ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:53Eγώ πάλι νομίζω ότι αυτά τα λένε όσοι έχουν έλλειψη παραστάσεων από την Ελλάδα. Ή έχουν μόνον μπαλκάν παραστάσεις.sharp έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:34τα ΠΑΝΤΑ είναι Μπαλκάν.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:27
Tί ακριβώς συγκρίνεις;
Το θέμα με την Ελλάδα είναι ότι έχει περιοχές που σε χρόνο μηδέν βρίσκεσαι από το βουνό σε καθαρές και πανέμορφες παραλίες.
Όσο για τα πολιτιστικά, μια ματιά να ρίξεις στις αντίστοιχες στήλες για εκθέσεις, παραστάσεις, θέατρα, αφιερώματα κλπ θα καταλάβεις.
Για εστίαση, δεν το συζητώ καν.
Αν έχεις χρήματα στην Ελλάδα, που να μπορούν να καλύψουν την οποιαδήποτε επιλογή σε χώρο διαμονής, ποιότητα ζωής και ψυχαγωγία, προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ σε πολύ πιο χαμηλό κόστος απ' ό,τι στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Ακόμη και οι μεγαλουπόλεις της, μπορεί να προσφέρουν ποιότητα ζωής για όλα τα γούστα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καλυφθεί με μεσαία εισοδήματα λόγω συγκυριών (τόπος καταγωγής/εργασία) αλλά αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, βρίσκεις τα πάντα.
Και αυτά δεν τα λέω με εθνικιστική διάθεση, έτσι;
Τι εννοείς ακόμη και οι μεγαλουπόλεις; Μόνο οι δύο μεγαλουπόλεις και είναι και αυτό μέρος του προβλήματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:53Eγώ πάλι νομίζω ότι αυτά τα λένε όσοι έχουν έλλειψη παραστάσεων από την Ελλάδα. Ή έχουν μόνον μπαλκάν παραστάσεις.sharp έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:34τα ΠΑΝΤΑ είναι Μπαλκάν.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:27
Tί ακριβώς συγκρίνεις;
Το θέμα με την Ελλάδα είναι ότι έχει περιοχές που σε χρόνο μηδέν βρίσκεσαι από το βουνό σε καθαρές και πανέμορφες παραλίες.
Όσο για τα πολιτιστικά, μια ματιά να ρίξεις στις αντίστοιχες στήλες για εκθέσεις, παραστάσεις, θέατρα, αφιερώματα κλπ θα καταλάβεις.
Για εστίαση, δεν το συζητώ καν.
Αν έχεις χρήματα στην Ελλάδα, που να μπορούν να καλύψουν την οποιαδήποτε επιλογή σε χώρο διαμονής, ποιότητα ζωής και ψυχαγωγία, προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ σε πολύ πιο χαμηλό κόστος απ' ό,τι στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Ακόμη και οι μεγαλουπόλεις της, μπορεί να προσφέρουν ποιότητα ζωής για όλα τα γούστα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καλυφθεί με μεσαία εισοδήματα λόγω συγκυριών (τόπος καταγωγής/εργασία) αλλά αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, βρίσκεις τα πάντα.
Και αυτά δεν τα λέω με εθνικιστική διάθεση, έτσι;
Νομίζω αυτά που έγραψε ο εν Αυστραλία ξενιτεμένος συμπατριώτης μας είναι ενδεικτικά. Το πού ανήκει πολιτιστικά η Ελλάδα φαίνεται αν κοιτάξεις την εικόνα των πόλεων της.