!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έστειλα τη γονέα Α
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έστειλα τη γονέα Α
Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα πιτσιρίκια όταν δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι τραγουδάνε αυτόΣτύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
Και παίζουν Roblox. Στην καλύτερη.
Προτιμώ να καεί από τις πολλές δραστηριότητες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και στις πολεμικές τέχνες χρειάζονται τα καλά ανοίγματα.foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:56Όλες αυτές οι σχολές έχουν πολεμική τέχνη για τα αρσενικά Ελ και μαθήματα ανοίγματος ποδιών για τα θηλυκά.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:52δύο παντελώς άσχετα πράματα μεταξύ τους, που καμμιά φορά τα χώνουν στον ίδιο χώρο γιατί αυτό χάζευε τον τελευταίο μήνα στο γιουτούμπ η γκόμενα του ιδιοκτήτη και κάτι πρέπει να διδάξει κι αυτή
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συ είπας , χρειάζεται και μια ισορροπία . Όχι ό,τι δεν σπούδασαν ή δεν έγιναν οι γονείς να το κάνουν τα έρμα τα παιδάκια.Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2022, 20:09Τα πιτσιρίκια όταν δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι τραγουδάνε αυτόΣτύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνος του επιλέγει πού θα πάει. Δεν τον σπρώχνω.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 21:19Συ είπας , χρειάζεται και μια ισορροπία . Όχι ό,τι δεν σπούδασαν ή δεν έγιναν οι γονείς να το κάνουν τα έρμα τα παιδάκια.Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2022, 20:09Τα πιτσιρίκια όταν δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι τραγουδάνε αυτόΣτύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 19:58 Τα έχετε αποβλακώσει τα πιτσιρίκια με χίλιες δυο εξωσχολικές μαλακίες ,δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχουν απόδοση στο σχολείο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Τζούντο ,χορός ,πάλη ,γαλλικά, πιάνο, γυμναστήριο , φροντιστήριο κλπ κλπ
Έλεος κάπου .... Parents leave the kids alone θα λέγανε οι Pink Floyd σήμερα...
Έλεος κάπου .... Parents leave the kids alone θα λέγανε οι Pink Floyd σήμερα...
- EKPLIKTIKOS
Το θέμα Στυγιε είναι ότι άμα δεν το πας σε όλες αυτές τις μαλακιες σήμερα απλά θα κάθεται και θα παίζει με το ταμπλετ όλη μέρα.
Γονικός έλεγχος και περιορισμός στην ώρα χρήσης. Γω ,με επαρκή διάλογο, έχω βρει ένα modus vivendi. Να δούμε αν θα κρατήσει. Τους πήρα και ποδήλατα να κάνουν βόλτες και παίζουμε μπάσκετ , όσο κρατάν τα γέρικα γόνατα μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2022, 21:34 Το θέμα Στυγιε είναι ότι άμα δεν το πας σε όλες αυτές τις μαλακιες σήμερα απλά θα κάθεται και θα παίζει με το ταμπλετ όλη μέρα.
- Dwarven Blacksmith
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πρόλαβαν και του πέσανε και τα μαλλιά του Φόσι, μεχρι να γυρίσει σπίτι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Based meme-ing, αλλά δεν είπαμε ότι φος δεν έχει καν τα permissions για να κράξει το τσουλάκι;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Το πρόβλημα είναι ότι όπως και με άλλα ζητήματα δεν ξέρω τι πρέπει να πω που να μην είναι κράξιμο και τσακωμός γιατί ξέρω ότι ο άλλος θα έπρεπε να ξέρει πως είναι καθίκι.
Το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι που μου την είχε σπάσει η αδερφή μου με τα ανίψια μου, "πάω να συνενοηθώ να κόψει τις μαλακίες" "τι θα της πεις δηλαδή" "δε θέλω να σας βλέπω για δυο βδομάδες μπας και συνέλθω από τις φάτσες σας" "Ο-ΧΙ" και δώστου να μου τη σπάει ακόμα πιο πολύ και δως του να μη με αφήνει η άλλη, στο τέλος πήγα και είπα "δε θέλω να σας βλέπω για δυο βδομάδες μπας και συνέλθω από τις φάτσες σαςκαι να ξέρεις ότι δεν τσακωνόμαστε αλλά αν διανοηθείς να κάνεις κουβέντα στη (γονέα Α) τότε θα δεις τι σημαίνει αληθινός τσακωμός".
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, η απόδειξη δεν πρεπει να είναι θεωρημένη;
Μήπως ρουφιανέψω στην ΑΔΑΕ και βγάλω κανα λεφτό λύνοντας ταυτόχρονα και το πρόβλημα του Τζούντο.
Το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι που μου την είχε σπάσει η αδερφή μου με τα ανίψια μου, "πάω να συνενοηθώ να κόψει τις μαλακίες" "τι θα της πεις δηλαδή" "δε θέλω να σας βλέπω για δυο βδομάδες μπας και συνέλθω από τις φάτσες σας" "Ο-ΧΙ" και δώστου να μου τη σπάει ακόμα πιο πολύ και δως του να μη με αφήνει η άλλη, στο τέλος πήγα και είπα "δε θέλω να σας βλέπω για δυο βδομάδες μπας και συνέλθω από τις φάτσες σαςκαι να ξέρεις ότι δεν τσακωνόμαστε αλλά αν διανοηθείς να κάνεις κουβέντα στη (γονέα Α) τότε θα δεις τι σημαίνει αληθινός τσακωμός".
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, η απόδειξη δεν πρεπει να είναι θεωρημένη;
Μήπως ρουφιανέψω στην ΑΔΑΕ και βγάλω κανα λεφτό λύνοντας ταυτόχρονα και το πρόβλημα του Τζούντο.