!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαρτύριο της σταγόνας στο χώρο εργασίας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
nowhere

Re: Μαρτύριο της σταγόνας στο χώρο εργασίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

όλα καλά,όλα ανθηρά
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naida έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:25
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2022, 19:50 Περάσανε τα χρόνια, η μεγάλη τιμονιέρισσα φεύγει και θα μου λείψει. Αυτό με τις φράσεις το συνεχίζει ακόμα, είναι ακριβώς το ίδιο ρεπερτόριο.
Καλούμαι να πάρω εγώ τη θέση της, θα έχω και την ευκαιρία να διαλέξω τον αντικαταστάτη μου.
Μπράβο νάνε. Και εις ανώτερα.
Σ' ευχαριστώ! Ας προσαρμοστώ στη νέα πραγματικότητα για αρχή, σταθερότητα μετά, τα ανώτερα αργότερα.

nowhere είναι πλασίμπο οι φράσεις που έδωσε σε σας είπαμε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

κάνω πως δεν το κατάλαβα :102:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:23 Έχω λοιπόν τη συνεργάτιδα/ηγέτιδα της ομάδας. Καλή, έξυπνη, ικανή μιλλένιαλ. Αλλά ...έχει ένα σετ από catchphrases που χρησιμοποιεί μη-ειρωνικά σε εντελώς καθορισμένες περιστάσεις, σαν προγραμματισμένη.

Για λόγους ανωνυμίας, θα αλλάξω εδώ τις φράσεις με φανταστικές. Σκεφτείτε λοιπόν ένα άνθρωπο που στην πρωϊνή βιντεοκλήση αρχίζει με το "Όλα καλά όλα ανθηρά" και συνεχίζει με το "πάμε στα βαθιά;". Όταν εξηγεί κάτι πετάει το "δίνω εικόνα:". Και πολλές άλλες για κάθε περίσταση, "έβγαζα κάστανα απ' τη φωτιά", "βρήκα λάκκο στη φάβα" κ.ο.κ. Αυτές δεν αντικαθιστούν η μία την άλλη, είναι αυστηρά μία για κάθε περίπτωση,

Είμαι σίγουρος ότι μετά το σεξ έχει πάλι κάποια ατάκα, στυλ "ήρθα, είδα, τελείωσα". Αλλά αυτό είναι μόνο μία υπόθεση.

Τι μπορώ να κάνω, υπάρχουν περιθώρια δράσης ή απλά κάποια μέρα θα σπάσω και θα το μάθετε στις ειδήσεις;
Να κάνεις σεξ για να δούμε αν η υπόθεση αληθεύει. Αναλόγως θα δούμε πώς θα πράξεις στη συνέχεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”