!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
- Καραμελίτσα
Re: The Lord of the Rings Amazon series
Πάντως, αν εξαιρέσουμε τον προϋπολογισμό επιπέδου μπλοκμπάστερ, η σειρά είναι αφηγηματικά πισωγύρισμα σε εποχές μπουμεροτηλεόρασης.
Z
Καραμελίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2022, 17:58 Πάντως, αν εξαιρέσουμε τον προϋπολογισμό επιπέδου μπλοκμπάστερ, η σειρά είναι αφηγηματικά πισωγύρισμα σε εποχές μπουμεροτηλεόρασης.

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν έχω προκάμμει ακόμη το εξ αλλά ναι, εμπ1 με φόρα και χαρά, υποθετικά πάντα μιλώντας ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η μορφυδδδδ δεν ειναι κομενα για να "μπεις".sys3x έγραψε: 09 Οκτ 2022, 18:24Δεν έχω προκάμμει ακόμη το εξ αλλά ναι, εμπ1 με φόρα και χαρά, υποθετικά πάντα μιλώντας ε.
Ειναι το ντοστογιεφσκικο αρχετυπο για την θηλυκοτητα. Τα πιατα απο πορσελανη τα εχεις για να τα καμαρωνεις. Οχι για να σερβιρεις φακες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
talaipwros
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
και τα δύο είναι ομάζ στο κορίτσι και το άλογο με την τσιτσιολίνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Δημοκράτης
Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 19:52Η μορφυδδδδ δεν ειναι κομενα για να "μπεις".
Ειναι το ντοστογιεφσκικο αρχετυπο για την θηλυκοτητα. Τα πιατα απο πορσελανη τα εχεις για να τα καμαρωνεις. Οχι για να σερβιρεις φακες.![]()
-
Δημοκράτης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Οκτ 2022, 20:02 και τα δύο είναι ομάζ στο κορίτσι και το άλογο με την τσιτσιολίνα
Δεν είχα σκοπό να σερβίρω φακ-ές πάντως Μπαζ αλλά πως λειτουργεί αυτή η γαμημένη η τύχη ε, σήμερα έφαγα σαλάτα με φακές (και ήτανε και πολύ νόστιμη κιόλα), μετά από αυτό που θα τις σέρβιρα θα χρειαζόταν σίγουρα έναν ηλεχτρολόγο η κιασουδί.Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 19:52Η μορφυδδδδ δεν ειναι κομενα για να "μπεις".
Ειναι το ντοστογιεφσκικο αρχετυπο για την θηλυκοτητα. Τα πιατα απο πορσελανη τα εχεις για να τα καμαρωνεις. Οχι για να σερβιρεις φακες.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
Το μπρομάντζο Ελροντ-Ντούριν κουβαλησε το επ στις στιβαρές του πλάτες.
Γιατί κλαίγονται μερικοί θεατές εδώ μέσα, τι έγινε;
- Καραμελίτσα
Καταλαβαίνεις ότι τόσο εσύ όσο και οι συστριξ-γιοχάναν χτυπάτε κόκκινο από σεξισμό, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις. Άκου κει πορσελάνη. Ίου.Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 19:52Η μορφυδδδδ δεν ειναι κομενα για να "μπεις".
Z
Εισαι πιο αξιος απο εμενα. Σου παραδιδω τα σκηπτρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:03 Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
"Αμα"
Αμαρτησα γιατ'ειναι ωραια.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:08Καταλαβαίνεις ότι τόσο εσύ όσο και οι συστριξ-γιοχάναν χτυπάτε κόκκινο από σεξισμό, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις. Άκου κει πορσελάνη. Ίου.Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 19:52Η μορφυδδδδ δεν ειναι κομενα για να "μπεις".sys3x έγραψε: 09 Οκτ 2022, 18:24
Δεν έχω προκάμμει ακόμη το εξ αλλά ναι, εμπ1 με φόρα και χαρά, υποθετικά πάντα μιλώντας ε.
Οτι εσυ δεν εμπαινες δηλαδη;
- Dwarven Blacksmith
Ευχαριστώ, θα κυβερνήσω ως Durin the First (Rebooted universe).Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:09Εισαι πιο αξιος απο εμενα. Σου παραδιδω τα σκηπτρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:03 Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
"Αμα"![]()
![]()
Ελπίζω το επόμενο επ να είναι αφιερωμένο στην αναζήτηση του αλόγου για τον Ισίλντουρ. Πρέπει να δωθεί χώρος και για αυτή την ιστορία, μη μας πάει τρέχοντας η πλοκή.
Δεδομένου ότι οι μοργκοθογκόμενες είναι στο trail του Stranger, δύσκολο ο Hal να είναι ο Sauron. Μάλλον απλά θα βρούνε τον άλλον, θα του πούν ότι pretty much he owns the volcano και ότι πρέπει να συνέλθει επιτέλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:03 Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ