!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έστειλα τη γονέα Α

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Έστειλα τη γονέα Α

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:28
klg έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:24
stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:16

Μπορει εσυ να εχεις στο μυαλο σου οτι ελευθερος χρονος για το παιδι=ιντερνετ.
Καποιοι γονεις ομως εχουμε την κακη συνηθεια να ασχολουμαστε με τα παιδια μας και να βρισκουμε πραγματα να κανουμε μαζι ή αν δεν μπορουμε καποια στιγμη,να τα ωθουμε να κανουν πραγματα εκτος ιντερνετ οπως παιξιμο στην γειτονια με αλλα παιδια.
Όχι μαν μου, εσείς έχετε στο μυαλό σας αυτό το πράγμα, γιατί γενικά είστε όλοι terminally online. Μπορείς να κάνεις όλα αυτά τα activities με το παιδί σου αν θες και φυσικά μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα το παιδί σου χωρίς να έχει impact στο χρόνο που περνάτε μαζί (εκτός βέβαια αν δεν μπορείς να οργανώσεις ένα απλό πρόγραμμα που αφορά τρεις ανθρώπους).

Το subject matter ήταν εάν τα παιδιά κουράζονται, όχι αν εσύ μπορείς να οργανώσεις το timeline σου για να περάσεις quality time με τα παιδιά σου.
Νταξ,οταν κανεις παιδια τα ξαναλεμε.
Έχω, για πάμε λοιπόν genius.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

klg έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:40
klg έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:24

Όχι μαν μου, εσείς έχετε στο μυαλό σας αυτό το πράγμα, γιατί γενικά είστε όλοι terminally online. Μπορείς να κάνεις όλα αυτά τα activities με το παιδί σου αν θες και φυσικά μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα το παιδί σου χωρίς να έχει impact στο χρόνο που περνάτε μαζί (εκτός βέβαια αν δεν μπορείς να οργανώσεις ένα απλό πρόγραμμα που αφορά τρεις ανθρώπους).

Το subject matter ήταν εάν τα παιδιά κουράζονται, όχι αν εσύ μπορείς να οργανώσεις το timeline σου για να περάσεις quality time με τα παιδιά σου.
Και δεν αλλαξαν σπιτι;
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:42
klg έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:40

Και δεν αλλαξαν σπιτι;
Έχεις να πεις κάτι, ή απλά θα γράφεις μαλακίες;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εγώ γενικά είμαι κατά των εξωσχολικών αλλά υπήρξε τόση κουραδοποίηση του μυαλού τους σε 2 χρόνια πανδημίας που πρέπει υποχρεωτικά να πηγαίνουν 1 πράγμα, όποιο να 'ναι. Το θέμα δεν είναι να περάσουν χρόνο μαζί μου αλλά να περάσουν χρόνο με συνομήλικους. Αγγλικά κάνουν ιδιαίτερο οπότε αναγκαστικά αυτό το εξωσχολικό πρέπει να είναι αθλητικό ή καλλιτεχνικό.

Το Τζούντο λοιπόν ειναι καλή φάση γιατί πηγαίνει ο κολλητός του και άλλα 2 παιδιά από την τάξη του και διάφοροι άλλοι που έχει πετύχει κατά καιρούς σε νηπιαγωγεία, κούνιες, πάρτι και τέτοια, είναι και μαζί με κοριτσάκια, είναι μια τάξη που έχει πολύ πλάκα.

Επίσης έχει μια κουλτούρα κι ένα φιλοσοφικό βάθος, δεν είναι αληταριό του δρόμου όπως το κικ μπόξινγκ (που παρεμπιπτόντως το κόψαμε γιατί μου ξαναζήτησαν λεφτά για τα οποία ούτε αυτοί είχαν κόψει απόδειξη, δεν είχαν καν κιτάπια οι προγλωσσικοί).
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:24 Μα δεν μιλαω για τα αγγλικα.
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι σε αυτη την ηλικια τα παιδια πρεπει να εχουν μαξιμουμ 2 δραστηριοτητες,αντε 3 αν βολευει ο χρονος χωρις να κλεβουμε απο τον ελευθερο χρονο τους.
Γιατι πανω απ'ολα ειναι ΠΑΙΔΙΑ!
Χρειαζονται ελευθερο χρονο για παιξουν με τους συνομηλικους τους και να ζησουν την παιδικη τους ηλικια.
Δεν είμαι ειδικός να πω πόσες δραστηριότητες και πόσο ελεύθερο χρόνο πρέπει να έχει ένα μικρό παιδί. Φαντάζομαι ότι οι ειδικοί μελετούν και ξέρουν καλύτερα.

Απλά να κάνω μια επισήμανση. Λέγεται πως σε μικρότερες ηλικίες υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης του εγκεφάλου που αργότερα τις χάνουμε. Όσοι ασχολούμαστε με την μουσική έχουμε ακούσει πως αυτά που μπορεί να μάθει ένα παιδί 4-7 ετών, δεν μπορεί να τα μάθει με την ίδια ευκολία στα 10-13 ή στα 14-17 του.

Δες εδώ:

Αν σε αυτό το παιδάκι δεν είχαν διδάξει μουσική οι γονείς του, σε πολύ μικρή ηλικία, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε χαθεί ένα μεγάλο ταλέντο. Υπό αυτή την έννοια το να ξεκινήσει το παιδί πολλές και διάφορες ασχολίες δοκιμαστικά σε πολύ μικρή ηλικία πριν φορτωθεί από το σχολείο, ώστε να διερευνηθούν πιθανές κλίσεις, δεν μοιάζει παράλογο.

ΥΓ. Τα επόμενα χρόνια θα βλέπεις όλο και περισσότερο τους νέους Ασιάτες (κυρίως Κινέζους, Κορεάτες, Γιαπωνέζους) να διακρίνονται σε διάφορους τομείς, καθώς η εκπαίδευσή τους είναι πολύ πιο συστηματική από πολύ μικρές ηλικίες. Συμβαίνει ήδη δηλαδή αλλά θα φανεί ακόμα πιο έντονα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:24
EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:17
stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:08

:smt023
Κορη ενος 1ου ξαδερφου αναγκαζονταν το παιδακι οταν ηταν 2α δημοτικου να πηγαινει σε αγγλικα,γαλλικα,βιολι,κολυμβητηριο!!! :fp: :fp: :fp:
Τα αγγλικά είναι απαραίτητα. Μετά βλέπω μουσική παιδεία, γυμναστική, και οκ δεύτερη ξένη γλώσσα θα μπορούσε να λείπει κιόλας αλλά έχει να κάνει κ με τις ώρες ανά βδομάδα. Πχ αν είναι μια φορά τη βδομάδα αντε 2 βαριά καμία ώρα κλαιν μαιν.
Μα δεν μιλαω για τα αγγλικα.
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι σε αυτη την ηλικια τα παιδια πρεπει να εχουν μαξιμουμ 2 δραστηριοτητες,αντε 3 αν βολευει ο χρονος χωρις να κλεβουμε απο τον ελευθερο χρονο τους.
Χρειαζονται ελευθερο χρονο για παιξουν με τους συνομηλικους τους και να ζησουν την παιδικη τους ηλικια.

Οχι να ειναι στην πιεση ολη την ωρα και στο τρεξιμο.
Γιατι καποια στιγμη αυτα θα βγουν και το παιδι θα ξεσπασει ασχημα με συνεπειες πιθανον και στην μελλοντικη του πορεια ως ενηλικας.
Μπράβο. :smt023 Η ανακαλυπτική μέθοδος ,μόνα τους θα αποκομίσουν παραστάσεις κι εμπειρίες .
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το φιλοσοφικό ερώτημα είναι τι είναι ο ελεύθερος χρόνος. Αν τον γεμίσεις δηλαδή με κάτι προγραμματισμένο αλλά ευχάριστο γίνεται αξιοποιημενος ελεύθερος χρόνος, ή παύει να είναι ελεύθερος;

Αν παίζουν στο δρόμο μπάλα είναι ελεύθερος αλλά αν πάνε για ποδόσφαιρο στο 5χ5 είναι μη ελεύθερος;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Το πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά κάνουν δραστηριότητες που δεν θέλουν
Και τρώνε άπειρες βαρετές ώρες σε μπαλέτο, βιολί, γερμανικά, πολεμικές τέχνες, που δεν έχουν επιλέξει
Και μαθαίνουν ότι εκτός από το σχολείο είναι βαρετές και οι δραστηριότητες

Καταστροφή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:34 Το φιλοσοφικό ερώτημα είναι τι είναι ο ελεύθερος χρόνος. Αν τον γεμίσεις δηλαδή με κάτι προγραμματισμένο αλλά ευχάριστο γίνεται αξιοποιημενος ελεύθερος χρόνος, ή παύει να είναι ελεύθερος;

Αν παίζουν στο δρόμο μπάλα είναι ελεύθερος αλλά αν πάνε για ποδόσφαιρο στο 5χ5 είναι μη ελεύθερος;
Αν πάνε σε ποδοσφαιρική ομάδα,ΟΧΙ δεν είναι ελεύθερος χρόνος.
Γιατί πολύ απλά τότε μπαίνει σε καλούπι.
Πότε θα πάει,τι θα κάνει,πώς θα το κάνει,πόση ώρα το κάνει.
Αν όμως παίζει μπάλα με τους φίλους του τότε είναι ελεύθερος χρόνος.
Γιατί το παιδικό μυαλό χρειάζεται και την "αναρχία" της αλάνας.
Φυσικά και ένα παιδί μπορεί να πάει σε ακαδημία ποδοσφαίρου αν το θέλει και είναι και καλό γιατί αθλείται και ξελαμπικαρει το μυαλό.
Το ελεύθερο παιχνίδι όμως είναι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Beria έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:39 Το πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά κάνουν δραστηριότητες που δεν θέλουν
Και τρώνε άπειρες βαρετές ώρες σε μπαλέτο, βιολί, γερμανικά, πολεμικές τέχνες, που δεν έχουν επιλέξει

Καταστροφή
Σωστή παρατήρηση αλλά συνήθως κάποιες από αυτές τους αρέσουν. Και σταδιακά εγκαταλείπονται οι άλλες και αφιερώνονται εκεί που πάνε καλά. Και ρωτάω πάλι. Έχεις ένα παιδάκι που έχει πολύ καλό σώμα για ρυθμική γυμναστική. Τι θα κάνεις; Θα περιμένεις να πάει στην εφηβεία και να στο ζητήσει μόνο του να ασχοληθεί; Τότε έχει χαθεί ήδη το τρένο αν όντως είχε ιδιαίτερο ταλέντο για κάτι τέτοιο.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:37
"Την απόδειξη;" της λέει η γονέας Α
"Μα φυσικά" λέει η ψωλιτσα, βγάζει ένα τεράστιο μπλοκ γράφει τα στοιχεία κόβει το δελτίο το δίνει κι έτσι πήραμε το παραστατικό με αύξοντα αριθμο

3
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ST48410 έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:30
stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:24 Μα δεν μιλαω για τα αγγλικα.
Δεν είμαι ειδικός να πω πόσες δραστηριότητες και πόσο ελεύθερο χρόνο πρέπει να έχει ένα μικρό παιδί. Φαντάζομαι ότι οι ειδικοί μελετούν και ξέρουν καλύτερα.

Απλά να κάνω μια επισήμανση. Λέγεται πως σε μικρότερες ηλικίες υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης του εγκεφάλου που αργότερα τις χάνουμε. Όσοι ασχολούμαστε με την μουσική έχουμε ακούσει πως αυτά που μπορεί να μάθει ένα παιδί 4-7 ετών, δεν μπορεί να τα μάθει με την ίδια ευκολία στα 10-13 ή στα 14-17 του.

Δες εδώ:

Αν σε αυτό το παιδάκι δεν είχαν διδάξει μουσική οι γονείς του, σε πολύ μικρή ηλικία, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε χαθεί ένα μεγάλο ταλέντο. Υπό αυτή την έννοια το να ξεκινήσει το παιδί πολλές και διάφορες ασχολίες δοκιμαστικά σε πολύ μικρή ηλικία πριν φορτωθεί από το σχολείο, ώστε να διερευνηθούν πιθανές κλίσεις, δεν μοιάζει παράλογο.

ΥΓ. Τα επόμενα χρόνια θα βλέπεις όλο και περισσότερο τους νέους Ασιάτες (κυρίως Κινέζους, Κορεάτες, Γιαπωνέζους) να διακρίνονται σε διάφορους τομείς, καθώς η εκπαίδευσή τους είναι πολύ πιο συστηματική από πολύ μικρές ηλικίες. Συμβαίνει ήδη δηλαδή αλλά θα φανεί ακόμα πιο έντονα.
Σαν τον φουκαρά τον Cole Lam που ξεκίνησε απ' τους πιεστικούς γονείς να παίζει σε σταθμούς και παίζει ακόμα σε σταθμούς και εκδηλώσεις;

Άβαταρ μέλους
ST48410

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:34 Το φιλοσοφικό ερώτημα είναι τι είναι ο ελεύθερος χρόνος.
Νομίζω ότι ως παιδί ελεύθερο χρόνο αντιλαμβανόμουν αυτόν που μπορούσα να κάνω εγώ ό,τι θέλω, όπως θέλω, χωρίς κανενός είδους πρόγραμμα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Στύγιος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:51 Σαν τον φουκαρά τον Cole Lam που ξεκίνησε απ' τους πιεστικούς γονείς να παίζει σε σταθμούς και παίζει ακόμα σε σταθμούς και εκδηλώσεις;
δεν ξέρω γιατί τον αποκαλείς φουκαρά. Το να κάνεις διεθνή καριέρα δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι μάλλον κάτι σπάνιο. Αλλά δεν χρειάζεται αυτό για να ζήσεις από την μουσική ή με την μουσική.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ξεκινώντας στα 15-20 έχεις μπροστά σου μια τεράστια ανηφόρα. Και αν είχες μεγάλο ταλέντο, τα χρόνια που έχασες, δεν αναπληρώνονται. Με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Beria έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:39 Το πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά κάνουν δραστηριότητες που δεν θέλουν

Καταστροφή
Σε ολη μας την ζωη αναγκαζομαστε να κανουμε πράγματα που δεν θελουμε. Απο τον τελευταίο υπάλληλο, ως τον βασιλια της Αγγλίας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”