλακή. Υπάρχουν μαρτυρίες στο yt με γυναίκες στις ΗΠΑ που παντρεύτηκαν 13,14. Αυτές οι μαλακιες που λένε κάτι αλτ Ράιτ περί σεξουαλικης απελευθέρωσης, απασχολούν μόνο το σεξ. Αν παντρευοσουν τότε το 14χρονο, δεν έτρεχε μια, μετά το γαμουσες όσο ηθελες. Αρκεί να υπάρχει "οικογένεια".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
το κοριτσακι θα το βλεπει στα 30 της και θα κλαιει με το ποσο ηλιθια ηταν, επισης θα ψαχνει τροπο να το εξαφανισει απο το νετ μην και το δουν τα παιδια της.Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 08:26Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:52
δεν διαφερουν και πολυ απο αυτους αν αφαιρεσεις την επιφανεια![]()
![]()
Αυτό δεν είναι κακοποίηση. Το κοριτσάκι θα θυμάται μια ζωή που το πήρε ο θαγκ σλάιμ και του έδωσε το μικρόφωνο.
Ε, να ισχύσει σαν γενική αρχή αυτή που ισχύει και για τις σεξουαλικές επαφές κάτω των 15, ότι δηλαδή δεν είναι ποινικά κολάσιμες εφόσον δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των τριών ετών. Φυσιολογικά πράγματα.ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:44Προφανώς αυτό σκοντάφτει σε θέματα διακρίσεων. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί ένας νόμος που τα έλεγε ότι είναι οκ με κάποιον που είναι ξέρωγω 29 ή 49 αλλά όχι 53. Ίσως γενικά η ρύθμιση αυτού του ζητήματος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:41 Ρε φίλε, αν μιλάμε για δυο 15χρονα παιδιά το καταλαβαίνω. Να έχουν 2-3 χρόνια διαφορά μεταξύ τους το καταλαβαίνω. Αλλά να λες ότι συναινεί το 15χρονο να πάει με τον 50χρονο δεν το καταλαβαίνω. Ειλικρινά.
Εντύπωση πάντως προκαλεί ο χάρτης της Αμερικής. Η χώρα που μέσω του κινηματογράφου κυρίως έχει πείσει όλο την υπόλοιπο κόσμο ότι είναι πιο χαλαρή έχει τα πιο υψηλά όρια.
Απ' την άλλη, δεν τ' αφήνεις τα 15χρονα να ψηφίσουν, δεν τ' αφήνεις να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, τους παρέχεις αυξημένη νομική προστασία γιατί θεωρείς ότι έχουν το ακαταλόγιστο, αλλά λες είναι ΟΚ να συναινούν σε σεξουαλική πράξη με έναν ξέρω 'γω 50αρη.
όποιος απαγορεύει ένα νόμιμο δικαίωμα παρανομεί,σωστά?Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:28 εχει το νομιμο δικαιωμα να γαμιεται με οποιον, οτι, οσους γουσταρει, χωρις κανεις να κανει κατι παρανομο.
το να ειναι 15 και να ειναι πουστης, παρτουζιαρης, σαδομαζοχιστης, ουρολαγνος, η οτι αλλο, δεν ειναι προβλημα; μονο το γεροντολαγνος;Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:19 Άλλη μαλακία αυτή, που έχουν βάλει όριο συναίνεσης τα 15 γενικώς και αορίστως.
Αν και οι δυο είναι 15 κανένα πρόβλημα.
Αν ο ένας είναι 15 κι ο άλλος 17-18, κανένα πρόβλημα.
Αν ο ένας ήταν 15, όταν ξεκίνησαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, κι ο άλλος ήταν 17-18, κανένα πρόβλημα.
Αλλά να λες -ο νόμος δηλαδή- ότι ο ένας είναι 15 κι ο άλλος ξέρω 'γω 60 και δεν υπάρχει πρόβλημα, αγάπη μόνο, ξεπερνάει τη δική μου λογική.
εφοσον ο νομοθετης αποφασισε οτι στα 15 ειναι ελευθερος καθεις να κανει με το κορμι του οτι θελει, δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
δεν μας αρεσει, κι εμενα δεν μου αρεσει, αλλα ετσι ειναι και πρεπει να το δεχθουμε.
Αυτό συζητάμε. Μήπως ένα ξερό όριο 15 δεν είναι σωστό ή δεν προστατεύει επαρκώς τους νέους ανθρώπους. Αλλά ίσως δεν γνωρίζουμε και όλες τις λεπτομέρειες του νόμου και γράφουμε ανοησίες.Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:57 το να ειναι 15 και να ειναι πουστης, παρτουζιαρης, σαδομαζοχιστης, ουρολαγνος, η οτι αλλο, δεν ειναι προβλημα; μονο το γεροντολαγνος;
εφοσον ο νομοθετης αποφασισε οτι στα 15 ειναι ελευθερος καθεις να κανει με το κορμι του οτι θελει, δεν πεφτει λογος σε κανεναν.
δεν μας αρεσει, κι εμενα δεν μου αρεσει, αλλα ετσι ειναι και πρεπει να το δεχθουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις