Νομίζω υπάρχουν πακιστανικές σιμ που φυσικά δεν δηλώνεις όνομα κτλ για να πάρεις.plouf έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:46Προφανως δεν θα χρησιμοποιουσε την κανονικη του sim για αυτες τις δουλειες.Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:35πραγματι, αναμεσα στα τηλεφωνηματα θα ειναι και αθωοι. δηλαδη θα τον πηραν τηλ να τους φερει κατι απο το μαγαζι ας πουμε, και θα βρεθουν κατηγορουμενοι.nyxtovios έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:46
ε το θέμα είναι οτι δεν μπροείς να αποδείξεις για ποιο λόγο μίλησαν
θελει ξεκαθαρισμα.
Στα μαγαζια των πακηδων στην Αθηνα μπορεις να βρεις και sim που δεν ειναι καταχωρημενες πουθενα παρανομα ολα αυτα βεβαια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
- Υδράργυρος
Δεν είναι ένας απλός υποστηρικτής της ΝΔ αλλά ένας πολύ δραστήριος "πολιτευτής" με το σημαιάκι της ΝΔ στο χέρι. Επειδή το πελατειακό κράτος στις μέρες μας είναι πολύ έντονο, κάποιοι εγκληματίες είτε πιστεύουν οτι θα έχουν ασυλία επειδή κουνάνε το σημαιάκι, είτε αισθάνονται πολύ ισχυροι και αποθρασύνονται, ή βρίσκουν σκέπη στο κυβερνών κόμμα επειδή πιστεύουν οτι θα πέσουν μαλακά αν γίνει κάτι.Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:28 εχω διαβασει μονο τις 3 πρωτες σελιδες, και το πρωτο σχολιο που εχω να κανω, ειναι οτι οσοι αναφερθηκαντε στο τι κομμα-πολιτικη παραταξη νομιζετε οτι ειναι, ειστε απλως μουνοπανα. δεν εχω αλλη λεξη.
Σε κάθε περίπτωση η πολιτική τοποθέτηση του εγκληματία είναι κομμάτι του συγκεκριμένου εγκλήματος. Άμα ο φιλοκυβερνητισμός και το πελατειακό κράτος δεν ήταν τόσο ισχυρά στις μέρες μας ο εγκληματίας δε θα είχε τόσο θράσος και το έγκλημα δε θα είχε γίνει (ή θα είχε άλλη μορφή). Το να βγαίνεις φωτο με τον Πατούλη και τον Κούλη σε κάνει πολύ ισχυρό στις μέρες μας
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι πακηδες εχουν κατι sim με την επωνυμια Taza και χρησιμοποιουν τις καρτες Frog που χρησιμοποιουν και ελληνες.nyxtovios έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:47Νομίζω υπάρχουν πακιστανικές σιμ που φυσικά δεν δηλώνεις όνομα κτλ για να πάρεις.plouf έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:46Προφανως δεν θα χρησιμοποιουσε την κανονικη του sim για αυτες τις δουλειες.Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:35
πραγματι, αναμεσα στα τηλεφωνηματα θα ειναι και αθωοι. δηλαδη θα τον πηραν τηλ να τους φερει κατι απο το μαγαζι ας πουμε, και θα βρεθουν κατηγορουμενοι.
θελει ξεκαθαρισμα.
Στα μαγαζια των πακηδων στην Αθηνα μπορεις να βρεις και sim που δεν ειναι καταχωρημενες πουθενα παρανομα ολα αυτα βεβαια.![]()
-
Εμπεδοκλής
Σοβαρά τώρα. Μπαίνεις σε τσοντοφόρουμ και τα παρακολουθείς κιόλας; Το ξέρεις ότι είσαι και εσύ άρρωστος;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:11 Panic at the burdela.com
https://www.bourdela.com/forum/threads/ ... 232/page-5αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι κοντεψα να πεσω και γω στη παγιδα μου συστηθηκε για 18 και οταν καταλαβα οτι ηταν κατω των 16 την πεταξα απο τ αμαξι κοιταξτε προηγουμενες αναρτησεις μου για σεπολια φτηνα τη γλυτωσα χαχα
ρε μαν εσυ ειχες πει οτι το πηρες το 18χρονο 2 φορες :tooth::tooth::tooth:
manhris έγραψε:
χθες απογευμα εξω απο το σταθμο στα σεπολια πετυχα ενα πιτσιρικι 19χρονο μικροκαμωμενο στα γουστα μου μου την επεσε η ιδια μαλλον πρωταρα 50 σε αμαξι 70 χοτελι απο πιπα μετρια στο αμαξι που την πηρα καλο πηδημα και κολο συν 20 πιπα ακαποτι θα τη ξαναπαρω εδωσε και τηλ
αυτο πραγματι ψιλοβρωμαει.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:07Μητέρα με 7, 8 ή 9 παιδιά που για να ζήσει βάζει μέχρι και την κόρη της να δουλεύει σε μαγαζί μαζί της, και έχει κινητό με κάμερα στο παιδί της.Gherschaagk έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:04Τι εννοείς μ' αυτό;George_V έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:48
Η μικρη καρφωθηκε απο το κινητο της και ο τυπος ειχε ψευτικο προφιλ στα σοσιαλ για αυτη τη δουλεια.
Οταν αρθει το απορρητο θα βγουν λαβρακια απο εκει μεσα.
Ωρέ βρωμάει η υπόθεση λέμε. Ή αυτό ή η ελληνική δημοσιογραφία βγάζει πάλι ρεπορτάζ από τον κώλο της για το κλικ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ή εκτός απο το γνωστό καθίκι, να την έβγαζε κλαρί και η μάνα της. Δεν θελω να λεω μεγάλες κουβέντες χωρις αποδειξεις, αλλα ο ρόλος της μάνας σε όλη τη φαση μου φαινεται πολύ ύποπτος. Λείπει το παιδί σου βραδυνές ώρες από το σπιτι* σε τόσο τακτά χρονικά διαστήματα και εσυ ψωλαρμενίζεις? Ελπίζω η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορει, και να διαλευκανθει η υπόθεση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:41Ε για 19χρονη μιλάει, τι να κάνει η ΔΗΕ. Μετά λέει πως κατάλαβε πως ήταν μικρή και έφυγε. Τυπικά δεν υπάρχει παρανομία. Τώρα αν μιλάμε για την ίδια, ο ίδιος πρέπει να εξηγήσει πως πέρασε 12χρονη για 19χρονη, γιατί αυτό το ανέφερε σε παλαιό ποστ, πριν γίνει γνωστή η υπόθεση. Επίσης αναφέρει πως η κοπέλα έκανε πιάτσα μόνη της, αρα είτε δεν ήταν μόνο τηλεφωνικά ραντεβού, είτε η ίδια συνήθισε και είχε ανάγκη τα χρήματα, όπως γίνεται σε διάφορες ανάλογες εξαθλιωμενες αποτυχημένες χώρες.vantono έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:34Σε αυτό το γαμωφόρουμ το λιγδιάρικο γιατί δεν επεμβαίνει ΔΗΕ?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:11 Panic at the burdela.com
https://www.bourdela.com/forum/threads/ ... 232/page-5
Ειχα πέσει και σε παλιότερα ποστ για παλιότερο παρόμοιο θεμα (δεν τα ειχα δει μεσα εκει, ειχαν μεταφερθεί στο πχορουμ με quote αν θυμαμαι καλα, οπως εκανες εσυ τωρα) και μιλάμε για απόπατο.
*γιατί προφανώς βράδυ και μαλιστα αργά βράδυ γίνονταν ολα αυτα.
Οσο για τα 12χρονη που έμοιαζε με 19χρονη που λεει ο μπουρδελιάρης (σιγά μην εμοιαζε και με 39χρονη) εγω τα ακουω βερεσε. Σε εκεινο το κωλοφορουμ πρέπει να επεμβαίνει ΔΗΕ τουλαχιστον 1 φορά το χρόνο γιατί έτσι. Και χωρις σημαντικο λογο. Σημαντικος λογος ειναι η υπαρξη αυτου το φορουμ.
Τα περι μπουρδελοηθικής εγω τα ακούω τύπου μαφιοζοηθικής. Που μαφιόζος προσπαθεί να μη σκοτώσει άλλο μαφιόζο τη στιγμή που παίζει με το παιδί του, ξερω 'γω. Πούτσες. Δεν υπαρχει ηθική σε κατι εξ ορισμού ανήθικο.
ειστε για γιατρο.Sol έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:17Δεν έχει γιαυτό δεν επικεντρωνόμαστε σε αυτά. Στην κουλτουρα του γαμάω, παρτουζάκια κτλπ η ακροδεξιά και η δαπ έχουν σημασία αφου αυτό πλασάρουν.ST48410 έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:13Όχι. Η όλη ιστορία με αηδιάζει αρκετά. Δεν μου κάνει όρεξη. Μήπως έχει σημασία και η ομάδα αίματος ή η μάρκα του αυτοκινήτου που οδηγούσε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν θες να ερευνήσει τέτοιες υποθέσεις, πηγαίνεις στις πηγές. Δεν μπαίνω, αλλά και να μπαίνει κάποιος, παράνομο δεν είναι. Οι ρατσιστές του φόρουμ είναι χειρότεροι από τους μπουρδελιαρηδες, αλλά δεν εμποδίζει να συμμετέχουμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:50Σοβαρά τώρα. Μπαίνεις σε τσοντοφόρουμ και τα παρακολουθείς κιόλας; Το ξέρεις ότι είσαι και εσύ άρρωστος;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:11 Panic at the burdela.com
https://www.bourdela.com/forum/threads/ ... 232/page-5αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι κοντεψα να πεσω και γω στη παγιδα μου συστηθηκε για 18 και οταν καταλαβα οτι ηταν κατω των 16 την πεταξα απο τ αμαξι κοιταξτε προηγουμενες αναρτησεις μου για σεπολια φτηνα τη γλυτωσα χαχα
ρε μαν εσυ ειχες πει οτι το πηρες το 18χρονο 2 φορες :tooth::tooth::tooth:
manhris έγραψε:
χθες απογευμα εξω απο το σταθμο στα σεπολια πετυχα ενα πιτσιρικι 19χρονο μικροκαμωμενο στα γουστα μου μου την επεσε η ιδια μαλλον πρωταρα 50 σε αμαξι 70 χοτελι απο πιπα μετρια στο αμαξι που την πηρα καλο πηδημα και κολο συν 20 πιπα ακαποτι θα τη ξαναπαρω εδωσε και τηλ
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Υδράργυρος
Το πλυντήριο θα είναι οι ευθύνες της μητέρας. Εκεί θα το ρίξουν για να επιμερίσουν την ευθύνη του δικού τους.
Η μητέρα θα στηθει στον τοίχο γιατί δε μπορεσε να τα βάλει με τον σύζυγο δημοτικής συμβούλου της Αθήνας, τον πατέρα δημοσιογράφου του βήματος, έναν τύπο που φωτογραφιζόταν με ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες, και που το κυριότερο οπλοφορούσε
Η μητέρα θα στηθει στον τοίχο γιατί δε μπορεσε να τα βάλει με τον σύζυγο δημοτικής συμβούλου της Αθήνας, τον πατέρα δημοσιογράφου του βήματος, έναν τύπο που φωτογραφιζόταν με ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες, και που το κυριότερο οπλοφορούσε
-
Εμπεδοκλής
Δεν έγραψα ότι είναι παράνομο. Ότι είναι άρρωστο έγραψα. Και όχι, δεν ισχύει αυτό που γράφεις, ειδικά βάσει της παράθεσης που έκανες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:04Αν θες να ερευνήσει τέτοιες υποθέσεις, πηγαίνεις στις πηγές. Δεν μπαίνω, αλλά και να μπαίνει κάποιος, παράνομο δεν είναι. Οι ρατσιστές του φόρουμ είναι χειρότεροι από τους μπουρδελιαρηδες, αλλά δεν εμποδίζει να συμμετέχουμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:50Σοβαρά τώρα. Μπαίνεις σε τσοντοφόρουμ και τα παρακολουθείς κιόλας; Το ξέρεις ότι είσαι και εσύ άρρωστος;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:11 Panic at the burdela.com
https://www.bourdela.com/forum/threads/ ... 232/page-5
Υπάρχουν στοιχεία για το πότε έγινε η καταγγελία από τη μάνα; Ημερομηνία εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τη γνώμη σου ρώτησα. Έχεις;Naida έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:39Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να προτείνεις κάτι ανέφικτο και αν συμφωνώ στο ανέφικτο. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά πετάς ένα ευχολόγιο βαρύ ως ποινή και; πραγματικά και;
σαφέσταταΑσέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:30γαμω την πολιτικοκορεκτιλα. το ινδιανικο και το κινεζικο ταυτοχρονα.
καθε λέξη, μπαίνει στις ομορφες δημοσιεύσεις που δε πρέπει να χαθούνΑσέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:28 εχω διαβασει μονο τις 3 πρωτες σελιδες, και το πρωτο σχολιο που εχω να κανω, ειναι οτι οσοι αναφερθηκαντε στο τι κομμα-πολιτικη παραταξη νομιζετε οτι ειναι, ειστε απλως μουνοπανα. δεν εχω αλλη λεξη.
κατα τα αλλα, ελπιζω στις επομενες σελιδες να συναντησω ευφανταστα βασανιστηρια που προτεινετε, και οχι πολιτικα σχολια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το μονο που ξέρω ειναι οτι το κινητό της μικρής έπεσε καπως στα χέρια ενος θείου της, και αυτός ειδε όλα τα ύποπτα μηνύματα και κίνησε διαδικασίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:07 Υπάρχουν στοιχεία για το πότε έγινε η καταγγελία από τη μάνα; Ημερομηνία εννοώ.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού δημόσια δεν λέει ο άλλος κάτι παράνομο. Εδώ ποιο παράνομοι είμαστε, με τους νόμους περί προτροπης σε βία, φεικ νιουζ κλπ. Τώρα αν είναι να ελέγχουν για προσωπικά μηνύματα αν γίνονται εκει παράνομες συμφωνίες, και η λέξη "μικροκαμωμενη" ήταν συνθηματικό, ας το κάνουν.vantono έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:01ή εκτός απο το γνωστό καθίκι, να την έβγαζε κλαρί και η μάνα της. Δεν θελω να λεω μεγάλες κουβέντες χωρις αποδειξεις, αλλα ο ρόλος της μάνας σε όλη τη φαση μου φαινεται πολύ ύποπτος. Λείπει το παιδί σου βραδυνές ώρες από το σπιτι* σε τόσο τακτά χρονικά διαστήματα και εσυ ψωλαρμενίζεις? Ελπίζω η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορει, και να διαλευκανθει η υπόθεση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:41Ε για 19χρονη μιλάει, τι να κάνει η ΔΗΕ. Μετά λέει πως κατάλαβε πως ήταν μικρή και έφυγε. Τυπικά δεν υπάρχει παρανομία. Τώρα αν μιλάμε για την ίδια, ο ίδιος πρέπει να εξηγήσει πως πέρασε 12χρονη για 19χρονη, γιατί αυτό το ανέφερε σε παλαιό ποστ, πριν γίνει γνωστή η υπόθεση. Επίσης αναφέρει πως η κοπέλα έκανε πιάτσα μόνη της, αρα είτε δεν ήταν μόνο τηλεφωνικά ραντεβού, είτε η ίδια συνήθισε και είχε ανάγκη τα χρήματα, όπως γίνεται σε διάφορες ανάλογες εξαθλιωμενες αποτυχημένες χώρες.vantono έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:34
Σε αυτό το γαμωφόρουμ το λιγδιάρικο γιατί δεν επεμβαίνει ΔΗΕ?
Ειχα πέσει και σε παλιότερα ποστ για παλιότερο παρόμοιο θεμα (δεν τα ειχα δει μεσα εκει, ειχαν μεταφερθεί στο πχορουμ με quote αν θυμαμαι καλα, οπως εκανες εσυ τωρα) και μιλάμε για απόπατο.
*γιατί προφανώς βράδυ και μαλιστα αργά βράδυ γίνονταν ολα αυτα.
Οσο για τα 12χρονη που έμοιαζε με 19χρονη που λεει ο μπουρδελιάρης (σιγά μην εμοιαζε και με 39χρονη) εγω τα ακουω βερεσε. Σε εκεινο το κωλοφορουμ πρέπει να επεμβαίνει ΔΗΕ τουλαχιστον 1 φορά το χρόνο γιατί έτσι. Και χωρις σημαντικο λογο. Σημαντικος λογος ειναι η υπαρξη αυτου το φορουμ.
Τα περι μπουρδελοηθικής εγω τα ακούω τύπου μαφιοζοηθικής. Που μαφιόζος προσπαθεί να μη σκοτώσει άλλο μαφιόζο τη στιγμή που παίζει με το παιδί του, ξερω 'γω. Πούτσες. Δεν υπαρχει ηθική σε κατι εξ ορισμού ανήθικο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Μάθαμε τελικά αν είναι ελληνοι ή κάτι άλλο;
Η οικογένεια εννοώ
Η οικογένεια εννοώ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές