GoBack έγραψε: 18 Απρ 2018, 15:54https://www.wikihow.com/Act-and-Look-In ... for-Girls)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εφτασες εκει;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:02![]()
![]()
![]()
Let your partner think they are more experienced than you. One of the major appeals of an innocent woman is that she is inexperienced. This innocence is a major confidence boost to the woman’s partner—it means they are more knowledgeable about worldly things. It places them in a position of power and leadership. Even if you are more experienced than your partner, feign ignorance.[9]
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι. Το διάβασα. 
Είναι από αυτές λες το Κουλουράκι μας;
Είναι από αυτές λες το Κουλουράκι μας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΟΥΤΙΣ την 18 Απρ 2018, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αλήθεια έγινε αυτό;Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 15:53 Κεντάει ο Ελληγενής στο νήμα.
Τον είχα πάρεξηγήσει κάποτε όταν είχε την θλιβερή εμπειρία να του κουβαλήσει η γκόμενα στο ραντεβού και μία φίλη της για τσάμπα μάσα.
Είχε υπερβολικά ευγενικές αντιδράσεις.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Στα αγοράκια απευθυνόμουνκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Απρ 2018, 15:01δεν έχω! :(GoBack έγραψε: 18 Απρ 2018, 13:19 Αυτο βεβαια προυποθετει και αστρονομικες γνωσεις.Ποιος θα δειξει πρωτος τη Μεγαλη Αρκτο στο πρωτο ραντεβου και γιατι;γιατί ρε;;;;Beria έγραψε: 18 Απρ 2018, 13:23Όποιος δεν μπορεί να βρει την Μεγάλη και τη Μικρή Άρκτο στο στερέωμα δεν πρέπει να βγαίνει ραντεβού
εμείς ψυχή δεν έχουμε;![]()
Πώς θα κυβερνήσουν καράβι αν δεν μπορούν να βρουν το αστέρι του Βοριά (ποιητικός)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τα αγοράκια τα καθοδηγεί το Ρυμουλκό
* Psi Ναί συνέβη.
* Psi Ναί συνέβη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
η τακτικη "ο καθενας τα δικα του", καπου χωλαίνει. Καταρχήν να ξεκαθαρισουμε τα στεγανα-ορια αυτης της τακτικης. Αφορά μονο πχ, τα εξοδα μας σε κεντρα εστιασης κτλ? Δεν αφορα τα μεταφορικα? Πχ, εγω μπορει να θελω να το επεκτεινω ακομα περισσοτερο αυτο το "καθενας τα δικα του", και να το κανω πχ και "μισα-μισα και για τις βενζινες για το αμαξι". Θα μπορουσα να το κανω ή οχι? Αν ειναι να συμπεριλαμβανουμε ολα τα εξοδα για ενα ραντεβου, ακομα και τα μεταφορικα (σε περιπτωση που κυκλοφορειτε μαζι δηλαδη).
Για καποιο λογο δεν μου καθεται καλα το "καθενας τα δικα του" σε μια σχεση. Μου δημιουργει μια αισθηση αποστασης μετσξυ του ζευγαριου. Το κανουν καποια ζευγαρια του φιλικου μου κυκλου,αλλα καθε φορα που το βλεπω μου κακοφαινεται καπως. Καλυτερα να κερασω εγω ή αυτη. Και οποιος κερασει εκεινη τη στιγμη,κερναει αλλου μετα ο αλλος στη συνεχεια αν υπαρξει, ή αυριο.
Αλλιως με το "καθενας τα δικα του" εγω αν ειμαι παρανοικος μπορει και να το επεκτεινω, ζητωντας και τη μιση βενζινη. Οποτε ας ορισουμε εστω δηλαδη,που πρεπει να σταματαει αυτο. Αν πρεπει.
Για καποιο λογο δεν μου καθεται καλα το "καθενας τα δικα του" σε μια σχεση. Μου δημιουργει μια αισθηση αποστασης μετσξυ του ζευγαριου. Το κανουν καποια ζευγαρια του φιλικου μου κυκλου,αλλα καθε φορα που το βλεπω μου κακοφαινεται καπως. Καλυτερα να κερασω εγω ή αυτη. Και οποιος κερασει εκεινη τη στιγμη,κερναει αλλου μετα ο αλλος στη συνεχεια αν υπαρξει, ή αυριο.
Αλλιως με το "καθενας τα δικα του" εγω αν ειμαι παρανοικος μπορει και να το επεκτεινω, ζητωντας και τη μιση βενζινη. Οποτε ας ορισουμε εστω δηλαδη,που πρεπει να σταματαει αυτο. Αν πρεπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Απρ 2018, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πηγαδίσιος
vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17
Για καποιο λογο δεν μου καθεται καλα το "καθενας τα δικα του" σε μια σχεση.
δε μιλαμε για σχεση
αλλα για πρωτο ραντεβου
χαος γλωσσα και νεφελες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για πρωτο ραντεβου ειναι το βασικο θεμα του νηματος,αλλα απ οτι βλεπω στις τελευταιες σελιδες προχωραει σε γενικοτερο πλαισιο η κουβεντα.Πηγαδίσιος έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:18vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17
δε μιλαμε για σχεση
αλλα για πρωτο ραντεβου
Ο καθένας τα δικά του ηταν πρακτική μας από 16 χρόνων των αντρών της παρέας μου μέχρι και τώρα.
Το ίδιο ίσχυε και ισχύει και για τις γυναίκες της παρέας.
Με τις γκόμενες γιατί να αλλάζει ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πηγαδίσιος
ναιvantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:20Για πρωτο ραντεβου ειναι το βασικο θεμα του νηματος,αλλα απ οτι βλεπω στις τελευταιες σελιδες προχωραει σε γενικοτερο πλαισιο η κουβεντα.Πηγαδίσιος έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:18vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17
δε μιλαμε για σχεση
αλλα για πρωτο ραντεβου
εχει παει κατα διαολου και δε το διαβαζω πλεον
νομισα οτι αναφερεσαι το πρωτο ραντεβου
με συγχωρεις
χαος γλωσσα και νεφελες
Και πως δουλευει η φαση ;vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17 Καλυτερα να κερασω εγω ή αυτη. Και οποιος κερασει εκεινη τη στιγμη,κερναει αλλου μετα ο αλλος στη συνεχεια αν υπαρξει, ή αυριο.
Κανετε συμφωνια απο πριν ;
Μια μου και μια σου ;
Γελανε και τα κρασπεδα ρε,σοβαρευτειτε.Τι ειστε ; Γυφτοι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Πηγαδίσιος
Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:21 Ο καθένας τα δικά του ηταν πρακτική μας από 16 χρόνων των αντρών της παρέας μου μέχρι και τώρα.

χαος γλωσσα και νεφελες
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εγώ τώρα αυτό να το πάρω ως κοπλιμάν;;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Πηγαδίσιος
under έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:23Και πως δουλευει η φαση ;vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17 Καλυτερα να κερασω εγω ή αυτη. Και οποιος κερασει εκεινη τη στιγμη,κερναει αλλου μετα ο αλλος στη συνεχεια αν υπαρξει, ή αυριο.
Κανετε συμφωνια απο πριν ;
Μια μου και μια σου ;
Γελανε και τα κρασπεδα ρε,σοβαρευτειτε.Τι ειστε ; Γυφτοι ;
εισαι ο τελευταιος που θα αμφισβητισει οποιονδηποτε
δε εισαι πια στο γυμνασιο
ωριμασε
χαος γλωσσα και νεφελες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση