Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sharp έγραψε: 30 Σεπ 2022, 15:31
Να διώξουμε τους Γερμανούς από το Ευρώ να φτιάξει.
Επί δραχμής ήταν 25%, ούτε καν στο μισό.
Δεν τις προλαβα τις πασοκοεποχες, αλλα εχω την εντυπωση πως το κοστος ζωης ηταν σαφως μικροτερο. Εχω ακουσει αρκετα μπαρμπαδια να αναπολουν τις εποχες που με 300 δραχμες αγοραζαν ολο το πορνειο με τις τανες μεσα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
sharp έγραψε: 30 Σεπ 2022, 15:31
Να διώξουμε τους Γερμανούς από το Ευρώ να φτιάξει.
Επί δραχμής ήταν 25%, ούτε καν στο μισό.
Δεν τις προλαβα τις πασοκοεποχες, αλλα εχω την εντυπωση πως το κοστος ζωης ηταν σαφως μικροτερο. Εχω ακουσει αρκετα μπαρμπαδια να αναπολουν τις εποχες που με 300 δραχμες αγοραζαν ολο το πορνειο με τις τανες μεσα.
Οι διασκεδάσεις σήμερα είναι πολύ περισσότερες και ακριβότερες.
Όπως έχω ξαναγράψει έπαιρναν τόκο 16% στις καταθέσεις και ενώ τελικά έχαναν 9%, αισθάνονταν πλουσιώτεροι.
Τεσπα είναι πολλά, τι να γράψεις σε ένα φόρουμ, γενικώς οι νότιοι του Ευρώ γουστάρουν να ζουν πληθωριστικά σε αντίθεση με τους βόρειους και εκει βρίσκεται το πρόβλημα. Απλώς εδώ μέσα τονίζουν τον πληθωρισμό οι ζαίοι για να πουν ότι φταίει ο Κούλης, στανταράκι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.