https://www.tagesspiegel.de/politik/rt- ... 09979.html"Our hope is hunger": RT editor-in-chief names global food crisis as target
In the presence of President Putin, the journalist speaks about a cynical means of exerting pressure on her country. So the West will "be friendly to Russia again".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Υδράργυρος
Εσυ δεν εχεις μεγαλη διαφορα απο τον κρασναγια αρμιαtalaipwros έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:13Η μονη χωρα που εχει ριξει πυρηνικα ειναι οι ΗΠΑ. καλούνται οι πουτινιστες να απαιτησουν την αμεση υποχωρηση των πουτλερικων, αλλιως θα εχουμε πυρηνικό πολεμο.Υδράργυρος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:11Συνδρομο οδου νιοβης. Βλακωδως πιστευεις οτι η χειροβομβιδα ειναι ψευτικηZelda έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:06 Απο τη στιγμη που ο Πουτιν απειλει με πυρηνικο πολεμο, το σωστο ειναι να του δωσουμε οτι ζητησει
Βλακωδως πιστευεις οτι η αμερικανικη χειροβομβιδα ειναι ψευτικη
-
Η φωνή της Αληθειας
Φαίνεται το δόλωμα τσίμπησε πολύ καλάsharp έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:31Δεν καταλαβαίνω, δεν έχει πουθενά στρατό; Υποτίθεται ότι τσίμπησε το δόλωμα και άδειασε το βόρειο μέρος για να προφυλάξει το νότιο.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:26Αυτό πιθανόν να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη πανωλεθρία από το Λιμαν. Λέγεται ότι υπάρχουν 20 χιλιάδες ρώσοι στρατιώτες (επίλεκτοι κιόλας) στην Χερσώνα… άμα περικυκλωθούν (που για εκεί πάει), πως θα υποχωρήσουν; Ο μόνος τρόπος να περάσουν απέναντι είναι αφήνοντας πίσω όλο τον εξοπλισμό και περνώντας με τα πόδια πάνω από την μισοκατεστραμένη γέφυρα. Θα τους θερίσουν μαζικά οι ουκρανοί… θα δοκιμάσουν να περάσουν κολυμπώντας 3 χμ κρύο ποτάμι;Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2022, 17:19 Σήμερα στον νότο στην περιφέρεια της Χερσώνας οι Ρώσοι έχασαν μέχρι στιγμής τις Davydiv Brid, Starosillya, Velyka Oleksandrivka, Novopetrivka, Veremiivka, Kostryka, Chereshneve και Novomykolaivka
Σίγουρα πρόκειται για κάποιο νέο σχέδιο του φασίστα πουτλερ.
Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα λάθη είναι λόγω «πείσματος» του Πούτιν. Πάει να το παίξει στρατηγός όπως το πήγε και ο Χίτλερ, άλλα ο αντίπαλος εκτός από πιο ευέλικτος είναι και πιο έξυπνος ως στιγμής.
Mια χαρά είναι το SU-27. Ήταν και υποψήφιο κάποτε για τη δική μας Π.Α και είχε δοκιμαστεί στην Ελλάδα με πολλούς επαίνους μετά από έλληνες χειριστές.sharp έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:53 Αχ... σάς έχει φάει η αριστερίλα ρε γμτ... Δεν υπάρχουν ρωσικά ισάξια. Πάντα ανώτερα ήσαν τα προϊόντα της Δύσης. Διαφορετικά θα είχαν επικρατήσει οι Σοβιετικοί και οι Ρώσοι. Πρώτα εμπορικά και μετά στρατιωτικά.
Oι Ουκρανοί μια και είχαν εργοστάσιο και τεχνογνωσία τα συντηρούσαν και τα αναβάθμιζαν άψογα και μάλιστα πρέπει να είχαν και επιτυχίες έναντι αντίστοιχων ρωσικών SU-27 , SU-30.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 04 Οκτ 2022, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Του πότε είναι αυτή η εφημερίδα;sharp έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:04https://www.tagesspiegel.de/politik/rt- ... 09979.html"Our hope is hunger": RT editor-in-chief names global food crisis as target
In the presence of President Putin, the journalist speaks about a cynical means of exerting pressure on her country. So the West will "be friendly to Russia again".
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πρόσεχε πως μιλάς για τον δεύτερο ισχυρότερο στρατό στον κόσμο... εεε στην Ουκρανία εννοούσαΣενέκας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:36ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:36Ε, τότε γιατί δεν τους καλύπτει η ρωσσική αεροπορία με τα τελευταίας γενιάς υπερσύγχρονα αεροσκαφφφφμμμμμμμφφφχχχμπουα δαχαχαχαχαχαχαχαΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:26
Αυτό πιθανόν να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη πανωλεθρία από το Λιμαν. Λέγεται ότι υπάρχουν 20 χιλιάδες ρώσοι στρατιώτες (επίλεκτοι κιόλας) στην Χερσώνα… άμα περικυκλωθούν (που για εκεί πάει), πως θα υποχωρήσουν; Ο μόνος τρόπος να περάσουν απέναντι είναι αφήνοντας πίσω όλο τον εξοπλισμό και περνώντας με τα πόδια πάνω από την μισοκατεστραμένη γέφυρα. Θα τους θερίσουν μαζικά οι ουκρανοί… θα δοκιμάσουν να περάσουν κολυμπώντας 3 χμ κρύο ποτάμι;![]()
![]()
![]()
![]()
Πάτα το λινκ ντεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:08Του πότε είναι αυτή η εφημερίδα;sharp έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:04Σενέκας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:32
Τι είναι αυτή? Αυτή είναι η αρχι-προπαγανδίστρια του Πούτιν, διευθύντρια του Russia Today. Αυτό το τσόκαρο είναι ο Γκέμπελς του μποτοξάκια...https://www.tagesspiegel.de/politik/rt- ... 09979.html"Our hope is hunger": RT editor-in-chief names global food crisis as target
21.06.2022, 13:18 Uhr
- Υδράργυρος
Αυτο θα μπορουσε να ηταν κομματι ενος σχεδιου ειρηνευσης. Η ουκρανια που θα αυμφωνησει σε κατι ειναι ελευθερη να παει οπου θελειΔημοκράτης έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:26 Ουκρανία: Παρέλαβε το ΝΑΤΟ το αίτημα ένταξης του Κιέβου – Υπάρχει διαδικασία «ταχείας ένταξης»;
https://www.in.gr/2022/10/04/world/oukr ... -entaksis/
Καλώς να ορίσουν οι φίλοι Ουκρανοί
Όχι βέβαια! Δεν έχει πουθενά αξιόμαχο στρατό πια στα μέτωπα. Για πιο λόγο νομιζεις ότι επιστρατεύει 50χρονους εργάτες και μειωνοτικους?Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:05Φαίνεται το δόλωμα τσίμπησε πολύ καλάsharp έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:31Δεν καταλαβαίνω, δεν έχει πουθενά στρατό; Υποτίθεται ότι τσίμπησε το δόλωμα και άδειασε το βόρειο μέρος για να προφυλάξει το νότιο.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:26
Αυτό πιθανόν να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη πανωλεθρία από το Λιμαν. Λέγεται ότι υπάρχουν 20 χιλιάδες ρώσοι στρατιώτες (επίλεκτοι κιόλας) στην Χερσώνα… άμα περικυκλωθούν (που για εκεί πάει), πως θα υποχωρήσουν; Ο μόνος τρόπος να περάσουν απέναντι είναι αφήνοντας πίσω όλο τον εξοπλισμό και περνώντας με τα πόδια πάνω από την μισοκατεστραμένη γέφυρα. Θα τους θερίσουν μαζικά οι ουκρανοί… θα δοκιμάσουν να περάσουν κολυμπώντας 3 χμ κρύο ποτάμι;… μαζεύτηκαν όλοι στην δυτική μεριά του ποταμού. Εξαιρετική κίνηση μεν άμα έχεις εξοπλισμό να υποστηρίξεις τόσο στρατό, καταστροφική κίνηση δε άμα ο αντίπαλος σου καταστρέψει την γραμμή ανεφοδιασμού και σε εγκλωβίσει
. Για τους ουκρανούς, το καλύτερο σενάριο είναι 20 χιλιάδες εγκλωβισμένοι ρώσοι αντί για 5 χιλιάδες. Θα τους θερίσουν. Αναμένω με ανυπομονησία δηλώσεις Πεσκοφ, Ζαχαρένιας, Καντίροφ κτλ!
Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα λάθη είναι λόγω «πείσματος» του Πούτιν. Πάει να το παίξει στρατηγός όπως το πήγε και ο Χίτλερ, άλλα ο αντίπαλος εκτός από πιο ευέλικτος είναι και πιο έξυπνος ως στιγμής.
- Υδράργυρος
Σημερα εριξε πυραυλο η βορεια κορεα πανω απο την ιαπωνια. Οχι ρε ψευτικη ειναι η χειροβομβιδα. Μπλοφαρει
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:05
Φαίνεται το δόλωμα τσίμπησε πολύ καλά… μαζεύτηκαν όλοι στην δυτική μεριά του ποταμού. Εξαιρετική κίνηση μεν άμα έχεις εξοπλισμό να υποστηρίξεις τόσο στρατό, καταστροφική κίνηση δε άμα ο αντίπαλος σου καταστρέψει την γραμμή ανεφοδιασμού και σε εγκλωβίσει
. Για τους ουκρανούς, το καλύτερο σενάριο είναι 20 χιλιάδες εγκλωβισμένοι ρώσοι αντί για 5 χιλιάδες. Θα τους θερίσουν. Αναμένω με ανυπομονησία δηλώσεις Πεσκοφ, Ζαχαρένιας, Καντίροφ κτλ!
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Εξήγησα επαρκώς νομίζω περί τίνος, δεν έχω κάτι προσωπικά με εσένα ούτε και με κανέναν άλλον, στην απαξίωση και τα ταμπελιάσματα αναφέρθηκα, η κομματοσκυλίαση είναι άλλο διακριτό θέμα το οποίο όμως θεωρώ ότι συνδέεται, επίσης έχω αναφέρει τι έχω ψηφίσει και πραγματικά δεν βλέπω που κολλάει αυτό και γιατί το ρώτησες προηγουμένως, λες και δεν κάνω παρέα - συζητήσεις με ανθρώπους που ψηφίσανε νουδού ή ότι. Άλλο ψηφίζω το χ κόμμα άλλο είμαι κομματόσκυλο του χ κόμματός (και αυτό ακόμη έχει διαβαθμίσεις).Πρετεντέρης έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:23Ρε συ, επικονωνεις με το περιβαλλον; Ποτε σου επιτεθηκα εγώ;sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2022, 21:09Δεν προσβάλεις εμένα, τον εαυτό σου προσβάλεις με τα προσβλητικά ταμπελιάσματα και σίγουρα δεν προωθείς τον υγιή διάλογο.Πρετεντέρης έγραψε: 04 Οκτ 2022, 20:56
Στην πρώτη παράγραφο θα συμφωνησω απολυτα.
Μετά, σε επιασε η συνηθισμενη σου μαλακία. Αντιπαρέρχομαι το υβρεολόγιο που το επιστρέφω στα μουτρα σου. Για ποιο διχασμό μιλάς, οταν η συντριπτική πλειοψηφία ειναι υπερ των Ουκρανών;
Και γιατι ειμαι κομματοσκυλο; Επειδή στη λογική σου του ισαποστακια, παιρνω θεση; Εγω εκτιθεμαι και ασκησα κριτικη στην κυβερνηση για τις περσινές πυρκαγιές και για τη δισθεσιμοτητα των ανεμβολιατων γιατρών. Αλήθεια, εσυ τι ψηφισες; Τολμάς να εκτεθεις;
Σε προσέβαλα σε κάτι και πρέπει να με βάλεις στη θέση μου; Ποιος εισαι ρε μπαρμπα; Ποιος νομίζεις οτι εισαι;
Εδω,γελοιε τυπε, πλακωθηκες με τον nowhere που με εχει στο ιγκνορ. Αλλά ξεχασα, εισαι ο ιππότης της δικαιοσύνης και της τιμιοτητας, που κυνηγας φανταστικούς έμμισθους για να σωσεις το φορουμ.![]()
Εχεις θυμο μεσ σου. Ψαξε να βρεις τι σου φταιει. Θα βοηθουσε να εκσνες λιγο σξ με καποινάλο και οχι με τον εαυτο σου για αρχη.
,
Όσον αφορά την κομματοσκυλίαση και τον οπαδισμό άστο φίλε, αν και οκ σου αναγνωρίζω αυτά που ανέφερες και γι' αυτό κάνω και διάλογο μαζί σου.
Τον πουθενά ποιος τον γαμάει ρε φίλε, πετάγεται σαν την πούτσα και που και πω τρώει και κανένα πουτσοσκάμπιλο, κακώς; κακώς. Καλώς; καλώς.
Από την αρχή της φάσης δεν επιτέθηκα σε κανέναν χρήστη αλλά προσπάθησα να μεταφέρω κάποιες πληροφορίες προς συζήτησιν και δέχθηκα εγώ επιθέσεις και κυρίως στρέβλωση του λόγου μου και των προθέσεων μου (ότι πιο πούστικο υπάρχει στον δημόσιο διάλογο) , ε δε θα σας κάνω και τη χάρη, δεν σας χρωστάω κιόλα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, θα τον ρωτήσω κι άμα θέλει...
![]()
Στο ξαναλέω, δεν έχω κανένα πρόβλημά μαζί σου (και με κανέναν άλλο χρήστη), έχω όμως με ορισμένες συμπεριφορές που εντοπίζω οι οποίες είναι κατά βάσιν κακόβουλες και αποσκοπούν στην σύγχυση, στη διχόνοια και την δημιουργία ανούσιων εντάσεων. Με εσένα λέμε και καμμιά δημιουργική μαλακιούλα που και πω και γενικά "περνάμε ωραία" σε φάσεις όσον αφορά τις συζητήσεις που κάνουμε δω χάμου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ακούσαμε, το πρωί. Και, τι πρέπει να κάνουμε; Εσύ χαίρεσαι που μπορεί και άλλος να καταστρέψει την Αμερική (όχι ακόμη, δεν έκανε μεν ρεκόρ, αλλά έσκασε στη θάλασσα);Υδράργυρος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:14 Σημερα εριξε πυραυλο η βορεια κορεα πανω απο την ιαπωνια. Οχι ρε ψευτικη ειναι η χειροβομβιδα. Μπλοφαρει
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
https://www.newsbreak.gr/kosmos/381813/ ... riki-vasi/Υδράργυρος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:14 Σημερα εριξε πυραυλο η βορεια κορεα πανω απο την ιαπωνια. Οχι ρε ψευτικη ειναι η χειροβομβιδα. Μπλοφαρει
Παμε για παγκοσμιο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Η φωνή της Αληθειας
Στην Χερσώνα μπήκαν οι ρώσοι από τον Μάρτιο, δεν την παρέδωσαν οι ουκρανοί οικιοθελώςΣτρακαστρουκας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:15Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 22:05
Φαίνεται το δόλωμα τσίμπησε πολύ καλά… μαζεύτηκαν όλοι στην δυτική μεριά του ποταμού. Εξαιρετική κίνηση μεν άμα έχεις εξοπλισμό να υποστηρίξεις τόσο στρατό, καταστροφική κίνηση δε άμα ο αντίπαλος σου καταστρέψει την γραμμή ανεφοδιασμού και σε εγκλωβίσει
Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα λάθη είναι λόγω «πείσματος» του Πούτιν. Πάει να το παίξει στρατηγός όπως το πήγε και ο Χίτλερ, άλλα ο αντίπαλος εκτός από πιο ευέλικτος είναι και πιο έξυπνος ως στιγμής.Πανεξυπνη κινηση να παραδωσεις μια πολη 400.000 κατοικων στον εθχρο για να τον παγιδευσεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις