Ναι. Όχι απλά μικρότερο, συντριπτικά μικρότερο. Η γυναίκα αν σκοτώσει, κατά πάσα πιθανότητα θα σκοτώσει το παιδί της ή τον σύντροφό της. Σπάνια εμπλέκονται οι γυναίκες σε άλλου είδους δολοφονίες.Antares έγραψε: 05 Οκτ 2022, 13:22Αυτό σημαίνει ότι οι άνδρες έχουν περισσότερες δολοφονίες στο σύνολο από τις γυναίκες και έτσι είναι μικρότερο το ποσοστό που αφορά δολοφονίες συντρόφων νυν και πρώην;hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2022, 20:26Και στους θανάτους από ενδοοικογενειακή βία δεν ισχύει ότι οι περισσότεροι είναι γυναίκες. Ισχύει ότι οι άντρες σκοτώνουν πιο συχνά από ό,τι οι γυναίκες. Οι δολοφονίες από άντρες που αφορούν συντρόφους, νυν ή πρώην, είναι πολύ μικρότερο ποσοστό του συνόλου των δολοφονιών από άντρες, σε σχέση με τα αντίστοιχα ποσοστά για τις γυναίκες.Antares έγραψε: 04 Οκτ 2022, 19:18 Σ' αυτό αναφέρομαι. Συνήθως ο θύτης βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του ατόμου που δολοφονείται ή κακοποιείται και τα θύματα είναι γυναίκες και παιδιά.
Μόνο συνολικά ισχύει ότι οι γυναίκες είναι συχνότερα θύματα δολοφονίας από συντρόφους, με συχνότητα περίπου 60-40.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
απολιτιστος αγροικος κτηνοτρόφος σκοτώνει γυναίκα και μωρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: απολιτιστος αγροικος κτηνοτρόφος σκοτώνει γυναίκα και μωρο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κάθαρμα κι αλήτης ο τύπος. Αρκετοί κτηοντρόφοι είναι τέτοιοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
κάνε ένα σχόλιο βασισμένο στην ελληνική παράδοση και γι αυτό εδώ:nemo έγραψε: 02 Οκτ 2022, 15:00 ετσι μπραβο !βγαλε τα εσωψυχα σου! να σου πω ομως κατι υπαρχει μια παραδοση στην ελλαδα απο αρχαιοτατων χρόνων
ο αυτοχειρας ξεπλενει τις αμαρτιες του με την πραξη θα σου ελεγα και αλλα αν επροκειτο να τα καταλαβεις
Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Αιματοκύλησε παιδικό σταθμό, σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε
Τουλάχιστον 34 νεκροί, εκ των οποίων 22 παιδιά από την επίθεση του πρώην αστυνομικού
https://www.protothema.gr/world/article ... toktonise/
Απολίτιστος αγροίκος Ταϋλανδός αστυνομικός σκοτώνει παιδί και γυναίκα (μαζί με μερικούς ακόμα - μαζί και παιδιά) και μετά αυτοκτονεί...
https://www.iefimerida.gr/kosmos/toylah ... i-epithesi
Ίσως για καταλάβουν κάποιοι τι μαλακίες έγραφαν για τον κτηνοτρόφο!!!
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ; βαζω πληθυντικο γιατι ειστε χιλιαδες και δεν σας προλαβαινουμεnowhere έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:47κάνε ένα σχόλιο βασισμένο στην ελληνική παράδοση και γι αυτό εδώ:nemo έγραψε: 02 Οκτ 2022, 15:00 ετσι μπραβο !βγαλε τα εσωψυχα σου! να σου πω ομως κατι υπαρχει μια παραδοση στην ελλαδα απο αρχαιοτατων χρόνων
ο αυτοχειρας ξεπλενει τις αμαρτιες του με την πραξη θα σου ελεγα και αλλα αν επροκειτο να τα καταλαβεις
Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Αιματοκύλησε παιδικό σταθμό, σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε
Τουλάχιστον 34 νεκροί, εκ των οποίων 22 παιδιά από την επίθεση του πρώην αστυνομικού
https://www.protothema.gr/world/article ... toktonise/
τι θα γίνει θα μας πεις?ξεπλύθηκαν οι αμαρτίες του?
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οκ, συμβαίνουν αυτά.OANNHSEA έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:24 Απολίτιστος αγροίκος Ταϋλανδός αστυνομικός σκοτώνει παιδί και γυναίκα (μαζί με μερικούς ακόμα - μαζί και παιδιά) και μετά αυτοκτονεί...
.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω με τα γραφομενα σου και δυστυχως.
Αυτα στα λεει ανθρωπος που ασχολειται με το αντικειμενο και πραγματικα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να δηλωσω την ιδιοτητα μου ειδικα μετα
απο αυτο.
Εγω και ο πατερας μου παντως ΠΟΤΕ δεν ανακατευτηκαμε στις προγαμιαιες σχεσεις που ειχε η αδερφη μου.
Βεβαια εμεις μενουμε κοντα στον Υμμητο δεν ειμαστε μακρια απο την Αθηνα και ο μακαριτης ο παππους μου και η γιαγια μου
ηταν πολλα χρονια στην Αθηνα αλλα εκει στην περιοχη που μενω γνωριζω δυο ατομα που ειναι πραγματικοι βασιβουζουκοι δυστυχως.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 14:58Οκ, συμβαίνουν αυτά.OANNHSEA έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:24 Απολίτιστος αγροίκος Ταϋλανδός αστυνομικός σκοτώνει παιδί και γυναίκα (μαζί με μερικούς ακόμα - μαζί και παιδιά) και μετά αυτοκτονεί...
.
Συμβαίνουν συνεχώς σε όλο τον κόσμο, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν κάτι που λέγεται ψυχολογικά προβλήματα και τα λύνουν με τον ίδιο τρόπο...
Όταν λοιπόν μία γυναίκα σκοτώνει τα παιδιά της (κυρίως για εκδίκηση προς τον πατέρα τους), είναι απολύτως λογικό ή είναι μία αμόρφωτη βρώμα του κερατά;
Το γεγονός όμως είναι ότι - και στο φόρουμ!!! - έχουμε μία αμόρφωτη μάζα η οποία δεν μπορεί να κατανοήσει το ψυχολογικό υπόβαθρο του ανθρώπου και της κοινωνίας. Για αυτό γράφει ότι μαλακία της έρθει για το κοινωνικό υπόβαθρο του δολοφόνου και αυτόχειρα.
Για να είμαστε μάλιστα πιο ακριβείς, ανά κοινωνία και εποχή, τα ψυχολογικά προβλήματα (υποβάθρου ή μη) ή γίνονται δεκτά ή απλά κανείς δεν μιλάει για αυτά ή γίνονται εκμεταλλεύσιμα και θεωρούνται βάσεις τις κοινωνίας!!! Το πιο πιθανό βέβαια είναι να αγνοούνται και οι υπόλοιποι να φτάνουν να λένε ότι μάλλον φταίει η κακιά στιγμή...
.
Bellum omnium contra omnes
Eίναι μεγάλη ανοησία να αποδίδεται στο επάγγελμα η εγκληματικότητα.
Ψυχωτικός μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Ψυχωτικός μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
plouf έγραψε: 07 Οκτ 2022, 17:57![]()
![]()
![]()
Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω με τα γραφομενα σου και δυστυχως.
Αυτα στα λεει ανθρωπος που ασχολειται με το αντικειμενο και πραγματικα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να δηλωσω την ιδιοτητα μου ειδικα μετα
απο αυτο.
Εγω και ο πατερας μου παντως ΠΟΤΕ δεν ανακατευτηκαμε στις προγαμιαιες σχεσεις που ειχε η αδερφη μου.
Βεβαια εμεις μενουμε κοντα στον Υμμητο δεν ειμαστε μακρια απο την Αθηνα και ο μακαριτης ο παππους μου και η γιαγια μου
ηταν πολλα χρονια στην Αθηνα αλλα εκει στην περιοχη που μενω γνωριζω δυο ατομα που ειναι πραγματικοι βασιβουζουκοι δυστυχως.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Εσύ πρέπει να βρεις επειγόντως γκόμενο.Juno έγραψε: 04 Οκτ 2022, 15:31Ένα σχόλιο γεμάτο φαντασιώσεις στην προσπάθειά σου να με μειώσεις.Πασιφάη έγραψε: 04 Οκτ 2022, 13:26Μπα; Τώρα ξαφνικά ''αγνοείς '' απλά τα σχόλιά μου;Juno έγραψε: 04 Οκτ 2022, 00:14
Τι ασχολείσαι μαζί μου, μωρή;
Αγνοώ τα σχόλια σου, δεν σου αρκεί. Πρέπει να βάλω ignor;
Όταν δεν σου κάνουν, βάζεις ''κανόνες''; Τι να μου κάνει; Το υβριστικό σχόλιο με πλήρη απουσία επιχειρημάτων; Μέχρι εκεί φτάνουν η νοημοσύνη σου και οι γνώσεις σου; Θα χάσει η Βενετιά βελόνι.![]()
Είσαι ρατσίστρια του κερατά και όλα τα βλέπεις υπό το πρίσμα της απίστευτης κομπλεξάρας σου. Όταν εγώ λέω πως όπου πας είσαι απλά τουρίστρια, κάτι ξέρω. Μέσα στο πεντάστερο και να σου ''στρώνουνε χαλιά'' , όσοι είναι για σένα υποδεέστεροι.
Δημοσιοϋπαλληλάρα που σε πληρώνουμε είσαι, αργόμισθη.
Χολή βγάζεις εδώ μέσα, δεν είσαι δα και κάτι σημαντικό για να ασχοληθώ περαιτέρω. Ίσως θα πρέπει να βρεις κάτι να σε χαλαρώσει. Ξες.![]()
Είσαι για λύπηση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Βρε γιατρουδάκι, γιατί να μην συνεχίσουμε τη συζήτηση εκεί που άρχισε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Οκτ 2022, 16:48Εσύ πρέπει να βρεις επειγόντως γκόμενο.Juno έγραψε: 04 Οκτ 2022, 15:31Ένα σχόλιο γεμάτο φαντασιώσεις στην προσπάθειά σου να με μειώσεις.Πασιφάη έγραψε: 04 Οκτ 2022, 13:26
Μπα; Τώρα ξαφνικά ''αγνοείς '' απλά τα σχόλιά μου;
Όταν δεν σου κάνουν, βάζεις ''κανόνες''; Τι να μου κάνει; Το υβριστικό σχόλιο με πλήρη απουσία επιχειρημάτων; Μέχρι εκεί φτάνουν η νοημοσύνη σου και οι γνώσεις σου; Θα χάσει η Βενετιά βελόνι.![]()
Είσαι ρατσίστρια του κερατά και όλα τα βλέπεις υπό το πρίσμα της απίστευτης κομπλεξάρας σου. Όταν εγώ λέω πως όπου πας είσαι απλά τουρίστρια, κάτι ξέρω. Μέσα στο πεντάστερο και να σου ''στρώνουνε χαλιά'' , όσοι είναι για σένα υποδεέστεροι.
Δημοσιοϋπαλληλάρα που σε πληρώνουμε είσαι, αργόμισθη.
Χολή βγάζεις εδώ μέσα, δεν είσαι δα και κάτι σημαντικό για να ασχοληθώ περαιτέρω. Ίσως θα πρέπει να βρεις κάτι να σε χαλαρώσει. Ξες.![]()
Είσαι για λύπηση.
Εδώ δηλαδή;
Επειδή σε εξευτέλισε ο συμπχωρουμίτης λίγο πιο κάτω από αυτό το σχόλιο;Juno έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:28Εγώ που δεν υπέδειξα συμπχορουμίτη ως πιθανό ένοχο για βιασμό ανηλίκου και μαστροπεία;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:14Είσαι άρρωστη.Juno έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:47
Δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου;
Τι είναι αυτή η φωτογραφία, έκανες κάτι για την πατρίδα ή κάτι που επισύρει μήνυση εάν το επιθυμεί η άλλη πλευρά; Ξεκαθάρισέ τα λίγο αυτά. Αν δυσκολεύεσαι, μπορεις να ζητήσεις και τη βοήθεια ειδικού.
Και εσύ τι είσαι;
Τι θα γίνει τώρα, θα ψάχνεις σχόλια στο προφίλ μου για να μου επιτεθείς σε όλα τα νήματα;
Get a life, βγες λίγο έξω να δεις ανθρώπους.
Έχεις αρχίσει να παρεκκλίνεις από την φυσιολογική συμπεριφορά.
Και, ναι, αυτό που έκανες σε εκείνο τη νήμα, εκτός από απίστευτη γαϊδουριά, ήταν και ποινικώς κολασιμο.
Επιτέλους, βρίζετε, προσβάλετε, αλλά υπάρχουν και όρια.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τι είναι ποινικώς κολάσιμο βρε ραδίκι;Juno έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:12
Έχεις αρχίσει να παρεκκλίνεις από την φυσιολογική συμπεριφορά.
Και, ναι, αυτό που έκανες σε εκείνο τη νήμα, εκτός από απίστευτη γαϊδουριά, ήταν και ποινικώς κολασιμο.
Επιτέλους, βρίζετε, προσβάλετε, αλλά υπάρχουν και όρια.
Εδώ απεκαλεσες τη δολοφονημένη κοπέλα, μια γυναίκα που εμφανίστηκε με το ονοματεπώνυμο της " νυμφίδιο ".
Καβάλα ως τη Γερμανία θα σε παει η οικογένεια της αν ασχοληθεί.
Κουνα το κεφάλι σου που θα μας πεις πως υπάρχουν όρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 105 Απαντήσεις
- 2393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 3 Απαντήσεις