Καλά υπερέβαλα λίγο στην περιγραφή απλώς ήθελα να δώσω έμφαση στο οτι αν και κάτι απαγορεύεται δια ροπάλου και κάνει κακό, το φαίνομενο της κατάποσης ναρκωτικών είναι εξαιρετικά διαδεδομένο. Ποιά η απάντησης εδώ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2018, 12:00Λολ. Όχι ρε φίλε. Αυτό που λες είναι ίσως η ηρωινη.Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:54 Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
Ο μπαφος είναι κάτι πολύ ήπιο, σα μια μπύρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;
Re: Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- blackpaint
Θεός.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:08Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:54 Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
Eνημερωσου εδω για 2567 ποικιλιες διαβαζοντας τον περιοδικο πινακα του μπαφου
https://www.leafly.com/explore
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
- Dwarven Blacksmith
"One marijuana please".
Οι ανθρωπολόγοι ισχυρίζονται ότι η αναζήτηση ντοπαμίνης* είναι μέρος της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους (ένστικτο)Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:43Καλά υπερέβαλα λίγο στην περιγραφή απλώς ήθελα να δώσω έμφαση στο οτι αν και κάτι απαγορεύεται δια ροπάλου και κάνει κακό, το φαίνομενο της κατάποσης ναρκωτικών είναι εξαιρετικά διαδεδομένο. Ποιά η απάντησης εδώ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2018, 12:00Λολ. Όχι ρε φίλε. Αυτό που λες είναι ίσως η ηρωινη.Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:54 Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
Ο μπαφος είναι κάτι πολύ ήπιο, σα μια μπύρα.
Η δική μου η εκτίμηση είναι ότι η Θρησκεία είναι το θεσμικό αποτέλεσμα αυτού του ενστίκτου
*ψυχοδηλωτικά, ενθεογόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ωραία φράση!Έμαθα και σήμερα κάτι καινούργιο
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Να ρωτήσουμε τα κομματικά μποτάκια. Αυτά ξέρουν!
.
Να ρωτήσουμε τα κομματικά μποτάκια. Αυτά ξέρουν!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Από την άκρα αριστερά και άκρα δεξιά μην περιμένεις πολλά πράγματα, αυτού φτιάχνονται με Μαρξ, Λένιν και ο αγών μου..
the end
- MiGiSukhoI
Πρόπερσι που έμενα ακόμα Αθήνα, ο ξάδερφος μου έδωσε να δοκιμάσω κάτι χειροποίητα cookies... Μετά αφού έφαγα δύο, τρία άρχισαν να ιδρώνουν οι πατούσες μου και να τ' ακούω όλα σε Dolby Surround... Τελικά τα είχε φτιάξει με βούτυρο κάνναβης... Έπεσα σε bad trip, έχανα στιγμές και έβλεπα οράματα. Δεν κατάλαβα για πότε φτάσαμε Σούνιο και έπεσα στο νερό... Μετά μου είπε ότι είχε ρίξει και LSD. Κατά τις 0:30 με γύρισε σπίτι Κυψέλη... Είχα lag και υπερένταση. Πήγα μέσω Συγγρού και Αργιθέας Νέα Σμύρνη και γύρισα από Ζωγράφου μέσα σε λιγότερο από 3 ώρες...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Επίσης η έκφραση "παίρνω μπάφο" ή έστω "παίρνω χασίς-μαύρο-ό,τι".Ποτέ κανείς δεν μου είπε "να πάρουμε κανά μπάφο;" εννοώντας να φουμάρουμε.Θα το πεις μόνο για αγορά.
"Πίνω" είναι πιό δόκιμο για τη χρήση:"έλα να πιούμε ένα γάρο".
Μάη νίγκα.waldorf έγραψε: 04 Οκτ 2018, 20:01Επίσης η έκφραση "παίρνω μπάφο" ή έστω "παίρνω χασίς-μαύρο-ό,τι".Ποτέ κανείς δεν μου είπε "να πάρουμε κανά μπάφο;" εννοώντας να φουμάρουμε.Θα το πεις μόνο για αγορά.
"Πίνω" είναι πιό δόκιμο για τη χρήση:"έλα να πιούμε ένα γάρο".
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ορέστης 35
Πολλες φορες εχω εισπνευσει παθητικα χασις και αλλα ναρκωτικα ενω περπατουσα στο κεντρο της Αθηνας. Παντα με πιανει εντονη ζαλαδα και νοητικη συγχυση. Μια φορα επαθα κατι σαν παραισθηση, δυο ανθρωποι στεκονταν μακρια και μου φανηκε οτι περπατουσαν προς το μερος μου ενω στεκονταν ακινητοι.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας πεις ποιά άλλα ναρκωτικά έχεις εισπνεύσει περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας.
Οκ άντε και πήρες δυό ντουμανιές από χόρτο-μαύρο-ό,τι.Τα άλλα ποιά είναι;
Έπιναν φριμπα στο δρόμο;Καπνιστή πρέζα;Τι;
Οκ άντε και πήρες δυό ντουμανιές από χόρτο-μαύρο-ό,τι.Τα άλλα ποιά είναι;
Έπιναν φριμπα στο δρόμο;Καπνιστή πρέζα;Τι;