!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όποιος θέλει, βρίσκει.
Όποιος θέλει, βρίσκει.
Βρίσκομαι σε μια περιοχή που απαγορεύεται το κάπνισμα αυστηρώς. Βρήκα ένα μπαρ κοντά, που καπνίζεις, και παίζεις μπαρμπούτι. Και ο ιδιοκτήτης Έλληνας. 200 μέτρα από κει που μένω. Ε...
Ordem e Progresso.
Re: Όποιος θέλει, βρίσκει.
Σενάριο κωλοφαρδίας. Ούτε στην γειτονιά σου στον Περαία δεν θα έβρισκες στα 200μ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κωλοφαρδία, μεγάλη. Ευτυχώς πιάνω δουλειά στις 13.00. Από κει έρχομαι.
Ordem e Progresso.
Παω στοιχημα οτι θα εχει και αποθηκακι πισω για χορο με Ρωσιδες
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Υδράργυρος
Για ποια χωρα μιλας; και τι γινεται εκει με το καπνιδμα;Cavaliere έγραψε: 03 Οκτ 2018, 04:00 Βρίσκομαι σε μια περιοχή που απαγορεύεται το κάπνισμα αυστηρώς. Βρήκα ένα μπαρ κοντά, που καπνίζεις, και παίζεις μπαρμπούτι. Και ο ιδιοκτήτης Έλληνας. 200 μέτρα από κει που μένω. Ε...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
σιγα το δυσκολο μου ελεγε ενας ΑμπουΝταμπιανος οτι βρισκεις οτι θελεις απο χοιρινο μεχρι αλκοολ (στο Αμπου νταμπι),αρκει να ξερεις που να πας,.
Στα ΗΑΕ βρίσκεις τα πάντα. Γεγονός. Εδώ, ο πατέρας μου έλεγε, στη Σ. Αραβία του είχαν καβάτζα ουίσκι. Θέλω μόνο να πω, πρέπει να μην απελπίζεσαι, να γυρεύεις.perseus έγραψε: 04 Οκτ 2018, 17:39 σιγα το δυσκολο μου ελεγε ενας ΑμπουΝταμπιανος οτι βρισκεις οτι θελεις απο χοιρινο μεχρι αλκοολ (στο Αμπου νταμπι),αρκει να ξερεις που να πας,.
Ordem e Progresso.
Για να πω, ότι, η μαλακία, Εκεί δεν έχει αυτό, το άλλο, δεν ισχύει, ψάχνεις, είσαι περίεργος, και βρίσκεις. Όπως τα πρεζόνια. Βασική αρχή ταξιδιώτη. Ψάχνεις και κοιτάς. Εγώ, έκανα μια βόλτα σε μία πόλη που έχει τη φήμη του πολύ αυστηρού αντικά. Ε, είπα, θα περπατήσω και θα κοιτάζω στα μπαρ. Βρήκα. Όπως βρήκα παντού, σε κάθε κράτος. Μόνο, δεν δίνω ονόματα.
Ordem e Progresso.
Γιαυτό λένε "παντού τα πάντα", η διαφορά είναι στην ποσότητα, αλλού πολύ αλλού λίγο.
the end
+1Πάνας έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:07 Γιαυτό λένε "παντού τα πάντα", η διαφορά είναι στην ποσότητα, αλλού πολύ αλλού λίγο.
~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-