Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 11:08
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν το Μεξικό χτυπούσε σε αμερικανικό έδαφος.
Οι Αμερικάνοι δεν θα ριχναν πυρηνικά στους Μεξικάνους, τους έχουνε για πλάκα και με συμβατικά όπλα δεν ειναι άχρηστοι σαν τους Ρώσους. Επισης η γεφυρα της Κριμαιας ρωσικό έδαφος δεν ειναι; Τέλος οι Ουκρανοι δεν ειναι τοσο ανοητοι για επιθέσεις βαθια μέσα στη Ρωσια ώστε να στρέψουν τον ρωσικο λαό σε συσπείρωση γυρω απο τον δικτάτορα του.
Αυτό δεν το ξέρεις. Άλλωστε κανείς άλλος εκτός από τους Αμερικάνους δεν έχει χρησιμοποιήσει πυρηνικά, ακόμα. Η γέφυρα είναι σε ρώσικο έδαφος μα ο Ζελένσκυ σοφά αντέδρασε λέγοντας πως "οι απαντήσεις πρέπει να αναζητηθούν στην Ρωσία". Οι Ρώσοι αρχικά έκαναν λόγο για ένα φορτηγό που εξερράγη και μόνο απότομα και σε απόλυτη συμφωνία άρχισαν να μιλούν για τρομοκρατικό χτύπημα. Ανέφεραν πως η έκρηξη μάλλον έγινε από μικρό σκάφος κάτω από τη γέφυρα. Τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώνεται. Σε περίπτωση χτυπήματος στο εσωτερικό της ρωσίας ο Ζελένσκυ δεν θα μπορούσε να αποποιηθεί της επίθεσης. Στο τελευταίο έχεις δίκιο, μα θα έλεγα πως αυτή τη στιγμή ο Πούτιν είναι ο πιο ήπιος στις αντιδράσεις του σχετικά με άλλους που μπορεί τελικά, με μια πιθανή πτώση του Πούτιν, να βρεθούν στην εξουσία και φυσικά ο θυμός των ρώσων είναι διάχυτος όχι επειδή αισθάνεται ότι κινδυνεύει μα επειδή δεν έχει κερδίσει ακόμα. Όλοι αυτη τη στιγμή στη Ρωσία είναι υπέρ του πολέμου μα θέλουν αποτελέσματα. Μικρού βεληνεκούς πυρηνικά θα φέρουν τα αποτελέσματα που οι περισσότεροι πια θέλουν. Ο Πούτιν, βρίσκεται στην πραγματικότητα στην αντίθετη όψη αυτού του νομίσματος. Ή ο Πούτλερ όπως τόσο έξυπνα τον λέτε.
Ο λόγος που η Ρωσία δεν υιοθετεί τακτικές της Αμερικής είναι απλούστατα ότι θα πρέπει να ζήσει δίπλα στην Ουκρανία. Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Πάντως, μετά την αμερικάνικη εισβολή/κατοχή ΙΡΑΚ υπάρχει,
ποτέ δεν είπαν ότι είναι ανύπαρκτο το ιρακινό έθνος,
ενώ οι Ρώσοι έχουν διαμηνύσει επανειλημμένα
ότι θέλουν την ανατολική, κεντρική και νότια Ουκρανία
να γίνουν Ρωσία.
Φίλε μου, δεν είσαι ενημερωμένος στο ελάχιστο πως είναι τα πράγματα ακόμα και τώρα στο Ιράκ (που υπάρχει) οπότε άστο καλύτερα. Ένα μικρό πραγματιάκι μόνο. Οι ήπα εισέβαλαν σε μια χώρα για να κλέψουν το πετρέλαιο. Σκότωσαν δεκάδες χιλιάδες, γυναικόπαιδα. Με την αφορμή των πυρηνικών του Σαντάμ. Που είναι τα πυρηνικά του Σαντάμ και αφού δεν υπήρχαν που είναι η καταδίκη της Αμερικής; Η Ρωσία προειδοποίησε ξανά και ξανά πως η επέκταση του νάτο είναι κόκκινη γραμμή γι αυτή. Πες μου τώρα. Ποιου η επίθεση είναι απρόκλητη; Εδώ σε θέλω κάβουρα.
Στο Κουβέιτ εχουν διαφορετικη αποψη,θες να πας να τους το εξηγησεις καλυτερα,να μη μεινουν με την απορια;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:55
Αρχισε παλι τις τσιριδες ο Ζελες? Δεν αντεχω. Δωστε την νικη στην Ουκρανια γιατι δεν αντεχω πλεον
γενοκτονουν το λαο του τι θες να κανει ???? ν απαγγελει τον εθνικο ρωσικο υμνο ?
Αε ειχε αποδεχτει τους πολυ light ορους που ηθελε ο Πουτιν πριν, που ητανε αναγνωρηση της προσαρτησης της Κριμαιας και αυτονομιας του Ντονμπας. Τωρα θα πρεπει να αποδεχτει ακομα χειροτερους ορους
Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:55
Αρχισε παλι τις τσιριδες ο Ζελες? Δεν αντεχω. Δωστε την νικη στην Ουκρανια γιατι δεν αντεχω πλεον
γενοκτονουν το λαο του τι θες να κανει ???? ν απαγγελει τον εθνικο ρωσικο υμνο ?
Αε ειχε αποδεχτει τους πολυ light ορους που ηθελε ο Πουτιν πριν, που ητανε αναγνωρηση της προσαρτησης της Κριμαιας και αυτονομιας του Ντονμπας. Τωρα θα πρεπει να αποδεχτει ακομα χειροτερους ορους
poly light
+ αφοπλισμό = κάνω εγω ότι γουσταρω στη χώρα = γεννοκτονία σε ολόκληρη τη χωρα κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 10 Οκτ 2022, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nowhere έγραψε: 10 Οκτ 2022, 15:03
σε σένα,ο τραμπ.για ενήλικας η αντιληπτική σου ικανότητα είναι περιορισμένη
αυτη ειναι η αποψη σου ... που απο οτι εχω δει εδω μεσα μια θεση δεν εχεις παρει σε οποιοδηποτε θεμα οποτε η δικη σου αντιληπτικη ικανοτητα πιθανοτατα δεν υπαρχει ουτε ως περιορισμενη ...
στα γεγονοτα τωρα ... επι αστειου Τραμπ η Ουκρανια δεν εχασε ουτε μετρο ... επι ανοικου υπερηλικα η χωρα παλευει ΜΟΝΗ ΤΗΣ ... τα υπολοιπα ειναι για καθυστερημενους που πανηγυριζουνε οταν βλεπουνε κανενα βιντεακι
btw O nowhere μπορεί να γράφει βαριεστημένα, αλλά στο θέμα Ουκρανία έχει πάρει σαφέστατη θέση. Εσύ πάλι όλο στο "ναι αλλά οι Αμερικάνοι..." το γυρίζεις. Να λέμε την αλήθεια, έτσι;
διαβασε πολυ προσεκτικα και θα καταλαβεις ... σας τα εβαλα και σε κεφαλαια μηπως εχετε και προβλημα ορασης
αυτη ειναι η αποψη σου ... που απο οτι εχω δει εδω μεσα μια θεση δεν εχεις παρει σε οποιοδηποτε θεμα οποτε η δικη σου αντιληπτικη ικανοτητα πιθανοτατα δεν υπαρχει ουτε ως περιορισμενη ...
στα γεγονοτα τωρα ... επι αστειου Τραμπ η Ουκρανια δεν εχασε ουτε μετρο ... επι ανοικου υπερηλικα η χωρα παλευει ΜΟΝΗ ΤΗΣ ... τα υπολοιπα ειναι για καθυστερημενους που πανηγυριζουνε οταν βλεπουνε κανενα βιντεακι
btw O nowhere μπορεί να γράφει βαριεστημένα, αλλά στο θέμα Ουκρανία έχει πάρει σαφέστατη θέση. Εσύ πάλι όλο στο "ναι αλλά οι Αμερικάνοι..." το γυρίζεις. Να λέμε την αλήθεια, έτσι;
διαβασε πολυ προσεκτικα και θα καταλαβεις ... σας τα εβαλα και σε κεφαλαια μηπως εχετε και προβλημα ορασης
καλα μας επεισες. Είσαι ο ορισμός του αξιοπρεπούς διαλόγου
ο καθενας οπως το αντιλαμβανεται ... απλα μην γραφεις κατι που δεν εισαι καν σιγουρος οτι το πιστευεις
ο καθενας οπως το αντιλαμβανεται ... απλα μην γραφεις κατι που δεν εισαι καν σιγουρος οτι το πιστευεις
Καλά κρασά φίλε, ούτε καταλαβαίνω τι λες. Αν θες γραψε με σαφήνεια.
λεω οτι υπονοεις οτι ειμαι αναξιοπρεπης στο διαλογο ενω δεν σου εχω δωσει τετοιο δικαιωμα ...οσο για τα υπολοιπα και για να τελειωνουμε τη θεση μου την εχω γραψει εδω μεσα ... αν σας αρεσει εχει καλως ...
'' Για αυτό και μόνο οι Ουκρανοί αξίζουν πολλά χωρίς να ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες αρετές τους.'' Θυμησε μας αυτες τις, πασιγνωστες, αρετες...
Θάρρος να τα βάλουν με μια "υπερδύναμη" , εφευρετικότητα να φτιάχνουν αλεξίσφαιρα με σίδερα, ψυχική δύναμη να έχουν χάσει μέλη της οικογένειας τους και να διατηρούν το χαμόγελο τους, αποφασιστικότητα, πείσμα με την καλή έννοια έχασαν εδάφη και ανακοίνωναν ότι θα τα πάρουν πίσω και κανείς δεν τους πίστευε όλοι λέγαμε ότι θα συνθηκολογήσουν θα μπορούσα να γράφω ώρες.
Να σε βοηθησω και γω: χαζομαρα και αφελεια να πιστεψουν οτι θα γινουν χολυγουντιανος παραδεισος, προδοτικη αχαριστια απεναντι σε αυτους χαρη στους οποιους απεκτησαν οτι ειχαν ως κρατος, βλακεια να πολεμανε και να σκοτωνονται την ωρα που ολη η Ευρωπη (και Ελλαδα βεβαια) εχει πλημμυρισει απο λιποτακτες που κανουν διακοπαρες με πολυτελη suv, ξεπουλησαν την καταγωγη τους και στραφηκαν απεναντι στον ομοδοξο γειτονα τους για μια χουφτα δολλαρια των αλητηριων αγγλοσαξονων... οι οποιοι βεβαια τους θεωρουν χρησιμους ηλιθιους και τιποτα παραπανω...
+1
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Ασε τις προγνώσεις και να ελπισουμε να βρεθει ρωσσος μεγαλυτερος του βαθμου του καψιμιτζη να υπογραψει το συμφωνο τερματισμου της ειδικής επιχειρησης
Θα απογοητευτεις περιμενοντας καποιου ειδους επανασταση μεσα στην Ρωσια. Δυστυχως οι ΝΑΤΟικοι εχουμ μεινει στην 10τια του 1980 και νομιζουν οτι με λιγο πιεση θα καταρρευσουν τα παντα. Ο Πουτιν δεν ειναι βλακας οπως ο Μιχαλακης η ο μεθυστακας Μπορις που τους λεγανε οι Δυτικοι "διαλυστε την χωρα και θα σας δωσουμε νομπελ ειρηνης"