!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναγκαίοι Τροχιακοί Βομβαρδισμοί.
Re: Αναγκαίοι Τροχιακοί Βομβαρδισμοί.
ειμαι ρηχος.
δεν μπορω να αναγνωρισω ως "τεχνη" κατι που εχει επιπεδο δυσκολιας μηδεν, κατι που μπορει να το κανει ο καθενας. δεν αναγνωριζω ως "τεχνη" το να βγεις φωτο με τα σωβρακα τυλιγμενος με σχοινι.
δεν μου παει να δωσω τον τιτλο "καλλιτεχνης" και να τον τοποθετησω διπλα στον μιχαηλ αγγελο, οτι κανουν το ιδιο πραμα, σε διαφορετικο επιπεδο.
δεν μπορω να αναγνωρισω ως "τεχνη" κατι που εχει επιπεδο δυσκολιας μηδεν, κατι που μπορει να το κανει ο καθενας. δεν αναγνωριζω ως "τεχνη" το να βγεις φωτο με τα σωβρακα τυλιγμενος με σχοινι.
δεν μου παει να δωσω τον τιτλο "καλλιτεχνης" και να τον τοποθετησω διπλα στον μιχαηλ αγγελο, οτι κανουν το ιδιο πραμα, σε διαφορετικο επιπεδο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν είναι τίποτα ρε, είσαι και συ από χωριό όπως και μεις, απλά άσε την τεχν γι αυτούς που ξέρνε.Ασέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:59 ειμαι ρηχος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Το ότι μπορεί - και καλά - να το κάνει ο καθένας δε λέει κάτι. Πρακτικά δεν το κάνει ο καθένας, και όταν δοκιμάσει θα καταλάβει ότι δεν μπορεί στ αλήθεια γιατί δεν έχει πάθος.Ασέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:59 ειμαι ρηχος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ναι.... τέχνη.... ή όπως λένε οι Ιάπωνες, σιμπάρι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ο "καθενας" δεν το κανει, οχι επειδη δεν μπορει, αλλα επειδη δεν ειναι νουμερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2018, 12:06Το ότι μπορεί - και καλά - να το κάνει ο καθένας δε λέει κάτι. Πρακτικά δεν το κάνει ο καθένας, και όταν δοκιμάσει θα καταλάβει ότι δεν μπορεί στ αλήθεια γιατί δεν έχει πάθος.Ασέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:59 ειμαι ρηχος.
ενα καλοφτιαγμενο γκραφιτι "μπαμπης+σουλα=love" ειναι περισσοτερο "τεχνη"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Βινόσαυρος
η τέχνη με το κιλό, φέρατε και ζυγαριά ε;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Υπάρχουν.
Το να είσαι ειδικευμένος βασανιστής είναι τέχνη.
**** Ή καλό τρολ ας πούμε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- blackpaint
Η εννοια Καλες Τεχνες ειναι ιστορικη, και ονομαζονται ετσι για να ξεχωριζουν απο τις αλλες τεχνες. Παραπεμπει στην κλασσικη εποχη και στην καταταξη των τεχνων του 18ου αιωνα, οπου τεθησαν οι βασεις της καλλιτεχνικης εκπαιδευσης στην Γαλλια. Οι Καλες Τεχνες ειναι τεσσερεις, η ζωγραφικη, η γλυπτικη, η χαρακτικη και η αρχιτεκτονικη. Η μουσικη, ο χορος, το θεατρο ονομαζονται Ελευθερες Τεχνες (arts libéraux). Οι τεχνες που αποσκοπουν στην κατασκευη αντικειμενων που μπορουν να εχουν χρησεις περαν την αισθητικης καθεαυτης, οπως η ξυλουργικη η η αγγειοπλαστικη, ονομαζονται Υπηρετικες Τεχνες (arts serviles).
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
α ρε σκ@τοβλαχοι που να αναγνωρίσετε την υψηλή τέχνη μέσα από τη πιο κοινότυπη και αποσπασματική εικόναΑσέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:59 ειμαι ρηχος.
ακαλλιέργητοι, αμόρφωτοι, νεάτερνταλ!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
fixed.Βινόσαυρος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 03:31Τι να κάνουμε; Με έχετε ακόμα εδώ να σας ασκώ κριτική
και να σας φωτίζω με την ψηφιακή μου πένα βουτηγμένη στο μελάνι της ειρωνείας δηλητήριο του άσβεστου μίσους.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- blackpaint
Εχουν αλλαξει πολλα σε 500 χρονια, και δεν ειναι δυνατον σημερα να κανεις τεχνη οπως αυτη του Μιχαηλ Αγγελου η οπως η αρχαια ελληνικη γλυπτικη. Οι κοινωνιες απο τις οποιες βγηκαν αυτοι οι καλλιτεχνες και που κατεστησαν δυνατες αυτες τις μορφες τεχνης δεν υπαρχουν πια.Ασέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:59 ειμαι ρηχος.
datΜαυροβασίλης έγραψε: 04 Οκτ 2018, 08:51επαρχιωτισμός >9000εικαστική και θεωρητικιά που κάπου έχει και ένα πτυχίο Αρχαιολογίας
μα επιτέλους ποιός είπε στη βλάχα olive nigger / τουρκοσπορίνα ότι εχει προνομιακό δικαίωμα να ασχολείται με ελληνισμούς σα να ήταν Ελληνίδα και να σχολιάζει εποικισμους της αμερικης σα να ήταν Λευκή; να αρμέξει καμια γίδα και πολύ της είναι.το λίκνο της λευκότητας (μια λευκότητα που ήταν θεμελιώδης και για τον αποικισμό της Αμερικής), τη βιοπολιτική του ετεροπορικού σύγχρονου σώματος σε σχέση με τα ελληνικά αγάλματα,
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
είναι θεωρητικιά, τουμπεκιάσου
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.