Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Σεπ 2022, 12:37
μαζέψτε τον γενετισμο σας, δεν είμαστε στην εποχή του χαλκού.
Σωστά, είχα ξεχάσει ότι δεν έχουμε πια DNA. Από την εποχή του χαλκού και πίσω υπηρχε αυτό.
γι αυτό φτιάξαμε εκπαιδευτικό σύστημα , μπας και εκπολιτιστουμε εμείς οι άνδρες και γίνουμε άνθρωποι. αφού είμσστε χαλασμένοι όπως λες από τη γεννα, θέλει πολύ φεμινιστικη προσπάθεια ακόμα.
Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση άρα λειτουργεί το εκπαιδευτικό σύστημα και η κοινωνική οργάνωση. Αλλά ΠΑΝΤΑ οι άντρες θα είναι πιο παραβατικοί γιατί τα ένστικτα παραμένουν.
Και όλο αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με φεμινισμό και πατριαρχίες
stella έγραψε: 30 Σεπ 2022, 16:29
"Ας πρόσεχε" ο ένας, "λεφτά αισθήματα" ο άλλος, "δεν αποδέχτηκε τους αρχικούς όρους της σχέσης" ο τρίτος, "χαμηλή αυτοεκτίμηση" κτλ.
Ένας μαλάκας σκότωσε την σύντροφό του και το ΠΑΙΔΙ του, αλλά φταίει και το ένα τουλάχιστον θύμα. Ε βέβαια, απαύγασμα σοφίας και αυτό εδώ το νήμα.
Δεν ήταν μαλάκας... Μπα...
Πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζεται τις περιπτώσεις...
ΥΓ
Ξέρω τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις που γυναίκες από την Αθήνα, ξετρελάθηκαν με τσομπάνους, τους παντρεύτηκαν και στο τέλος χώρισαν...
Γιατί έγινε αυτό;;;
Α ναι... Οι ιστορίες τους είναι για πολλά γέλια!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Georg Von Balkanen έγραψε: 30 Σεπ 2022, 13:06
Το ότι οι "ελληνες" βγήκαν από την μέση ανατολή και κουβαληθηκαν στην Ευρώπη, δεν σημαίνει ότι έβγαλαν και την μέση ανατολή από μέσα τους. Κρίμα για την γυναίκα και το παιδί.
Δυστυχώς αυτή είναι οι πολύχρωμη Ευρώπη με τις μυρουγδιες. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει ο λευκός Ευρωπαίος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Σεπ 2022, 17:10
Το να λειτουργείς προληπτικά δεν σημαίνει πως καλά έκανες και έπαθες. Δηλαδή κι εγώ να πάρω ένα μάτσο χιλιάρικα, τα βάλω στο πέτο, και γυρνάω στο Μενίδι, αν με κλέψουν πάλι εγκληματίες θα είναι, αλλά δεν θα είμαι και καμιά ιδιοφυΐα. Αν η κόρη σου αποφάσιζε να κάνει παιδί με έναν 60αρη γιδοβοσκο, δε νομίζω να ήταν κανείς ενθουσιασμένος. Και συνεχώς τη ζήλευε και τσκωνοντουσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, γιατί είχαν κανονική σχέση συναισθηματική. Δεν πηδηχτηκαν απλά σε κάνα αχυρωνα. Τα λέμε για να προσέχουν οι επόμενες.
αμα το δει αυτο η ναιδα, ετοιμασου να στα κανει τσουρεκια οτι ριχνεις ευθυνες στο θυμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
runner έγραψε: 30 Σεπ 2022, 17:14
Άπατο θα πάει το θέμα.
Λογικό βέβαια, δεν είναι αλλοδαπός ο δράστης για να σοκαριστούμε.
Άλλωστε ο ρατσιστοβόθρος ηδονίζεται με την πανεπιστημιούπολη, σιγά μην ασχοληθεί με διπλή δολοφονία, ψιλοπράματα δηλάδή.....
τί άπατο ρε περίεργε; πένδε σελ και χωρίς να το έχει πάρει ακόμη χαμπέρι ο τυφώνας νάιδα (όπως σωστά γράφθηκε από πάνω)
Το να λειτουργείς προληπτικά δεν σημαίνει πως καλά έκανες και έπαθες. Δηλαδή κι εγώ να πάρω ένα μάτσο χιλιάρικα, τα βάλω στο πέτο, και γυρνάω στο Μενίδι, αν με κλέψουν πάλι εγκληματίες θα είναι, αλλά δεν θα είμαι και καμιά ιδιοφυΐα. Αν η κόρη σου αποφάσιζε να κάνει παιδί με έναν 60αρη γιδοβοσκο, δε νομίζω να ήταν κανείς ενθουσιασμένος. Και συνεχώς τη ζήλευε και τσκωνοντουσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, γιατί είχαν κανονική σχέση συναισθηματική. Δεν πηδηχτηκαν απλά σε κάνα αχυρωνα. Τα λέμε για να προσέχουν οι επόμενες.
αμα το δει αυτο η ναιδα, ετοιμασου να στα κανει τσουρεκια οτι ριχνεις ευθυνες στο θυμα.
Και η μαμά της ναιδας θα της έλεγε, "πρόσεχε που γυρνάς με τι παρέες" ! Αν θεωρεί κάποιος πως της έκανε victim blaming, πάω πάσο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πάντως το να είναι κάποιος ηλίθιος δεν σου δίνει το δικαίωμα να τον κλέψεις/εξαπατήσεις/σκοτώσεις. Ο φόνος παραμένει το ίδιο απεχθής ανεξαρτήτως της εξυπνάδας του θύματος.
Και η μαμά της ναιδας θα της έλεγε, "πρόσεχε που γυρνάς με τι παρέες" ! Αν θεωρεί κάποιος πως της έκανε victim blaming, πάω πάσο.
οταν της το λεω εγω παντως, μου τα κανει τσουρεκια
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Green Dragon έγραψε: 30 Σεπ 2022, 12:20
Σίγουρα ψυχάκιας, δεν υπάρχει περίπτωση φυσιολογικός άνθρωπος να κάνει τέτοιο πράγμα όσο αγροίκος και να είναι.
σιγά μην ήταν ψυχακιας. απλά η άγρια πατριαρχική κουλτούρα έχει τη λογική, ο άνδρας είναι το σύμπαν. εφόσον δεν υπαρχει αυτος, καμιά ζωή δεν αξιζειν να υπαρχει.
Όχι καλέ. Μην τον ακούς τι λέει. Εγω διαφωνώ όταν λέει έχει ευθύνη το θύμα που δεν ηταν προσεκτικό.
«Δεν περίμενα ούτε μία ώρα, την κάλεσα, αλλά αυτός το έκανε αμέσως. Πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου 40 λεπτά και δεν απαντούσε. Η Άννα ήταν ένα κορίτσι μορφωμένο, παρά πολύ καλό, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτήν. Αυτός ήταν ένας αξεστος, αγρικος», λέει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι η άτυχη Άννα είχε ζητήσει πριν από λίγο καιρό βοήθεια από την αστυνομία, καθώς την απειλούσε, ωστόσο της είπαν να περιμένει να γίνει το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.
«Της έλεγε "θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα αυτοκτονήσω και εγώ", η Άννα δεν φανταζόταν ότι θα το κάνει», συνεχίζει η γειτόνισσα.
Όχι καλέ. Μην τον ακούς τι λέει. Εγω διαφωνώ όταν λέει έχει ευθύνη το θύμα που δεν ηταν προσεκτικό.
Υπάρχει αυτό που λέει. Εδώ η μάνα της τοπαλουδη είχε πει την ατάκα" και της είχα πει να προσέχει με ποιους κάνει παρέα" μέσα στον πόνο και κάτι βαρεμένοι φεμινιστες έλεγαν πως ο ίδιος της ο πατέρας της κάνει victim blaming. Υπάρχουν πολλά τούβλα εκεί έξω. Θυμάμαι ένα φίλο μου αναρχικό που με είχε δει στεναχωρημενο που είχε πεθάνει ο πατέρας μου 60 χρόνων πριν δύο εβδομάδες, και μου έλεγε, καλά πως κάνεις έτσι, αφού ήταν δεξιός.
Υπάρχει πολύ φανατική μαλακια εκεί έξω νταξει. Απλά κάτι ακροδεξιοί την έκαναν σκέτη ιδεολογία.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Σεπ 2022, 17:33
Υπάρχει αυτό που λέει. Εδώ η μάνα της τοπαλουδη είχε πει την ατάκα" και της είχα πει να προσέχει με ποιους κάνει παρέα" μέσα στον πόνο και κάτι βαρεμένοι φεμινιστες έλεγαν πως ο ίδιος της ο πατέρας της κάνει victim blaming. Υπάρχουν πολλά τούβλα εκεί έξω. Θυμάμαι ένα φίλο μου αναρχικό που με είχε δει στεναχωρημενο που είχε πεθάνει ο πατέρας μου 60 χρόνων πριν δύο εβδομάδες, και μου έλεγε, καλά πως κάνεις έτσι, αφού ήταν δεξιός.
Υπάρχει πολύ φανατική μαλακια εκεί έξω νταξει. Απλά κάτι ακροδεξιοί την έκαναν σκέτη ιδεολογία.
Ακρότητες θα ακούσεις σίγουρα από πολλές πλευρές. Ωστόσο όταν σε κάθε θέμα που προκύπτει ψάχνουμε που δεν πρόσεξε το θύμα και για αυτό βιάστηκε, δολοφονήθηκε κτλ κτλ αφαιρείς ευθύνη από τον θύτη.
Γιατί η Τοπαλουδη δεν βιάστηκε και δολοφονήθηκε επειδή τους έκανε παρέα. Δολοφονήθηκε και βιάστηκε γιατί εκείνοι οι δύο ήταν βιαστές και δολοφόνοι.
Το θέμα της προσοχής που θέτεις νομίζω οτι είναι αυτονόητο το κομμάτι της φροντίδας του εαυτού μας όπως είναι σε όλα τα πλαίσια της καθημερινότητας μας. Από το πώς θα φας ένα ψάρι μη σου κάτσει κόκκαλο στον λαιμό μέχρι όταν πέφτεις με αλεξίπτωτο. Αλλά αυτό είναι παντελώς άσχετο με το εκάστοτε έγκλημα.