!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διδάκτωρ στο ΑΠΘ το κτήνος που πάτησε το γατάκι.
Re: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ το κτήνος που πάτησε το γατάκι.
Σιγά τους παραμορφωμένους. Ειδικά σε θεωρητικές σχολές μπορεί να περάσεις κατά τύχη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 14:35Λογικο. Οι δεξιοί είναι συνήθως αμόρφωτοι.Chainis έγραψε: 07 Οκτ 2022, 14:29
Το μεγαλύτερο μέρος του διδακτικού προσωπικού στα ΑΕΙ είναι αριστεροί.
Εδώ που τα λέμε, υπάρχουν και βλάκες χωρίς δικακτορικό που ξεσπάνε τα απωθημένα τους στα γατάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακομα κανουν πλατες στο αντιφα σκουπιδι?
Θα έρθει και η ώρα που θα βλαστημήσεις που πιστεύεις τα καθίκια με το γατάκι και τα παραμύθια που σου πουλάνε συνεχώς...
Αλλά το κακό είναι ότι δεν θα μπορώ να το δω και να το απολαύσω...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Space_Passenger
"Αντευχομαι" τα ιδια και χειροτερα.OANNHSEA έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:13 Θα έρθει και η ώρα που θα βλαστημήσεις που πιστεύεις τα καθίκια με το γατάκι και τα παραμύθια που σου πουλάνε συνεχώς...
Αλλά το κακό είναι ότι δεν θα μπορώ να το δω και να το απολαύσω... .
Έχω την αίσθηση πως κάποιοι έχετε μπλέξει την βούρτσα με το ελικόπτερο. Τα πτυχία δεν κάνουν απαραίτητα ανθρώπους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το σίγουρο με σένα OANNHSEA είναι ότι μισείς τους ανθρώπους περισσότερο από τα γατάκια.OANNHSEA έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:13Θα έρθει και η ώρα που θα βλαστημήσεις που πιστεύεις τα καθίκια με το γατάκι και τα παραμύθια που σου πουλάνε συνεχώς...
.
Να το κοιτάξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν μου επιτρέπεις, με τέτοια θέματα, ΔΕΝ τρολλάρουμε. Το αν συμμορφώθηκε ένεκα φόβου για μπανάρισμα, δεν σημαίνει πως ενδεχομένως δεν υπάρχει πίσω το πρόβλημα.Gherschaagk έγραψε: 07 Οκτ 2022, 14:31Αυτό το άτομο έκανε ανεπιτυχές τρολλινγκ που τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες. Ξεμπαναρίστηκε όταν αυτό ξεκαθάρισε και σταμάτησε να το κάνει.plouf έγραψε: 07 Οκτ 2022, 13:59Σιγά το πράγμα εδώ μέσα είχαμε ένα φορουμιτη που έλεγε οτι σκότωνε σκύλουςAlienWay έγραψε: 07 Οκτ 2022, 13:25
Στο εξωτερικό είναι κοινό μυστικό ότι όσοι επιδίδονται σε τέτοια χόμπι, πάσχουν από επικίνδυνα ψυχικά νοσήματα, που μπορούν να οδηγήσουν σε αφαίρεση ανθρώπινων ζωών.
Η πρωτοτυπία στην χώρα μας, είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές γίνονται συνήθως σε κοινή θέα, λες και πρόκειται για κάποιο κατόρθωμα.
με λοστό και όταν έφαγε περμαμπαν πολλοί εδώ μέσα έλεγαν οτι είναι άδικο.
Φυσικά το άτομο αυτό ξεμπαναριστηκε και τον υποδέχθηκαν πίσω μετα Βαϊων και κλάδων.![]()
Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στην χώρα μας. Από τη μία το σύστημα της εκπαίδευσης και ο ακαδημαικός κόσμος είναι σκουριασμένοι, παλαιολιθικοί τομείς που έχουν προσκολληθεί στο παρελθόν.Πασιφάη έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:34 Έχω την αίσθηση πως κάποιοι έχετε μπλέξει την βούρτσα με το ελικόπτερο. Τα πτυχία δεν κάνουν απαραίτητα ανθρώπους.
Από την άλλη, υπάρχει μια γενικευμένη καραμπαμπική κουλτούρα που περνάει το μήνυμα στους νέους ανθρώπους ότι "μορφώσου μεν, αλλά μη ξεχνάς τις ρίζες σου". Αυτή έγινε πιο έντονη κυρίως στα 90ς, με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπου επιχείρησε να αναδείξει την "αλήθεια των ανθρώπων, μακριά από τους καθοσπρεπισμούς της αστικής ευγένειας" και το έκανε μέσω του τρας τιβί και των ριάλιτι ξεκατινιασμάτων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται πως δεν είναι θέμα για τρολλινγκ. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω.Πασιφάη έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:40Αν μου επιτρέπεις, με τέτοια θέματα, ΔΕΝ τρολλάρουμε. Το αν συμμορφώθηκε ένεκα φόβου για μπανάρισμα, δεν σημαίνει πως ενδεχομένως δεν υπάρχει πίσω το πρόβλημα.Gherschaagk έγραψε: 07 Οκτ 2022, 14:31Αυτό το άτομο έκανε ανεπιτυχές τρολλινγκ που τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες. Ξεμπαναρίστηκε όταν αυτό ξεκαθάρισε και σταμάτησε να το κάνει.plouf έγραψε: 07 Οκτ 2022, 13:59
Σιγά το πράγμα εδώ μέσα είχαμε ένα φορουμιτη που έλεγε οτι σκότωνε σκύλους
με λοστό και όταν έφαγε περμαμπαν πολλοί εδώ μέσα έλεγαν οτι είναι άδικο.
Φυσικά το άτομο αυτό ξεμπαναριστηκε και τον υποδέχθηκαν πίσω μετα Βαϊων και κλάδων.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
AlienWay έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:43Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στην χώρα μας. Από τη μία το σύστημα της εκπαίδευσης και ο ακαδημαικός κόσμος είναι σκουριασμένοι, παλαιολιθικοί τομείς που έχουν προσκολληθεί στο παρελθόν.Πασιφάη έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:34 Έχω την αίσθηση πως κάποιοι έχετε μπλέξει την βούρτσα με το ελικόπτερο. Τα πτυχία δεν κάνουν απαραίτητα ανθρώπους.
Από την άλλη, υπάρχει μια γενικευμένη καραμπαμπική κουλτούρα που περνάει το μήνυμα στους νέους ανθρώπους ότι "μορφώσου μεν, αλλά μη ξεχνάς τις ρίζες σου". Αυτή έγινε πιο έντονη κυρίως στα 90ς, με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπου επιχείρησε να αναδείξει την "αλήθεια των ανθρώπων, μακριά από τους καθοσπρεπισμούς της αστικής ευγένειας" και το έκανε μέσω του τρας τιβί και των ριάλιτι ξεκατινιασμάτων.
Είναι η λεγόμενη "αυθεντικότητα". Αυτό το "είμαι ο εαυτός μου και θα συνεχίσω να λέω την τσεκουράτη αλήθεια μου". Αλλού γι' αλλού και αλλούτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα ''υπόλοιπα'' είναι αναρτημένα. Είναι πασιφανής ο τρόπος που ''πετάγεται'' ( πλέον..),σε ελάχιστες των περιπτώσεων με μιαν εσάνς επιβεβαίωσης απ'τους φίλους του. Αυτά είναι δημόσια από τον Πορφύριο Εξαρχίδη και ακομπανιάρουν και αρκετοί άλλοι χρήστες που τρέφουν απροσδιόριστο μίσος για τα ζώα στο ευρύτερο πλαίσιο.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:44Εννοείται πως δεν είναι θέμα για τρολλινγκ. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω.Πασιφάη έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:40Αν μου επιτρέπεις, με τέτοια θέματα, ΔΕΝ τρολλάρουμε. Το αν συμμορφώθηκε ένεκα φόβου για μπανάρισμα, δεν σημαίνει πως ενδεχομένως δεν υπάρχει πίσω το πρόβλημα.Gherschaagk έγραψε: 07 Οκτ 2022, 14:31
Αυτό το άτομο έκανε ανεπιτυχές τρολλινγκ που τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες. Ξεμπαναρίστηκε όταν αυτό ξεκαθάρισε και σταμάτησε να το κάνει.
Εγώ πάλι θα ήθελα να είμαι από μια μεριά, για να δω πως συμπεριφέρεσαι εσύ στα ζωντανά. Αν όντως ισχύουν αυτά που κραυγάζεις με άκρατο μίσος εδώ μέσα, θα σε είχα κάνει τουλούμι στο βρωμόξυλο. Μάρτυς μου όποιος θεός, όποιος άνθρωπος.OANNHSEA έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:13Θα έρθει και η ώρα που θα βλαστημήσεις που πιστεύεις τα καθίκια με το γατάκι και τα παραμύθια που σου πουλάνε συνεχώς...
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa