Αναμενόμενο σενάριο, αφού είδαν οι Ρώσοι ότι χάνουν οριστικά το Κίεβο και άλλες πόλεις που οι ίδιοι οι Ρώσοι έχτισαν, με την κατάλληλη αφορμή θα τα γκρεμίσουν όλα και θα αφήσουν στους ορκισμένους εχθρούς τους μόνο καμένη γή.Δημοκράτης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 11:59 τι έγινε πουτλεράκια, πως πάει η ειδική επιχείρηση αποναζιστοποίησης; Πήγαμε σε φάση να γίνει όλη η Ουκρανία μια μαριούπολη;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Δημοκράτης
Pillars έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:11Αναμενόμενο σενάριο, αφού είδαν οι Ρώσοι ότι χάνουν οριστικά το Κίεβο και άλλες πόλεις που οι ίδιοι οι Ρώσοι έχτισαν, με την κατάλληλη αφορμή θα τα γκρεμίσουν όλα και θα αφήσουν στους ορκισμένους εχθρούς τους μόνο καμένη γή.Δημοκράτης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 11:59 τι έγινε πουτλεράκια, πως πάει η ειδική επιχείρηση αποναζιστοποίησης; Πήγαμε σε φάση να γίνει όλη η Ουκρανία μια μαριούπολη;
Κάποιοι έχετε κόψει κάθε επαφή με την πραγματικότητα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Αναγκαστική προσγείωση ρωσικού Su-24 στα σύνορα με την Ουκρανία
https://www.ptisidiastima.com/forced-la ... h-ukraine/
https://www.ptisidiastima.com/forced-la ... h-ukraine/
-
Δημοκράτης
Έχει πλάκα που έπεσαν 80 ρουκέτες σε κατοικημένο περιοχές και οι ππυτλερικοι κάνουν λες και ήρθαν τα Χριστούγεννα
Και ηλιθιοι κια σκατοψυχοι
Αν και αυτά τα δύο συνήθως πάνε μαζι
Και ηλιθιοι κια σκατοψυχοι
Αν και αυτά τα δύο συνήθως πάνε μαζι
- Sid Vicious
To Κιεβο δεν το χτισαν Ρωσοι. Συμφωνα και με το Χρονικο του Νεστορα αρχικα το κτισαν ανατολικοι Πολανς εν συνεχεια επεσε στους Χαζαρους μεχρι να το απελευθερωσουν οι Σουηδοι Ρως προγονοι των σημερινων Ρωσων, Ουκρανων και Λευκορωσων και ο βασιλιας τους Χελγκι να το ανακυρηξει σαν μητερα των πολεων των ΡωςPillars έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:11Αναμενόμενο σενάριο, αφού είδαν οι Ρώσοι ότι χάνουν οριστικά το Κίεβο και άλλες πόλεις που οι ίδιοι οι Ρώσοι έχτισαν, με την κατάλληλη αφορμή θα τα γκρεμίσουν όλα και θα αφήσουν στους ορκισμένους εχθρούς τους μόνο καμένη γή.Δημοκράτης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 11:59 τι έγινε πουτλεράκια, πως πάει η ειδική επιχείρηση αποναζιστοποίησης; Πήγαμε σε φάση να γίνει όλη η Ουκρανία μια μαριούπολη;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
προς το παρων και με ηγεσια Dems κατελαβε το 25% της Ουκρανιας και το διευρυμενο ΝΑΤΟ δεν ενεπλακει αμεσα ... επι Τραμπ δεν διανοηθηκε να παρει ουτε μετρο παραπανω ...αυτα ειναι γεγονοτα και οχι ευχολογια ... ξεθολωστε το ζαλισμενο σας μυαλοsharp έγραψε: 10 Οκτ 2022, 12:59Μην είχε διαλύσει και το ΝΑΤΟ.Αλιόσα έγραψε: 10 Οκτ 2022, 12:56Ο Τραμπ θα ειχε παραδώσει την Ουκρανία ή και ολη την Ανατολική Ευρώπη στους Ρώσους χάριν της Ειρήνης, ενας νεοΤσαμπερλεν.Magnus3 έγραψε: 10 Οκτ 2022, 12:52 Τίποτα δεν θα κάνει το ΝΑΤΟ . Κάποιοι περιμένετε και κάτι παραπάνω από proxy war. Είδε και με τι κότες έχει να κάνει ο κοντός και ξεσάλωσε. Με Τραμπ θα ειχαμε ακόμα παγκόσμια ειρηνη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Δημοκράτης
Καταρχάς το 25% ε ει γίνει 15% και δεν νομίζω να έχει τελειώσει ο πολεμοςnostromos έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:22προς το παρων και με ηγεσια Dems κατελαβε το 25% της Ουκρανιας και το διευρυμενο ΝΑΤΟ δεν ενεπλακει αμεσα ... επι Τραμπ δεν διανοηθηκε να παρει ουτε μετρο παραπανω ...αυτα ειναι γεγονοτα και οχι ευχολογια ... ξεθολωστε το ζαλισμενο σας μυαλο
βαζω και την Κριμαια στο συνολο ... και ναι δεν εχει τελειωσει ο πολεμος που δεν επρεπε να αρχισει ποτεΔημοκράτης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:24Καταρχάς το 25% ε ει γίνει 15% και δεν νομίζω να έχει τελειώσει ο πολεμοςnostromos έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:22προς το παρων και με ηγεσια Dems κατελαβε το 25% της Ουκρανιας και το διευρυμενο ΝΑΤΟ δεν ενεπλακει αμεσα ... επι Τραμπ δεν διανοηθηκε να παρει ουτε μετρο παραπανω ...αυτα ειναι γεγονοτα και οχι ευχολογια ... ξεθολωστε το ζαλισμενο σας μυαλο
Μου φαινεται σαν να σταματάνε οι ρωσοι.
https://www.protothema.gr/world/article ... io-amunas/
Ρωσία: «Πετύχαμε μαζικά πλήγματα σε ουκρανικές υποδομές - Ο στόχος επετεύχθη» λέει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/308914/h ... -oykranias
Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να χτυπήσουν και άλλους στόχους.
Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να χτυπήσουν και άλλους στόχους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
ε δεν εχουνε και άπειρους πυραύλουςnick έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:26 Μου φαινεται σαν να σταματάνε οι ρωσοι.
Ρωσία: «Πετύχαμε μαζικά πλήγματα σε ουκρανικές υποδομές - Ο στόχος επετεύχθη» λέει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έτσι είναι. Κάποτε θα τους πονέσει ο πούτσος και θα σταματήσουν.Αλιόσα έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:27ε δεν εχουνε και άπειρους πυραύλουςnick έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:26 Μου φαινεται σαν να σταματάνε οι ρωσοι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Philip Mortimer
Χωρίς τους Dems και το μαϊνταν που εκείνοι το στήριξαν ενω οι πουτλεροτραμπικοι λένε αφήστε την Ουκρανία να είναι χωράφι του πουτλερ όπως η Λευκορωσία με κάποιον φυτευτο δικτάτορα θα ήταν το 100% υπό τον έλεγχο του πουτλερ.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:26βαζω και την Κριμαια στο συνολο ... και ναι δεν εχει τελειωσει ο πολεμος που δεν επρεπε να αρχισει ποτεΔημοκράτης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:24Καταρχάς το 25% ε ει γίνει 15% και δεν νομίζω να έχει τελειώσει ο πολεμοςnostromos έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:22
προς το παρων και με ηγεσια Dems κατελαβε το 25% της Ουκρανιας και το διευρυμενο ΝΑΤΟ δεν ενεπλακει αμεσα ... επι Τραμπ δεν διανοηθηκε να παρει ουτε μετρο παραπανω ...αυτα ειναι γεγονοτα και οχι ευχολογια ... ξεθολωστε το ζαλισμενο σας μυαλο
Υπολογίζοντας και την Κριμαία το 17% και όχι 25% της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό πουτλερικη κατοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 10 Οκτ 2022, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν θελανε οι ΗΠΑ οι Ρωσοι δεν θα τολμουσανε καμια εισβολη ...τωρα ειναι χωραφι των Ρωσων ... και σταματα να γραφεις σαν 12χρονοςPhilip Mortimer έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:32Χωρίς τους Dems και το μαϊνταν που εκείνοι το στήριξαν ενω οι πουτλεροτραμπικοι λένε αφήστε την Ουκρανία να είναι χωράφι του πουτλερ όπως η Λευκορωσία με κάποιον φυτευτο δικτάτορα θα ήταν το 100% υπό τον έλεγχο του πουτλερ.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:26βαζω και την Κριμαια στο συνολο ... και ναι δεν εχει τελειωσει ο πολεμος που δεν επρεπε να αρχισει ποτεΔημοκράτης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:24
Καταρχάς το 25% ε ει γίνει 15% και δεν νομίζω να έχει τελειώσει ο πολεμος
Υπολογίζοντας και την Κριμαία το 17% και όχι 25% της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό πουτλερικη κατοχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-