Sol έγραψε: 30 Σεπ 2022, 21:22
Αυτή ήταν μια από τις προυποθέσεις που είχε θέσει ο σουλτάνος, ικανοποιήθηκε!
Εις τους όρχεις μας!
Αυτό που σε χαλάει εσένα, η διεύρυνση του ΝΑΤΟ, έγινε.
Μαζί με την Βόρεια Μακεδονία και όλα τα νοτιοανατολικά Βαλκάνια και οι Σκανδιναβικές χώρες όλες στο ΝΑΤΟ.
Κλαψε αβίαστα και αβάδιστα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Έχω γκουγκλάρει και δεν έχω βρει απολύτως τίποτα γιατί δεν υπάρχει τίποτα να ενδιαφερεται να αγοράσει η Τουρκία.
Αυτό που την ενδιέφερε (τον Ταγίπ ενδιαφέρει) είναι να της παραδώσουν κανένα Γκιουλενιστή η Κούρδο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Sol έγραψε: 30 Σεπ 2022, 21:03
Η σουηδία απέσυρε το εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία που είχε επιβληθεί μετά την εισβολή της στη Συρία.
Αυτό 'κανε για να μη βάλει βέτο η Τουρκία στην ένταξή της στο ΝΑΤΟ. Δεν έχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά, ούτε έγινε για τα ελληνοτουρκικά το εμπάργκο.
Στηρίζουμε Σουηδία.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Η σουηδία απέσυρε το εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία που είχε επιβληθεί μετά την εισβολή της στη Συρία.
Αυτό 'κανε για να μη βάλει βέτο η Τουρκία στην ένταξή της στο ΝΑΤΟ. Δεν έχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά, ούτε έγινε για τα ελληνοτουρκικά το εμπάργκο.
Έχω γκουγκλάρει και δεν έχω βρει απολύτως τίποτα γιατί δεν υπάρχει τίποτα να ενδιαφερεται να αγοράσει η Τουρκία.
Αυτό που την ενδιέφερε (τον Ταγίπ ενδιαφέρει) είναι να της παραδώσουν κανένα Γκιουλενιστή η Κούρδο.
Δηλαδή όταν πεσει θα ηρεμησουμε λίγο; Ο επόμενος είναι πιο φιλικός προς τα εμάς και την συμμαχία;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Τότε να βάλουμε εμείς βέτο.
Μα η ιστορία δεν έγινε για τα ελληνοτουρκικά, αλλά για του συριακό (βασικά για τους Κούρδους). Για αυτό το λόγο είχε επιβάλλει το εμπάργκο και για τον ίδιο λόγο το ήρε. Το να βάλουμε βέτο, για ένα θέμα που αφορά τρίτους, σε μια εποχή που χρειαζόμαστε την υποστήριξη των δυτικών χωρών και που στοχεύουμε στην αναβάθμισή μας στη δυτική συμμαχία θα είναι διπλωμματικό αυτογκόλ.
Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; Ποιος χέστηκε να αγοράσει από τη Σουηδία; Το ανάποδο συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Οι πάντες αγοράζουν σαν τρελοί από την Τουρκία. UAVs, πυροβόλα όπλα και οχήματα.