Κ. Πλεύρης: Είστε μητέρα πράγμα που σέβομαι απεριόριστα. Και εγώ είμαι πατέρας που παραλίγο να χάσω το παιδί μου! Θέλω να σας πω ότι υπάρχουν δυο άλλες μητέρες που τα δικά τους παιδιά δολοφονήθηκαν από εγκληματική οργάνωση και ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής. Καταδικάζετε αυτή τη δολοφονία;
Ακόμα μια εμετική σπέκουλα του γερονάζουλα. Όταν ο υπερτραφής εκδοροσφαγέας αντιληφθεί ότι ο ο γερονάζουλας παρίσταται στο δικαστήριο για να δώσει το προσωπικό του σόου, αποκλειστικά και μόνον, θα είναι αργά. Θα μετράει 15, αντί για 13,5.
Ναύτης έγραψε: 07 Οκτ 2022, 21:55
Ακόμα μια εμετική σπέκουλα του γερονάζουλα.
Σπέκουλα η δολοφονία;
Σπέκουλα η χυδαία απόπειρα συμψηφισμού.
Τη ρώτησε αν καταδικάζει μια δολοφονία δύο νέων αθώων ανθρώπων. Είναι σπέκουλα αυτό; Και τί θα πει "συμψηφισμός"; Ήταν "κακοί" ο Φουντούλης και ο Καπελώνης;
Τη ρώτησε αν καταδικάζει μια δολοφονία δύο νέων αθώων ανθρώπων. Είναι σπέκουλα αυτό; Και τί θα πει "συμψηφισμός"; Ήταν "κακοί" ο Φουντούλης και ο Καπελώνης;
Στη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του γιου της, η οποία επ' ουδενί σχετίζεται με τις δολοφονίες των Φουντούλη και Καπελώνη.
Ναι, εμετική σπέκουλα, εξ' ου και τον σταμάτησε η πρόεδρος του εφετείου. Ο τύπος είναι καραγκιόζης.
Στη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του γιου της, η οποία επ' ουδενί σχετίζεται με τις δολοφονίες των Φουντούλη και Καπελώνη.
Ναι, εμετική σπέκουλα, εξ' ου και τον σταμάτησε η πρόεδρος του εφετείου. Ο τύπος είναι καραγκιόζης.
Τη γνώμη της ρώτησε. Άλλωστε οι δράστες στην προκύρηξή τους επικαλέστηκαν τη δολοφονία του Φύσσα.
Τη γνώμη της ρώτησε. Άλλωστε οι δράστες στην προκύρηξή τους επικαλέστηκαν τη δολοφονία του Φύσσα.
Ποια γνώμη της ρε, τι νομίζεις ότι είναι το δικαστήριο, φόρουμ; Σπέκουλα έκανε ο γελοίος και γι' αυτό τον σταμάτησε η πρόεδρος.
Ναύτης έγραψε: 07 Οκτ 2022, 22:02
Ποια γνώμη της ρε, τι νομίζεις ότι είναι το δικαστήριο, φόρουμ; Σπέκουλα έκανε ο γελοίος και γι' αυτό τον σταμάτησε η πρόεδρος.