Naida έγραψε: 10 Οκτ 2022, 23:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2022, 23:19
Naida έγραψε: 10 Οκτ 2022, 22:21
Σωματικά; νοητικά; τι;
Όπως πάνω έτσι και κάτω ρε Νάιδα. Σ' αυτά δεν παίζουν ρόλο οι ηλικίες. Το ότι οι άνθρωποι γίνονται πιο έξυπνοι όταν γερνούν, είναι από τις πιο μεγάλες ανοησίες. Απλώς έχουν μεγαλύτερη συλλογή παθημάτων, που δεν γίνονται πάντα μαθήματα.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, ένα 15χρονο είναι πολύ πιθανό να περάσει για 18χρονο. Και ακριβώς γι' αυτό, δεν συνεπάγεται παιδεραστικές τάσεις.
Το να περάσει κάποιος ένα 12χρονο για 18χρονο, είναι πολύ χλωμό έως αδύνατο. Άλλο να γουστάρει κάποιος ένα άγουρο και ασχημάτιστο γυναικείο κορμί και άλλο μια φρέσκια γυναίκα.
Και ακριβώς γι' αυτό είχε ζήτηση από τους παπάρες η μικρή. Γιατί όντως έμοιαζε με 12ρικο. Γιατί 15ρικα, που κυκλοφορούν με συναινετική διάθεση, την έχουν πέσει ακόμη και στον Στύγιο, κάνοντας του απρεπείς παρενοχλήσεις. Αλλά ο δικός μας, βράχος.
Δεν είναι 18 το όριο συναίνεσης. 15 είναι.
Το 12χρονο περνάει για 15χρονο με λίγο μακιγιάζ και ρούχα "μεγαλιστικα".Ο νους φυσικά και διαφέρει και εκτός αυτού σε αυτές τις ηλικίες είναι πιο χειραγωγήσιμος όταν παίζει το στοιχείο του "έρωτα ",περιέργεια, εφηβεία κτλ.
Επίσης όχι παπαρες, βιαστές.
Δεν εχεις συναναστραφεί και με πολλά 12χρονα να υποθεσω ε?
Ουτε με 30ποντα τακουνια και υπερξεκωλέ ρούχα και υπερεπαγγελματικό μακιγιάζ, δεν καταφέρνει 12χρονο να μοιάσει με 15χρονο (15χρονο να μοιασει με 17χρονο ή και 18χρονο, ίσως). Και στην απιθανη περίπτωση που το καταφερει αυτο, το προδίδει η κουβέντα, με το που θα αρχισεις να του μιλάς. Ακομα και η οδοντοστοιχία με το που χαμογελάσει, σε ορισμένες περιπτωσεις.
Γενικα αυτο το διαστημα μεταξυ 12-15 ετων για ενα παιδι (αγορι και κοριτσι, αν και εχω την εντυπωση οτι ακομα περισσοτερο ισχυει για τα κοριτσια), ειναι σαν να μεσολαβει περιπου μια δεκαετια, τόσο σωματικά όσο και νοητικά.
Θα το καταλαβεις με ενα απλο πειραμα, αν συναντήσεις ενα 12χρονο και μετά χαθείτε και το ξανασυναντήσεις 3 χρονια μετά, θα αισθάνεσαι ότι συναντάς ολοκληρη γυναικα. Η αλλαγη που θα δεις θα ειναι τρομακτικά τεράστια.
Και τα λέω εγω αυτα, που εφτασα σχεδον στα 25 μου για να παω πρωτη φορα στη ζωή μου με μικρότερη. Μεχρι πριν, κοιτούσα αυστηρα και μονο λιγο μεγαλύτερες εως και συνομήλικες. Δεν επεφτα ουτε ενα χρονο πιο κατω, για κάποιο λογο. Τα θεωρουσα ολα... "μικρά".