Ο,τι έχει πεί ο Μπουμπούκος, έχει γίνει το αντίθετο.
Οπότε κρατήστε αυτό το πόστ μέχρι το χειμώνα, που θα υπάρξουν οι αλλαγές.
ΠΗ+ΞΕ ΨΕΥΤΗ! ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ FAKE NEWS !
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Ο,τι έχει πεί ο Μπουμπούκος, έχει γίνει το αντίθετο.
Οπότε κρατήστε αυτό το πόστ μέχρι το χειμώνα, που θα υπάρξουν οι αλλαγές.
ΠΗ+ΞΕ ΨΕΥΤΗ! ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ FAKE NEWS !
Να πάς να τα πείς στο Χατζηνικολάου, από 'κει ήρθε η είδηση.
Χατζηνικολάου = ΖΑΙΟΣ. Ακόμα δεν το κατάλαβες ρε μπούφο?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Unique έγραψε: 06 Οκτ 2022, 05:27
Δηλαδη τι θα παθει ο κοσμακης αν ψωνιζει 2 ωρες νωριτερα ? Προσαρμοστειτε γιατι θα εχετε ασχημα ξεμπερδεματα.
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να αλλάξω το ωράριό μου. Αν αλλάξουν το ωράριό τους τα υπόλοιπα καταστήματα, τόσο το καλύτερο για μένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 09:49
Έχει καύσωνα; Lockdown.
Ο καύσωνας είναι πραγματικά πολύ πιο legit λόγος ανησυχίας για την Αττική. Δε λέω ότι οι θερμοκρασίες του χειμώνα στην Αθήνα είναι ευχάριστες αλλά κάπου ωπα, δε θα πεθάνουμε από το κρύο. Αντίθετα, ένας γερός καύσωνας όπως του 1987 χωρίς τα κατάλληλα μέσα θα μπορούσε να φέρει χιλιάδες νεκρούς, όπως.το 1987
Το ξέρεις βέβαια ότι οι θάνατοι τον χειμώνα είναι πολύ περισσότεροι. Έτσι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Έχει καύσωνα; Lockdown.
Ο καύσωνας είναι πραγματικά πολύ πιο legit λόγος ανησυχίας για την Αττική. Δε λέω ότι οι θερμοκρασίες του χειμώνα στην Αθήνα είναι ευχάριστες αλλά κάπου ωπα, δε θα πεθάνουμε από το κρύο. Αντίθετα, ένας γερός καύσωνας όπως του 1987 χωρίς τα κατάλληλα μέσα θα μπορούσε να φέρει χιλιάδες νεκρούς, όπως.το 1987
Για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα τα περισσότερα συνοικιακά καταστήματα μικρομάγαζα και αυτοαπασχολουμενοι δουλεύουν σπαστό ωράριο και κλείνουν 2.30 ώρες.
Με το νέο ωράριο η θα δουλεύουν συνεχωμενα που σημαίνει μισή ώρα παραπάνω η δεν θα ανοίγουν το απόγευμα σπρώχνοντας τον κόσμο στις αλυσίδες.
Έχει καύσωνα; Lockdown.