!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διδάκτωρ στο ΑΠΘ το κτήνος που πάτησε το γατάκι.

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Re: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ το κτήνος που πάτησε το γατάκι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Space_Passenger έγραψε: 09 Οκτ 2022, 12:12
OANNHSEA έγραψε: 08 Οκτ 2022, 22:33 Όταν σου έρθει θα καταλάβεις και θα χτυπάς το κεφάλι στου στον τοίχο...
Μόνο που δεν θα είμαι εκεί κοντά να μπλαβιάζω από ευχαρίστηση... :003:

.
Πώς ξερεις οτι θα "ερθει" σε εμενα και οχι σε σενα? Η ζωη ειναι απροβλεπτη δεν ξερει κανεις τα μελλουμενα.
Τι έγραψα ρε πιο πάνω;;;
Γιατί δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

ST48410 έγραψε: 09 Οκτ 2022, 00:46
OANNHSEA έγραψε: 08 Οκτ 2022, 22:48 Και τώρα που το θυμήθηκα:
1995 - ένας στο χωριό καλοκαιριάτικα είχε έρθει από τα χωράφια στον καφενέ με μία νεκρή (μεγάλη) αλεπού.
Αυτή είχε φάει σκάγια, με το ένα να έχει περάσει από το μάτι, και πίσω από το αυτί.
Ο παππούς την είχε βρει φρέσκια νεκρή στο μποστάνι του.
Κάποιος την είχε πυροβολήσει την προηγούμενη μέρα και η αλεπού έζησε με πόνους όλο το βράδυ και χάνονταν συνεχώς αίμα για να πεθάνει στο μποστάνι του παππού την επόμενη μέρα περί το πρωί...

Λοιπόν; Είναι βασανιστής και ο κυνηγός που είχε πυροβολήσει αυτή την αλεπού;
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο να χτυπηθεί ένα ζώο στο κυνήγι με κάποιον που θα πάει και θα ακρωτηριάσει μια αλεπού. Αν υποτεθεί πως ο ακρωτηριασμός δεν έγινε από πυρά σε κυνήγι αλλά κάποιος την έπιασε και επί τούτου της έκοψε τα πόδια, προφανώς μιλάμε για μια σαδιστική πράξη και πιθανόν για διαταραγμένο άτομο.

Κατά το ίδιο τρόπο δεν συγκρίνεται το να πατήσεις με το αυτοκίνητο ένα γατάκι που πετάχτηκε στο δρόμο και η πράξη για την οποία ανοίχτηκε το νήμα.

Την προηγούμενη φορά δεν δημοσιεύτηκε για κάποιο λόγο η απάντηση, για αυτό το ξαναγράφω:

Μπορείς να καταλάβεις τι έχεις γράψει;
Θεωρείς ότι είναι λογικό να υποφέρει ένα ζώο στο κυνήγι, αλλά δεν είναι λογικό να πιάσω ένα ζώο και να το κάνω να υποφέρει.
Αμέσως θεωρείς ότι ο κυνηγός έχει το δικαίωμα να κάνει τα ζώα να υποφέρουν, αλλά δεν το δίνεις στον άλλο αυτό το δικαίωμα!!!
Θεωρείς τον πρώτο φυσιολογικό ψυχολογικά, αλλά όχι τον άλλον!!!
Με λίγα λόγια φτάνεις σε αυτό που έγραψα πιο πάνω: διαχωρίζεις το γεγονός και όχι το αποτέλεσμα βάση κοινωνικών προτύπων!!!

Θέλεις να το πάω πιο μακριά;
Περίπτωση που μου είπαν πριν χρόνια: σφαγή χοίρου στο χωριό. Εκεί που τον είχαν πιάσει και του είχαν κόψει το λαιμό και έτρεχε το αίμα, δίνει μία και τους ξεφεύγει!!!, και αρχίζει να τρέχει μέσα στο χωριό. Τους πήρε κάτι ώρες να τον εντοπίσουν - είχε καταρρεύσει από την απώλεια αίματος, έξω από το χωριό. Πιστεύεις ότι αυτό το ζώο δεν υπέφερε μέχρι να πεθάνει;
Ή μήπως δεν κάνουν το ίδιο στο κοσέρ και στο χαλάλ;;;
Με λίγα λόγια δίνεις το δικαίωμα σε κάποιους για διαφόρους λόγους να κάνουν τα ζώα να υποφέρουν, αλλά δεν το δίνεις σε άλλους!!!

Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο!!! Το ζώο υποφέρει!!! Γιατί λοιπόν το αγνοείς αυτό;;;

Τι σχέση έχει αυτό με το γατάκι;
Το έχω γράψει ξανά πιο πάνω: ο υπερθετικός βαθμός "συγκίνησης" για ένα ζώο, όταν ο ίδιος βαθμός δεν δίνεται στον συνάνθρωπο που έχει υποφέρει!!! Πιστεύεις ότι αυτό είναι λογικό; Κατά κάποιο τρόπο είναι και δεν είναι... Ουσιαστικά είναι ψυχολογικό και δείχνει πολλά για το πως αντιμετωπίζουμε όλη την πραγματικότητα γύρω μας.

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Καταλάβατε το παράπονο; O τύπος ζητά το δικαίωμα να βασανιζει κι αυτός ζώα.

Ας ειδοποιήσει κάποιος τους αρμοδιους να τον πιάσουν με απόχη και να του φορέσουν πουκάμισο με μακρυά μανίκια κύριοι
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Οκτ 2022, 16:57 Καταλάβατε το παράπονο; O τύπος ζητά το δικαίωμα να βασανιζει κι αυτός ζώα.

Ας ειδοποιήσει κάποιος τους αρμοδιους να τον πιάσουν με απόχη και να του φορέσουν πουκάμισο με μακρυά μανίκια κύριοι

Αυτό κατάλαβες ε;;; Ε τότε είσαι απλά ψυχασθενής!!!
Κρίμα για την οικογένεια σου και για τα παιδιά σου που έχουν έναν ψυχασθενή για πατέρα!!! :011:

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δεν ειναι νομιζω ο υπερθετικός βαθμός "συγκίνησης" για ένα ζώο, αποστροφής για ενα αλλο ειναι.

δες το βιντεο αν θες, ερχεται η μανα του τρεχοντας, μαλλον θα νομιζει οτι θα τα ταισει, εκεινος κοιταει αν τον βλεπει κανεις κλπ. Αν δεν σε ενοχλεί η σκηνή αυτη, δεν σε ενοχλεί τίποτα νομίζω, δικιο εχεις.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

OANNHSEA έγραψε: 09 Οκτ 2022, 16:17 Τι έγραψα ρε πιο πάνω;;;
Γιατί δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις;;;.
Επαναλαμβανω ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ οτι θα την παθω εγω και οχι εσυ? Αλλο τι ευχεσαι και αλλο τι ξερεις.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

OANNHSEA έγραψε: 09 Οκτ 2022, 16:35
ST48410 έγραψε: 09 Οκτ 2022, 00:46
OANNHSEA έγραψε: 08 Οκτ 2022, 22:48 Και τώρα που το θυμήθηκα:
1995 - ένας στο χωριό καλοκαιριάτικα είχε έρθει από τα χωράφια στον καφενέ με μία νεκρή (μεγάλη) αλεπού.
Αυτή είχε φάει σκάγια, με το ένα να έχει περάσει από το μάτι, και πίσω από το αυτί.
Ο παππούς την είχε βρει φρέσκια νεκρή στο μποστάνι του.
Κάποιος την είχε πυροβολήσει την προηγούμενη μέρα και η αλεπού έζησε με πόνους όλο το βράδυ και χάνονταν συνεχώς αίμα για να πεθάνει στο μποστάνι του παππού την επόμενη μέρα περί το πρωί...

Λοιπόν; Είναι βασανιστής και ο κυνηγός που είχε πυροβολήσει αυτή την αλεπού;
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο να χτυπηθεί ένα ζώο στο κυνήγι με κάποιον που θα πάει και θα ακρωτηριάσει μια αλεπού. Αν υποτεθεί πως ο ακρωτηριασμός δεν έγινε από πυρά σε κυνήγι αλλά κάποιος την έπιασε και επί τούτου της έκοψε τα πόδια, προφανώς μιλάμε για μια σαδιστική πράξη και πιθανόν για διαταραγμένο άτομο.

Κατά το ίδιο τρόπο δεν συγκρίνεται το να πατήσεις με το αυτοκίνητο ένα γατάκι που πετάχτηκε στο δρόμο και η πράξη για την οποία ανοίχτηκε το νήμα.

Την προηγούμενη φορά δεν δημοσιεύτηκε για κάποιο λόγο η απάντηση, για αυτό το ξαναγράφω:

Μπορείς να καταλάβεις τι έχεις γράψει;
Θεωρείς ότι είναι λογικό να υποφέρει ένα ζώο στο κυνήγι, αλλά δεν είναι λογικό να πιάσω ένα ζώο και να το κάνω να υποφέρει.
Αμέσως θεωρείς ότι ο κυνηγός έχει το δικαίωμα να κάνει τα ζώα να υποφέρουν, αλλά δεν το δίνεις στον άλλο αυτό το δικαίωμα!!!
Θεωρείς τον πρώτο φυσιολογικό ψυχολογικά, αλλά όχι τον άλλον!!!
Με λίγα λόγια φτάνεις σε αυτό που έγραψα πιο πάνω: διαχωρίζεις το γεγονός και όχι το αποτέλεσμα βάση κοινωνικών προτύπων!!!

Θέλεις να το πάω πιο μακριά;
Περίπτωση που μου είπαν πριν χρόνια: σφαγή χοίρου στο χωριό. Εκεί που τον είχαν πιάσει και του είχαν κόψει το λαιμό και έτρεχε το αίμα, δίνει μία και τους ξεφεύγει!!!, και αρχίζει να τρέχει μέσα στο χωριό. Τους πήρε κάτι ώρες να τον εντοπίσουν - είχε καταρρεύσει από την απώλεια αίματος, έξω από το χωριό. Πιστεύεις ότι αυτό το ζώο δεν υπέφερε μέχρι να πεθάνει;
Ή μήπως δεν κάνουν το ίδιο στο κοσέρ και στο χαλάλ;;;
Με λίγα λόγια δίνεις το δικαίωμα σε κάποιους για διαφόρους λόγους να κάνουν τα ζώα να υποφέρουν, αλλά δεν το δίνεις σε άλλους!!!

Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο!!! Το ζώο υποφέρει!!! Γιατί λοιπόν το αγνοείς αυτό;;;

Τι σχέση έχει αυτό με το γατάκι;
Το έχω γράψει ξανά πιο πάνω: ο υπερθετικός βαθμός "συγκίνησης" για ένα ζώο, όταν ο ίδιος βαθμός δεν δίνεται στον συνάνθρωπο που έχει υποφέρει!!! Πιστεύεις ότι αυτό είναι λογικό; Κατά κάποιο τρόπο είναι και δεν είναι... Ουσιαστικά είναι ψυχολογικό και δείχνει πολλά για το πως αντιμετωπίζουμε όλη την πραγματικότητα γύρω μας.

.
Έβαλες πολλά θέματα και τα μπλέκεις και δεν θα βγάλεις άκρη.

Ποιος σου είπε ότι δεν συγκινούμαι για τα προβλήματα των ανθρώπων ή ότι βάζω τα ζητήματα των ζώων σε υψηλότερη μοίρα; Δεν ισχύει αυτό.

Και σε μένα κάποιες από τις τρέχουσες ποινές φαίνονται υπερβολικές συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες που αφορούν βλάβη σε άνθρωπο, ωστόσο δεν εξισώνω όλες τις πράξεις το ίδιο.

Κάποιος που κυνηγά, θα σκοτώσει ένα ζώο, και σε κάποιες περιπτώσεις ο θάνατος του ζώου δεν θα είναι άμεσος και το ζώο θα βασανισθεί. Δεν είμαι κυνηγός αλλά αν τηρείται ο νόμος απλά θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου και θα ζητήσω βελτιώσεις. Δεν συγκρίνεται όμως αυτό με τον βασανισμό ενός ζώου συντροφιάς που δεν σκοπεύεις ούτε να το φας. Ο τελευταίος είναι τελείως άσκοπος και δείχνει σαδισμό και άλλα πιθανά προβλήματα. Δεν μιλάς για ένα παιδάκι που δεν ήξερε τι του γινόταν.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

nowhere έγραψε: 07 Οκτ 2022, 13:58
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:16 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... -to-gataki
Φέρεται να έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του Πανεπιστημίου
και κάπως έτσι φαίνεται να εξηγείται η περίεργη "απροθυμία" της ΕΛΑΣ να κινητοποιηθεί.

Να μας πούν ποιός είναι.
δεν λεγόταν διδακτορία μπούφο
Μπαρδόν? :p2:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

ST48410 έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:42

Ποιος σου είπε ότι δεν συγκινούμαι για τα προβλήματα των ανθρώπων ή ότι βάζω τα ζητήματα των ζώων σε υψηλότερη μοίρα; Δεν ισχύει αυτό.

Και σε μένα κάποιες από τις τρέχουσες ποινές φαίνονται υπερβολικές συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες που αφορούν βλάβη σε άνθρωπο, ωστόσο δεν εξισώνω όλες τις πράξεις το ίδιο.

Κάποιος που κυνηγά, θα σκοτώσει ένα ζώο, και σε κάποιες περιπτώσεις ο θάνατος του ζώου δεν θα είναι άμεσος και το ζώο θα βασανισθεί. Δεν είμαι κυνηγός αλλά αν τηρείται ο νόμος απλά θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου και θα ζητήσω βελτιώσεις. Δεν συγκρίνεται όμως αυτό με τον βασανισμό ενός ζώου συντροφιάς που δεν σκοπεύεις ούτε να το φας. Ο τελευταίος είναι τελείως άσκοπος και δείχνει σαδισμό και άλλα πιθανά προβλήματα. Δεν μιλάς για ένα παιδάκι που δεν ήξερε τι του γινόταν.
Πρώτον εγώ δεν κυνηγώ, ούτε ψαρεύω. Το έκαναν παλιά, είδα τον πόνο των ζώων, πουλιών και ψαριών και το έχω σταματήσει... Τώρα είμαι πλέον κατά της θήρας προς αναψυχή και μόνο υπέρ της θήρας για περιορισμό των επιβλαβών - στην σημερινή περίπτωση των αγριόχοιρων...

Δεύτερον, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ψυχολογικά είναι το ίδιο. Όποιος κυνηγά για αναψυχή, δεν ενδιαφέρεται για τον πόνο του ζώου. Π.χ. τους έχεις δει στο νετ πως ψαρεύουν ξιφίες; Ξέρεις πόσο πονάει το ψάρι ο τρόπος με τον οποίο τους πιάνουν; Άρα βασανίζουν ένα ζώο από ευχαρίστηση!!! Και κανείς δεν διαμαρτύρεται γιατί όλοι το θεωρούν φυσιολογικό!!!

Στην περίπτωση μας μιλάμε για ένα γατάκι. Μμμ...
Ξέρεις ότι έχω πετάξει δύο γατάκια στα σκουπίδια φέτος;
Το ένα ήρθε στην πυλωτή με σπασμένη ράχη - έκλαιγε από τους πόνους με τις ώρες μέχρι να έρθω από τη δουλειά...
Το άλλο είχε έρθει και πεθάνει στην πυλωτή από την πείνα...
Παρότι εγώ και η γυναίκα μου στειρώνουμε κάθε θηλυκιά γάτα μπορούμε να πιάσουμε στην γειτονιά - 50 ευρώ το κεφάλι παρακαλώ... - εντούτοις τα μικρά γατάκια συνεχίζουν να υπάρχουν...
Εάν δεν ψοφήσουν στην πυλωτή μας, θα τα πατήσουν αυτοκίνητα (μέσα στο Σεπτέμβριο είδα δύο στην περιοχή μου), θα πεθάνουν από την πείνα σε άλλη πυλωτή, θα τα σκοτώσουν αρσενικοί γάτοι ή θα τα μαζέψουν κάποιοι νοικοκυραίοι και θα προωθήσουν σε μία σακούλα στα σκουπίδια...
Με λίγα λόγια ο τυπάς που πάτησε το γατί, έκανε ότι ουσιαστικά κάνει όλη η κοινωνία με τα γατάκια. Μόνο που είχε την ατυχία να τον πιάσουν με την κάμερα...

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

OANNHSEA έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:58
Με λίγα λόγια ο τυπάς που πάτησε το γατί, έκανε ότι ουσιαστικά κάνει όλη η κοινωνία με τα γατάκια. Μόνο που είχε την ατυχία να τον πιάσουν με την κάμερα...

.
Η κοινωνία δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει;

Ηρεμα ρωτάω. :8)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

AlienWay έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:02

.
Η κοινωνία δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει;

Ηρεμα ρωτάω. :8)
Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να κρατηθώ ψύχραιμη. Απορώ γιατί δεν παίρνει πούλο ο παλιομαλάκας με τέτοιες ειδεχθείς απόψεις. Όχι μόνο από δω μέσα, αλλά να τονε απομονώσουν και σε κοινωνικό επίπεδο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

OANNHSEA έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:58 ...Με λίγα λόγια ο τυπάς που πάτησε το γατί, έκανε ότι ουσιαστικά κάνει όλη η κοινωνία με τα γατάκια. Μόνο που είχε την ατυχία να τον πιάσουν με την κάμερα...
Όλη η κοινωνία πνίγει γατάκια;
Ή εννοείς ότι αφού τα γατάκια πεθαίνουν, ο τύπος απλώς επιτάχυνε την μοίρα τους;

Γιατί, με τη λογική σου, ο επόμενος θα πατάει γέρους, ή παιδάκια γιατί ούτως ή άλλως πρόκειται να πεθάνουν

Ξαναδέστο αυτό που έγραψες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ST48410 έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:42

Πρώτον εγώ δεν κυνηγώ, ούτε ψαρεύω. Το έκαναν παλιά, είδα τον πόνο των ζώων, πουλιών και ψαριών και το έχω σταματήσει... Τώρα είμαι πλέον κατά της θήρας προς αναψυχή και μόνο υπέρ της θήρας για περιορισμό των επιβλαβών - στην σημερινή περίπτωση των αγριόχοιρων...

Δεύτερον, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ψυχολογικά είναι το ίδιο. Όποιος κυνηγά για αναψυχή, δεν ενδιαφέρεται για τον πόνο του ζώου. Π.χ. τους έχεις δει στο νετ πως ψαρεύουν ξιφίες; Ξέρεις πόσο πονάει το ψάρι ο τρόπος με τον οποίο τους πιάνουν; Άρα βασανίζουν ένα ζώο από ευχαρίστηση!!! Και κανείς δεν διαμαρτύρεται γιατί όλοι το θεωρούν φυσιολογικό!!!

Στην περίπτωση μας μιλάμε για ένα γατάκι. Μμμ...
Το ένα ήρθε στην πυλωτή με σπασμένη ράχη - έκλαιγε από τους πόνους με τις ώρες μέχρι να έρθω από τη δουλειά...
Το άλλο είχε έρθει και πεθάνει στην πυλωτή από την πείνα...
Παρότι εγώ και η γυναίκα μου στειρώνουμε κάθε θηλυκιά γάτα μπορούμε να πιάσουμε στην γειτονιά - 50 ευρώ το κεφάλι παρακαλώ... - εντούτοις τα μικρά γατάκια συνεχίζουν να υπάρχουν...
Εάν δεν ψοφήσουν στην πυλωτή μας, θα τα πατήσουν αυτοκίνητα (μέσα στο Σεπτέμβριο είδα δύο στην περιοχή μου), θα πεθάνουν από την πείνα σε άλλη πυλωτή, θα τα σκοτώσουν αρσενικοί γάτοι ή θα τα μαζέψουν κάποιοι νοικοκυραίοι και θα προωθήσουν σε μία σακούλα στα σκουπίδια...

.
Δε σκοτώνει γατάκια όλη η κοινωνία, μόνο τα μέλη της που έχουν κάποια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Και μη μπερδεύεις τ' ατυχήματα στο δρόμο, ή αυτά που κάνουν άλλα ζώα (τετράποδα) μ' αυτό που έχανε ο ψυχοπαθής του βίντεο.

Ένα πράγμα που με ξενίζει σ' αυτόν τον τύπο (είτε είναι είτε δεν είναι ο δράστης) είναι το οτι είπε για τον εαυτό του "είμαι πάρα πολύ μορφωμένος". Κανένας μορφωμένος άνθρωπος δε θα το 'λεγε αυτό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

OANNHSEA έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:58 Στην περίπτωση μας μιλάμε για ένα γατάκι. Μμμ...
Τέρας!
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Sol έγραψε: 10 Οκτ 2022, 11:57
OANNHSEA έγραψε: 10 Οκτ 2022, 09:58 Στην περίπτωση μας μιλάμε για ένα γατάκι. Μμμ...
Τέρας!
Μλκ μου, αυτό τώρα το είδα..

Κάποιος συντονιστής να πετάξει αυτό το ρεμάλι εξώ από δω μέσα δεν υπάρχει; Όχι πως λύνει το πρόβλημα της διαταραχής του, αλλά εκεί έξω πιστεύω πως και αυτοί που τον έχουν στις παρέες τους, ίσως θα έπρεπε να τον απομονώσουν.
Σκατίλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”