nemo έγραψε: 02 Οκτ 2022, 15:33
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2022, 15:13
nemo έγραψε: 02 Οκτ 2022, 15:08
πως τον ξεπλενω; σε χλωρινη ή πρασινο σαπουνι ; ειπα οτι δεν ειναι κανενας τους αθωος εκτος του παιδιου
και το σκηνικό μου ειναι παντελως αδιαφορο ...με την εννοια οτι αυτου του ειδους οι σχεσεις παντα καταληγουν με κακο τελος
Ξεπλένεις τον δολοφόνο όταν μοιράζεις την ευθύνη του φονικού. Πως είναι δυνατόν να χρεώνεις ευθύνη σε μια γυναίκα που ερωτεύτηκε; αγάπησε; έναν άνθρωπο έκανε παιδί μαζί του και εκείνος δολοφόνησε με δέκα σκάγια το 10 μηνών μωρό πρώτα μπροστά της και έπειτα εκείνη. Τι ευθύνη επιχειρείς να ρίξεις σε αυτή την γυναίκα;
εξηγησε μου γιατι να βγαλουμε την γυναικα απο την σκηνη; και αν συνεβαινε το αναποδο και εριχνε αυτην με το οπλο;
οπως εγινε στην σπαρτη που τον μαχαιρωσε η γκομενα πανω στην πραξη; ή εκει να πουμε οτι αποκλειστικα εφταιγε η γυναικα που τον μαχαιρωσε ;
και σε αυτην την περιπτωση θα πω οτι το φταξιμο ειναι και των δυο επισης αυτα που λες για ερωτες και αγαπες δεν μου ταιριαζουν στο αφηγημα
αν μετρησουμε τον χρονο και απο τα γραφομενα που εχουν γραφτει βγαινει το συμπερασμα οτι μολις εμεινε εγκυος τον χωρισε
Τα γραφόμενα που έχουν γραφτεί γράφουν λοιπόν ότι:
Η κοπέλα έμεινε μαζί του 3 χρόνια
Τον υποστήριζε οικονομικά και είχε επενδύσει 15.000 ευρώ τουλάχιστον
Η κοπέλα δούλευε στο χωριό
Έμεινε έγκυος έπειτα από τουλάχιστον 1 χρόνο που ήταν μαζί του
Δεν είχαν παντρευτεί ποτέ
Είχε αναγνωρίσει το παιδί εκείνος
Έγινε βάπτιση ορθόδοξη χριστιανική παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν καθολική (στην οποία δεν παρέστη ο υπερήφανος και στοργικός πατέρας που θόλωσε στην σκέψη ότι θα του πάρουν το παιδί του μακριά, εννοείται)
Από ΟΛΑ αυτά, πώς φαίνεται ότι τον εκμεταλλεύτηκε για να την αφήσει έγκυο και να εξαφανιστεί με το παιδί, όπως είναι άλλωστε σχέδιο εκατομμυρίων γυναικών ανά την υφήλιο;
Πώς επιμερίζεται η ευθύνη, λέγοντας ότι και οι δύο φταίνε; Είναι σα να λες ότι δύο άνθρωποι πέθαναν, ο ένας από υπερβολική δόση ναρκωτικών και ο άλλος επειδή στραβοκατάπιε. Αλλά φταίνε και οι δύο και case closed.
Πώς φαίνεται ότι δεν υπήρξε έρωτας, αγάπη ή τέλος πάντων ό,τι πίστευε εκείνη ότι ένιωθε; Γιατί τα γράφετε αυτά;
Κακές επιλογές έκανε η εκλιπούσα, εννοείται. Νύχτα έπρεπε να φύγει για να σωθεί από τον τυρόβλαχο, αλλά δυστυχώς κλαίμε και εκείνη και ένα παιδί --- και κάποιοι κλαίνε και για το χαμένο ελληνικό DNA που δεν θα μπορέσει να αναπαραχθεί άλλο.