Αρίστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 15:28
BOOMER έγραψε: 10 Οκτ 2022, 15:23
Αρίστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 15:15
Δεν με αφορα ψυχωτικο αγορι, εγω παντα ειχα αρκετα λεφτα για να μην εχω αναγκη να χαρτζηλικωνομαι απο κανενα.
.
Αν ήμουν ψυχωσικό αγόρι ,θα ήμουν ένας ακούρευτος ρυπαρός μοναχικός τύπος που ζει σε μια τρύπα του δήμου που συνορεύει με τα Βριλλήσια & τα Μελίσσια ,αναπαράγωντας ξετσίπωτα αντιεμβολιαστικές αρλούμπες και γλύφωντας τον γκάγκστερ Πούτιν για μερικές δεκάρες σε διάφορα σάιτς.
Ολοι ξέρουν ποιον περιγράφω ,Κώστα Παπαδόπουλε.
Παρεπιπτώντος , μπορείς να γράψεις 1500 δήθεν νικνέιμς και να με χαρακτηρίσεις όπως θέλεις. Ομως να στείλεις στη ΔΗΕ αυτά που γράφω όχι ,γιατί είναι η μόνη αλήθεια.
Κώστα Παπαδόπουλε ,είσαι διασπορέας ψευδών ειδήσεων και εδώ και αλλού. Και γελάμε μαζί σου γι αυτό. Ολοι.
Καλη προσπαθεια Διαδοχε αλλα δεν γινεσαι πιστευτος.
Επι χρονια δηλωνες υποστηρικτης των rogue states με προσωπικες σου λατρειες τη Βορεια Κορεα και το Ιραν.
.
Κώστα Παπαδόπουλε όσες ανυπόστατες ασυναρτησίες και να γράψεις ,τα χέρια σου έχουν το αίμα αθώων αφελών γερόντων που τρομοκράτησες για τα εμβόλια της covid και των αθώων Ουκρανών αμάχων που σκοτώνουν οι πύραυλοι του συμπλεγματικού Ρώσου δικτάτορα.
Λάσπη εναντίον δήθεν νικνέιμς που σε εξευτέλιζαν παλαιότερα ,δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από περισσότερο γέλοιο.
" Ακούστε χωριανοί ,δεν ισχύει ότι είμαι το κάθαρμα με τα χιλιάδες αντιεμβολιαστικά πόστς που μπορεί να βρει ο καθένας ,γιατί αυτός που το γράφει ,είναι οπαδός της Ντιναμό Πγιον γιάνγκ που ζει στην Τεχεράνη". " Δεν γίνεται πιστευτό ότι ως Κώστας Παπαδόπουλος αρθρογραφώ σε βοθροσάιτς υπέρ των θηριωδιών του Πούτιν ,γιατί αυτός που το γράφει ,το 1988 είχε ψηφίσει Μένιο Κουτσόγιωργα και έτρωγε παγωτά τη Μεγάλη εβδομάδα". Πόσο ρεντίκολο μπορείς να γίνεις πλέον, θα ρωτούσε ο Τάσος (Ιανός) που μόλις συνειδητοποίησε σε τι ξεφτύλα τον είχες παρασύρει ,εξαφανίστηκε απ το πρόσωπο της γης;
Αλλά δεν έγινες δα τώρα αλήτης. Πάντα ήσουν. Απλά πριν 10-15 χρόνια μάζευες αφελείς μπατήρηδες σε πατάρια για να τους πουλήσεις φούμαρα ,τώρα μόνος γερασμένος και βρώμικος ,δεν διατηρείς την παραμικρή ηθική αναστολή. Οσο περισσότερους μπορέσεις να θάψεις,ώντας θαμμένος ζωντανός και παρατημένος από συγγενείς και φίλους ,τόσο καλύτερα.
Συνέχισε τώρα να γλύφεις τα λερωμένα με μυαλά ανήλικων Ουκρανών αμάχων ,παπούτσια των οφισιούχων της Ρώσικης πρεσβείας.
Να καταγγείλεις αυτά που γράφω πάντως ,αποκλείεται. Είναι όλα αλήθειες βλέπεις.