Δεν είπα το αντίθετοChainis έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:33Πίπες.Sol έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:31ας το επαναλάβουμε viewtopic.php?f=92&t=40615Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2022, 15:42
Γι αυτό είναι τόσο ενθουσιασμένη η Άγκυρα!![]()
Πες μας και πως στηρίζει τις θέσεις της Άγκυρας γιατί κάποιοι δεν το ξέρουμε.
Κάθε λίγο γίνονται νατοϊκής ασκήσεις στο Αιγαίο και αλλού με συμμετοχή πολλών κρατών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωτικό κέντρο η αλεξανδρούπολη
Re: Ζωτικό κέντρο η αλεξανδρούπολη
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Σε σας πουλάνε φούμαρα για τον ρόλο της αλεξανδρούπολης εναντι της τουρκίας ενώ οι ίδιοι οι νατοικοι λένε για τον ζωτικής σημασίας ελληνικο εδαφος εναντι της ρωσσιας και της κινας.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Περιμένω πότε θα γίνουμε πρωτεύουσα να πουλάω παπά. 
- Golden Age
Αναβάθμιση της Αλεξανδρούπολης σημαίνει "μην πειράξετε την Αλεξανδρούπολη".Sol έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:34 Σε σας πουλάνε φούμαρα για τον ρόλο της αλεξανδρούπολης εναντι της τουρκίας ενώ οι ίδιοι οι νατοικοι λένε για τον ζωτικής σημασίας ελληνικο εδαφος εναντι της ρωσσιας και της κινας.
Τότε τι ειπες;
Ότι Αμερικάνικα καράβια που είναι σε νατιίκες ασκήσεις χρησιμοποιούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολη είπες.
Χεστηκαμε κι η βάρκα έγειρε δηλαδή.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δικαιωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις αρκεί να μην προσβάλλεις τα θρησκευτικά πιστεύω κανενός.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2022, 15:40Θα είχε οβαρό πρόβλημα αν ήταν υπό Τουρκικό έλεγχο, αλλιώς θα περνούσε όλα τα εφόδια και υλικά μέσα από την Τουρκία από την αρχή και δεν θα χρειαζόταν νέα διαδρομή και κόστη υποδομών.Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2022, 11:18Όσον αφορά το ΝΑΤΟ, και η Τουρκία χώρα μέλος είναι, οπότε δε θα είχαν πρόβλημα αν ήταν υπό τουρκικό έλεγχο η περιοχή. Για το ΝΑΤΟ Ελλάδα και Τουρκία είναι ένας ενιαίος χώρος.Chainis έγραψε: 31 Αύγ 2022, 00:28
Υποθέτω εννοείς αντίποινα από την Ρωσία.
Πόσο σου φαίνεται πιθανό η Ρωσία να χτυπήσει χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και μάλιστα στοχεύοντας αμερικανικές εγκαταστάσεις και οπλισμό;
Κι αν γίνει ποια πιστεύεις ότι θα είναι η αντίδραση του ΝΑΤΟ;
Μόνο άμα τους τυφλώσει ο ορθόδοξος θεός τους μπορεί να το κάνουν, μετά θα αντιμετωπίσουν σοκ και δέος.
Όσο για τη βλασφημία σου, ωραίος δεξιός "πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια".
Όσο για την βλασφημία που είδες εσύ μόνο, επέτρεψε μου να έχω τις προσωπικές μου θρησκευτικές επιλογές που δεν αφορούν κανένα.
Δείξε μου που τα προσέβαλα.pylothess έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:10Δικαιωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις αρκεί να μην προσβάλλεις τα θρησκευτικά πιστεύω κανενός.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2022, 15:40Θα είχε οβαρό πρόβλημα αν ήταν υπό Τουρκικό έλεγχο, αλλιώς θα περνούσε όλα τα εφόδια και υλικά μέσα από την Τουρκία από την αρχή και δεν θα χρειαζόταν νέα διαδρομή και κόστη υποδομών.Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2022, 11:18
Όσον αφορά το ΝΑΤΟ, και η Τουρκία χώρα μέλος είναι, οπότε δε θα είχαν πρόβλημα αν ήταν υπό τουρκικό έλεγχο η περιοχή. Για το ΝΑΤΟ Ελλάδα και Τουρκία είναι ένας ενιαίος χώρος.
Όσο για τη βλασφημία σου, ωραίος δεξιός "πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια".
Όσο για την βλασφημία που είδες εσύ μόνο, επέτρεψε μου να έχω τις προσωπικές μου θρησκευτικές επιλογές που δεν αφορούν κανένα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 955 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V