δλδ εσύ που δεν είσαι αναρχικός θεωρείς ότι δεν ισχύει αυτό?Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 08:16 Μάλιστα.
Επομένως, η εξουσία είναι πηγή και αίτιο κάθε διαφθοράς. Δεν το ήξερα, καλέ μου φίλε, ότι είσαι αναρχικός. Βεβαίως, για να πραγματωθεί πολιτικά η αναρχία πρέπει να προηγηθεί το στάδιο του κομμουνιστικού κράτους. Επομένως, δέχεσαι και τη σοσιαλιστική θεωρία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Σε γενικές γραμμές, ναι, η εξουσία είναι πηγή κάθε διαφθοράς. Όχι όμως και κάθε εγκλήματος.nowhere έγραψε: 11 Οκτ 2022, 08:43δλδ εσύ που δεν είσαι αναρχικός θεωρείς ότι δεν ισχύει αυτό?Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 08:16 Μάλιστα.
Επομένως, η εξουσία είναι πηγή και αίτιο κάθε διαφθοράς. Δεν το ήξερα, καλέ μου φίλε, ότι είσαι αναρχικός. Βεβαίως, για να πραγματωθεί πολιτικά η αναρχία πρέπει να προηγηθεί το στάδιο του κομμουνιστικού κράτους. Επομένως, δέχεσαι και τη σοσιαλιστική θεωρία.
αν βγάλεις το "κάθε" είναι ακριβές και είναι απλά μια διαπίστωση
Κοίτα, δεν είναι άσπρο μαύρο. Ας πούμε η διαφθορά προϋποθέτει εξουσία και πηγάζει απ' αυτήν. Η μικροδιαφθορά, απ' την άλλη, όχι ή τουλάχιστον όχι πάντα.
δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς στο:
"η εξουσία είναι πηγή και αίτιο διαφθοράς"
Εν τω μεταξύ:
Για τέτοιες κατηγορίες εγκλημάτων ισόβια ρε, ΙΣΟΒΙΑ.-
Χωρίς άδειες και λοιπές μαλακίες.
Να δούμε πότε θα συμφωνήσουμε στα αυτονόητα.
Εντάξει, μια αηδία έχει καταντήσει αυτό το πράγμα, δεν το καταλαβαίνω δηλαδή.(...)
Φρίκη και στον Άγιο Παντελεήμονα
Με «δόλωμα» μερικά ευρώ, αποπλάνησε δύο ανήλικα αδέρφια από την Αλβανία, ένας σεσημασμένος παιδεραστής που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα. Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, σοκάρει. Ο 63χρονος άνδρας προσέγγισε τα δύο αγόρια ηλικίας 7 και 8 ετών, τα οδήγησε σπίτι του με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος και ασέλγησε σε βάρος τους. Η μητέρα των παιδιών που αντιλήφθηκε τη συνέβη κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και ο άνδρας εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην οδό Αχαρνών και συνελήφθη.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 63χρονος είχε προβεί κατ' επανάληψή σε γενετήσιες πράξεις με τα δύο αγόρια το τελευταίο δεκαήμερο. Μάλιστα ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα. Είχε αποφυλακιστεί από το κατάστημα κράτησης Γρεβενών στις 4 Φεβρουαρίου του 2020, αφού είχε εκτίσει ποινή με κατηγορίες που αφορούσαν μεταξύ άλλων βιασμό και αποπλάνηση ανήλικων.
Η αστυνομία διαπίστωσε αμέσως ότι εκτός από τα δύο αδέρφια, ο 63χρονος είχε προσεγγίσει με αντίστοιχο τρόπο και ένα 15χρονο αγόρι από τη Ρουμανία. Μάλιστα αναμένεται να ζητηθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι ο αριθμός των θυμάτων του είναι πολύ μεγαλύτερος.
Για τέτοιες κατηγορίες εγκλημάτων ισόβια ρε, ΙΣΟΒΙΑ.-
Χωρίς άδειες και λοιπές μαλακίες.
Να δούμε πότε θα συμφωνήσουμε στα αυτονόητα.
Στην ουσία δεν διαφωνώ. Απλώς, ο τύπος στον οποίον απευθυνόμουν στο συγκεκριμένο ποστ ήθελε να το πάει αλλού, παριστάνοντας τον αδέκαστο Χίο.nowhere έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:06δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς στο:
"η εξουσία είναι πηγή και αίτιο διαφθοράς"
το 15 ειναι ιδιο με το 15, το 18 με το 18, το 45 με το 45 κλπ.Naida έγραψε: 10 Οκτ 2022, 16:57Το 15;Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:47οχι. στα μυαλα κανενος δεν ειναι ιδιο το 12 με το 17.Naida έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:46
Φυσικά υπάρχει πρόβλημα. Όταν ακούς ενήλικες άντρες να μιλάνε για ανήλικα παιδιά ως ενήλικες και να σεξουαλικοποιούν τα κορμιά τους επειδή θα ντυθούν, θα βαφτούν κτλ ή επειδή είναι σχηματοποιημενες κοπέλες στα 15, 16, 17 τους και παραβλέπουν την παιδικότητα αυτών των ηλικιών στα μυαλά κάποιων το 15 εύκολα κατεβαίνει στο 14,13, 12.
Εχουν γίνει πολλές συζητήσεις στο φόρουμ και δυστυχώς είναι θλιβερή η νοοτροπία και εκεί.
ο νομος λεει οτι λεει με ακριβη νουμερα, οχι με περιπου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
καθενας και καθεμια, με τα βιτσια του.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2022, 17:53
Αυτό ακριβώς.
Κι εμένα όταν ήμουν 15, μου την έπεφταν 4Ορηδες και πάνω (ηλικία δεν μπορώ να διευκρινήσω γιατί οποιονδήποτε ήταν πάνω από 25 τον έβλεπα ως γέρο). Με λίγα λόγια αυτήν την παπαριά της γοητείας των ασημένιων κροτάφων, ποτέ δεν μπόρεσα να την καταλάβω, εκτός από τις περιπτώσεις που οι ασημένιοι κρόταφοι συνοδεύονται και από χρυσή κάρτα. Τότε ναι, βγαίνει νόημα.
δεν μπορει να δεχομαστε οτι στα 15 μπορει ενα παιδι να ειναι ομοφυλοφιλο, αλλα δεν μπορει να ειναι γεροντοφιλο.
τεσπα, συζητηση για αλλο τοπικ, δεν κολλαει εδω.
Άλλη μαλακία αυτή, που έχουν βάλει όριο συναίνεσης τα 15 γενικώς και αορίστως.
Αν και οι δυο είναι 15 κανένα πρόβλημα.
Αν ο ένας είναι 15 κι ο άλλος 17-18, κανένα πρόβλημα.
Αν ο ένας ήταν 15, όταν ξεκίνησαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, κι ο άλλος ήταν 17-18, κανένα πρόβλημα.
Αλλά να λες -ο νόμος δηλαδή- ότι ο ένας είναι 15 κι ο άλλος ξέρω 'γω 60 και δεν υπάρχει πρόβλημα, αγάπη μόνο, ξεπερνάει τη δική μου λογική.
Αν ο ένας ήταν 15, όταν ξεκίνησαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, κι ο άλλος ήταν 17-18, κανένα πρόβλημα.
Αλλά να λες -ο νόμος δηλαδή- ότι ο ένας είναι 15 κι ο άλλος ξέρω 'γω 60 και δεν υπάρχει πρόβλημα, αγάπη μόνο, ξεπερνάει τη δική μου λογική.
Naida έγραψε: 10 Οκτ 2022, 19:02Ε υποθέτω αυτή θα είναι και η δικαιολογία των 200 που πηραν τηλέφωνο. Ως 15χρονη-16χρονη θα την πάσαρε, ανεπτυγμένη θα την είδαν όλα καλά, όλα ανθηρα. Αθώοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2022, 17:30Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα Νάιδα, όχι δικό μου. Εγώ θέτω το νομικό πλαίσιο.Naida έγραψε: 10 Οκτ 2022, 17:20
Δεν αλλάζει το γιατί ένας 50αρης θα επιλέξει να πάει με ένα 15χρονο παιδί.
Για τα υπόλοιπα, τι 30, τι 40, τι 50.
Μια αναπτυγμένη 15αρα, κανείς δεν τη βλέπει ως παιδί. Ως γυναίκα τη βλέπει.
εισαι η πρωτη που λεει τη λεξη "αθωοι" στο νημα.
μεχρι στιγμης, ουτε για πλακα, ουτε στα σοβαρα, ουτε ειρωνικα, δεν εχει κανεις υπονοησει εστω και το ελαχιστο το οτι ειναι αθωοι.
μονο εσυ. να το κοιταξεις.
και την δική μου. Αυτό το 15 είναι όριο στην Ευρώπη, την Αμερική ή δική μας πατέντα;Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:19 Άλλη μαλακία αυτή, που έχουν βάλει όριο συναίνεσης τα 15 γενικώς και αορίστως.
εχει το νομιμο δικαιωμα να γαμιεται με οποιον, οτι, οσους γουσταρει, χωρις κανεις να κανει κατι παρανομο.Naida έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:12Τι σημαίνει ενήλικο σεξουαλικα; ότι;foscilis έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:01Το θεωρώ ενήλικο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ.Naida έγραψε: 10 Οκτ 2022, 18:59
Εντάξει θεωρείς το 15χρονο ενήλικο οπότε δεν μένει να πούμε κάτι πάνω σε αυτό.
Δεν είναι το ίδιο. Κατά τα άλλα ούτε παρεα δε θα το έκανα και φυσικά δεν υπαρχει περίπτωση να μη θεωρούσα γελοίο όποιον άνθρωπο της ηλικιας μου (ή ακόμα και είκοσι χρόνια μικρότερο) το κυκλοφόρησε σαν γκόμενα. Εμένα προσωπικά οι δεκαπεντάχρονες με ενδιέφεραν μέχρι τα δεκαεφτά. Έχω ΔΙΩΞΕΙ δεκαπεντάχρονη στα δεκαοχτω που με έπαιρνε μετά διακόσια τηλέφωνα και μου έλεγε μη νομίζεις επειδή είμαι δεκαπέντε ότι δε θα κάνουμε τα πάντα. Στα παπάρια μου την έγραφα.
σωστο κι αυτο.
Δεν ξέρω. Βρήκα αυτό και το παραθέτω με επιφύλαξη γιατί είναι από τη wikiST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:26και την δική μου. Αυτό το 15 είναι όριο στην Ευρώπη, την Αμερική ή δική μας πατέντα;Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:19 Άλλη μαλακία αυτή, που έχουν βάλει όριο συναίνεσης τα 15 γενικώς και αορίστως.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις