!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μην ξαναδώ τέτοιες αηδίες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: Μην ξαναδώ τέτοιες αηδίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

wooded glade έγραψε: 30 Σεπ 2022, 12:41 https://www.in.gr/2022/09/30/greece/vol ... es-aidies/

Εικόνα

Εσείς θέλετε να ξαναδείτε ;
Και μετά απορούμε πώς βγαίνει ο Μπέος.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Εν τω μεταξύ, νομίζω φαίνεται το επίθετο του τύπου. Χαρά που θα πάρει το παιδί με τα καμώματα του μπαμπά :roll:
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

foscilis έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:00 αφήνει το wording στο διευθυντή κάθε σχολείου.
Ε...να μην το αφήνει λοιπόν!
Να είναι τυποποιημένο το έντυπο, με προεκτυπωμένο πανομοιότυπο κείμενο, και αυτό να διακινείται κεντρικά από το Υπουργείο :smt023
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο στην αίτηση.

Και στην τελική τι αλλάζει; Όσα ζουν σε σπίτι με 2 γονείς, έτσι θα συνεχίσουν κι όσα είναι σε μονογονεϊκή οικογένεια, πάλι έτσι θα συνεχίσουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:08
foscilis έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:00 αφήνει το wording στο διευθυντή κάθε σχολείου.
Να είναι τυποποιημένο το έντυπο, με προεκτυπωμένο πανομοιότυπο κείμενο, και αυτό να διακινείται κεντρικά από το Υπουργείο :smt023
Στα νομοσχέδια του υπουργείου παιδείας, πάντως, αναγράφεται "γονέας/κηδεμόνας"
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:08
Αυτό συνεπάγεται ανάληψη ευθύνης. :wink
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Προσωπικά μου φαίνεται λίγο ηλίθιο και ανησυχητικό να πρέπει να δηλώσω υπεύθυνα ότι είμαι ο κηδεμόνας της κόρης μου. Δηλαδή δεν ξέρει το κράτος ποιον έχει κηδεμόνα κάθε ανήλικος;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

foscilis έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:11 Προσωπικά μου φαίνεται λίγο ηλίθιο και ανησυχητικό να πρέπει να δηλώσω υπεύθυνα ότι είμαι ο κηδεμόνας της κόρης μου. Δηλαδή δεν ξέρει το κράτος ποιον έχει κηδεμόνα κάθε ανήλικος;
υπομονή μέχρι να τα περάσει ο πιέρρα σε αππ. μέχρι τότε γκισέ, πρωτόκολλο, γνήσιο υπογραφής και βάλτα να πάνε πήγανε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

foscilis έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:11 Προσωπικά μου φαίνεται λίγο ηλίθιο και ανησυχητικό να πρέπει να δηλώσω υπεύθυνα ότι είμαι ο κηδεμόνας της κόρης μου. Δηλαδή δεν ξέρει το κράτος ποιον έχει κηδεμόνα κάθε ανήλικος;
Σε ένα πολύ πολύ προηγμένο ψηφιακά κράτος θα μπορούσε να ενημερώνεται από την οικογενειακή μερίδα στο Δήμο
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Εικόνα

Πάντως, αρκεί αυτό για αφαίρεση κηδεμονίας, μην το κουράζομε άλλο
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

sharp έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:14
Σε ένα πολύ πολύ προηγμένο ψηφιακά κράτος θα μπορούσε να ενημερώνεται από την οικογενειακή μερίδα στο Δήμο
Αυτά τα έχει βάλει ο πιέρρα στο αππ ήδη. Μπορείς να βγάζεις πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ονλάι. Μένει τώρα να συνδεθούν τα στύγεια μπουρδέλα που στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής αποκαλούνται σχολεία
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μα υπάρχει ψηφιακά αυτή η πληροφορία (Μητρώο Πολιτών) και όντως ανατρέχουν σε αυτήν δημόσιες υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων σχολείων, το δημοτικό δε σου ζητάει πια πιστοποιητικό γέννησης το βρίσκει μόνο του). Το ζήτημα δεν είναι τεχνολογικό αλλά θεσμικό: για τα δημοτικά έχει περάσει νόμος ώστε να έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή πληροφορία ενώ για τα γυμνάσια όχι. Ή μπορεί να έχουν πρόσβαση αλλά να παραμένει η υποχρεωτικότητα αυτής της δήλωσης επειδή ποτέ δεν καταργήθηκε ο νόμος του 1500 προ Χριστού που τη θέσπισε :)
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

:smt005: :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ναύτης έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:07 Εν τω μεταξύ, νομίζω φαίνεται το επίθετο του τύπου. Χαρά που θα πάρει το παιδί με τα καμώματα του μπαμπά :roll:
Ε ναι. Νομίζω ότι μια μηνυσούλα που κυκλοφόρησε δημόσιο έγγραφο θα ήταν χρήσιμη. Έτσι για να μη δουλέψει ξανά ο/η δάσκαλος/α που δημοσιεύει στοιχεία γονέων στο twitter για να κάνει την πλάκα του...
Άβαταρ μέλους
foscilis

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2022, 14:17 Αυτά τα έχει βάλει ο πιέρρα στο αππ ήδη. Μπορείς να βγάζεις πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ονλάι. Μένει τώρα να συνδεθούν τα στύγεια μπουρδέλα που στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής αποκαλούνται σχολεία
Δες την απάντησή μου, αυτά υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι βασικά έργο του τεράστιου statesman Γιωργάκη ως κεντρικά συστήματα. Ο Πιερρακάκης απλά βγάζει αππς (διαφορετικό αππ για κάθε κωλόχαρτο που καταντάει γελοίο) ώστε να έχει ο πολίτης την ίδια πρόσβαση που έχει ο υπάλληλος. Αυτό γλιτώνει χρόνο που θα περίμενες στην ουρά για να βγάλεις ένα χαρτί αλλά όπως βλέπουμε δεν είναι καθόλου το ίδιο με σοβαρό ψηφιακό μετασχηματισμό της Διοίκησης, όπου όλες οι κυβερνήσεις μετά τον τιτάνα Γιωργάκη παράγουν αρνητικό έργο (αποκορύφωμα νομίζω τα ψηφιακά τιμολόγια που αντί να καταργούν την ανάγκη διαχείρισης των εντύπων τη ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ μια και φοριούνται στο ήδη υπάρχον σύστημα σαν ένα ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ηλεκτρονικό αρχείο που συνυπάρχει και πρέπει να συμφωνεί με το φυσικό).
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”