Yeap. Ο παππούς ξέρει ιστορία.George_V έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:09 Δειτε αυτο το βιντεο. Ειναι μια συρραφη σκηνων απο την σειρα "The Pillars of the Earth" του Κεν Φολλετ το οποιο διαδραματιζεται στην Αγγλια του 12ου αιωνα την εποχη της Αναρχίας. Υπαρχει και σε βιβλιο που ειναι καλυτερο.
Στην συρραφη αυτη των σκηνων βλεπουμε την Αλισον Πιλ στο ρόλο της Πριγκιπισας Ματιλντα κορης του Βασιλια Ερρίκου Α' και τον εμφυλιο που ακολουθησε εναντια στον ξαδελφο της Στεφανο ντυ Μπλουα για το Στέμμα της Αγγλιας μετα το θανατο του Ερρικου.
Δειτε πως ο ιστορικος χαρακτηρας της Ματίλντα (η αλλιως Μωντ) εχει επηρεασει τη δημιουργια του χαρακτηρα της Ραενυρα απο τον Μαρτιν μιας και αυτη ηταν η αρχικη εμπνευση για το Dance of the Dragons το οποιο χτιστηκε πανω σε αυτο αλλα ειναι εντελως διαφορετικο.
Bλεποντας το βιντεο (το οποιο ειναι μια σχετικα αρτια αναπαράσταση της ιστορικης Ματιλντα) ειμαι σιγουρος οτι θα αναγνωρισετε την Ραενυρα σε πολλα σημεια του χαρακτηρα της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σε ορισμενα σημεια οι συμπεριφορες τους ειναι καθρεφτης.Gherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:50Yeap. Ο παππούς ξέρει ιστορία.George_V έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:09 Δειτε αυτο το βιντεο. Ειναι μια συρραφη σκηνων απο την σειρα "The Pillars of the Earth" του Κεν Φολλετ το οποιο διαδραματιζεται στην Αγγλια του 12ου αιωνα την εποχη της Αναρχίας. Υπαρχει και σε βιβλιο που ειναι καλυτερο.
Στην συρραφη αυτη των σκηνων βλεπουμε την Αλισον Πιλ στο ρόλο της Πριγκιπισας Ματιλντα κορης του Βασιλια Ερρίκου Α' και τον εμφυλιο που ακολουθησε εναντια στον ξαδελφο της Στεφανο ντυ Μπλουα για το Στέμμα της Αγγλιας μετα το θανατο του Ερρικου.
Δειτε πως ο ιστορικος χαρακτηρας της Ματίλντα (η αλλιως Μωντ) εχει επηρεασει τη δημιουργια του χαρακτηρα της Ραενυρα απο τον Μαρτιν μιας και αυτη ηταν η αρχικη εμπνευση για το Dance of the Dragons το οποιο χτιστηκε πανω σε αυτο αλλα ειναι εντελως διαφορετικο.
Bλεποντας το βιντεο (το οποιο ειναι μια σχετικα αρτια αναπαράσταση της ιστορικης Ματιλντα) ειμαι σιγουρος οτι θα αναγνωρισετε την Ραενυρα σε πολλα σημεια του χαρακτηρα της.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Προδότες, αμοραλιστές, παρτάκιδες. Στο ίδιο επεισόδιο ακρωτηριάστε ένα αθώο παιδί και σκοτώσατε έναν αθώο σερβιτόρο για να παρθει ο θείος με την ανιψιά και να μπορέσουν οι Γκέι να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους στην Ίμπιζα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γώ λέω πως ήταν valyrian steel.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:42 Το ξυλίκι μεταξύ των παιδιών ήταν απο τις πιο νατουραλιστικές σκηνές που έχω δει ποτέ στην tv/κινηματογράφο. Πολύ γραφικό ξύλο, μου θύμισε τα παιδικά μου...δε βγάλαμε μαχαίρι ποτέ, αλλά κατα τα άλλα, ήταν το ίδιο![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και πού ξέρεις εσύ πως ήταν αθώος ο σερβιτόρος;Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:52Προδότες, αμοραλιστές, παρτάκιδες. Στο ίδιο επεισόδιο ακρωτηριάστε ένα αθώο παιδί και σκοτώσατε έναν αθώο σερβιτόρο για να παρθει ο θείος με την ανιψιά και να μπορέσουν οι Γκέι να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους στην Ίμπιζα![]()
Ο γκεης θα μπορούσε να μην δεχτεί αλλά δεν το έκανε. Προτίμησε να κλεφτεί με τον έρωτά του τον αγιάτρευτο. Εν τω μεταξύ, οι γονείς του τον κλαίνε και πενθούν.
- George_V
Τουλαχιστον πηραμε το Battleship Yamato sorry λαθος τη Vhagar για αποζημιωση του απωλεσθεντος οφθαλμου.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:52Προδότες, αμοραλιστές, παρτάκιδες. Στο ίδιο επεισόδιο ακρωτηριάστε ένα αθώο παιδί και σκοτώσατε έναν αθώο σερβιτόρο για να παρθει ο θείος με την ανιψιά και να μπορέσουν οι Γκέι να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους στην Ίμπιζα![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δε σε συγκίνησε η ερμηνεία στο χωλ? Πραγματικά θύμισε μανάδες να τσακώνονται στην παιδική χαρά, αλλά είχε μια τόσο βασιλική αύρα. Η συγχυσμένη μάνα πολύ με τάραξεGherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:52Γώ λέω πως ήταν valyrian steel.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:42 Το ξυλίκι μεταξύ των παιδιών ήταν απο τις πιο νατουραλιστικές σκηνές που έχω δει ποτέ στην tv/κινηματογράφο. Πολύ γραφικό ξύλο, μου θύμισε τα παιδικά μου...δε βγάλαμε μαχαίρι ποτέ, αλλά κατα τα άλλα, ήταν το ίδιο![]()
- George_V
Δεν νομιζω να λενε πολλοι οχι στον Ντειμον.Gherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:54Και πού ξέρεις εσύ πως ήταν αθώος ο σερβιτόρος;Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:52Προδότες, αμοραλιστές, παρτάκιδες. Στο ίδιο επεισόδιο ακρωτηριάστε ένα αθώο παιδί και σκοτώσατε έναν αθώο σερβιτόρο για να παρθει ο θείος με την ανιψιά και να μπορέσουν οι Γκέι να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους στην Ίμπιζα![]()
Ο γκεης θα μπορούσε να μην δεχτεί αλλά δεν το έκανε. Προτίμησε να κλεφτεί με τον έρωτά του τον αγιάτρευτο.
Θα ηταν loose end και ο Ντειμον δεν αφηνει κατι τετοια να περνανε ετσι απλα. Ηθελε δεν ηθελε εγινε μερος του σχεδιου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στη φάση που έφαγε άκυρο από τον Σερ Κόουλ, απίστευτο. Δεν έχω δει τέτοια φάση στο πάρκο.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:55Δε σε συγκίνησε η ερμηνεία στο χωλ? Πραγματικά θύμισε μανάδες να τσακώνονται στην παιδική χαρά, αλλά είχε μια τόσο βασιλική αύρα. Η συγχυσμένη μάνα πολύ με τάραξεGherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:52Γώ λέω πως ήταν valyrian steel.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:42 Το ξυλίκι μεταξύ των παιδιών ήταν απο τις πιο νατουραλιστικές σκηνές που έχω δει ποτέ στην tv/κινηματογράφο. Πολύ γραφικό ξύλο, μου θύμισε τα παιδικά μου...δε βγάλαμε μαχαίρι ποτέ, αλλά κατα τα άλλα, ήταν το ίδιο![]()
![]()
- George_V
Ειδικα εκει που τα παιδια μιλαγανε ολοι μαζι.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:55Δε σε συγκίνησε η ερμηνεία στο χωλ? Πραγματικά θύμισε μανάδες να τσακώνονται στην παιδική χαρά, αλλά είχε μια τόσο βασιλική αύρα. Η συγχυσμένη μάνα πολύ με τάραξεGherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:52Γώ λέω πως ήταν valyrian steel.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:42 Το ξυλίκι μεταξύ των παιδιών ήταν απο τις πιο νατουραλιστικές σκηνές που έχω δει ποτέ στην tv/κινηματογράφο. Πολύ γραφικό ξύλο, μου θύμισε τα παιδικά μου...δε βγάλαμε μαχαίρι ποτέ, αλλά κατα τα άλλα, ήταν το ίδιο![]()
![]()
Ηταν ακριβως οπως ειμασταν πιτσιρικαδες και τσακωνομασταν στις αυλες των σπιτιων και ετρεχαν οι μαναδες να μας χωρισουν και μετα μιλαγαμε ολοι μαζι για το τι εγινε και πως ξεκινησε ο καυγας.
Και φυσικα ο πατέρας (ο οποιος πατερας βρισκοταν εκει απο ολους μας) φωναζε σαν τον Βισέρυς "σταματηστε", "ενας ενας" "ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ!!!!".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ήξεραν πως δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς αλλά δεν τους χάλασε.George_V έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:56Δεν νομιζω να λενε πολλοι οχι στον Ντειμον.Gherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:54Και πού ξέρεις εσύ πως ήταν αθώος ο σερβιτόρος;Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:52
Προδότες, αμοραλιστές, παρτάκιδες. Στο ίδιο επεισόδιο ακρωτηριάστε ένα αθώο παιδί και σκοτώσατε έναν αθώο σερβιτόρο για να παρθει ο θείος με την ανιψιά και να μπορέσουν οι Γκέι να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους στην Ίμπιζα![]()
Ο γκεης θα μπορούσε να μην δεχτεί αλλά δεν το έκανε. Προτίμησε να κλεφτεί με τον έρωτά του τον αγιάτρευτο.
Θα ηταν loose end και ο Ντειμον δεν αφηνει κατι τετοια να περνανε ετσι απλα. Ηθελε δεν ηθελε εγινε μερος του σχεδιου.
Οκ, εκεί μπορεί να το παράκανε λίγο, αλλά δεν την αδικό, ήταν ο πανικός της μάνας. Ο δε Πατήρ ήταν εντελώς αμέτοχος και τους διέταζε να δώσουν τα χέρια...με το παιδί να έχει 200 ράμματα και ένα φρεσκο-βγαλμένο μάτιGherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:58Στη φάση που έφαγε άκυρο από τον Σερ Κόουλ, απίστευτο. Δεν έχω δει τέτοια φάση στο πάρκο.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:55Δε σε συγκίνησε η ερμηνεία στο χωλ? Πραγματικά θύμισε μανάδες να τσακώνονται στην παιδική χαρά, αλλά είχε μια τόσο βασιλική αύρα. Η συγχυσμένη μάνα πολύ με τάραξε![]()
- George_V
Ο Βισερυς αναγκαζεται να κανει το μαλακα 24/7 γιατι η κορη του τα χει κανει πουτανα και πρεπει να μεταμορφωθει σε κουρτινα για να καλυψει τις πομπες της.Σενέκας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 00:03Οκ, εκεί μπορεί να το παράκανε λίγο, αλλά δεν την αδικό, ήταν ο πανικός της μάνας. Ο δε Πατήρ ήταν εντελώς αμέτοχος και τους διέταζε να δώσουν τα χέρια...με το παιδί να έχει 200 ράμματα και ένα φρεσκο-βγαλμένο μάτιGherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:58Στη φάση που έφαγε άκυρο από τον Σερ Κόουλ, απίστευτο. Δεν έχω δει τέτοια φάση στο πάρκο.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:55
Δε σε συγκίνησε η ερμηνεία στο χωλ? Πραγματικά θύμισε μανάδες να τσακώνονται στην παιδική χαρά, αλλά είχε μια τόσο βασιλική αύρα. Η συγχυσμένη μάνα πολύ με τάραξε![]()
![]()
Απίθανος ο διάδοχος "πες μου ποιος διέδωσε αυτές τις φρικτές φήμες!"- "στραβός είσαι ρε πατέρα? Δεν τους βλέπεις?"

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ήταν πανικός. Οργή ήταν και μίσος. Έβγαλε τον χειρότερό της εαυτό και έδειξε τι μας περιμένει στη συνέχεια. Ελπίζω να την κάψει κάποιος δράκος και αυτή και τον πατέρα της αλλά φοβάμαι πως έχει στάξει πολύ φαρμάκι στα παιδιά της. Να καούν κι αυτά μαζί της να ησυχάσουμε. Να πάθει ντρακάρις.Σενέκας έγραψε: 04 Οκτ 2022, 00:03Οκ, εκεί μπορεί να το παράκανε λίγο, αλλά δεν την αδικό, ήταν ο πανικός της μάνας. Ο δε Πατήρ ήταν εντελώς αμέτοχος και τους διέταζε να δώσουν τα χέρια...με το παιδί να έχει 200 ράμματα και ένα φρεσκο-βγαλμένο μάτιGherschaagk έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:58Στη φάση που έφαγε άκυρο από τον Σερ Κόουλ, απίστευτο. Δεν έχω δει τέτοια φάση στο πάρκο.Σενέκας έγραψε: 03 Οκτ 2022, 23:55
Δε σε συγκίνησε η ερμηνεία στο χωλ? Πραγματικά θύμισε μανάδες να τσακώνονται στην παιδική χαρά, αλλά είχε μια τόσο βασιλική αύρα. Η συγχυσμένη μάνα πολύ με τάραξε![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση