ρε ναυτακο αν σου πω τι προσφερε ο λιαντινης τι θα μας ελεγες; πες κατι για να μπορεσω και εγω με την σειρα μου να το πω
σε καποιον που με ρωτησε
ρε ναυτακο αν σου πω τι προσφερε ο λιαντινης τι θα μας ελεγες; πες κατι για να μπορεσω και εγω με την σειρα μου να το πω
Γιατί δεν πρόκειται να διαβάσεις;...neon imposter έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:00Ναι αλλά είναι μεγάλο ποσοστό των δικών μου γνωριμιών ok - οι οποίες βεβαίως βαίνουν διαρκώς μειούμενεςΕρμής έγραψε: 04 Οκτ 2022, 10:56 Καταλαβαίνεις πως αυτές που αναφέρεις είναι πολύ μικρό ποσοστό επι του συνόλου, έτσι δεν ειναι;
Και επισημαίνω πως πρόκειται για ετερόκλητο πλήθος, δλδ είναι εντυπωσιακό
Επίσης, η περιέργειά μου γίνεται μεγαλύτερη επειδή δεν έχω διαβάσει Λιαντίνη - και, κυρίως, επειδή δεν πρόκειται να διαβάσω
Εξαρτάται από το τι προσδοκάς και τι στο τέλος θα εισπράξεις...nemo έγραψε: 04 Οκτ 2022, 15:21ρε ναυτακο αν σου πω τι προσφερε ο λιαντινης τι θα μας ελεγες; πες κατι για να μπορεσω και εγω με την σειρα μου να το πω
σε καποιον που με ρωτησε
Ένας παράξενος μεταφράζεται μόνο από έναν όμοιο και σίγουρα πολλοί τον διάβασαν αλλά απευθυνόταν σε λίγους ...στους ομοίους...φιλοσοφική σκέψη...χμμμBazoomba έγραψε: 04 Οκτ 2022, 14:40Το ζουμι το νοθευε με ανοησιες ασυνδετες με τα βαθη που προσπαθουσε να προσεγγισει.
Δεν ήταν αρλουμπολογος
Εάν κατάφερνες να ξεφύγεις από την πόζα, είχε ζουμί.
Αλλά η πόζα ήταν αβάσταχτη
Δεν προσεθεσε δα και τιποτα στην φιλοσοφικη σκεψη...Ουτε υφολογικα, ουτε σε θεμα ουσιας.
Και ο Κονδυλης πανω στην σκεψη του Σπενγκλερ βασιστηκε, αλλα μπορουσε να παινευτει οτι την λειανε και την εφερε (σχεδον ) στα μετρα του ακαδημαισμου.
Σιγουρα παραξενη φιγουρα, και πολυ διαβασμενος.
Αν ήταν ποιητής θα ήταν ο Φανφάρας.neon imposter έγραψε: 04 Οκτ 2022, 14:39Δεν είχα δει τη συζήτησηGherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2022, 14:37Από τα βίντεο του φαίνεται παρλαπίπας ολκής και αερολόγος.
Τον έχουμε συζητήσει κι άλλη φορά εδώ μέσα.
Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:22Αυτό με τον Λιαντίνη και γυναίκες δεν ισχύει. Εγώ δεν ξέρω καμία που να τον ξέρει και εγώ το όνομα στο φόρουμ το έμαθα.neon imposter έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:02ΛολΑσέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 10:59 δεν εχω γνωρισει γυναικα που να ξερει ποιος ειναι ο λιαντινης.
ευτυχως, μαλλον.
Ας γινόταν με τον Κονδύλη αυτό ρε παιδί μου, που ήταν και μέγεθος
Αντίθετα, φοβάμαι ότι με τον Κονδύλη και άντρες έχουμε χοντρό πρόβλημα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
sys3xJuno έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:14Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:22Αυτό με τον Λιαντίνη και γυναίκες δεν ισχύει. Εγώ δεν ξέρω καμία που να τον ξέρει και εγώ το όνομα στο φόρουμ το έμαθα.neon imposter έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:02
Λολ
Αντίθετα, φοβάμαι ότι με τον Κονδύλη και άντρες έχουμε χοντρό πρόβλημα.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΩχBazoomba έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:22sys3xJuno έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:14Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:22
Αυτό με τον Λιαντίνη και γυναίκες δεν ισχύει. Εγώ δεν ξέρω καμία που να τον ξέρει και εγώ το όνομα στο φόρουμ το έμαθα.
![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εγώ το κατάλαβα (οκ οκ, από την αρχή το κατάλαβα, απλά τότες το σιγούρεψα) όταν τον ρώτησα αν θέλει να μοιραστούμε τα μέσα παραγωγής μας.Bazoomba έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:22sys3xJuno έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:14Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:22
Αυτό με τον Λιαντίνη και γυναίκες δεν ισχύει. Εγώ δεν ξέρω καμία που να τον ξέρει και εγώ το όνομα στο φόρουμ το έμαθα.
![]()
Τσέκαρε ^^^
Επειδή έχω πει ότι έχω κάνει πολλούς γάμους εσύ πιστεύεις ότι παντρευόμουν όποιαν με πήγαινε σε διάλεξη;sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2022, 14:43Τι την έκανες την φοιτήτρια μετά;Beria έγραψε: 04 Οκτ 2022, 12:37Ο ναρκισσιστης δεν σημαίνει ότι είναι κατ' ανάγκη καβαλημένος, μιας και ο καβαλημένος έχει και μια έννοια απαξιας.
Απλώς είχες την αίσθηση ότι όλο το αμφιθέατρο -και όλος ο κόσμος - ήταν ένας πελώριος καθρέφτης που αντανακλούσε το θεωρατο εγώ του.
υγ. Φοιτήτρια φιλοσοφικής με έσυρε σε μάθημα του. Από τις μαγεμένες
Μη με πεις ότι την νυμφεύτηκες μόνον ε.
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
το επιμετρο του για ελ-τουρκ πολεμο ΟΦΕΙΛΕΙ να ειναι υποχρεωτικο αναγνωσμα καθε χρονια σχολικης φοιτησης απο Α γυμνασιου μεχρι Γ λυκειου. Θα γινει οπωσδηποτε μετα την επερχομενη ηττα αλλα αν ειχε γινει προ 30ετιας ισως ηταν αλλιως τα πραματα σημεραBazoomba έγραψε: 04 Οκτ 2022, 14:40Το ζουμι το νοθευε με ανοησιες ασυνδετες με τα βαθη που προσπαθουσε να προσεγγισει.
Δεν ήταν αρλουμπολογος
Εάν κατάφερνες να ξεφύγεις από την πόζα, είχε ζουμί.
Αλλά η πόζα ήταν αβάσταχτη
Δεν προσεθεσε δα και τιποτα στην φιλοσοφικη σκεψη...Ουτε υφολογικα, ουτε σε θεμα ουσιας.
Και ο Κονδυλης πανω στην σκεψη του Σπενγκλερ βασιστηκε, αλλα μπορουσε να παινευτει οτι την λειανε και την εφερε (σχεδον ) στα μετρα του ακαδημαισμου.
Σιγουρα παραξενη φιγουρα, και πολυ διαβασμενος.
Plot twist, ο νηματοθέτης είναι ο Λιαντίνης και διαφημίζει τον εαυτό του στο αντρικό κοινό του φόρουμ (πάρε τα βιβλία μου και θα ρίχνεις τις γυναίκες αριστερά και δεξιά) ενώ παράλληλα ιντριγκάρει το γυναικείο κοινό μπας και τον βρέξει ο ίδιος.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:22Αυτό με τον Λιαντίνη και γυναίκες δεν ισχύει. Εγώ δεν ξέρω καμία που να τον ξέρει και εγώ το όνομα στο φόρουμ το έμαθα.neon imposter έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:02ΛολΑσέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 10:59 δεν εχω γνωρισει γυναικα που να ξερει ποιος ειναι ο λιαντινης.
ευτυχως, μαλλον.
Δλδ δεν αυτοκτόνησε όπως λένε κάποιοι;GoBzi έγραψε: 04 Οκτ 2022, 17:14Plot twist, ο νηματοθέτης είναι ο Λιαντίνης και διαφημίζει τον εαυτό του στο αντρικό κοινό του φόρουμ (πάρε τα βιβλία μου και θα ρίχνεις τις γυναίκες αριστερά και δεξιά) ενώ παράλληλα ιντριγκάρει το γυναικείο κοινό μπας και τον βρέξει ο ίδιος.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:22Αυτό με τον Λιαντίνη και γυναίκες δεν ισχύει. Εγώ δεν ξέρω καμία που να τον ξέρει και εγώ το όνομα στο φόρουμ το έμαθα.neon imposter έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:02
Λολ
Ας γινόταν με τον Κονδύλη αυτό ρε παιδί μου, που ήταν και μέγεθος![]()
Όχι βέβαια!Beria έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:56Επειδή έχω πει ότι έχω κάνει πολλούς γάμους εσύ πιστεύεις ότι παντρευόμουν όποιαν με πήγαινε σε διάλεξη;sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2022, 14:43Τι την έκανες την φοιτήτρια μετά;Beria έγραψε: 04 Οκτ 2022, 12:37
Ο ναρκισσιστης δεν σημαίνει ότι είναι κατ' ανάγκη καβαλημένος, μιας και ο καβαλημένος έχει και μια έννοια απαξιας.
Απλώς είχες την αίσθηση ότι όλο το αμφιθέατρο -και όλος ο κόσμος - ήταν ένας πελώριος καθρέφτης που αντανακλούσε το θεωρατο εγώ του.
υγ. Φοιτήτρια φιλοσοφικής με έσυρε σε μάθημα του. Από τις μαγεμένες
Μη με πεις ότι την νυμφεύτηκες μόνον ε.
![]()
![]()