Περιεσωσα οσες δυναμεις μου απεμειναν για να δηλωσω παρον!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2022, 18:14Scouser έγραψε: 08 Οκτ 2022, 17:46Δεν τη λες και επική μάχη όμως, περισσότερο skirmish είναι. Αφήνω στην άκρη τη γελοιότητα της κλισεδουρας της εμφανισης του ιππικού από το πουθενά για να σώσει τη μέρα.Yochanan έγραψε: 08 Οκτ 2022, 17:43
βλέπω τη μάχη στο επεισοδιο 6 τωρα, εξαιρετικη παρουσια η δυναμικη girl-boss ΓκαβλάντριελΑυτό που εννοώ είναι πολλές μάχες επιπέδου Helms Deep ή Battle of Bastards. Η Γκαλαντριελ παίζει καλά και είναι και κούκλα.
επιτέλους, γκαλαντριελικοί αδελφοί! είχαμε γκώσει με τους κρυφογκέι μπλακπιλάδες χέιτερςYochanan έγραψε: 08 Οκτ 2022, 17:50 Galadriel became the General her mother told her to marry.
#gogirl
#girlboss
#ringsofempowerment
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
Re: The Lord of the Rings Amazon series
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πολύς ύπνος ρε παιδιά και σ' αυτό και στο house of dragon.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:29Προσπάθησα αλλά παραδόθηκα τελικά στην αγκαλιά του Μορφέα.Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:29 Το επεισοδιο εθεαθη:
[img]https://i.postimg.cc/029trjdd/i-pr ... .gif[/img]
Θυμάμαι πως η βασίλισσα του Νουμενορ γκαβώθηκε και πως έχουν τον Ισίλντουρ για νεκρό.
Why are they doing this to us?!?!?!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εδώ έχω θέμα εγώ.Στύγιος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:19Πολύς ύπνος ρε παιδιά και σ' αυτό και στο house of dragon.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:29Προσπάθησα αλλά παραδόθηκα τελικά στην αγκαλιά του Μορφέα.Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:29 Το επεισοδιο εθεαθη:
[img]https://i.postimg.cc/029trjdd/i-pr ... .gif[/img]
Θυμάμαι πως η βασίλισσα του Νουμενορ γκαβώθηκε και πως έχουν τον Ισίλντουρ για νεκρό.
Why are they doing this to us?!?!?!Δεν είναι δυνατόν να αφήνω επεισόδια στη μέση και να τα ολοκληρώνω μετά 2 μέρες..
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι κοιμασαι και στα δυο?Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:33Εδώ έχω θέμα εγώ.Στύγιος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:19Πολύς ύπνος ρε παιδιά και σ' αυτό και στο house of dragon.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:29
Προσπάθησα αλλά παραδόθηκα τελικά στην αγκαλιά του Μορφέα.
Why are they doing this to us?!?!?!Δεν είναι δυνατόν να αφήνω επεισόδια στη μέση και να τα ολοκληρώνω μετά 2 μέρες..
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι. Μόνο στο ρινγκς οβ πάουερ.George_V έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:35Τι κοιμασαι και στα δυο?Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:33Εδώ έχω θέμα εγώ.Στύγιος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:19
Πολύς ύπνος ρε παιδιά και σ' αυτό και στο house of dragon.Δεν είναι δυνατόν να αφήνω επεισόδια στη μέση και να τα ολοκληρώνω μετά 2 μέρες..
![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το εχω ακουσει και στο Γιουτιουμπ αυτο.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:36Όχι. Μόνο στο ρινγκς οβ πάουερ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά μωρέ, έτυχε 2-3 φορές, δεν γίνεται συνέχεια.George_V έγραψε: 08 Οκτ 2022, 20:38Το εχω ακουσει και στο Γιουτιουμπ αυτο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Καραμελίτσα
Τελικά, οσο πιο πολύς καιρός περνάει τόσο πιο πατάτα μου φαίνεται το RoP. Η όλη σύλληψη είναι για τα πανηγύρια, μόνο τα τριχοπόδαρα το σώζουν.
Z
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
το τρίο κιτάρα με τις κελεμπίες ξέρουμε τί ρόλο βαράει; πολύ χάρηκα που τραμπουκίσανε τα απάλευτα χόμπιτ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ιερειες του αρχοντα Μελκορ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Οκτ 2022, 16:47 το τρίο κιτάρα με τις κελεμπίες ξέρουμε τί ρόλο βαράει; πολύ χάρηκα που τραμπουκίσανε τα απάλευτα χόμπιτ
Νομιζουν οτι ο μπιγκ φελα ειναι ο Σαουρον και τον εχουν παρει στο κατοπι.
Δεν ξερω γιατι εχουν δυναμεις βεβαια, δεδομενου οτι ειναι ανθρωποι απο την Ρουν, αλλα...ειμεθα μαζι τους

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είναι μεγάλη φόλα το σόου , και εγώ χέστηκα , ποτέ δεν μου άρεσε ο άρχοντας , βιβλία και ταινίες, την γυναίκα μου λυπάμαι που ήταν φαν
Gg Amazon
Gg Amazon
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Πως μπαναρουμε συντονισται, ξερουμε?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 18 Απαντήσεις